Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor ezekszerint nem.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
dobozos game pedig 11990 cdgalaxis.hu n
★ 汤姆 李
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
★ 汤姆 李
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Torzonborz: röviden annyi, h nem igazán azt kapta a játéktól amit várt és a patch-ek irányvonala se ez irányba haladt
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"Lyan Kyj mar nem foglalkozik Aionnal." nofene mi történt ?
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Ha kell jelentkezem én is, úgyis szeretek banolni <#hehe>#hehe>. De ha már Tatyla leadta a jelentkezést, akkor mind1 😊
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
fuck mmo's..i.,
Ki lehetne rakni a banner ala par hasznos linket, most hogy majd lassan jon az open beta biztosan jonnek majd kerdezni honnan lehet letolteni, fizetos-e a jatek, stbstb..
Mármint úgyértem, hogy lehet-e érteni valamit a játékból, vagy minden írkafira kínaiul van?😄
Úgy látom, olyan 3.600,- huf körül lesz, ami nem is olyan vészes.
Akkor becsatlakozom én is. Azt mesélték szeptemberben kezdõdik. Itt az ideje változtatni sro megy a levesbe, ezt az aiont meg kitapasztalom, mert semmit sem tudok róla, bár a spiritmastert kinéztem magamnak 😊
Le tudná nekem valaki írni, mennyibe is fog ez a játék havonta kerülni és mikortól indul.
Lesz esetleg benne játékot befolyásoló extra (Itam Mall)?
Valamint, mivel én sro-hoz szoktam több, mint 3 éve, le tudná e írni röviden valaki (azon kívül, hogy 2 csoport harcol egymással), hogy miféle game ez?
Sajnos isro egy trágya lett az elmúlt 1.5-2 évben és ezen már nem is fognak semmit sem javítani úgy érzem.
A válaszokat elõre is köszönöm!
Gondoltam naivan, hogy majd elmegyek az aion standhoz, szerzek josagokat, kiprobalom az 1.5-ot lvl50es karakterrel meg ilyesmi.. Nos, nem igy volt😊 Szinten iszonyat tomeg, izzadt budos germanok egymast oltek az elyos es asmodian polokert - tenyleg szanolom volt. Na mind1, meghallgattam egy prezentaciot, ami epp a dark poetarol szolt, kozben a hatterben a kivetiton egy gm egyedul csapkodta a bosst, olyan alap 10k-s sebzesekkel..😊 utana volt egy live act ahol egy elyos szarnyas not huzkaltak a levegoben, meg egy asmodian assassin csaj bohockodott meg a szinpadon- nem volt nagy szam,de legalabb nem neztek ki rosszul.
amikor ujra polokert hergeltek a tomeget sikerult az egyik gepre lecsapnom, mert a kis Jurgen nem figyelt a gepre fel percig, s egy lvl50es templart kiprobaltam. sajnos eleg sok fontos skill nem volt megvasarolva neki(pl hp boost stb), igy nem igen volt sok eselye a mobok ellen.
Na mind1, meg maradtam egy kicsit ott, de mikor oda fajult a dolog, hogy az MC a szinpadon azt kiabalja, hogy mami, a kozonseg hogy papi, MC: nagymama, kozonseg mondja: nagypapa, akkor ereztem, hogy tobbet maradtam, mint kellett volna...😊
jah, es ahogy Cat mondja, ott is megerositettek, hogy jovoheten jelentik be az open betat.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
"A slayer rendszer lényege, hogy aki gyakran riftezik, debuffokat kap, megjelenik a pozíciója a térképen az ellenséges frakció számára is, így sokkal nehezebben tud azután riftezni. "
nem véletlen írtam többes számban
Nem írom le ugyanezt átfogalmazva inkább 😊
mindegy nekem a kinai aion telepítésnél kidob valami hiba üzenetet, és nem hajlando feltenni, valaki esetleg tudja mit jelenthet? mitõl van?
Leginkabb semmi, de ha csak az NCSoft fele nezelodunk, akkor Lineage2 free serverek nagy reszet is "lopott" koreai server fajlokbol olloztak ossze.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."