Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tatyla
Én is megpályáztam a házigazda jogot eléggé itt vagyok a topikban és szerintem elég sokaknak is segítettem is,ha ti is úgy gondoljátok megköszönném a támogatást.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

GamerAdams007
<#eljen>

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

attyspocak
Legyen neked igazad! 😊

Sáska
ranger: alacsony szinten unalmas es nehez vele fejlodni, kesobb jobb lesz.
assassin: alacsony szinten kb minden mob utan kell kotoznie magat, vagy herb treatment-et nyomni, pvp-ben majdnem minenki leveri. kesobb jobb lesz; sokat stunol.
sorcerer: alacsony szinten nagyon jo, nagy sebzes, keves hp . sok CC skil ezert nehez a kozelebe ferkozni.

Tatyla
Lyan Kyj-nek már én is írtam ez ügyben,de eddig nem írt semmit.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Zsoltika 007
20-tól lesz nálunk is elérhetõ. Egy ncsoftos dolgozó írta a hivatalos fórumon hogy eu és us is 20-tól indul. Pont azért hogy mindenki egyszerre kezdhessen neki.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

attyspocak
A hivatalos support válasza szerint északamerikában a játék 22-én startol és 48 órával hamarabb tudsz kezdeni ha preorder vásárló vagy. Vaqgyis USA és Kanada területén 20-án kezdheted a játékot.

Ha európában csak szeptember 28-ra van kiírva a start, akkor itt 26-án tudjuk majd kezdeni a játékot a preorderrel.

Idézem a válaszukat:
"The head start is 48 hour prior to your launch day. The Preselection period where you can login and create characters and reserve names begins 24 hours prior to that."

aki még nem írta, megkérdezhetem milyen faj és kaszt lesz?

illetve megkérdezném akkor mégegyszer (nem google linkre vagyok kiváncsi hanem személyes tapasztalatra):
PvP ben Pve ben ugy általánosságban a következõ karikról, néhány szót ha kérhetnék:
Ranger
Sorcerer
Assassin

Sáska
<#eljen>

Zomil
Szeretném megkérdezni a többieket, h oké lenne-e nekik, ha házigazda jogot kérnék, mert lyana sajnos már nem tud rá figyelni

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

latom bejon xD

Veni, vidi, vici

vear
Mint megszivatott Tabula Rasa elõfizetõ, nekem ingyér jár majd egy hónap Aion, feltételezem a headstart is. Inkább Asmo, templar és ranger, még nemtom milyen sorrendben.

Krinyo
😄

jellemeznem a tegnapi es a mai napot xD

jelenleg ezen a szinten volt a forum par hsz kivetevel<#nevetes1>Szinvonal

Veni, vidi, vici

Sáska
ez igen jo hir, thx! Bar ugy keszultem, hogy szerda reggeltol fordulok a monitorba, de akkor mar kedd delutan - korabban nem igen tudok.

@cat & Zomil: remelem egy serveren fogjuk kergetni egymast<#circling>

Fogjátok már be a pofátokat, már bocsánat, senki se érdekeltek. Ott a 'privát' a dátum mellett, ott intézzétek.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

és ha nem csak a sorokat olvasnád hanem közte is nem pestel van bajom hanem összességében a PESTI MENTALITÁSSAL, kb ennyit meg rólad ha már engem probálsz becsmérelni itt..

továbbá elmondtam, hogy nem érdekel mit gondolsz(tok) rólam, nem egy google linkért jöttem gondolhatod...

attyspocak
Külön elemezve a kedvedért: Te írod nekem kioktatva (lol) "..mellesleg ha elolvasod a osszes hsz-t amit irtak 1 anyazas se volt 😉
csak megemlitettek szoval mielott irsz egy ilyet "Lásd a tükörben aki vissza néz rád! 😛" elotte olvasal vegig mindent es probald ertelmezni"
Ime amire Cence-nek a tükröt emlegettem:
"Cence
tegnap 14:36 #5781
köszönöm a sok segítséget, a game tökéletes példája a:
Szar gameban Szar emberek..."

attyspocak
Semmivel nem vagy különb azoknál akiket bunkónak nevezel, ha általánosítva becsmérlõ jelzõkkel illetsz általad nem ismert embereket. (Elég tapintatos voltam?)
De hogy kiterjesszem ezt a mondatot általánosítva, ahogy te tetted: Azok akik bunkozzák, szarozzák (összességében anyázzák csak hogy bele köthessetek) a másikat származása lakhelye miatt, az szánalomra méltó alakok, mert senki nem tehet arról ,hogy hova születik. Sõt társadalmunkban sokan a lakhelyeüket sme választhatták meg, mert anyagilag megterhelõ lett volan számukra. Illetve az itt játék kapcsán csevegõk zöme a szüleinél lakik, lévén gyerek, így szintén nincs beleszólása abba, hogy hol él. Tehát röviden: Nem tehet róla ha pesti. A viselkedés az ami az egyén mércéje lehet. A tied pl nem a legszebb és legmagasabb.

Zsoltika 007
Én is elõrendeltem de még fingom sincs mi leszek és melyik oldal 😄

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

attyspocak
Ó bocsánat Nagyságos Uram!
Kinek akarnék benyalni? A fene sem akar benyalni itt senkinek! Ébredj fel!
Már kétszer is írták az "értve olvasást" de neked ez nem megy úgy tûnik!
Ha figyelmesen olvastál volna, akkor észre vetted volna, hogy az anyázást általánosítva használtam a szitkokra a becsmérlésekre. Ezt jeleztem is Cence felé.

Ahet
EU-ban a headstart elõreláthatólag 20-án indul.

The gods have disconnected you ...

Zomil
Én Elyos SM leszek, majd ha nálunk is kaphato lesz akkor megveszem

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ajánlom olvasd el amit irtam

köszönöm

Tatyla
jó mind....

Hivatalos oldalon fogom és valszeg Elyos Sorc.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Krinyo
Elõrendeltem és asmodian leszek. Templar, ranger, sorci, gladi nem tudok választani 😄

Krinyo
Komoly önértékelési problémáid vannak. Sok új ember kérdezett itt már sok félét - köztük én is -, de azért mert nem kaptál választ egy oylan kérdésre, amit 1 perc alatt te magad is megtalálhattál volna itt kereséssel, vagy a neten, ezért miért kell bunkó pestiekkel jönni?
Vagy gondolod hogy már elõre látta mindenki hogy egy "vidéki paraszt" vagy? Itt mindenki leszarja hogy ki pesti vagy vidéki.

Torzonborz
zûrhajóval puffogtatok mostanság 😉

egyébként meg az utóbbi 1-2 nap agymenésére akartam volt utalni. kb annyira értelmes 😛

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

BEAST
Te inkabb menj vissza penis slidert allitgatni -.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Torzonborz
fisifosimikkamakka

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Sáska
jah ezt en is olvastam, hogy USA-ban ket nappal elobb van a megjelenes, de tuti, hogy az amerikaiak beperelnek az NCsoft-ot megkulonboztetes cimen, ha az europaiak 2 nappal tobb headstatot kapnanak :-))

en 23-aval szamolok, de ha valakinek van eltero infoja, link pls.

igy van de beláthatod, hogy a pestiek 90% a bunkó fasz, és lenézõek a "vidéki" mert pesten kivül magyarországon csak vidék van... és ez a stilus itt is megvan 1-2 pestitõl 😊
lehet engem szidni, csak az a sajnálatos, hogy az ember hiába kérdez, mivel elöször ir ebbe a topicba le se szarjátok öket és lehet itt mondani, hogy jajjj nem igy van meg mi szoktunk, szart szoktatok, a ti kis "bandátok" on belül megy a beszélgetés, igy hülyüljünk ugy hülyüljünk, valahányszor benéztem és 1 új ember kérdezett, mintha nem is irt volna, lesajnáltátok, 2x kérdeztem, nekem sem tudtatok választ adni, nem linket kértem, meg google keresést. hanem egy egyszerü véleményt 3 kasztról, mivel akik itt vannak nagyrészük probálta, játszott valahol már vele, és mivel nagyivben tojtatok rám (mikor még semmi rosszat nem modntam) 1ik ismerösöm innen jelezte, hogy kezdjem szidni a játékot/társaságot és egybõl lesz reagálás... lás csodát igy is lett...

Lehet engem fikázni meg lehet, hogy most kibaszott hülye/bunkó/fogyatékos vagyok egyesek szemébe, nem különösebben, csak nézzetek szét, és szálljatok le a magaslóról, ugyanolyan egyszerü emberek vagytok mint a többi, annyi különbséggel, hogy valaki még nem probálta a játékot és érdeklödne... bennetek meg annyi nincs, hogy segítsetek szerencsétlennek...

köszönöm, annak aki legalább elolvasta ezt a kis irást...

Asmodian Ranger es meg nemrendeltem elo meg raerek picit 😄

illetve nemtom hogy 2 nap headstart van e mert alitolag eu-s embereknek 4 is lehet mivel headstart us/eu egyszerre indul es szept.20 a headstart 23.-an us megjeneles 25-en eu megjeneles

OFF:
attyspocak en nemszoltam bele a lenti vitaba viszont amit te muvelsz az mar mehetne a monikasoba attol hogy verpisti modjara te is ide irsz nemfogsz mindenkinek benyalni ezzel 😄

mellesleg ha elolvasod a osszes hsz-t amit irtak 1 anyazas se volt 😉
csak megemlitettek szoval mielott irsz egy ilyet "Lásd a tükörben aki vissza néz rád! 😛" elotte olvasal vegig mindent es probald ertelmezni

Veni, vidi, vici

Sáska
Meg 36 nap a hivatalos startig
Persze aki elorendelt, az elvileg kap 2 nap headstartot?!

Hanyan rendeltunk innen elo, s ki milyen oldalon kezd?

/me asmodian assasin

attyspocak
Gondoltam benézek ide is, hisze nszeptembertõl szeretném tolni az AION-t és nem árt, ha az ember tanulgat róla egy kicsit, mert sikerült a remek játékot igen összetett rendszerrel ellátni. Erre mit látok? Megy az "anyázás". Nos mindegy. Majd letisztul a dolog.
Cence: Mielõtt magad ismételnéd! A szar embernek nevezés nem jobb, mint az anyázás! Az, hogy valaki pesti, nem jelenti azt hogy bunkó és fordítva! Lásd a tükörben aki vissza néz rád! 😛

Jaja! Inkabb a startrol beszeljunk!

GamerAdams007
Ideje lenne visszatérni az eredeti témához! Szerintem nem azért járnak ebbe a topicba az emberek, hogy azt olvassák, ahogy pár ember egymás vérét szívja. /on

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

<#banplz><#szeret>Lamour<#szeret><#banplz>

gondoltam en is irok valamit mostmar mert tegnap 16:51 ota ezen a szinten van a forum <#guluszem1><#guluszem1> <#wave>

Veni, vidi, vici

^.^

apropó nem tartozom én neked semmivel, de elküldtem a szerelmes levelet

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

BEAST
En az elso lepesem utan talaltam benne negativumot, nem olyan nehez ha valaki azt keresi 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

de te sem birod megállni, hogy ne szólj meg mindenkit úgylátom
és még ados vagy egy válasszal...

vear
Látszik hogy koreaiak fejlesztették. Nem tudom másnak is feltûnt-e, de helyenként a dialógusok/quest-szövegek nagyon gyenge angolságúak. Helyenként mintha szó szerinti fordítás lenne, de tuti olyan, hogy aki fordította, nem ismerte a történetet, illetve hogy a játékban hol és hogyan jelenik meg a szöveg. Nekem még néhány skill neve is furcsa. Jah és itemeken is volt valami szöveg, ami sejtésem szerint azt jelentette, hogy nem lehet a cuccot felvenni, de nagyon rosszul volt megfogalmazva. Nah, idõvel csak találni negatívumokat. <#vigyor1>

erre neked is kellett valamit reagálni úgy látom...

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Tatyla

Kezd ovodás szintre süllyedni a topic,gratulálok.
HG kicsit rendbetehetné a társalgási szintet..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

BEAST
ott voltunk, azert volt csend :dd

Krinyo
Nem akartok szobára menni? 😄

/smiley