Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát pedig neki ha csak magyar klán jöhet szóba akkor menjen csak Kahrun-ra, még akkor is ha sok a f2p noob meg a brazil meg egyéb kukárácsá nemzet. Israphel-en úgy tudom sok az Észak Amerikai de nem nagy a szerver populáció, többi szerveren szintúgy nem kimagasló az aktív játékosok száma, kivéve Kahrun. Kahrun Asmo oldalon kapásból van két nagyobb magyar klán: Killer Instinct, és BloodwingsHUN.

Szerintem a Gameforge bafaszkodsa is közrejátszott... Meg a Telén lévõ barmok..

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein

Nézzük, Kahrunon sok a freetoplay noob. Nem ajánlom. Tiamat kicsit halott ,az asmok. Siel vagy Isra asmo.. Ezt tudom ajánlani.Magyar hát Siel elyn vannak vagy 20-an-30-an egy klánban,asmo oldalt nem tudom. Isra elyn is van egy-két magyar szétszórva , az asmo oldalon meg van magyar klán asszem ,mert találkoztam velük dredbe.

Várj jövõhétig ,ha új classt akarsz. Addig szedd le és izzitsd be ,hogy minden mûködjön. Majd a dollár jell Patch könyvtárat fog csinálni 40gb-al de at töröld le ha felrakta.

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein

Mit tett tönkre az életedben ha már így leírtad, hogy miért is adod el? Barátnõd elhagyott, kirúgtak melóból, haverok elhagytak, elsorvadtak az izmaid, visszeres lett a lábad?

Witcher
Akkor otthagyod a Matrixot Neo? Helyes! <#taps>

nem, csak eladom ezt a tragyat ami tonkretette az eletem ennyi, es aki sokat kockul annak is tiszta szivbol ezt tudom ajanlani, bar ezzel nem erositem a hajlamot az enyem megvetelere..😄
lehet hogy átmegy NA-ra 😊

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Witcher
Na! Mi történt? 😄

ja telemachus asmo oldal
elado acc:
lvl60 ranger, +13as vasharti-60as colival mergelve,60as abyss ekszerek, 60as coli sett,55os coli sett(mr), +15os lvl 50abyss gear(crit+attack),60as devanion szett,6.5millio ap,200+ mithril medal,lvl 40es veteran szint, meg van rajta kb 2 honap gp, 1,6milliard mani, meg kb meg 400milla eladando cucc
van meg lvl60 gladi, lvl 60 sorci, jelentektelen cuccokban,57es templar, 56os chanter, lvl 60 clerik ill lvl 60 assa 60as coliban fos ekszerekkel es fos fegyoval(55os coli) master szakma alchemy, tailoring, aetherszedes -gathering kihuzva, meg csomo jelentektelen apro szarsag, balaur matik meg egyeb fosok
egyébként csak azt nem értem Eu-n mi értelme a free nek ha semmit sem tudsz szinte csinálni a Tera esetében tök szabad vagy vannak meg kötéseid de nem ijen dolgok amik ronthatják az élményt mint pl nem használhatom a brokert nem trédelhetek stb stb

hínék egy spant játszani és nem tudom neki át adni az itemem ami neki pl jó lenne ez azért ki baszás nem tehetek be az ah ba se kivagyok zárva a kereskedelembõl.

ugyan az a cég és mégis kurvára el van baszva nem értem.

mondjuk egy pc SSF4AE vs SFXT eset ugyan az a cég de a Pc support egy lofasz az SFXT esetén.....
amerikai szerveren hova érdemes indítani karit ahol van sok magyar is assmót?
a shugo insta fasza volt

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

10% silnece gs pénzes eventbõl..

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

Itt nincsenek gameforge lottók meg , elbaszott shugo insta.. ++ Arab gazdag csávók. stb...

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

Köszi. Még kínlódok vele egy ideig. De engem már rohadtul idegesít ez a laucher... 2 napja ezzel szenvedek....
'ott vehetsz nem at adhato cuccot is valami tikettel akar enchantolva.' Courier Passnak hívják és hamarosan nálatok is lesz ne aggódj... és nem a shopból vezsed a geart ,csak a passt amibõl kell vagy 20-30 egy szetthez.

ha jol emlekszem 40% kornyeken all egy darabig de aztan beindul

vanna kasztok pl asassin aminel a minimalis lag sem jo mert szinte jatszhatatlan lesz, az eddig elhangzott infok alapjan az amcsi jobban ha fizetsz opbb leszel kategoria, mert ha minden igaz ott vehetsz nem at adhato cuccot is valami tikettel akar enchantolva...stb ami szinten jo biznisz a goldsellernek..😄

hmm. Nem is a sebességével van bajom. 40 % környékén behal a telepítõ. Ha újraindítom akkor már az installer sem indul el.. 2 gépen is ezt csinálja.
nekem max 2 ora leszedni meg feltelepiteni GF kliensel, valami nalad lesz rossz

Amerikai szerveren ha minden ilyen fasza akkor minimális laggot is fel vállalva nem jobban meg éri játszani mint a sok kifizetek mindent csak én legyek az op gyerek címûek közt?
WhiteStar
annyit hozzátennék hogy dísz fémdobozos 1. kiadás jár hozzá minden kieggel 😄 / a biznisz pedig utánvéttel történik /

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

WhiteStar
Ha érdekel valakit, eladó sorba kerül veteran acc-os templarom telemachus/asmo oldalon.

Lvl 55 és 60 PvP gear + accessories + fegyverek/pajzs (block, attack/crit)
magic resist-es pve set+ shield, block+attack pve siel set + siel greatsword

elég sok mati, enchantkõ, manakõ (kék is) plusz medálok felhalmozva

Master weaponsmith kraft

mindkét stigma ág kiszedve + unique skinek (pl. kétkezes katana) + petek

+1 bonusz goldpack a wh-ban.

ha érdekel valakit, konkrét árajánlattal várom a privát üzenetét

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

A gamefogos kliens egy nagy szar. Valaki feltolhatná torrentre az egészet mert ez letölthetetlen...

Na éltek még?

Nem tudja valaki h a gameforge kliens miert tolt ilyen lassan? allandoan megszakad tolt par mb-ot aztan semm😞 igy meg 1 honap mulva sem fog letolteni mindent.

Belton
Hali

Lenne eladó Kinah om Nexus elyos oldalon 300Milla van még ( a többi már el kelt) akit érdekel az Pm itt forumon és meg beszéljük , jóval olcsóbban adom mint a goldsellerek.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Bezony!

Igen, sajnos egy bizonyos szint után már nagyon idegesítõ tud lenni, amikor egy fél másodperces skill lag miatt kapok ki 1v1-ben. Nekem is ott van amcsi szerveren ugrásra készen a 60-as chanterem, arra jó lesz, hogy megnézzem az újdonságokat, de 50ms alatti pinggel sokkal jobb játszani eu-n.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

ki mit nevez ugy h jatszhatatlan erted..😄 en maximalista vagyok, nekem nem fer bele az h csuszik a skill, kiprobaltam tudom milyen az amcsis cucc, es elegge fos.150 alatt egyszer nem volt a pingem. es hat erezni is...50 folotti pingel mar szenvedos, max 80-90ig meg aszondom valahogyan elszenvedek de folotte...
Hát én nem próbáltam az európai szervereket, de egyáltalán nem játszhatatlan a játék NA szervereken, de ti tudjátok...

Simán lehet pvp-zni.

TheGrinder
Ha minden igaz, az amcsik 26-án megkapják a 4.0-át.

Azert mert sok a hulye nem jelenti h kovetni kell oket lol. Akik szidjuk amcsi szerot nem azert szidjuk mert hasunkra utottunk es eldontottuk h szar mert tudjuk mi van ott, hanem azert tudjuk mert probaltuk, en is, es jatszhatatlan, meg azzal a segedprogival is. Egyedul pvere..,de arra is iszonyatosan idegesito, minden mob megolese szenvedes, aki jobbhoz van szokva
Miért nem mész át az Amerikai szerverre? És mielõtt még itt 10 ember nekem esne, hogy túl magas ott a ping meg játszhatatlan, azért leírnám, hogy RENGETEG európai illetve más olyan játékos játszik ott akinek nagy a pingje. Az egy téveszme, hogy lépten nyomon olyan emberekbe botlanál bele akinek 50-es pingje van és "kétszer körbehúgyoz mire te egy skillt lenyomsz". Elõbb vernek meg bennetek pvp-ben azért mert jobb cuccban van a másik mert egész nap farmol vagy már évek óta 60-as szinten van és szarrá van gyúrva mint az hogy a ping miatt kaptok ki.

NA szerveren ugye semmi korlát nincsen, nem csoda, hogy tele van európaiakkal , de més sok ázsiai játékos is van. Nem akarok én senkit átcsábítani, de ha ennyire nehéz néhány embernek összefarmolni azt a GP-re valót akkor sztem tegyen egy próbát az amerikai szervereken. Ráadásul gondolom 4.0 is aharabb jön oda mint ide Európába.

az egy napot én, bocsánat, de nem 24órában gondoltam, hanem mondjuk az egy napnyi játékidõre gondoltam, ami ha hétvége van és épp ráér az ember az én olvasatomban kb 3-4 óra.amúgy, valójában én sem bírtam mindig kitermelni, de ha nem bírom akkor leszarom megyek, poti meg scroll nélkül pvp -zni és nem sírok. amióta craftolgatok is azóta nem okoz gondot és ne gondold, hogy heti 4-5 óránál többet játszok, mert sajna nekem sem fér bele ennél több. az aether szedés az ami tényleg sok idõt vesz el, de az sem olyan fontos, csak ha magának szedi az ember akkor még kb kezdõtõke sem kell a gyártáshoz. az meg ha néha mielõtt elmegyek sörözni berakok gyártani vagy 6-7ezer potit azt nem érzem akkora tehernek és mire hazaérek le is gyártja és rakhatom brókerre. mindegy csak gondoltam leírom mielõtt mielõtt megindul a no lifer flame ezerrel.
Fõleg mivel koreai mmo, ide még több idõ is kell mint más nem-koreai mmo-kba. Farmolni ezt , farmolni azt...

en is casualban tolom mostansag, de az teny, h mint mmo sok idot igenyel, akinek nincsen ideje vagy nem akar idot szanni ra tenyleg ne mmozzon mert folosleges, ez errol szol. de nem csak az aion
Witcher
"és néha rászánom azt az 1-2 nap aether szedést meg azt az 1 napnyi gyártást" lol!!!! Én kb. 1 hónap alatt játszom ennyit mint te, ugyanis a meló meg a család nekem százszor fontosabb mint ez a fos! Ezért az a kis idõ amit játékban néha eltöltök kizárólag csak pvp-zek, nics idõm craftal meg instákkal, meg egyébb marhaságokkal baszakodni, meg amúgy sem érdekelt soha az ilyesmi! Ezér is nem játszom soha fizetõs mmo-val, mert nincs rá idõm, meg ha idõm van akkor inkább a szabadban vagyok mint a gép elõtt, persze ha az idõ engedi! Télen amikor nem lehet semmit csinálni csak itthon baszni a rezet, na akkor jöhet egy kis mmo, napi szinten kb. max. 1 óra, de akkor is szivesebben megnézek párommal egy jó filmet, meg egyebek 😉 ha érted mire gondolok! Többek között ezért is szerettem az aiont, mert ingyenes, és azt a pár millát ami felold a korlátozások alól (GP) azt ki tudtam termelni, de jelen pillanatban nálunk 55 milla egy kibaszott gp amit ennyi játékban töltött idõvel nem tudok, meg nem is akarok kitermelni, mivel nem azért akarok játszani hogy játszassak! De no offense, nem akarok én senkit megbántani mert van akinek tényleg ez az élete, és napi 20 órát tolja, és ilyen több miliárdokkal dobálózik én meg csak pislogok hogy wtf, van akinek meg a való életbeni dolgok a fontosak, nincs is ezzel semmi probléma.

arénát meg dred et nem sorolom igazi pvp nek ... a légiócset meg ott van csak egy rendes légió kell... de igazából mindegy is.. ha nem tudja kigazdálkodni és emiatt abbahagyja az az Õ dolga...
arenara meg tdgre rabasz GP nelkul kurva nagy CD-t, nem hirdethet partyt semmire es chatre sei irhat. Ez azert eleg nagy minusz pvp jatekosnak is😄

az azért fura hogy egy pvp orientált játékost miért is hátráltat a gp hiánya? kb annyi, hogy nem tudsz scroll -t meg potit venni de ezen felül nem gondolnám hogy zavarna ha nincs gp... ha meg igen akkor húzz fel hamar egy alkímiát aztán akkor gp nélkül is lesz poti meg tekercs. Persze én könnyen beszélek mert van egy fullos szedõ meg gyártó karim.. és néha rászánom azt az 1-2 nap aether szedést meg azt az 1 napnyi gyártást... így azért hamar megvan pár száz milla/gyártó-szedõ kör. Amúgy spatalos elyos oldalon is van vagy 35 milla a gp
En Sunat meg nem oltem meg..de nem is mozgat😊 A lovetta osszeszedese nekem is gondot okoz..foleg hogy most kitalaltam a hatvanas craftolt egrade tomot legyartom kb 200 millabol lett is 4 arany ami nem proccolt, igy van kb semmi eladhato holmim 2 milla kinahm😄 Es mar hanyok az aether szedestol, igy szarok a GPre😄

Vagy ha már úgyis egész nap eye-ban pvpzel, néha szánj rá 20 percet Sunayamára, ha csak havonta 2 stone esik már bõven megvan a gp-d.

hat nem kell hozza sokat pvezni h meglegyen a gpre valo, nem is ertem sokan h tudnak 0 zsozsoval jatszani...en is csak annyit csinalok h neha morfolgatok, aztan amikor nem vagyok gep elott kraftolok, aztan idonkent beteszek par potit brokerhez es regebben ebbol 3 milliardot szedtem ossze, azota encsantoltam, meg rengeteget koltottem gold medalra es igy is nem megy le 1.5 milliard ala eleg regota a manim, pedig en is veszek gpt is meg minden illetve nem 24ben tolom. de jo mondjuk ha azt a minimalis idot az ember nem akarja piacozassal tolteni akkor is azert havi parszaz misi becsusszan
Witcher
Egy pvp orientált játèkosnak ez maga a halál! Azt a 30 millát is kín szenvedès volt összekaparni nemhogy az 50-et! 0 pve-vel ez már lehetetlen, úgyhogy èn el is búcsúztam aiontól, legalábbis egy idôre amíg nem realizálódnak az árak! De nem csak èn lèptem, a lègió 40%-a fôkènt pvp-sek, de pve-sek is egy páran megpattant mióta így elszabadultak a gp árak. Ha ez így megy tovább teljesen szèt lesz kúrva az aion, mivel nem sok embernek van ahhoz kedve, hogy azèrt baszakodjon hogy meglegyen a havi gp-re való! Egyenlôre visszatèrtem Conanozni, aztán remèlem hamarosan jön az ESO!

spata asmo oldalon 40 milla+-5..amiota bejottek a veteran rewardok

most fene tudja miert de sokan jatszanak megint, eleg draga....nalunk is telemacson eleg regota 35 korul mozog