Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hja, de így ha elolvassa, lehet h felmegy hiv oldalra és megtalálja. Pl most te be linkeled neki, de ha hozzászokik h olvasni kell, lehet kevesebb kérdés lesz késõbb :p

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

ITT kell NCSoft master accountot csinálni, amit aktiválni kell a kapott emailben levõ kulccsal az "Account Profile" részen, majd a "Use a Serial Code" menüben meg kell adni a kulcsot majd egy aionos felhasználónevet-jelszót és kész is vagy.

Cat 02: talán igazad van, talán nem, de én nem is azokról állítottam valamit, akik nem találják meg maguktól a kulcsszerzési lehetõséget... ;-)
Dopti
Még van pár key, kb 3 kattintás és tádáááá.

"The next step is to download the Aion game client from GamersHell, or by using an NCsoft BitTorrent tracker.

You may also need to sign-up for an NCsoft account to play, which can be done on the official Aion website. " itt meg My Account.

Fehercsoki
Köszi h szóltál!Sikerült is kulcsot szereznem😊

Hol lehet betas accot regelni?Vagy majd akkor lehet ha kezdõdik,azaz szeptember 6.án?

Pedig de 😊

Tatyla
hivatalos magyar oldal épp nem mûködik amúgy...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Most komolyan... aki komolyan gondolja az Aion-t/legalább OB_zni szeretne, az annyi fáratságot vegyen már h elmegy arra a rohadt hivatalos magyar oldalra és olvas -.-

Úgy kell regisztrálni, ahogy leírtam, úgy simán mûködik.
Zsoltika 007
Nálam valahogy nem akar mûködni a regisztráció 😄 Gondolom lehalt nekik.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Elég undok húzás kulcsot szerezni, bejönni menõzni, de nem beírni, hogy hol lehet kulcsot szerezni 😊

Amúgy ITT LEHET, a regeléshez pedig felül klikk a zöld EUROGAMERS feliratra majd alatta a zöld sávban a SIGN UP!-ra.
OB kulcs, check :p

Zsoltika 007
Csak egyet olvastál volna vissza. -.-

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Fehercsoki
"Your access to the closed beta event has been denied due to Country restrictions. ".........

"
A FaceBook-osok talán már olvasták, az
amerikai játékosok már jelentkezhetnek
a FilePlanetnél OBT kulcsokért. A poszt
szerint hamarosan Európa is követi ezt
és mi is megkapjuk a "jussunkat". "

Sáska
<#eljen>

MrStokes
Van elofizetesed es kirpobaltad?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Zsoltika 007
Fileplanet bukó csak usákoknak van.

Zomil
igen 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Biztos ami biztos én inkább az AION weboldalán rendeltem meg preorder a collector's edition (az a 10 euro ide vagy oda már nem számít), kulcsot megkaptam, acc azonnal beélesítve. Már csak 18-át kell valahogy kivárnom 😊
De elõtte lesz még az openbéta ahol majd jól megnézem mit is indítsak az élesben.

http://www.taxierden.hu

Sáska
Zomil, ti azon a serveren terveztek legiont inditani, ahol a Paradigma s a Variance lesz?

Sáska
attol, h nem kell elorendeljed a jatekot a reszvetelhez, eleg ha szerencsed van.

Indulo legioknak 😊

egy kis help az indulo legiok szamara 😄

Veni, vidi, vici

antgecc
Mitõl open béta ez, ha ehhez is kulcsok kellenek??! <#wow3>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Necro-t akkor kereshetném a játékban úgyse találnám,így van?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Zomil
elyos oldalon

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hamilton22
itt vok!😊)

Hamilton22,Fc Barcelona

Sáska
irjak az oldalon, hogy a Destiny elyos legion lesz.

a topicban valaki nem akarja átvenni az uralmat? egy-két infot ki lehetne rakni banner alá etc...

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Csunya es gonosz oldal!

MrStokes
Ezt az open beta kulcs osztogatast nem nagyon sietik el.
Remelem lesz vmi kevesbe lehuzos modja is a kulcshoz jutasnak...

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Melyik oldalon akartok indulni BTW?

Zomil
akkor büszke lehetsz magadra...

Zomil
jah repült is az ip ban akárki is ovlt 😊

Úgy tudtam, 25 a megjelenés, és x nappal elõtte lehet kezdeni pre-orderrel meg collectorsal. Ehhez képest cd galaxis 25-én küldi ki a kulcsokat az elõrendelt CE-hez. Akkor most wtf?

DarkHorSe
egybol odaspamoltam ! 😄D

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Fórum üt 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Zomil
elinditottuk a légionk honlapját, msotmár itt is lehet jelentkezni 😊
klikk

Zomil
Aionhun-on nagy felószínüséggel kinnt lesznek a szererek, h ki-hova

szvsz idõben meg fogod tudni

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Így, igaz. Velem együtt sokan mások 20.-án kezdünk,és jó lenne majd tudni,hogy Asmo és Elyos magyar játékosok melyik szerveren lesznek.

Igen.És akik 20-án kezdenek azok is egy serverre menjenek hogy a többiek késöbb csatlakozzanak.Ha van ts vagy valamien beszélö progi akkor felmegyek.
Most akkor honnan lehet béta kulcsot igényelni fileplnet-en,preorder-en kívül?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Zsoltika 007
Na ez egy jó kérdés 😊

VipJoco
Hali!

Mivel pár napon belül indul a mandula ki meik szerveren és milyen oldalon lesz? Help me, nem lenne jó szétszorodni.

Hamilton22
Lyan Kyj: a kékek démonok!!!

Hamilton22,Fc Barcelona

Hamilton22
hogy érted?

Hamilton22,Fc Barcelona

Jaj de örülök.Szép napom van.Megjött a preorder.Utánna küldtek egy emailt hogy nekem igy csak 9000Ft lesz az Aion.Amugy is megvettem volna de igy mégjobban.
Zsoltika 007
Az esetek többségében úgy van a dolog hogy a kulcsok kb 20%-a ingyen les osztva a többi meg elõfizetõk között. De ha több lépcsõs a béta (pl crysis-nél volt ilyen) akkor egy részén csak a fizetõk vehetnek részt. De akkor most nem így van. 😞

Ja, fileplanet általában lefizeti a bétáztatókat akik pedig készséggel beáldozzák az openbéta openságát némi pénzmagért cserébe, mely tovább mélyíti bennem a "mai MMOgyártók már nem bíznak a saját termékükben és a hypeból akarnak meggazdagodni" képet.
Majd talán az utolsó 1-2 napra talán tényleg open lesz az openbéta, hogy teszteljék mit bírnak a szerverek, addig is figyelni kell, mert néhány kisebb site-on is szét szoktak szórni pár ezer kulcsot ilyenkor.