Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krinyo
ugye most hülyülsz?

De, komolyan gondoltam.
Akkor ezekszerint nem.

Zsoltika 007
De azt ugye nem gondolod komolyan hogy azzal a kulccsal ugyanúgy játszhatsz!? Istenem olvasd már el mi van mellé/alá írva! <#falbav>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

1480 ft csak a kulcs
dobozos game pedig 11990 cdgalaxis.hu n

Hát lehet venni csak kulcsot is de árban ugyan annyi szokott lenni a kettõ mivel igazából az kell a játékhoz a klienst meg letöltöd.

Ha csak kulcsot veszem meg cd galaxistól az elég ahhoz, hogy majd tudjak vele gamelni, vagy utána meg kell vennem dobozos gamet is?

Köszi a válaszokat,jól hangzik ez a Kínai kliens dolog is de inkább megvárom az Open bétát igaz.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Lassan bejelentik OB-t ,addig csak kibírod :Ö)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

GamerAdams007
Jah és persze akárhány accountot csinálhatsz mindig 5 órás ingyen játékért, de mindig új karit kell kezdeni ugyebár.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

GamerAdams007
5 óra játékidõ ingyen van (azaz ha kilogolsz nem pörög tovább az idõd), utána 2 óra 5 perces crediteket lehet venni. 5 credit (10 óra 25 perc) kb 250 Ft.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Fizetned kell érte óradíjat .

Ha ezt végig küzdöm akkor utána ingyen használhatom a játékot?Bármikor?Vagy ez Kínai béta és csak idõközönként fog menni a szerver?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Torzonborz
köszi a választ. sajnos ez megesik. 😞

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Zomil
én már irtam 2napja ezzel kapcsolatban a moderátoroknak, de várok türelmesen 😊

Torzonborz: röviden annyi, h nem igazán azt kapta a játéktól amit várt és a patch-ek irányvonala se ez irányba haladt

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Torzonborz
féloff :
"Lyan Kyj mar nem foglalkozik Aionnal." nofene mi történt ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Nem is fog menni élesben. Aionhun-on se admin már ha jól tudom.
Ha kell jelentkezem én is, úgyis szeretek banolni <#hehe>. De ha már Tatyla leadta a jelentkezést, akkor mind1 😊

Hamed
Pedig meg meg se jelent😞 Amugy en is ezert hagytam abba a betazast, nehogy kiegjek idejekoran. Latvany, mechanika, classok meggyoztek, abysst is lattam. Innentol csak a jatekelmenyt rombolnam ha 1.0-val grindelnek mint az orult.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

MeoH
Vki mar emlitette a HG cseret. Nyugodtan kervenyezheto sztem, sajna Eny(Lyan Kyj) mar nem foglalkozik Aionnal.

fuck mmo's..i.,

Sáska
tudom, de ketten is at akartak venni tole, mert o az utobbi idoben nem igen latogatja a topicot - legalabbis nem aktivan.

"Házigazda: Lyan Kyj"

Sáska
sry nem valasz akart lenni, csak egy szimpla kerdes.

Sáska
van mar uj hazigazdank?
Ki lehetne rakni a banner ala par hasznos linket, most hogy majd lassan jon az open beta biztosan jonnek majd kerdezni honnan lehet letolteni, fizetos-e a jatek, stbstb..

GamerAdams007
Itt megtalálsz minden infót a kliens letöltésérõl, telepítésérõl, és account készítésrõl. Ezután itt találsz infót arról, hogy 1.2-re való patchelés után hogyan tudod angolosítani a kínai klienst.

Linket tudnál dobni hozzá? Thx 😊

GamerAdams007
Angolosított a kliens, úgyhogy érthetõ

A kínai verziót érdemes letölteni?
Mármint úgyértem, hogy lehet-e érteni valamit a játékból, vagy minden írkafira kínaiul van?😄

Szabadidejében fogja tolni.

GamerAdams007
1 perc googlebe sem telt bele és megtaláltam a megoldást. Ha valakinek hasonló probléma áll elõ, csak váltson át region1-re a launcherban, majd patchelés utána vissza.

Kungen leadta a wow-ot,es AION-ra tert?

2:30 😄😄

Köszönöm.

Úgy látom, olyan 3.600,- huf körül lesz, ami nem is olyan vészes.
Akkor becsatlakozom én is. Azt mesélték szeptemberben kezdõdik. Itt az ideje változtatni sro megy a levesbe, ezt az aiont meg kitapasztalom, mert semmit sem tudok róla, bár a spiritmastert kinéztem magamnak 😊
Sáska
Nem lesz. 2 faj harcol, átjut a másik területére, erõdöt foglal, illetve mást is. Repül is közben. Sry de este van 😄

Sziasztok!

Le tudná nekem valaki írni, mennyibe is fog ez a játék havonta kerülni és mikortól indul.
Lesz esetleg benne játékot befolyásoló extra (Itam Mall)?
Valamint, mivel én sro-hoz szoktam több, mint 3 éve, le tudná e írni röviden valaki (azon kívül, hogy 2 csoport harcol egymással), hogy miféle game ez?
Sajnos isro egy trágya lett az elmúlt 1.5-2 évben és ezen már nem is fognak semmit sem javítani úgy érzem.
A válaszokat elõre is köszönöm!
Sáska
en nem tudom - sry.

GamerAdams007
Valaki nem tudja miért áll meg az updater a "data/Strings/Error/ClientErrorMsgs.xml.1.zip" fájlnál? Lentebb szúrtam be egy képet a hibaüzirõl amit kiír. Leokézás után nem csinál semmit, ha rányomok ismét a startra, akkor folytatja a letöltést, de amikor elkezdené újra kiírja ezt. Check files után sincs másképp.

Sáska
a hetvegen ellatogattam a gamescom-ra, s latogatast tettem az ncsoft standon is. Eloljaroban annyit, hogy gondoltam, hogy sokan lesznek, de azt nem, hogy annyira rengetegen, mint amennyien tenylegesen voltak. Pl. a blizzard standon volt felallitva egy diablo 3 helyszin, ahova be lehetett menni sneak preview-ra. na itt akkora volt a sor, hogy a vegen ott allt egy blizzardos arc tablaval a kezeben: "please dont stand in the que, waiting time: approx. 4 hours..."

Gondoltam naivan, hogy majd elmegyek az aion standhoz, szerzek josagokat, kiprobalom az 1.5-ot lvl50es karakterrel meg ilyesmi.. Nos, nem igy volt😊 Szinten iszonyat tomeg, izzadt budos germanok egymast oltek az elyos es asmodian polokert - tenyleg szanolom volt. Na mind1, meghallgattam egy prezentaciot, ami epp a dark poetarol szolt, kozben a hatterben a kivetiton egy gm egyedul csapkodta a bosst, olyan alap 10k-s sebzesekkel..😊 utana volt egy live act ahol egy elyos szarnyas not huzkaltak a levegoben, meg egy asmodian assassin csaj bohockodott meg a szinpadon- nem volt nagy szam,de legalabb nem neztek ki rosszul.
amikor ujra polokert hergeltek a tomeget sikerult az egyik gepre lecsapnom, mert a kis Jurgen nem figyelt a gepre fel percig, s egy lvl50es templart kiprobaltam. sajnos eleg sok fontos skill nem volt megvasarolva neki(pl hp boost stb), igy nem igen volt sok eselye a mobok ellen.
Na mind1, meg maradtam egy kicsit ott, de mikor oda fajult a dolog, hogy az MC a szinpadon azt kiabalja, hogy mami, a kozonseg hogy papi, MC: nagymama, kozonseg mondja: nagypapa, akkor ereztem, hogy tobbet maradtam, mint kellett volna...😊
jah, es ahogy Cat mondja, ott is megerositettek, hogy jovoheten jelentik be az open betat.

Jövõhéten lesz bejelentés.

Fehercsoki
Mikor kezdõdik az open beta?

Zsoltika 007
Aki már megvette az automatikusan részt vesz az open bétában vagy ugyanúgy igényelni kell kulcsot?

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Gyakran a másik fél területén van és sokat öl ott gondolom.

vear
"gyakran riftezik": ez azt jelenti, hogy a PvP területeten PvP-zik, nem? Nem úgy van hogy az kap debuffot, aki sok alacsony szintû karit öl?

fck

"A slayer rendszer lényege, hogy aki gyakran riftezik, debuffokat kap, megjelenik a pozíciója a térképen az ellenséges frakció számára is, így sokkal nehezebben tud azután riftezni. "

GamerAdams007
Nah nekem meg most kiakadt updater... megint ugyanazt a hibaüzit adja ki mint lentebb linkeltem, csak nem megy tovább okézás után sem. Megáll egy bizonyos fájlnál és nem hajlandó tovább menni -.-

+1...

nem véletlen írtam többes számban

+1

Nem írom le ugyanezt átfogalmazva inkább 😊

tudtam hogy igy fogod(játok) venni 😄

mindegy nekem a kinai aion telepítésnél kidob valami hiba üzenetet, és nem hajlando feltenni, valaki esetleg tudja mit jelenthet? mitõl van?

BEAST
Az az igazsag hogy azt sem tudod mirol beszelsz. Megis mi koze van Magyarorszagnak barmifele tort serverhez?
Leginkabb semmi, de ha csak az NCSoft fele nezelodunk, akkor Lineage2 free serverek nagy reszet is "lopott" koreai server fajlokbol olloztak ossze.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

többnyire ha egy játék még nincs kint elég nehézkes tört szervert alkotni hozzá, de tegyük fel, kint van 1 éve koreában, mire jutott 1 év alatt a tört szerver? tudsz rajta karaktert kezdeni... ez aztán nagy teljesítmény egy év alatt... ha igy haladnak kb 2-3 év mulva már lehet fejlödni is

még nem teljesen egy éve, és az, hogy koreában valami megy már egy ideje, nem sürün szokta befolyásolni hazánk fele a dolgokat, iszonyat sok mmo van arra fele aminek csak hírneve van erre fele, pedig milyen jó lenne ha itt is lenne már...