24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Malachit
    Amúgy meg szívesen mennék DP-be 'S' grade-re, de értelmes csapatot találni már annál nehezebb.
    Legutóbb is volt a csapatba 3 60-as (60-as cleric klánbeli haver volt szencvedett is a hülyék miatt rendesen), de hiába pofáztam nekik, hogy a kutya is kell, csak rohangáltak össze - vissza és ütöttek mindent amit láttak, mert így biztos meglesz. Lett a fenét!
    'A' lett és mikor lecsaptuk a sárkit a leader bontotta a party-t és megpróbált ninjázni, ami persze nem sikerült neki (mert ahhoz is hülye volt!), mert lootot nem állított és ép bontás előtt még belenyúltam a bossba és feldobattam a lootot.
    Megjegyzem segg hülyék voltak végig (clerik haver is dühöngött), volt 2 sm-ünk (57 és 48-as), de 1 boss-t 1 mobot sem debuffoltak (még külön többszöri kérésre sem!!) így dőltek mint a szar a reflekteken.
    A leader 60-as hunternek fingja sem volt merre kell menni, mint írtam, az assa szintén.
    Én 49-es gladdal voltam, de a dps-ükre jellemzően a bossokat főként persze én tankoltam 49-esen, 30-as pvp ruhában 40-es pvp ékszerekkel 45-ös pole-al dps stance-ben!!
    Nem is tudom végigmentünk volna az instán, ha neadj isten nem haver 60-as clerikjével healel, hanem valami random 50+ -os jön velünk.
  • Malachit
    3. advanced slot 2 napi questtel van meg 2 nap alatt, mivel csak 1 questet lehet naponta megcsinálni (beshugó gyerek ennyit ad) és 40 makk összesen a szükséges questitemek értéke
  • WhiteStar
    ráadásul már 1 nap dailyvel megvan az egész :))
  • Vicodine
    nem kell dp hozza, napi questbol megcsinalod a questitemet ami a stigmaquesthez kell
  • Trollface
    Ha cd-n van picsa a glad ,ha nincs hát szopás.. Ezt utálom a gladik elleni harcba meele-el..
  • Malachit
    Levédheti 9 másik buffal is, amint az sm berakja lendkerék-halacska-lendkerék kombóba, premierplánból nézi végig az irányíthatatlan karaktere halát.

Ezt gyakorlatból mondom, tempemmel elég 1x hibázni (ami meg kibaszott könnyen összejöhet) és hiába a töménytelen hp és defenzív buff, akár fel is állhatok a gép mellől úgyis szarrá ver az sm. Csak körbe - körbe rohangál és a büdös életbe nem érem utol...

Most twink gladommal szórakozom, épp kész lett lvl50-re és tanulgatom. Igaz néha hiányoznak a temp egyes skilljei, de ami dps-t lazán leoszt még úgy is, hogy -1 advanced stigma slotom van mert dp nincs meg, jobban élvezem mint a tempet. (2 nap és meg lesz az is makkból)
  • alyr2
    ő ezt mashogyan kepzelte..a berzerkinget levédte 9 masik buffal, és szerinte ugy 3 mp alatt meghal szegeny sm! Lehet o meg nem harcolt nem AFK sm ellen..
  • WhiteStar
    az ilyen észhuszárokat körbefosnám legszívesebben

kitalálják
    cloth gear full mr+14el meg +15 pole crittel és akkor huu el lehet verni az sm-et mekkora király gyerekek anno sok ilyet láttam abyssban emberkedtek, de csak cloth ellen mertek duelezni XDD
  • alyr2
    SM az kulön kategoria...:D Offi forumon osztotta egy gladi az eszt hogy mennyire konnyen verheto az sm gladival..erdemes belenezni..:D
  • Vicodine
    persze van 1-2 class, ami kilog a sorbol, gondolok most itt pl smre meg az assara, de azert a ketto kozul is max az sm amit nemlehet elverni, assat azert megizzadva is vagy platessel ellehet kenni neha
  • Vicodine
    Ez most mar bocs de elegge ostobasag, hogy most "A BARD" megveri-e "A MACHET"....Ez jatekos fuggo baszod, ha jol jatszol megevred oket, ha nem, akkor meg tokmindegy milyen classal vagy akkor is fasirt leszel. Egy pl: sokan mondjak, h gladi vs ranger, a rangernek semmi eselye. Hat, ez 90%ban igaz is, de akiket ismerek jo rangereket, azok viszont a legjobb gladikat is 10bol 9szer tuti elvernek. Szal akkor lehet vitazni, hogy a 90%nak van-e igaza, vagy a maradek 10nek...Ez nem classfuggo jatek, hanem egyedul gear es tudas ami szamit, na meg az 50 koruli jo ping :)
  • alyr2
    Yutubon van fennt video sin es ranger ellen is...csak mondom mindket class megbaszta mint a lovat...a full lila gear mintha nem is lett volna:D
  • Shaenis
    attack / cast speed faszság mindig is volt, tököm tele van azzal, hogy AP-s chain kesztyűből mindmáig csak attack speedes van. lvl55 eternal AP-ból cloth kesztyűt használtam a cast speed miatt, de 60-on már lekorlátozták classokra, és nem adtak helyette semmit a nyomorékok, faszkivan már ezzel.
  • Trollface
    A bárd fixelve lesz asszem.. eddig broken volt.. ugye a attack-cast speed fazság van NA-n jelenleg.
  • Trollface
    Aion Mech

Hát nem tudom bárd,gunner,sin pvpt nem rakott fel még.
  • Malachit
    Azért kérdem, mivel épp a preorderes tempemről készülök leváltani bárdra és elhúzni mindenki nótáját, akit csak érek
  • Malachit
    Akkor azt mondod, hogy a Bárd elhúzza a nótáját?
  • Trollface
    Igazad van,de arobotok "menők" tudod.

Amúgy én nem csak azt az egy vidit láttam , plateket megbassza,de sin,sm,chant megkúrja őt. Ez ilyen mid tier pvp kari lesz... Ez a faszi asszem lila gearbe volt minden vidbe,ugyanez a gyerek..majdnem maxos gearbe ,szal ez a max majdnem.
  • WhiteStar
  • racsir
    szerintem annyira szar hogy nem lehet rá találni megfelelő szót ilyen szájbakúrt fos karaktert minek raknak bele nem értem tiszta hülyeség meglátja az ember és bántja a szemét hihetetlen nem értem akk inkább ne rakjanak be új karaktert de egy ilyent kitalálni is bűn nagyon gáz na az tuti hogy ilyne karakterrel még egy instába sem fogok menni szégyen hogy ilyent valaki ki talált nem hiszem hogy ép elmélyú ember ilyen szánalmas valamit ki tud találni mert meglehetett volna ezt csinálni normálisra is de nem az lett tök nem illik bele majd a képbe de mindegy
  • x3rb
    Aranyos . Bar a mozgást ahogy leanimaltak az eleg gáz. Nekem valahogy bántja a szemem .
    Ja és nem hiszem hogy opabb class lesz mint a többi.
    Aki jó az jó lesz ezzel is ,aki meg szar mindegy hogy mit kezd úgy is beverik.
  • Vicodine
    vmioaeréngvlre
  • WhiteStar
    Impenetrable Wall I

Creates a Protective Barrier to absorb 50% of the damage (maximum of 60000/65000/70000/75000), consuming 20% of MP based on the damage dealt. Increase all the defenses too.* Can be used while in move.

:ASDF:ASD:FA:SDF:AS:FAS:FAS:SD faszás lesz
  • Vicodine
    fasza.... erdemes egyet lapozni a stigmakhoz is, ezek nem szarral guritanak
  • Siyama
    most csak test szerver 28 adikan lesz 4.0 ami marad is
  • recska16
    Mindegy már utána néztem megtaláltam a választ.
  • recska16
    Melyik szervereken elérhető már a 4.0 ?? Mert engem inkább azok érdekelnének. Vagy uk-s szervereken mikor lesz elérhető mert én most updatoltam le de azok nekem nem tűnnek 4.0snak. Köszönöm előre is.
  • halaszpetya
    helo, esetleg valaki Thor asmo oldalon van? ha lenne vegye fel velem kapcsolatot Taratatta néven tengődőn utamon :)
  • Witcher
    Továbbra is eladó az acc!
    LvL 60 assassin jó gear: abyss cuccok, kb. 100 mithril medal, maxos aether szedés.
    LvL 60 cleric fos gear, kb. 150 mithril medal, 300-as szedés.
    Továbbá manakövek, encsikövek, egyéb sallangok kb. 150 milla értékben, meg vagy 400 milla kp.
    A karik Nexus/Elyos oldalon találhatók!
    Az ára pedig 10.000 királyi magyar forint!
  • Siyama
    az összes EU s szerveren rengeteg magyar van egyaránt Ely/Asmo oldalon
  • recska16
    Valaki tudna segíteni hogy melyik szerón van sok magyar?? És melyik oldalon (elyos vagy asmo)? Régen játszottam vele de hogy most kijött az új update megint érdekessé vált számomra és újra akarom kezdni. Köszönöm a segítséget.
  • Vicodine
    az teljesen jo arany mit akarsz ma?:D 4.0ban allitolag a M.medal is jobban jon szal..
  • WhiteStar
    vico kérdezted tnap hogy megy a medál kraft. utánnakérdeztem: 4 mithril medál + valami = 1 ceramium medal vagy 1 fragmented ceramium medal (ami nem jó semmire)

azt mondja az arány kb 500 m.medálból 60 ceramium. :)))

handicraft / tailoring tudja gyártani 500. kraft ponttól
  • WhiteStar
    arról nem is beszélve hogy rohadt köcsög ellenfél 1v1ben
  • Trollface
    Date

The test server is open from the 16th (6 PM CEST) to the 19th of August (12 PM CEST).
    Languages

The test version is available in the languages German, English, French, Spanish, Italian and Polish. Please note: the texts are not final and may still be changed before release.

A patch meg 28.-án lesz.
  • Shaenis
    chantert szintezni easy mód, nekem az volt a leggyorsabb
  • mcgrape
    Perenton valaki Ely oldalon ?, mert ha nagyon nem akkor lehet törlöm és átpártolom gyors Asmokhoz :), de bevallom hogy azért nem lett ronda az ely karakterem nekem legalábbis tetszik.

Mindig megtartom az arcokat ha sikerül össze hozni valamit, hogy ha esetleg késöbb kedvem támadna akkor lehessen mihez nyulni :)

Ő a jelenlegi Assasin-om csak azóta már fekete haja van.

Ő egy másik akit tartogatom.

Meg lett egy Asmo is ha átpártolnék akkor ő lenne az, csak a bőr színnel meg haj frizura/színel akadnak gondok.

Apropó, meiket lenne egyszerübb és gyorsabb felhuzni az Assasin vagy a Chanter ? 3 kaszt is van ami mozgat, és istenre esküszöm egyszer meg is csinálom őket Chanter, Assassin, és a Gunner.
  • Vicodine
    de az sem megy
  • Shaenis
    Alyr, lehet hogy így van, de ennek ellenére az erőviszonyok elég kiegyenlítettek. Az elyk több mint fele csak afkol hogy gyűljön az eventes szar. Az aktívak 2/3-a retardált noob. Az értékelhető 1/3 pedig nem tart össze, mindenki önző és megy a saját feje után, tisztelet a kivételnek. Ezért tudjátok néha bezárni tia eye-t előttünk. Szóval én nem látom annyira rossznak a spata asmo oldal helyzetét. :P
  • Belton
    4.0 PTS csak ez a német valami van ? vagy ???