Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
<#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

csak ütni szokott <#whatever>

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

BEAST
Akkor viszont bokan rugott volna, egyre megy 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

nem olyan õõ 😊 (annyira) =)

BEAST
Valoszinuleg szemtol szembe ilyesmiert feneken billentett volna, igy viszont nagyon bator vagyok <#idiota>

<#taps><#guluszem1><#conf><#banplz>

Veni, vidi, vici

BEAST
<#dumcsi>

<#ejnye1><#zavart1>

wallen: "shit happens" <#zavart1>

Krinyo
off
nagyi légyszives csinálj valami sütit

off
Wallen-nak uzenem,hogy necsak olvasson hanem irjon is valamit!

BEAST
Te is viheted sonicot, bar neked ott van mar sno ;p

Krinyo
civilizált ember... aha 😄

Asmo Gladi. Eztettezt valasztotattom!! <#buck>

BEAST
Egyes helyeken par tevet ajanlottak volna! De ugye civilizalt ember leven sokkal jobban bannek veled mint Sonic-kal. <#idiota>

Most olvasom....Beast velem ne üzleteljetek<#ejnye1>Hát így kell bánni egy hölggyel?<#crazya>

nyömnyömnyöm.... \"Az állatokat szeretem, mert a fajtámtól félnem kell.\"

Tatyla
Templar leszel már látom...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Már "évek óta" tudom h milyen cast-ot fogok kezdeni,majd ha meglesz lvl 50 akk húzok egy másodikat is<#vigyor2> Asmodian alap,nem lennék tündérkirálynõvel.<#crazya>
Reméljük nem jut olyan sorsra a gém mint a "szarhammer".

Az elõzõkhöz hozzáfûzve pedig,h aki nagyon érdeklõdik annak ajánlani tudom a youtube-ot,és egyéb hasznos oldalakat.<#nevetes1>

nyömnyömnyöm.... \"Az állatokat szeretem, mert a fajtámtól félnem kell.\"

Krinyo
Nekem is valami ilyesmi, plusz sorci 😄

Nah
A hetvegen hosszas teszteles utan (assa-ranger-Gladi-Templar) eldontottem mivel fogok inditani elesben.
Na mivel? <#idiota>

erre csak annyit reagálnék, hogy priviben írj ha valami problémád van és megbeszéljük a részleteket.

+1

Ember azt hinné h 30 új üziben van vmi értelmes is, erre csak valami szerencsétlen nem tud beírni 2 szót a google-ba...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Sáska
<#wilting><#help>

na vegre valaki irt
illetve aki nemtud valasztani annak itt a megoldas Suna

Veni, vidi, vici

én asmodian lennék XD inkább a pedo mint a nekro XD
kasztban még nem döntöttem el mi leszek 😄

lehet, de rajtam kivül elég sok szánalmas ember lapul még meg ebben a jó kis társaságban ;D

egy kérdésem volna, nálatok mi a mocskos beszéd? a fogyatékos? a kezeltesd magad? vagy mi, meséld már el légyszíves

Zomil
most komolyan egy google linkre vártál? szánalmas vagy...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

akkor idéznék:

"eleg lett volna csak emlekeztetni, nem kell ANYAZNI - biztosan linkelte volna valaki."

kiemeltem a lényeges részt 😊

Sáska
nem mondtam, hogy anyaztal, csak az #5791-re valaszoltam..., hat igen, az erto olvasas nem mindenkinek erossege (akinek nem inge persze... ;-) )

s0n1c
jézusom...
hogy lehet behuzni a szájat? a pöstiek mindig is nagy nyelvújítók voltak... grat nektek menõ városiak, mi meg a sok vidéki falusi paraszt 😞
de nem kötekszem, te menõ tattos pierceinges D&B-s BUDAPESTI VAGY

forumrol ki melyik oldalt valasztja illetve milyen kasztot csak erdekelne 😄
ha Elyost valasztasz akkor itt a linked:Elyos
ha Asmodian akkor itt a linked:Asmodian

Kasztok:
Cleric
Chanter
Assasin
Ranger
Gladiator
Templar
Sorcerer
Spiritmaster

Bonus Link 😄

lenyeg hogy mindenki csak azt a 2 linket nezze meg ami ra vonatkozik illetve tenyleg kivancsi lennek ki mit valaszt 😄

Veni, vidi, vici

Te hajnali gyerek vagy tuti!

neked mindenhez van valami hozzászólásod? az biztos ha itt lennél pesten behúzták volna a szádat, amilyen mocskos...

hogy egy nagyon okos ember szavaival éljek aki jelenleg is a topicban asszonykodik, "Az értõ olvasás nem erõsségetek" 😊 (az vegye magára aki akarja)

akkor mégegyszer, az elmúlt 2 napban két kérdésem volt, mind2 re fostatok nagyivben... továbbá nem anyáztam olvass vissza

Sáska
eleg lett volna csak emlekeztetni, nem kell anyazni - biztosan linkelte volna valaki.

tudtam, hogy te ilyen nagyfalusi kalács gyerek vagy...

arról, hogy te neked baj van az agyaddal nem tehetek, mondtam kezeltesd magad, egy másik topicban volt szó róla, oda jöttél elkezdték kioktatni, közben próbáltad magad pártatlannak beállítani de már akkor sem sikerült, de te vagy az az ember aki a legkevésbé érdekel, ha nagyon érdekel requiem topicban beszéltünk róla...

hozza szoloka a temahoz en is nezzetek meg a linket xD ???

Veni, vidi, vici

nem fogom visszakeresni a hsz-edet, de erre konkrétan emlékszem, hogy téged nem fogott meg a játék nem érdekel etc... akkor meg mit keresel még itt?
Téged kéne kezelésbe venni hülyegyerek.

köszönöm, ugy látszik anyáznom kell, hogy valaki észre vegyen lényegében elértem azt, hogy kapjak választ
mégegyszer köszönöm 😊

te fogyatákos sose irtam aion topicba h fos, kezeltesd magad...

jaja vagom nekem is utana voltak bajok amikor kerestem a skillt egy honlapon es nem talaltam csak az ikonjabol tudtam hogy az most melyik

Hamed amugy szerintem semeddigse tart leirni a sajat velemenyet az embernek 😊 es nem masoket linkelgetni mert azokat mar biztos nezte csak kivancsi mas emberek velemenyere is tudod informacio gyujtes 😄
ha keresek valamit tobbfele infot olvasok el es allaipotk meg egy vemelemeny legalabbis szerintem 😉

Veni, vidi, vici

mint te? XD

BEAST
Akkor marad Sonic, ugye ha lo nincs... <#idiota>

Sáska
Nem biztos, hogy Vikinek tetszene az 5let 😄