Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Letöltöttem egy patchet,.ncpatch a kiterjesztése,hova rakjam be h az ncsoft launcher megtalálja és ne akarja újra letölteni?

Üdv népek! Aki esetleg Elyos légiót keresne EU offra: Lunarion
MrStokes
Nah nagyon kiraly.

A kapott beta kulcsra az account oldal azt irja ki amikor aktivalni akarom, hogy invalid.

Egy masik kulcsra, amit kollegam igenyelt ugyanazon az oldalon, arra meg azt irja hogy mar hasznalatban van.

Hat ezt ugyesen megcsinaltak (az NCSoft vagy az oldal uzemeletetoi) ... GG

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Ams
kilenc óra cooldown.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Sáska
nekem a leirasbol az jon le, hogy 1x hasznalod, es ennyi: 1 hour xp+ 20%. Sztem ellovom lvl1-en<#nyes>

Sáska
amugy - sztem

s0n1c
áruljátok már el mi a fasz az "am"?
ismerkedik 😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Az a baj, hogy gõzöm nincs mit akarsz írni 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

MeoH
Nem baj ha sokat irsz, de azzal jobban jarnank, ha keveset irnal es az ertheto lenne.

fuck mmo's..i.,

Hamilton22
értem....és neked úgy megy hogy sokan vannak rajta meg magyar? am bocs hogy sokat irok!:S😄

Hamilton22,Fc Barcelona

He?

Hamilton22
Cat és neked nettes nem mármint midenki ott van rajta akinek megvan?

Hamilton22,Fc Barcelona

Nékem megy.

Hamilton22
MOST TÖLTÖM AZ AIONT!!!!😄😄<#mf1><#mf2><#violent><#gun><#gunyos1><#taps>

Hamilton22,Fc Barcelona

de azt nem írják sehol, hogy ez a gyûrû hányszor használható (CD-vel), vagy ilyen használom egyszer és kuka kb😄

MrStokes
Az NCSoft-os master acount-ban a Use a serial code reszlegen sikerult mar vkinek beta kulcsot megadnia?

Most sikerult OB kulcsot vadasznom, probaltam a fent leirt reszen megadni a kapott beta kulcsot, de nem fogadta el.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Sáska
Talisman of Lodas: 1 hour XP+20%
Dark Cloud Hat: attribute booster
Ancient Ring elemental effect

1 órára 20% xp bonus, most ez mennyi idõnként használható, vagy csak egyszer azt nem tudom 😊

Azt lehet tudni, hogy a pre-orderes XP bónusz gyûrû mennyi bónuszt ad? Konkrétan én nem akarok sem bétázni, sem head startolni, csak simán 25-tõl játszani, de ha jó a bónusz akkor elõrendelném.
Zomil
választhatsz a 2 irányitás közül 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
már 2szer is küldtem levelet ezzel kapcsolatban, majd gondolom, ha olyan kedve van egy illetékesnek elolvassa.....

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Benne van/lesz, nyugi. 😊 A point to click-et meg ki tudod kapcsolni.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

nem, pont a wasd irányítás híve vagyok, de akkor az biztos lesz benne, igaz?
most mondta 1 ismerösöm h point to click move marad a gameban tehát ha az az irányitás tetszik akkor nyugodj meg fogsz majd tudni ugy játszani

ha emlékezetem nem casl akkor nem mennek át egymáson a karakterek, bár nem tudom pontosan megmondani neked (még a kinaival toltam anno) wasd-s irányitás lesz benne, ha jol tudom a move to clicket kiveszik belöle (vagy lesz egy opcio amivel bekapcsolhatod mint L2 be a billes irányítást) én igy tudom, ha nem jók a válaszaim majd a srácok ugyis kijavitanak 😊

Sziasztok!
Nagyon gondolkodom a játék megvételén, L2-õzetm régebben valamennyit, de nem találtam benne a helyem.
Aion-nal kapcsolatban 2 apró kérdésem lenne, amúgy nagyjából már utánaolvastam: normál wasd+egér irányítás van, és nem az L" féle point and click?
A karakterek átmennek egymáson vagy van ütközés detektálás mint pl. a Conanban?
Zomil már jelentkezett pár hozzászólással ezelõtt.

vagy inkább egy aionhun szerkesztõ 😛

Felgolos
Cat 02 vagy Tatyla át vehetné már az irányitást a fórum felett!!!

MeoH
Az nekem is bejon, de utana elindul a kliens is, csak picit varni kell.

fuck mmo's..i.,

VipJoco
Világos, hogy most nem megy semmiféle teszt, de nekem minden kliensingulás GG error azaz ezt a linket kapom meg: ...

Nemmegy most a patcher szerver.

Fehercsoki
Fel akarom patchelni,leis szedtem a patchet valami .ncpatch a kiterjesztése,azt hallottam úgy kell installálni h berakom a mappájába és elindítom a launchert de az nem rakja fel meg connection errort ír ki.Nincs valami program ami felpatcheli nekem?Azt sem értem h miért ilyen file van miért nem egy sima exe=/

Sehogy, az bot, csalás, etc.

Fehercsoki
És kikerülni hogy?

Hja, csak kikerülni lehet sajna ):

Tatyla
nem tudod kiiktatni mert nélküle a játék el sem indul.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Most ezt ugye nem komolyan kérdezted ? <#szomoru1>

Tatyla
jól van semmi ,minden oldal megy nekem kivéve az aionhun.hu valamiért nem jön be csak nagy fehér semmi van nekem rajta...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Te milyen új oldalról beszélsz ? Mert én nem említettem 1et se 😊

Fehercsoki
És nem lehet kikapcsolni?

Krinyo
van lesz

Fehercsoki
Aionba van gameguard?Illetve a végleges változatban lesz?

Fehercsoki
Miután írtam 5 percen belül elfogytak.

Zsoltika 007
Elfogyott a kulcs.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Tatyla
mi,hol megy az új oldal nehogy már több infót kiadj bazzeg,errõl leszokhatnál már...
a másik meg had kérdezzenek ha hülye kérdés és nem kapnak választ legalább többet nem kérdeznek...

Fehercsoki
A teljesen patcheletlen closed beta kliensre rá tudom rakni a CBT to OBT patchet?(azért így csinálom mert találtam 1 helyet ahonnan ezek gyorsan jönnek)

Én bespájzoltam párat, körbekérdezek haveroknál, hogy kinek kell és ha marad, akkor szívesen adok annak, akinek nem jutott. De szerintem is lesz még bõven ilyen event, a kliens pedig kulcs nélkül is tölthetõ, szóval hatodikáig felesleges izgulni.
Fehercsoki
Kb 300 kulcs van még de gyorsan fogy,úgyhogy siessen akinek kell!Bár biztos vok benne h még máshol is lesznek kulcsok.