Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krinyo
nem maradok, emlekszem amikor "jaj nem rakom fel mer júj steam" 😄

s0n1c
legjobb progi ever, mondom ezt úgy, hogy fel se akartam rakni elõször 😊

(Krinyo csendbe marad 😄)
A steamen digitálisan megvásárolható tartalmak közül nagyon sok (a többség) nincs a steambe integrálva, a steamtõl teljesen függetlenül futnak.
Ha integrálják a steamet akkor viszont játék közben alttabolás nélkül el tudod érni a chatfelületet, friendlistát, ilyesmiket, illetve achievementeket is rendelhetnek a játékhoz vivala e-peen.
A steam kliens amúgy nekem pillanatnyilag 7 mega memóriát eszik. Indul a windows-zal, automatikusan frissít minden játékot, igazából kevesebb dolgom van vele, mint nélküle.

Más: a kidobott játékok között volt jó pár eredeti is bizony. 😊 És lehet, hogy a képet mondjuk egy angliai fiatal gyártotta, ahol nem divat a warez és egy átlag gamer simán megvesz éves szinten 20+ eredeti játékot is akár. Õ biztos nem kötõdik hozzájuk annyira. Magyarországon az átlag gamer évente max 1 eredeti játékot vesz és õrzi, mint valami ereklyét 😄
Krinyo
smmit nem kell csinalni, feltettem closed betanal, most ráfrissít és megy, még keyt-t sem kellett beírnom

Hát az hogy megy. Illetve maga, az h csak azzal lehet elindítani. Aki steam-eset vesz, annak újra le kell töltenie nem ? Vagy csak kap egy kulcsot és lets rock a sima OBT klienssel ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Zomil
mivel én tf2-zök sokat igy amugy nekem mindig megy a steam+xfire is 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Krinyo
fejtsd már ki mi a zavaró benne? 😄

Hát elitepvp-ers oldalon van 1 raklap bot már. Bár azokat gondolom banolják. Nincs is jobb mint a kézimunka <#hehe>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Nekemis itt porosodnak még a régi idõkbõl, amikor a Pecsában lehetett venni 1000 ft / cd áron a jó kis játékokat 😄

Hát de ott meg zavaró, hogy steam-nek mennie kell. Én pl megszoktam Xfire-t. Bár steam is jó lehet, csak 2 progi feles nekem. Ezért is veszem official site-ról 😄

És mind eredeti volt ? :o

Zomil
amugy mostanában kezdem én is elönyben részesiteni a digitális verziókat, föleg 1-1 jó kis steam 7végén amikor, vmi számomra értékes dolgot akcioznak 😊

már kezd egész sok játék lenni a steam acc-omon

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Én múltkor dobtam ki 4 reklámszatyorni régi CD-t, DVD-t. Annak az esélye, hogy valaha a gépembe kerüljenek még pontosan 0 volt, csak a helyet foglalták. Semmivel se volt több értelme itt tartani õket, mint ha mondjuk a szemetet a kuka helyett a szekrényembe szórtam volna. Legfeljebb annyival, hogy a Cdk nem büdösödtek. 😊
A gratulációdat köszönöm! 😊
Tatyla
3zoom lóvésoknak szóló "lehetõsége"

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Aki kidobja a megvett game-t, annak csak gratulálni tudok.

Én cask arra kontráztam, hogy "ha reinstall van jól jön a dvd".
Arra igyekeztem rávilágítani, hogy praktikus szempontból a steam tökéletesen helyettesíti a DVDt ám ez fordítva nem áll fenn 😊
Amúgy most, hogy mondod egy 1terás külsõ vinyó annyi, mint egy CE Aion preorderrel a cdgalaxisban, hmm... ;-)
Zomil
dvd-re? 1terás winyo-n elfér 😄DDD

Ki lehet archiválni steamrõl a játékot DVDre, viszont ha dobzosod van és baja esik a DVDnek akkor szívás van (nem tudom, hogy az Aionnál így van-e, általánosságban beszélek).
Szerintem annak, akinek van egy 4megás korlátlan netje már sokkal praktikusabb az online vásárlás, mint a dobozos megoldás (ennek megfelelõen manapság már meglepõ módon néhány esetben drágább is a digitális verzió, mint a bolti).
Errõl nem is beszélve:

Krinyo
Nálam pont ellenkezõleg. Csak porfogó, és ha reinstall van, tuti nem találom a dvd-t. Ráadásul steamen lejön 30 perc alatt és bármikor elérhetõ.

Zomil
én is igy voltam vele,de a dobozos CE 20k+pre-order 2k összesen 22k, mert a cdgalaxisnál nem számitják bele
Steam/CDgalaxis digitális 16k és ebböl lejön a pre-order ára ami 1.5k vagyis a CE csak 14.5k szvsz 5.5k különbség elég sok több mint egy 30napos GC ára, inkább játszok 30nappal többet, minthogy legyen a polcomon egy doboz, egy figura és egy soundtrack amit bárhonnan letölthetek 😊

Jericho19
Üdv!
Ha esetleg van valakinek felesleges béta kulcsa megköszönném ha esetleg elküldené nekem.Próbáltam igényelni külföldi oldalakon de eddig még nem küldtek semmit.

For the Empire!

Sáska
hat ha mar kifizetek ennyi penzt egy jatekert, akkor legyen meg a dobozos. szerintem jol mutat ha kint vannak a jatek dobozok ugyanugy, mint ahogy a konyvek is szepen mutatnak egy polcon.
nem beszelve arrol, hogy ha reinstall van vagy barmi, jol jon a dvd.
szerintem csak a kulcs vetele valahol kicsit illuziorombolo, dehat kinek a pap..

Fehercsoki
Am már elég régóta ki volt írva h a dobozos változatba számítják be a pre orderes izét.

Dark Poeta

hátha vki nem olvasná a blogot ^^

Zomil
én fan vagyok dobozosan vettem volna de 22k-t nekem azért nem ér 😊

atlag ember nem is de a fanatikus igen 😛

Veni, vidi, vici

Krinyo
- letöltöd
- az kinek kell?
- úgyse rakod ki
- letöltöd
- kidobod
😄

3 mini cd amin asszem aion soundtrack van
16cm-es Aion baba xD
2 poster
2 DvD
CE doboz 😄
tobbi meg ottvan a digitalis valtozatban is 😄

Veni, vidi, vici

steames is gondolom digitalis ugyan olyan van cd galaxisnal is de egyforma az aruk szoval xD

Veni, vidi, vici

Tatyla
steam vagy ncsoft hivatalos shopja mind kettõ megfelelõ...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Fehercsoki
Steameshez is jár headstart,hát azért durva ez a 20k+2k ár de mik vannak a CEben ami ennyit érne?

Zomil
najó akkor most megyek és megveszem steam-en 16ezerért a CE-t...azért jár headstart+minden egyéb kivéve ugye a kézzel fogható cuccok

vki erösitsen meg pls, h ugye a Steam-es változathoz is jár a head start?

v esetleg, mit ajánlotok ahonnan a legolcsobban megvehtõ a digitális változat?

számomra a CDgalaxis kicsit leszerepelt 20ezer+2k-t nekem nem ér egy kézzel fogható változat márpedig én CE-t akarok

Tatyla
én tudom,de ilyen hülyének nézik a az embereket,elég gáz...

Krinyo
ezért kell online venni

Tatyla
nem kis lehúzás CE-re +2k ha headstartolni is akarsz :

Tisztelt ************!

Korábban leadott értesítés kérése alapján örömmel értesítjük, hogy
2009. szeptember 25-én megjelenik az:

Aion
c. PC játék (internetes, online, havidíjas játék).

A játék már megrendelhetõ, csomagküldéssel szeptember 25-i kiszállítással,
személyes átvétellel szeptember 25-én történõ átvétellel.

Tehát, a játék még nem kapható! Viszont szeptember 25-re már rendelhetõ, a végleges rendelés leadható.

Aion, normál változat, fémdobozos premier kiadás:
http://cdgalaxis.hu/PC/16893/aion-megjelenes-szeptember-25.html
Internetes kedvezményes ár: 10.790 Ft (bolti ár: 11.990 Ft)

Aion, Collector's Edition, korlátozott példányszámú dobozos gyûjtõi kiadás.
http://cdgalaxis.hu/PC/16894/aion-collectors-edition-megjelenes-szeptember-25.html
Internetes kedvezményes ár: 19.790 Ft (bolti ár: 21.990 Ft)

Szintén érkezett, és a fentiekkel ellentétben azonnal megvásárolható
az Aion Pre-Order csomag,
mellyel a szeptember 6-13 bétában, illetve a szeptember 20-24 headstartban lehet részt venni.
http://cdgalaxis.hu/PC/16892/aion-preorder-csomag.html
Egyedi ár: 1.990 Ft

Természetesen, ez utóbbi nem maga az Aion, magát a játékot nem tartalmazza, hanem csak egy elõvásárlási csomag.
Fontos tudni, az Aion PreOrder ára a végleges dvd-s változatba közvetlenül nem beszámíttatható.

Amennyiben érdekli a játék, kérjük a linket használva konkretizálja igényét.
Ezen tájékoztató nem kötelezi Önt vásárlásra.
Amennyiben nem jelez vissza számunkra, érdeklõdését tárgytalannak tekintjük.

Szintén igényelnék bétakulcsot, ha van valakinek fölösleges, thxthx.

Casseus
csak FIREFOX-al müködik egyenlõre az oldal

ha te azt tudnád...^^

Casseus
Sziasztok!
Légiónk új tagok jelentkezését várja.
Bõvebben olvashatsz rólunkITT!
Jelentkezni a fórumban tudsz. (RECRUIT)

ha te azt tudnád...^^

Sáska
<#wilting>

Ha valakinek van esetleg több bétakulcsa az elkuldene nekem egyet? Itt priviben, vagy a [email protected] -ra! Köszönöööm!

Epsilon eSports&#8482;

ez érthetetlen...
De win7 frissítéssel ez megoldható ugye?
Jódarabig nem ment a gameguard win7-en de elvileg már javították.
Nálam konkrétan kékhalált okozott, ha egy gameguard játékot akartam elindítani 😊
A hiba 32 és 64 bites rendszeren is jelentkezett, de 64 bitesre volt sufnituning megoldás.
s0n1c
ne bíztasd már baszki! 😄
MrStokes
Most olvastam hogy a Win 7 7000-es RC build alltt voltak a 64 bites verzioban gondok a GG-vel, de 7100-as builden mar allitolag mukszik.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Szerintetek akkor az a a baj hogy a win7-em 32bites?
Sáska
probelomod abbol aodik, h a jatek tobbszor kerdezte, karsze egybul 25lenni-e úgy megy hogy sokan vannak rajta meg magyar?

mivel nem okeztad a gombot most suk a kerdulyel?!<#zavart1>

MrStokes
A Win7 nem szeresse alapban a GameGuard-ot. Neten lehet mar hozza javitast talalni, de csak sajat felelossegre.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Nekem megy win7 64 biten. Igaz egyelõre egy jellegtelen, uncsi intrón és egy szép fõmenün kívül nem sok dolgot lehet elérni 😊
Akkor lehet hogy a win7 miatt.Ez nem igaz.