Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én sem kaptam sajna kulcsot, ha van valakinek felesleges légyszi privit, thx <#miaz>

Unknow
Nem hinném...már megbeszéltük haverokkal, hogy majd néha összefutunk egy baráti csetepatéra mivel õk Asmodian én meg Elyos oldalon vagyok. Szerintem aki ezt nem tudja felfogni szórakozásként, az túl komolyan veszi a játékot. A karaktered hal meg és nem Te ^^ Ismerõsöket meg jobb kinyírni mert jobban kezelik a dolgokat, lehet szívni a vérét anélkül, hogy megsértõdik és stb. Míg a 15 Pistike majd úgy fogja fel mintha õt öltem volna meg, nem a karakterét.
LSC
miért ne lehetne? Próbáld azt a spanyolt nekem azon sikerült szinte azonnal kaptam, lehet csak szerencsém volt.

Krinyo
szerintem ezzel egyedül vagy

Tatyla
így van ott a store zászló is...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sáska
csinalt egy private store-t es annak a text ablakaba irta be a szoveget mintha arulna valamit.

Acidlich
Látom érik egy jó kis Aionscalp server😊

Még ma vagy holnap lehet rá esély,hogy megküldjék a béta kulcsot azok az oldalak ahova regisztráltam?<#nemtudom>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Unknow
Hm, most nézem...vagy ez nem /say normalba van írva hanem máshogy? Nem bírom kivenni. Anyway...ettõl még nincs annál jobb mikor egy ismerõsödet nyírod 😊
Unknow
Jaja én ilyenekre gondoltam, hogy azért lehet tauntolni és egy - két ilyet hozzászólni a dolgokhoz. (Vagy ha olyan akkor beszélgetni egymással a távlatból egy kicsit.) Mert ugye ált ha ismerõssel játszik az ember MSNen úgyis beszél vele. Én ilyesmire gondoltam mint ami a képen van 😊 Szerintem marha móka 😊
Így látni. De így tényleg parás.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Nem érted amit a másik mond. Egyetlen mód van rá, de az meg elég macerás beszélgetési forma.

Unknow
Egyetértek. Ráadásul ha jól tudom itt érted azt amit a másik frakció mondani akar. Tehát nem feltétlen csak azért móka, hogy ismerõsöket öljön az ember, de ha esetleg a haverom a másik frakcióba van, simán össze lehet futni baráti beszélgetésekre is. No meg azért se lenne rossz mert így lehet légiók között jó kis háborúkat rendezni. Személyszerint én is remélem, hogy sok magyarral tudom majd összeakasztani a pengét XD (Ez majd fõleg abban a koedukált instába lesz móka.)
Senki nem ítélkezett, mindenki oda megy ahova akar, én csak egy véleményt mondtam, neked meg más a véleményed, ennyi, nincs ezzel semmi baj.
Majd meglássuk. Mondjuk 70-90 normális embert összeszedni tényleg nehéz 😊

Fehercsoki
Ok,köszi.

Két éve játszom off serveren, felnõtt vezetõ beosztású ember vagyok 😊 Nincs olyan magyar játékosoknál, hogy "együtt halomra öljük egymást, majd jót nevetünk rajta". Menj olvasgass SG Lineage forumon és egyéb helyeken. Szívünk joga eldönteni hova megyünk és kikkel. Nektek meg szívetek joga ezen ítélkezni, ha attól jobban érzitek magatokat. Én tapasztalatból döntök úgy ahogy, Azphelre megyünk.

Majd akkor esetleg lehetne kérni, hogy valaki foglalja össze hogy leendõ asmo templarként hova lesz érdemes holnap menni.
Hát jah, de most õszintén... hol érdekel az engem ? 😄
Asmo-asmo. Halnia kell.

Neked írtam Csoki, többen jelezték már aionhunon, több nemzetközi oldalon a hibákat. Azt ígérték OBT-re mindent kijavítanak😊

Cat02 fogják Aionhun-n, itt és a játékban is van rá mód 😉

A Paradigma meg asmo, meg Tribute is az, és mi/õk is oda megyünk, sõt ha jól tudom MM is. Ezt már aionhun korábban ezek a klánok lebeszélték (én így tudom) hogy közös szerverre megyünk és öljük egymást halomra, és jót nevetünk közben. Ez a szerver az obt-n a Freigon lesz, hogy véglegesen melyik azt szerintem még senki se tudja, nincsenek meg a végleges szerver nevek.

Amúgy ez a jaj mi lesz ha magyart megölök dolog szerintem ilyen pvp orientált játékban felesleges, legnagyobb fun ha névtelen senkik helyett ismerõsökkel játszol, aztán egy jót nevettek egy kiadós csata után 😊 Társasjátékozni meg sakkozni meg egyáltalán minden játékot sokkal jobban szeret az ember olyanok ellen akiket legalább névrõl ismer, ez kizárólag a wow óta terjedt el hogy jaj nehogy találkozzunk. Ott valami okos kitalálta ezt, aztán ez oda vezetett hogy már a war-ban is külön szerverre mentek az order és dest magyarok, pedig az egy pvp game volt.

Örülök hogy -úgy tûnik- , az Aion játékosainak többsége sokkal felnõttesebben gondolkozik ennél.
Úgyse látja a másik ^^

Fehercsoki
Ezt kinek írtad?Nektek sem indul el?

Variance, Lunarion Elyos klán, nem óhajtok magyarokat ölni 😊 próbálom kerülni a késõbbi pofakungfu-t.

Variance, Lunarion Freigon-ra megy. Paradigma is sztem.

Már jelezték a hibát többen is, NC mondta kijavítják.

Miért ti melyikre mentek? egyáltalán ki az a ti?😛 nem sûrûn olvasom SG-t😊

Fehercsoki
Miért lehet az,hogy fennt van az 1.5.3as patch,de egyszerûen nem indul el az aion,bejön a kis logo,gameguard is,aztán mindkettõ kilép.Ez miért lehet?

OB-n miért nem megyünk 1 szeróra ?

Üdv, valóban van pár Aionhun-s Asmo köztünk, igaz nem sok 😊holnap este is Azphelre megyünk.

Élmény lesz 50-esen lvl 10es területen növényt szedni 😊

Azt azért ugye remélem tudod, hogy ez a 30 nap úgy 30 nap hogy 7/24 tolják, merthogy nem egy ember ül le és hobbiból játszogat. Váltják egymást 2*12 vagy 3*8-as mûszakban, sõt egy ilyen behind the scene interjúban (másik játék kapcsán) olyant is írt egy muksó hogy adott területnek megvan az embere, pl lvl30-35-ig viszi mint a gép a karit, aztán adja tovább és kapja a kövi 30-ast. Gondolkoznia se kell mert csukott szemmel is tudja hol a küldi mit kell ölni. Pont mint ahogy egy gyárban futószalag mellett melóznak az emberek.

Ilyent meg hogy endgame unalmas max 1.5 elõtt, és koreában majd egy év játék után írtak páran. Alapból tényleg kevés insta volt, de brutálisan sok új jött 1.5-el. Szal nem kéne butaságokat írni, mert ugyan aki követi az eseményeket tudja mi a dörgés, de még a végén valaki elhiszi amit írsz aztán máris gond van 😊
Krinyo
Azóta volt már egy cikk 1.5ös pecs után és azt írták hogy nem unalmas

Simán lehetséges 30 nap alatt a max lvl, más kérdés, hogy aki vesz így egy karit, annak lehet, hogy fél év lesz olyan szinten játszani vele, mint egy másik ember, aki mondjuk 3-4 hónap alatt tolta fel, de saját magának... Egyébként meg mindig lesznek, akik másodpercre kihegyezik mit hogy hol csináljanak, csak hogy két perccel elõbb legyen meg nekik egy lvl, mint másoknak, de az ilyet lesajnálom, én azért játszom, hogy kikapcsolódjak. 😊 (persze ettõl még kitûzöm célnak amit a 'pro'-k elérnek, de vannak határok az elérésében...)

Miért ne lehetne ? 0/24-ben simán megvan ^^

LSC
arra azért ne fogadj, szerintem elsõ héten is lesz már 😊

LSC
aki ezeket igénybe veszi azis no komment. Minek játszik valaki rpg-vel ha nem a fejlõdés feelingért? Az ilyen játszon cs-t vagy cod-ot vagy hasonló "belogolok azt jóvan" játékot.

Tatyla
30 nap alatt nem lesz itt max szint senkinek...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

FragStaR
1-50 $699.99
€509.08
We will get your charactar up to level 50 in 30 days, all drops will remain on your account.
We would start leveling once your account is able to access the game server (Pre-order and beta key user are able to access the game on 20th September, 2009).

Ez vicc tekintve, hogy 30 nap alatt megvan a max szint (mondjuk egy Your Custom Quote : Time:320Days15.8 6Hours Pirce:$7398.79 lvl 1-85 hez képest Lineage 2 ben) Fõleg annak tükrében, hogy az end game el vannak a gondok pont állítólag mert, hogy unalmas.

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

LSC
ja igen nem árt ha a google fordítón keresztül hívod be az oldalt hogy megtaláld a "Forum" fület <#lookaround>

LSC
regisztrálj náluk egy felhasználót a fórumra, klikk a mail címre ami a cikkben van, és a végére írd be a regisztrált fórum nevedet amit már megerõsítettél. Nekem 10 perc alatt küldték is.

Acidlich
Aionhu-n Shadout-nál érdeklõdj ezzel kapcsolatban.

oda van írva.

ctrl+c a szöveget ctrl+v webfordításra

Ha valaki leírná hogy hogy lehet arról a spanyol oldalról megszerezni a béta kulcsot azt megköszönném.

a lejebb linkelt spanyol oldalon még van szerintem

Valakinek fölösleges open beta key esetleg? ^^ Thx 😛

Este 6.

holnap mikor indul az ob??

Ha valaki akar INGYEN szerezni magnake gy dobozos Collectors Editiont, annak ajvaslom ezt az oldalt: http://l2heroes-clan.extra.hu/news.php
LSC
hey hey kell egy kis kúra a wow leszokás után az elvonási tünetekre.