Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Segítenétek? Szeretnék szerverhez kapcsolódni, de sajna nem találok az oldalon. Merre keressek?
Zsoltika 007
Hivatalosan több forrásból bejelentették hogy nullázva lesz minden ob után. Kár vergõdni.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Zsoltika 007
Nekem is így szedte le a collectorst. Ugyanúgy mehetsz eu szerverre vele.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Pedig az lesz.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

akkor az nem Open Beta lenne...

Lesz karaktertörlés, ez nem kérdés.

Felgolos
Szerintem ez ugy lesz hogy aki elõrendelte vagy Pre-Ordere van az Ob vehet részt és nem lesz karakter törlés.

Lehet h ob is cb lesz :p

Felgolos
tesómnak is ez volt, és játszott az eu CB szerintem nem lesz probléma

Forrest Tomee
Lenne egy kérdésem. STEAM-en vettem meg a játékot(Aion Collector's Edition (EU)) NCsoft launcherrel patchelgettem ameddig engedte és utána a launcher indító panelén csak Aion North America jelenik meg bár õ is olvashatatlan hibaüzeneteket küld aztán.
Ugye jól remélem, hogy induláskor megjelenik majd az EU regió is? Remélem a Steam nem rontott el valamit és US verziót löltettek le.

Felgolos
nem

ob elött lesz még 1 cb?

attyspocak
A dobozost is lehetett rendelni elõre. Persze ehhez is le kellett tölteni a béta hétvégén való részvételhez a klienst, hiszen még nem gyártották le a végleges verziót. (Azóta talán már meg van az aranylemez)

Zomil
eu szerver?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

FragStaR

Ez azért van mert most senki nem tud belépni illetve most készítik elõ CB re a szervereket vagy nálam van a baj ? (4-5 napja ilyen elõtte jó volt)

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

Krinyo
szvsz felesleges a doboz, úgyse fogod nézegetni x hónap mulva

Nekem is kell a doboz meg a pre-order is. :p Csak gondolom hiába kezdenék én 5 nappal elõbb a pre-orderrel, ha a dobozok csak rendes megjelenéskor kerülnek ki a polcokra... Szóval cumi. Valszeg kétszer fogom megvenni a gamet, magamnak kezdésre digitálisan, aztán meg páromnak tél körül, és lenyúlom a dobozát. xD De a másik bajom meg, hogy CE-t szerettem volna... :/

Az a baj mind a két dolog érdekel.Mert ha digitálisan veszem meg akkor hamarabb kezdek + 37 napig tolhatom.Ha meg dobozos akkor az meg úgy szépen néz ki meg tudok dicsekedni vele,de ahhoz meg nem járnak bónuszok.
Egyenlõre tanácstalan vagyok.
Ha már biztosra tudod, hogy mindenképp meg akarod venni a játékot, akkor még simán benevezhetsz egy digitális preorderre, ugyanis ezt a pénzt beszámítják majd a véglegesbe. Ergo pontosan annyit fizetsz összesen, mintha megjelenéskor vennéd, csak így azért cserébe hogy elõlegbe befizetsz nekik 1500ft-t, kapsz bónuszokat. (a +7napot csak akkor ha digitális verziót veszed, de mivel mo-n nincs még dobozos preorder és szerintem nem is lesz így máshogy amúgy se rendelheted elõ)

Arra viszont gondolj hogy ha digitálisan rendeled elõ azt nem számítják be a dobozos verzióba (ha végül úgy döntesz neked kell doboz meg kézikönyv meg ami szokott egy ilyenben lenni) Egyébként az nagy kitolás hogy Mo-n nem lehet dobozos preordert kapni, csak max külföldrõl behozni, ez nagy kitolás.
Ha már volt akkor sorry: A kiadó tájékoztatása alapján, azok, akik a Pre-Order Kulcsot megvásárolják a játék megjelenése elõtt, majd a játék megjelenésekor akár a Digitális Normál, akár a Digitális Collector's változatot megveszik, várhatóan 7 extra játéknapot kapnak az NCSoft-tól, azaz a játékban foglalt játékidõ 30 nap helyett 37 nap lesz majd. (Ez vonatkozik azokra is, akik már megvették nálunk a Pre-Order kulcsot, és azokra is, akik még csak ezután fogják).Akkor tényleg érdemes még megvenni a preorder kulcsot?
antgecc
Jó vak vagyok... ilyen ez a kapkodás.
Köszönöm!

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

3. CB az mintha 5 perccel elõbb nyílt volna meg. Az jó volt :p

aionhunon ajobb oldali menüsórban felülrõl kezd el nézni és megtalálod

amúgy nem tudni

antgecc
Bocsánat, biztos unjátok a kérdést, de nem nagyon van idõm keresgetni munka közben, viszont érdekelne a dolog eléggé. Aionhun-t megnéztem gyorsan, de nem t aláltam róla infót, meg a hivatalos oldalon se, bár lehet én vagyok a benga.

Szóval, lehet már tudni, hogy euban mikor indul az open béta?

Köszönöm!

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

jól néz ki eza a szárnyas csajszi amit majd lehet kapni guild wars-ba
lehet gyülytögetni kéne a dobozos verióra

2 elõtt azt úgy értettem, hogy negyed10tõl már képtelenség volt belogolni normálisan.. El kell kapni pontosan azt a 3-4 secet amennyi idõ alatt megtelik? 😊) Persze offin lesz több szerver elvileg egybõl, de ha kitalálják aionhunon hogy melyikre kell menni, akkor ennek semmi jelentõsége sem lesz. 😊

hm ><

Idõben kell ott lenni.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Ergó másnap hajnal 3-4 körül már van esély loginra, legalábbis béták alatt 2 elõtt tuti volt 1 órás várakozás, aztán dc és elõröl... 😊

Este 9.

Dopti
Pontosan nem hiszem hogy meg tudják mondani, lehet hogy csak 26. reggel<#idiota>

nah, csak hogy jó legyen és szét spammoljam a forumot, (bocs de igy jutnak eszembe a dolgok) azt már lehet tudni, hogy a szerverek 25. én mikor indulnak? reggel délben este? v hogy? nem szeretnék ugy járni h megveszem a gamet reggel és csak este tok majd belogolni :S

amugy köszi az infot, bár a TÉK es dolgot nem értem o.O tolték ról még nem hallottam

és a preorder ugyanannyi mint a dobozos lesz csak nem kapsz tényleges dobozt v hogy van ez?

Zomil
a megjelenés marad csak ugye eu-ban késöbb jelenik meg igy eu-ban több idö a headstart, én legalábbis igy tudom

amugy TÉK 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

5 nap lesz a headstart? akkor 20. án indul, vagy hogy lesz? a megjelenést tolták odébb azzal a pár nappal?

a +5 nap szerintem azért van mert azt szeretnék ha bírnák a szerverek a sok playert és legyen mob is

szerintem így se lessz

Craft qrva unalmas, illetve cucc az kell belõle. 200-230 talán 3 óráig tart, de lehet rosszul emlékszem már. Szal azért lesz értéke 😄 199 minimum kéne majd fortress cuccok miatt.

vear
Craftolást próbálta még valaki CBT-ban? Ugye volt egy NPC aki adott quesztet meg anyagot, amivel lehetett a craft skill-t húzni, jóval egyszerûbben, mint normál receptekkel. Namost ez csak betában volt így vagy így lesz a játékban is? Egyrészt a nyersanyagok (fõleg alacsony szintûek) nem fognak érni semmit, másrészt mivel bárki könnyen felhúzhat craftingot maxra, ezért a craftolásnak se lesz nagy értéke.

Zomil
én meg egy kicsit prof-ot huzok és a cuccokat árulom a kezdöknek 😛

meg a gyüjtögetös questekhez szükséges cuccokbol is raktározok sztem 😊

6os group összefog, simán el vannak õk...

Én pl valszeg Aethert meg egyebet farmolok és majd eladom õket a késõbb érkezõknek.

Hamed
En ezzel ugy vagyok, hogy aki komolyan rafekszik az pikkpakk behozza azt az 5 nap lemaradast egy atlag playerrel szemben. Szoval headstartosok kozul csak a full kockak lesznek elonyben, dehat az szerverenkent par tucat ember. Rohanjanak csak, majd 50-en varhatnak tankra/healerre😄

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Most már nem érdemes csak kulcsot venni, lévén nincs több closed beta hétvége. Kivéve persze abban az esetben, ha valakinek nagyon fontos hogy elõbb kezdhesse mint a tömeg, és mivel a head start egész szokatlan módon 5 nap lesz az eu-ban, így ez elég nagy elõny, amiért talán pár ember még benevez preorderre, ezt mindenki maga tudja.

Egyébként korábban durván megérte a kulcs, 1500 Ft-ért adtak 6*3nap CBT + 5 nap head start játékot, szerintem kevés játékot lehet 23 napig játszani ennyi pénzbõl, úgy, hogyha megveszed végül akkor ezt be is számítják ergo nem fizettél többet mint az aki kimaradt ebbõl a játékidõbõl.
De mondjuk én még mindig azt mondom hogy az 5 nappal korábbi kezdés túl nagy elõny (nem irigységbõl mondom, lévén én is ottleszek ergo magam ellen beszélek most) nekem ez soknak tûnik.
Régebben mint ha ezt mondták volna,de lehet hogy akkor nem volt igaz.
Akkor most már nem érdemes megvennem a preorder kulcsot.
akkor mitõl lenne nyílt?

Az open betán mindenki részt vehet vagy csak az aki megvette a preorder kulcsot?
Dopti
köszönöm

MeoH
15-30-60napos gc, vagy bankkartyarol 30-90-180nap.

fuck mmo's..i.,

Dopti
*fizetni

Dopti
Lehet Mo-n is óradíj szerint vizetni vagy csak gamecard (15-30-60) napossal?