Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Van esély erre megint?
Asmodian - AionHun@ Azphel
Itt voltam júliusban closed bétán és tetszett a társaság és a hangulat.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Hanem a régi closed beta-s kulcsok is alkalmasak rá, tehát mindenki akinek akár csak egy hétvégére is volt CBT kulcsa és be is aktiválta, az jöhet végig az Open Beta-ra.
Liv@NCWest: Key Update!! Anyone who ever :: activated :: any CBT code will get into OBT (this includes single event keys).
The gods have disconnected you ...
Epsilon eSports™
Sikerült béta kulcsot szereznem egy spanyol oldalról(google translate forever).Viszont lenne egy stratégiailag fontos kérdésem.Hol a nyavalyában kel accountot csinálni? Az Ncsoft oldalán? Akkor gondolom a béta kulcsot is ott kell beírni.
For the Empire!
je! =)
Most olvasgattam vissza a mai-tegnapi posztokat, és kezdem úgy érezni, egyedül én vagyok akkora fasz, hogy 20k-t fizetek azért a dobozért. 😉
tapasztalatom szerint ha reinstall van egy mmo-nál, a dvd akkor sem kerül elõ a dobozból. mivel kb háromszor akkora már a játék a patchektõl, és tovább tartana frissíteni, mint lehúzni az aktuális klienst...
de azert thx a kommentet<#gonosz1>#gonosz1>
Amúgy nekem is van pár eredeti doboz a polcon, de 2 db-nál már komoly az árkülönbözet, és nekem annyit nem ér meg. Meg amúgy is, kinõttem már a babákat és a posztereket 😊
az artol most vonatkoztassunk el, hiszen az Euro-Forint arfolyamnak, valamint hogy a cd galaxis hogyan ertekesit nem sok koze van magahoz az elvhez.
en amiota megtehetem, hogy magamnak vasaroljak jatekot, csak dobozosat veszek, s nem allitom, hogy mind megvan, s ki is van teve, de azok, amik klasszikusok, s sok jo percet szereztek, azokat megoriztem. Mint mondtam, ha ennyi penzt kiadok, akkor jo, ha van egy szep doboz leirassal, dokumentacioval, stb..:-)
Persze, ha el is vesztenem, barmikor letolthetem ujra a jatekot, hiszen 2009-et irunk (lasd: eq2, wow, lineageII, lotro, stb..)
a kep meg amit linkeltel az viccnek jo, de ervnek nem <#smile>#smile>.
de persze van aki a konyvet is digitalisan olvassa, vagy ha esetleg kezzel foghato formaban vette, akkor biztos kidobja a kukaba, miutan elolvasta.
[email protected]
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Veni, vidi, vici
Epsilon eSports™
igy onnet mar lehetett tudni 😛
Veni, vidi, vici
Ám a NEM 100 % azt jelenti, h pl most nem jön be az oldal.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
ahhoz, h esetleg szolgáltató hiba miatt az év összes napjábol esetleg 3-on nem müködik az oldal?
hüha mindjárt lelövöm az összes aiohun-os admin-t kezdem magammal ok?
http://eu.aiononline.com/uk/news/eu-open-beta-keys-now-available.html
Én sztem csak Aion-t nem tudtam volna.
★ 汤姆 李
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
★ 汤姆 李
http://l2heroes-clan.extra.hu
nah mind1 kicsit elkanyarodtunk a témátol, a lényeg szvsz, nem lassul sokat a géped ha mindkettöt használod és ahogy alattam irták a valve játékokat kivéve szinte mindegyik megy steam nélkül 😊
amugy steam-be is rakhatnának ilyet...amikor behozod a friend listát meg a többit in-game kiirhatná az idöt is 😊
Cat02-nek sem hiszem, h eredetiben van meg a cod2 😊
Patch-elni meg nem szoktam, mert kb van 2-3 játék amivel játszom. (CoD2 + épp valami friss nagyobb hírû game)