24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Vicodine
    latom megkaptuk az uj karislotokat....h az isten verne mar telibe ezeket a faszokat de komolyan
  • Shaenis

live stream a szerverteremből, hibajavítás gameforge módra

• Shaenis
    pedig annyira örültem volna, ha most az egyszer nem csinálnak segget a szájukból
  • alyr2
    amugy nem vagom mit baszkodnak..pts mukodott volt mar vagy 2 honap pts..keszen kapjak a paccset, csak fel kell tenni ...es erre sem kepesek..
  • Wking
    Jó munkához idő kell,..... a rosszhoz még több
  • Trollface
    Lol még mindig baszkódnak...
  • WhiteStar
    muszáj lesz mert azt nem fogják tudni átírni :))

azt nem tudják nem belerakni, ahhoz újra kéne kódolni mindent. ahhoz meg szerencsére seggfejek.

ez a két tag amugy csak engem irritál annyira h szájba akarom rúgni őket percenként?
  • Vicodine
    ez az arc jol tolja,kis ranger powa
  • Trollface
    Megkérdik a rank system változik a jövőben? Azt mondja Volker nem , a faszt nem... a 4.5-be változik de bocs.. gondolom majd kihagyják azt a részét ,mert az ap farmerek sírni fognak.
  • Gő
    Ugyan így voltam én is, és kb most is ez lesz.
  • Trollface
    Most is ez lesz sztem.
  • Trollface
    A múltkor se ment éjfélig se ,aztán lefeküdtem a pcsába.
  • alyr2
    Eddig csak 3 orat csusztak:D Siman irhatnak hogy a peccseles random ido intervallumban lesz kesz, es akkor nem zugolodna a nep..Mert igy nevetseges az , hogy 17 orara kesz de meg este 10 kor sem...
  • Belton
    Csak a szokásos SOONN

Ki irták hogy 18:00 utána ki irtak hogy meg nem fejeztek be , multkor ugyan ez volt majd sztem hajnal 2-3 fele talan az első inditás de az megint majd össze omlik szal Holnap Délelött várható kb. ( Csak az eddigi Fail Forge os frissitésekből ki indulva)
  • racsir
    látom gameforge megint egy rakat szar mert nincsen szerver...........
  • Trollface
    Több azt mondták majd ha kész lesz.
  • Trollface
    Ja bocs , már rég volt.
  • Shaenis
    Elvileg még két óra van hátra az EU upgradeből, kiváncsian várom hogy tudják-e tartani.
  • Shaenis
    Nem nem, Trollface teljesen jól válaszolt, csak tévesen címezte white-nak.

#22934 Vicodine kérdezte: "valahol irtak mar a 10 uj veteran reward szint bonuszairol?"

És egyetértek, GP ára durva lesz. Kár volt eladni párat 30kk-n, de szerencsére még mindig long pozícióban vagyok.
  • cece
    Szerintem a szintenként kapott rewardokra gondolt.
    Most nekem is csak minden kerek 10 szint után ad egyet.
  • x3rb
    En Malachit hszet nem ertem Milyen csomag mehet csak egynek ? veteran rewardok ? Azok ugyanugy mehetnek minden karakternek.
    Minden karim megkapta a 40 VR itemeket is . 60 as winget, titlet meg minden szart.
    Bocs ha ertetlen vagyok de nem tudom ertelmezni ezt a hozzaszolast : #22943
  • WhiteStar
    mivan??
  • Malachit
    Nekem csak 6 GP-m maradt, még 25kk-ért vettem őket :) Igaz nem tudom mennyin fogok állni patch után, mert már most 40+on vagyok simán és lejárt a legutolsó GP is amit ugyan így aktiváltam vagy 3 hete. Az igazi nagy happy az lenne, ha resetelnék 4,0-val és mondjuk 1 karinak ki tudnám dobni 1-től 50-ig. Az NC-nél ugye az volt, hogy minden kari megkapta, de most ahogy néztem, csak 1-nek mehet már ki a csomag :/ A régieknek így 30-ig (vagy meddig) megvan a postában tárolva az összes :)/így lehet pl. a 10-es sorcim postaládája bedugulva WR ietemekkel :D / Csak a GF-es nincs :/ Azt betároltam a bárdnak a GF oldalán.
  • Trollface
    Tessék white... Új rewardok, a gp ára fel fog menni...

New Veteran Rewards
    ...can be viewed from the Shop part of the site in the usual section:

Level 41
    1x Yasba's Grace - Valid for 7 Days
    5x Powerful enhancement: Level 2

Level 42
    5x Revival Stone
    50x Major Divine Life Serum
    1x Arena Victory Rewards Chest

Level 43
    4x Mithril Medal
    3x Bundle of Rabbit Transformation Candie

Level 44
    5x Revival Stone
    2x Major Relic Sack

Level 45
    4x Ceranium Medallion
    3x Rainbow Dye Pack

Level 46
    2x AP Scroll II
    1x Steel Narky Egg

Level 47
    3x Major Relic Sack
    200x Major Divine Life Serum

Level 48
    1x Wave Glowstick emote card
    1x Yasba's Grace - Valid for 15 days
    5x Revival Stone

Level 49
    3x Major Relic Sack
    3x Ceranium Medallion

Level 50
    1x 100% Manastone Socketing Aid (mythical)
    10x Ceranium Medallion
    2x Arena Ticket Supply Box

• Trollface
    Aion Live
  • Shaenis
    staff-et sem tud :P
  • Malachit
    Ez quest revard doboz! Amit leírtál eddig is tudtam. A kérdés az volt pontosabban, hogy ez esetben választható-e a fegyver ami a dobozban van, vagy random és ha még random is, akkor is az extendes pole van-e benne, vagy sem?
  • alyr2
    A fegyverdobozokban mindig 1 általad hasznalhato random fegyver van.Szoval ha gladi vagy akkor szoptad mert az konyvon es orbon kivul barmit tud:D
  • Malachit
    Kéne még 1 a dobozhoz :) Valaki megcsinálta már a szintezős rózsaszín questet ami oda szól? Revard 1 sárga fegyver doboz, de mi lehet benne? Extendes, vagy csak 1 szimpla nem módosítható?
  • KaCsaxyz
    Nincs mit:) A dropod kuka volt, de legalabb ez a DC siman ment a tobbiek aktiv segitsegevel :)
  • Malachit
    Köszi a tegnapi Bakarmáért és szakadjon meg az 1 kék gyűrű dropjával :/
  • Vicodine
    valahol irtak mar a 10 uj veteran reward szint bonuszairol?
  • KaCsaxyz
    Ha raveszed Ashy-t es meg valami dps-t akkor mehetunk :)
  • x3rb
    Elore is bocs a duplaert.
    Szal a vegere meg is lett a taha gs , es utanna jottem ra hogy az extend mennyivel tobbet er. Hiaba van 10-15%+ attackod ha extendel sokkal tobb hited "er be".
  • x3rb
    Az utobbi hetekben kb 50 S gradet toltam twink tankomnak .
    Nem kell a kutya. 17700p legyen meg es 2h+ ,ennyi . Azt hogy hogyan szeded ossze a te dolgod .
    Ha siman a bossok mellett az osszes captaint es leadert + dranakat leutod megvan az S.
    Annyi a lenyeg hogy mielott drana fieldet otthagyod legyen meg 12000p. Ha ezt szem elott tartod nem kell kombinalgatni .
    Nekem annyiban volt mazlim h mindig jott egy csaj vagy 60 clericel vagy sorcal ami epp kellett . Meg neha 60 sin haver is . A tobbi mind noob toltelek volt.
  • Malachit
    Köszi, hogy kibírtad a kedvemért :) Ma még 1x? Pár légiós dps kéne és meg is lenne pikk pakk :) (kéne az a pole :D )

Szerintem frissítési előkészületek miatt szarakodik. Nekem ilyen problémám nincs, mivel a módosított parancsorral beírt ikonnal indítom. Lehet ma megpróbálom a launchert is, remélem előtölt valamit :)
  • Crusader
    Nem fut a luncher, aztán közli, hogy nem tud csatlakozni. :( (Tera szintúgy)Nálatok is ez a helyzet? /lehet a GF-nál a hiba?
  • KaCsaxyz
    Hat igen, eleg erdekes DP volt... Ha nem Mala van ott reg leptem volna a francba :) A 2 SM meg durvan tragikomikus volt. Meg ha nem SM lenne a main karim talan fel sem tunik, de igy
  • Trollface
    Az igen.
  • alyr2
    2 lvl 60 kari csinal s rankot siman..mi ketten csinaltuk par alkalommal...