Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem nem en fogtam felnyomtam 1.5.0.3-ra elindult aion login csinalt 5 updatet gg-n aztan bejott a game

Veni, vidi, vici

Sajnos még mindig hibát ir ki a gameguard,másnak is?
s0n1c
<#eljen>
ahh vegre kijott a 1.5.0.3 patch 😊
megszuntek a GG hibai 😄

Veni, vidi, vici

Nincs több felesleges bétakulcsom, ne írjatok többen miatta.
19-et osztottam amúgy ki SGseknek ha valakit érdekel. ;-)
Felgolos
ezt irtam" felraktam a CBtáról OBre való frissitést gameguard error 320 hibát jelez autómatikusan egy oldalra irányit és ott követem a lépéseket és mégsem jó!
Mi lehet a probléma? "

Felgolos
Szerintem neked is a gameguardos probléma!!

ezt tanítják valahol?😄😄

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Hamilton22
Van egy kis "próbélomom" nem indul ajáték ezt irja "????.????.?????" mi az agy aúristent jelent nem értem!!!HELP!!

Hamilton22,Fc Barcelona

Sziasztok! Ha valakinek van elfekvõben open beta kulcsa, ha küldene egyet azt megköszönném. Regeltem ugyan 3x is, de úgy látszik lemaradtam 😞
Viszont ha már 9GB-os klienst leszenvedtem, kipróbálnám.
MrStokes
Koszi szepen! Vegre ez mar tenyleg mukodik. 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Kértek õk is de maradt is pár, igazából elég sokat beigényeltem, 10minutemail-lel gyorsan ment a dolog 😊
Küldök egyet PMben.
MrStokes
haveroknak = haverok

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Ezek szerint a haveroknak nem erdeklodtek az exra beta kulcsok irant? 😊
Ha meg van, kuldhetnel nekem is egyet! 😄

banki utalással meg csak olyan pénznemet tudsz utalni ami a kártyádon szerepel.

az oldalon feltüntetett pénznemben vonja le az összeget a kártyádról...

Érdeklõdnék, hogy tudja e valaki, hogy banki átutalásos módnál én választhatom e ki hogy milyen pénznemben fizessek?

Casseus
Tárgytalan

ha te azt tudnád...^^

Ne küldjetek már neki 😊
Casseus
Sziasztpl
Valaki legyen olyan kedves és küldjön privátban egy kulcsot, mert nekem nem müködik a kulcskérés.
Elöre is köszi.

ha te azt tudnád...^^

TruBy
nem azért mondtam, csak vhogy elbaszódott a befizetés, és levont +1 hónapot <#zavart2>

Felesleges ilyenkor próbálkozni, ha Vasárnap se lesz jó, akkor kérj segítséget.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Felgolos
Kösz a segitséget gondolom még nem találkozot senki ilyen problémával<#gunyos1>!

OB alatt valszeg Freigon.

itlosz78
Üdv!

Melyik szerveren vagy szervereken lesznek a magyarok?

Veszélyes dolog a jövő. Szünet nélkül azzal fenyeget, hogy bekövetkezik.

MeoH
Hogy Te mekkora sztar vagy. Majd Spam haver elintezi a valagad, kis galamb 😛

Zsoltika: globalis problema, fostalicska gameguard szarakodik, tudnak a problemarol, javitani fogjak.

fuck mmo's..i.,

Zsoltika 007
This game is not available in your country. Nektek is ezt írja? Eddig nem volt ilyen gond. <#wow3>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

TruBy
Reggelt. Nekem már Dec. 1-ig van AION accom <#hehe>

Bár gondolom többség olvas aionhun-t (azoknak ez so last year), de hátha van aki nem, ott jelent meg egy játék, egy klán 20 kulcsot oszt ki, valami kérdésekre kell válaszolni és elsõ 20 helyes megfejtõ kap.
Link: http://l2heroes-clan.extra.hu/page.php?34

Aztán lehet már el is keltek, nem tudom, talán egy próbát megér aki még mindig nem tudott szerezni máshogy kulcsot.

Hát nézni kell azért oldalakat, de Aionhun, ha megy, akkor van egy post, ahol össze vannak írva a kulcs lelõ helyek.

Bocsi srácok tudom hogy ha visszaolvanék sok infot megtudnék, viszont most is rohannom kell ezért csak egy postra van idöm! Valaki elmondaná nekem azt hogy ez is korlátozott lesz? Vagy ha megnyilt a fileplanet akk egyszeruen igénylek egyet és kész? Tehát ugye még az eu-s igénylés nemmegy!Viszont ha beindul akkor bárki kaphat kulcsot? Köszönöm elõre is!

Epsilon eSports&#8482;

Zomil
én is 2 emailt küldtem már

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sztem inkább PM-elj meg valakit, hátha akkor 😄

MeoH
Ja, Eny eroteljes hideban tolja... 😞

fuck mmo's..i.,

Tatyla
már én is írtam két e-mailt a moderátoroknak de még nem reagáltak...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Lenne bárkinek problémája vele, ha indulnék házigazda jogért ? Eny ahogy nézem, úgy általánosban inaktív, mert MSN-en sincs.

Érdeklõdnék, hogy tudja e valaki, hogy banki átutalásos módnál én választhatom e ki hogy milyen pénznemben fizessek?

Felgolos
felraktam a CBtáról OBre való frissitést gameguard error 320 hibát jelez autómatikusan egy oldalra irányit és ott követem a lépéseket és mégsem jó!
Mi lehet a probléma?

Hamilton22
mingyá lejön a a játék!!😄😄 egybõl leszek 25
xd

Hamilton22,Fc Barcelona

Gondolom hülye kérdés de valahonnan lehetne még igényelni kulcsot?
Az a gáz, hogy a gém nagyon is érdekelne csak nem vágom, hogy a konfigomon futna e rendesen akadás nélkül. És emiatt tennék egy próbát, mert ha ok akkor biztos megveszem. De kulcs hiányában....

\" örökké nem eshet.... \"

Sáska
sry -passz

MrStokes
Mar nincs. 😞

Fehercsoki
#6234 ezt nemtudja valaki?

http://gamers.eurogamer.de/giveaways.php?id=86960
itt lehet még igényelni keyt sorsolás nélkül érkezési sorrendben

Sáska
jobban utananeztem en is. Thx a kiigazitast - igy jobban hangzik.

Fehercsoki
Nekem nem jön be a honlap.

Zomil
Destiny Elyos légió tagokat keres!

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Krinyo
nyugi már, még el se kezdõdött az ob

Krinyo
úristen <#wow3>