Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Segítenétek? Szeretnék szerverhez kapcsolódni, de sajna nem találok az oldalon. Merre keressek?
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ugye jól remélem, hogy induláskor megjelenik majd az EU regió is? Remélem a Steam nem rontott el valamit és US verziót löltettek le.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ez azért van mert most senki nem tud belépni illetve most készítik elõ CB re a szervereket vagy nálam van a baj ? (4-5 napja ilyen elõtte jó volt)
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Egyenlõre tanácstalan vagyok.
Arra viszont gondolj hogy ha digitálisan rendeled elõ azt nem számítják be a dobozos verzióba (ha végül úgy döntesz neked kell doboz meg kézikönyv meg ami szokott egy ilyenben lenni) Egyébként az nagy kitolás hogy Mo-n nem lehet dobozos preordert kapni, csak max külföldrõl behozni, ez nagy kitolás.
Köszönöm!
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
amúgy nem tudni
Szóval, lehet már tudni, hogy euban mikor indul az open béta?
Köszönöm!
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
lehet gyülytögetni kéne a dobozos verióra
amugy TÉK 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
szerintem így se lessz
meg a gyüjtögetös questekhez szükséges cuccokbol is raktározok sztem 😊
Én pl valszeg Aethert meg egyebet farmolok és majd eladom õket a késõbb érkezõknek.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Egyébként korábban durván megérte a kulcs, 1500 Ft-ért adtak 6*3nap CBT + 5 nap head start játékot, szerintem kevés játékot lehet 23 napig játszani ennyi pénzbõl, úgy, hogyha megveszed végül akkor ezt be is számítják ergo nem fizettél többet mint az aki kimaradt ebbõl a játékidõbõl.
De mondjuk én még mindig azt mondom hogy az 5 nappal korábbi kezdés túl nagy elõny (nem irigységbõl mondom, lévén én is ottleszek ergo magam ellen beszélek most) nekem ez soknak tûnik.
Akkor most már nem érdemes megvennem a preorder kulcsot.