24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
Vicodine #22965 latom megkaptuk az uj karislotokat....h az isten verne mar telibe ezeket a faszokat de komolyan -
Shaenis #22964
live stream a szerverteremből, hibajavítás gameforge módra
-
Shaenis #22963 pedig annyira örültem volna, ha most az egyszer nem csinálnak segget a szájukból -
alyr2 #22962 amugy nem vagom mit baszkodnak..pts mukodott volt mar vagy 2 honap pts..keszen kapjak a paccset, csak fel kell tenni ...es erre sem kepesek.. -
Wking #22961 Jó munkához idő kell,..... a rosszhoz még több -
Trollface #22960 Lol még mindig baszkódnak...
-
#22959 muszáj lesz mert azt nem fogják tudni átírni :))
azt nem tudják nem belerakni, ahhoz újra kéne kódolni mindent. ahhoz meg szerencsére seggfejek.
ez a két tag amugy csak engem irritál annyira h szájba akarom rúgni őket percenként? -
Vicodine #22958 ez az arc jol tolja,kis ranger powa -
Trollface #22957 Megkérdik a rank system változik a jövőben? Azt mondja Volker nem , a faszt nem... a 4.5-be változik de bocs.. gondolom majd kihagyják azt a részét ,mert az ap farmerek sírni fognak. -
#22956 Ugyan így voltam én is, és kb most is ez lesz. -
Trollface #22955 Most is ez lesz sztem. -
Trollface #22954 A múltkor se ment éjfélig se ,aztán lefeküdtem a pcsába. -
alyr2 #22953 Eddig csak 3 orat csusztak:D Siman irhatnak hogy a peccseles random ido intervallumban lesz kesz, es akkor nem zugolodna a nep..Mert igy nevetseges az , hogy 17 orara kesz de meg este 10 kor sem... -
#22952 Csak a szokásos SOONN
Ki irták hogy 18:00 utána ki irtak hogy meg nem fejeztek be , multkor ugyan ez volt majd sztem hajnal 2-3 fele talan az első inditás de az megint majd össze omlik szal Holnap Délelött várható kb. ( Csak az eddigi Fail Forge os frissitésekből ki indulva) -
racsir #22951 látom gameforge megint egy rakat szar mert nincsen szerver........... -
Trollface #22950 Több azt mondták majd ha kész lesz. -
Trollface #22949 Ja bocs , már rég volt. -
Shaenis #22948 Elvileg még két óra van hátra az EU upgradeből, kiváncsian várom hogy tudják-e tartani. -
Shaenis #22947 Nem nem, Trollface teljesen jól válaszolt, csak tévesen címezte white-nak.
#22934 Vicodine kérdezte: "valahol irtak mar a 10 uj veteran reward szint bonuszairol?"
És egyetértek, GP ára durva lesz. Kár volt eladni párat 30kk-n, de szerencsére még mindig long pozícióban vagyok. -
#22946 Szerintem a szintenként kapott rewardokra gondolt.
Most nekem is csak minden kerek 10 szint után ad egyet. -
x3rb #22945 En Malachit hszet nem ertem Milyen csomag mehet csak egynek ? veteran rewardok ? Azok ugyanugy mehetnek minden karakternek.
Minden karim megkapta a 40 VR itemeket is . 60 as winget, titlet meg minden szart.
Bocs ha ertetlen vagyok de nem tudom ertelmezni ezt a hozzaszolast : #22943
-
#22944 mivan?? -
Malachit #22943 Nekem csak 6 GP-m maradt, még 25kk-ért vettem őket :) Igaz nem tudom mennyin fogok állni patch után, mert már most 40+on vagyok simán és lejárt a legutolsó GP is amit ugyan így aktiváltam vagy 3 hete. Az igazi nagy happy az lenne, ha resetelnék 4,0-val és mondjuk 1 karinak ki tudnám dobni 1-től 50-ig. Az NC-nél ugye az volt, hogy minden kari megkapta, de most ahogy néztem, csak 1-nek mehet már ki a csomag :/ A régieknek így 30-ig (vagy meddig) megvan a postában tárolva az összes :)/így lehet pl. a 10-es sorcim postaládája bedugulva WR ietemekkel :D / Csak a GF-es nincs :/ Azt betároltam a bárdnak a GF oldalán. -
Trollface #22942 Tessék white... Új rewardok, a gp ára fel fog menni...
New Veteran Rewards
...can be viewed from the Shop part of the site in the usual section:
Level 41
1x Yasba's Grace - Valid for 7 Days
5x Powerful enhancement: Level 2
Level 42
5x Revival Stone
50x Major Divine Life Serum
1x Arena Victory Rewards Chest
Level 43
4x Mithril Medal
3x Bundle of Rabbit Transformation Candie
Level 44
5x Revival Stone
2x Major Relic Sack
Level 45
4x Ceranium Medallion
3x Rainbow Dye Pack
Level 46
2x AP Scroll II
1x Steel Narky Egg
Level 47
3x Major Relic Sack
200x Major Divine Life Serum
Level 48
1x Wave Glowstick emote card
1x Yasba's Grace - Valid for 15 days
5x Revival Stone
Level 49
3x Major Relic Sack
3x Ceranium Medallion
Level 50
1x 100% Manastone Socketing Aid (mythical)
10x Ceranium Medallion
2x Arena Ticket Supply Box
-
Trollface #22941 Aion Live -
Shaenis #22940 staff-et sem tud :P -
Malachit #22939 Ez quest revard doboz! Amit leírtál eddig is tudtam. A kérdés az volt pontosabban, hogy ez esetben választható-e a fegyver ami a dobozban van, vagy random és ha még random is, akkor is az extendes pole van-e benne, vagy sem? -
alyr2 #22938 A fegyverdobozokban mindig 1 általad hasznalhato random fegyver van.Szoval ha gladi vagy akkor szoptad mert az konyvon es orbon kivul barmit tud:D -
Malachit #22937 Kéne még 1 a dobozhoz :) Valaki megcsinálta már a szintezős rózsaszín questet ami oda szól? Revard 1 sárga fegyver doboz, de mi lehet benne? Extendes, vagy csak 1 szimpla nem módosítható? -
KaCsaxyz #22936 Nincs mit:) A dropod kuka volt, de legalabb ez a DC siman ment a tobbiek aktiv segitsegevel :) -
Malachit #22935 Köszi a tegnapi Bakarmáért és szakadjon meg az 1 kék gyűrű dropjával :/ -
Vicodine #22934 valahol irtak mar a 10 uj veteran reward szint bonuszairol? -
KaCsaxyz #22933 Ha raveszed Ashy-t es meg valami dps-t akkor mehetunk :) -
x3rb #22932 Elore is bocs a duplaert.
Szal a vegere meg is lett a taha gs , es utanna jottem ra hogy az extend mennyivel tobbet er. Hiaba van 10-15%+ attackod ha extendel sokkal tobb hited "er be".
-
x3rb #22931 Az utobbi hetekben kb 50 S gradet toltam twink tankomnak .
Nem kell a kutya. 17700p legyen meg es 2h+ ,ennyi . Azt hogy hogyan szeded ossze a te dolgod .
Ha siman a bossok mellett az osszes captaint es leadert + dranakat leutod megvan az S.
Annyi a lenyeg hogy mielott drana fieldet otthagyod legyen meg 12000p. Ha ezt szem elott tartod nem kell kombinalgatni .
Nekem annyiban volt mazlim h mindig jott egy csaj vagy 60 clericel vagy sorcal ami epp kellett . Meg neha 60 sin haver is . A tobbi mind noob toltelek volt. -
Malachit #22930 Köszi, hogy kibírtad a kedvemért :) Ma még 1x? Pár légiós dps kéne és meg is lenne pikk pakk :) (kéne az a pole :D )
Szerintem frissítési előkészületek miatt szarakodik. Nekem ilyen problémám nincs, mivel a módosított parancsorral beírt ikonnal indítom. Lehet ma megpróbálom a launchert is, remélem előtölt valamit :) -
Crusader #22929 Nem fut a luncher, aztán közli, hogy nem tud csatlakozni. :( (Tera szintúgy)Nálatok is ez a helyzet? /lehet a GF-nál a hiba? -
KaCsaxyz #22928 Hat igen, eleg erdekes DP volt... Ha nem Mala van ott reg leptem volna a francba :) A 2 SM meg durvan tragikomikus volt. Meg ha nem SM lenne a main karim talan fel sem tunik, de igy -
Trollface #22927 Az igen. -
alyr2 #22926 2 lvl 60 kari csinal s rankot siman..mi ketten csinaltuk par alkalommal...