Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sáska
hey te itt?<#integet2>

Zsoltika 007
Én is ott vettem meg. Kaptál kulcsot, csinálsz master accot ncsoft oldalán, beadod a kulcsot. Nem kell semmit tenned, a bétában automatikusan részt veszel.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Meggymag
Én nem regeltem a fórumukon mégis kaptam...Fene se érti

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

Arnoux
Mivan? Neked ilyen hamar jött kulcs? Nekem több órája nem jött pedig regisztráltam az ottani forumban és azt a nevet adtam meg😞

Sziasztok!
Van esély erre megint?
Asmodian - AionHun@ Azphel
Itt voltam júliusban closed bétán és tetszett a társaság és a hangulat.
LSC
ááá meg is jött de király kösz!

LSC
köszi, a mailban meg kell adni valóban vmi fórum nicket?

Nézd végig az oldalakat. Spanyolon sztem még van.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Ahet
Nemtudom mennyire jutott el mindenkihez a hír, de nem csak a most kiosztásra került open beta kulcsokkal lehet játszani.
Hanem a régi closed beta-s kulcsok is alkalmasak rá, tehát mindenki akinek akár csak egy hétvégére is volt CBT kulcsa és be is aktiválta, az jöhet végig az Open Beta-ra.

Liv@NCWest: Key Update!! Anyone who ever :: activated :: any CBT code will get into OBT (this includes single event keys).

The gods have disconnected you ...

LSC
Sziasztok. Beta kulcsok már hivatalosan nem elérhetõek, elfogytak?

Hali all! Ha valaki elõrendelte már Steamen a játékot,mert én megtettem, az irjon plz, mert ugye akkor a betákat nyomathatom, és nem naon vágom h hogy! Plz help!

Epsilon eSports&#8482;

Arnoux
kösz, írtam én is e-mailt 😊

Ez ? Mivel csak 1 spanyol oldal van 😄

Arnoux
Melyik az az oldal? Én is szeretnék egy kulcsot 😊

Aham.

Jericho19
Üdv!
Sikerült béta kulcsot szereznem egy spanyol oldalról(google translate forever).Viszont lenne egy stratégiailag fontos kérdésem.Hol a nyavalyában kel accountot csinálni? Az Ncsoft oldalán? Akkor gondolom a béta kulcsot is ott kell beírni.

For the Empire!

"doboz ftw"

je! =)
Most olvasgattam vissza a mai-tegnapi posztokat, és kezdem úgy érezni, egyedül én vagyok akkora fasz, hogy 20k-t fizetek azért a dobozért. 😉

Sáska
tevedtem, a csak letoltes valamivel olcsobb. ettol fuggetlenul doboz ftw!<#wink>

doboz vs digit:
tapasztalatom szerint ha reinstall van egy mmo-nál, a dvd akkor sem kerül elõ a dobozból. mivel kb háromszor akkora már a játék a patchektõl, és tovább tartana frissíteni, mint lehúzni az aktuális klienst...

Sáska
nem a CE-rol volt szo, hanem altalanossagban koplett dobozos jatek vs csak cd kulcs-rol; valamint azt is mondtam, hogy vonatkoztass el az arkulonbsegtol, mert a cd galaxisnal van csak ez.
de azert thx a kommentet<#gonosz1>

Valószínû máshogy beszélnél, ha 3 gyereket kéne eltartanod, és 2 accot kéne venned egy családba
Amúgy nekem is van pár eredeti doboz a polcon, de 2 db-nál már komoly az árkülönbözet, és nekem annyit nem ér meg. Meg amúgy is, kinõttem már a babákat és a posztereket 😊
Sáska
meg egy gondolat erejeig a dobozos vs digitalis verziorol..
az artol most vonatkoztassunk el, hiszen az Euro-Forint arfolyamnak, valamint hogy a cd galaxis hogyan ertekesit nem sok koze van magahoz az elvhez.
en amiota megtehetem, hogy magamnak vasaroljak jatekot, csak dobozosat veszek, s nem allitom, hogy mind megvan, s ki is van teve, de azok, amik klasszikusok, s sok jo percet szereztek, azokat megoriztem. Mint mondtam, ha ennyi penzt kiadok, akkor jo, ha van egy szep doboz leirassal, dokumentacioval, stb..:-)
Persze, ha el is vesztenem, barmikor letolthetem ujra a jatekot, hiszen 2009-et irunk (lasd: eq2, wow, lineageII, lotro, stb..)
a kep meg amit linkeltel az viccnek jo, de ervnek nem <#smile>.
de persze van aki a konyvet is digitalisan olvassa, vagy ha esetleg kezzel foghato formaban vette, akkor biztos kidobja a kukaba, miutan elolvasta.

DarkVen
Ha valakinek van esetleg több béta kulcsa és valamelyiket nem használja, az el tudná küldeni mailben? Szeretném kipróbálni, hogy mégis milyen, mennyire éri meg egyáltalán. Nem rendeltem meg preorderbe, mert ha nem tetszik mégsem, nem akarok bukni, de mire láttam hogy vannak ingyen béta kulcsok, már elfogytak. Elõre is köszi.
[email protected]

\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.

Zomil
ugy tudom a legtöbb légio egy szerverre szeretne menni legalábbis az elyosok tuti, de sztem az asmo légiok is 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

lehet fog kialakulni 😄 marcsak a legiokon mulik

Veni, vidi, vici

Szerintetek kialakul majd egy szerver amit a magyarok választanak? Gondolok ugy mint WOWban is van Bloodscalp nevu ahova a magyarok reggelnek! Jo lenne ha kialakulna, vagy meg tudnánk beszélni h hova járnak a magyarok! Sztetek?

Epsilon eSports&#8482;

en nekem is az lett volna a bokkeno de Heroes regenyben szerepelt 😄
igy onnet mar lehetett tudni 😛

Veni, vidi, vici

Itt a cached, only-text verzió ^^ Pár nappal le van csak le maradva.

Ám a NEM 100 % azt jelenti, h pl most nem jön be az oldal.

Zomil
de lehet meggondolom magam, mert akkor meg a többi rajongót hagyjuk cserbe, az azért roszabb, mintha csak 1 örjöngene, h épp nem jön be az oldal 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Köszi<#worship>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

ok

Jutúbra töltsd majd fel mindenképp! ;-)
100 %osan ???Be se jön az oldal<#bdead>

Zomil
és most mégis mihez is gratulálsz?

ahhoz, h esetleg szolgáltató hiba miatt az év összes napjábol esetleg 3-on nem müködik az oldal?

hüha mindjárt lelövöm az összes aiohun-os admin-t kezdem magammal ok?

melyik oldalon?

Ám itt csak van kulcs vhol

http://eu.aiononline.com/uk/news/eu-open-beta-keys-now-available.html

Szemetek ingyen csinálnak egy oldalt, fizetnek a szerverért és nem 100 %osan áll készen. Nagyon bunkók!%

már ki lett osztva a 20 kulcs, és 4 féle böngészõbõl írtak válaszokat (Opera, IE, Mozilla és Chrome) Nekik bejött valahogy... 😊
Ahogy nézem már vége van ^^
Én sztem csak Aion-t nem tudtam volna.

Én a kilencest tudtam volna és a hetesre macét tippeltem volna, azt minden játékban tudnak használni 😊
Be se tölti Magyar oldalt banner alatt,GRATULÁLOK!

Meggymag
Sajna dettó 😞

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

Nem tudom a kérdésekre a választ<#violent><#falbav>

Ingyenes OBT kulcs szerzési lehetõség ezen az oldalon:

http://l2heroes-clan.extra.hu
Zomil
wart inkább irc-n szokás szervezni 😛

nah mind1 kicsit elkanyarodtunk a témátol, a lényeg szvsz, nem lassul sokat a géped ha mindkettöt használod és ahogy alattam irták a valve játékokat kivéve szinte mindegyik megy steam nélkül 😊

Van kb 3 szerver amin szoktam játszani ^^ Ahhoz nem kéne xfire. De pl azon faszán lehet wart szervezni, ingame beszélgetni, video-t postolni, etc. Ám jah, sajna nem eredeti, de így közeledvén az 1k órához, be kéne már szerezni. Lehet megveszem steam-en, azt benyomom a cd kulcsot és ugyanaz lesz mint eddig 😄

Zomil
persze ezt nem sértésnek szánom, mikor a cod2-es korszakomat éltem én is csak az xfire-t használtam, nekem se volt meg eredetiben, ma már csak csevegésre és a óra jobb felsõ sarokba kiiratására használom az x-et 😊

amugy steam-be is rakhatnának ilyet...amikor behozod a friend listát meg a többit in-game kiirhatná az idöt is 😊

Zomil
a codosok azért nem szeretnek steamezni, mert az xfire-ön keresik a tört szervereket 😄

Cat02-nek sem hiszem, h eredetiben van meg a cod2 😊

Na igen a codosok valamiért nem szeretnek steamezni. Mondjuk amióta 1$=1€ azóta én se annyira, de a kényelem nagy úr 😊
Hát nekem tulajdonképp erre van az xfire, achievment nélkül 😊
Patch-elni meg nem szoktam, mert kb van 2-3 játék amivel játszom. (CoD2 + épp valami friss nagyobb hírû game)