Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lol na erre nemszamitottam xD LoL

Veni, vidi, vici

Tatyla
a lefagyás teljesen természetes most 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Fehercsoki
Akinek 1.5.0.3. után sem indul el az aion az telepítse újra az egészet,és patchelje fel,nekem úgy sikerült elindítani.(bár most meg beírtam az acc nevem és jelszavam(tom h nincs szerver) és erre lefagyott az egész)

Facek
Köszi, egy próbát megér, ha egyáltalán megjönne az aktiváló email 😄D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Facek
Vkineke esetleg fölös beta kulcs ? 😄
Kb minden oldalról megpróbáltam szerezni, ez az elsõ, hogy nem kaptam vmilyen online játékra se cb es ob kulcsot 😄
nekem is Visa Electron van es szerintem lehet kuldeni ha PaPal-t hasznalsz mert en arrol kuldtem regen es oda engedi regelni azt a kartyat

Veni, vidi, vici

cikasz
Te mirõl hablatyolsz?

http://www.akciofigura.hu

Hamilton a játék szeptember 25-n indul Európában, de preorderes játékkal már szeptember 20-n tudsz kezdeni.

Hamilton, már INGYEN lehet beszerezni Aion - Collectors Editiont ezen a linken http://l2heroes-clanextra.hu
Hamilton22
mikor jelenik meg Európában már a játék?(aion)..már várom ha itt lesz Európában valaki szóljon kérlek titeket!😄<#eljen><#worship>

Hamilton22,Fc Barcelona

mAilkaEVO3
http://www.gamecards.eu/ < én innen rendelem rég óra megbízhatóak és elég gyorsak is.

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Zomil
sajna most tünt fel, h ncsoft-nál nem lehet visa electronnal fizetni :S
tud vki ajánlani olcso oldalt ahol digitálisan lehet gamecard-ot venni?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Vennék Beta kulcsot 1$ ért 😄

Fehercsoki
Nem.

Ugye az open bétás karakterek nem maradnak meg a rendes játékra?
Sáska
igen, pont ezert irtam, hogy mar reg nem azon megy a vita, ami az alapgondolat volt, hiszen az elejen mind Xruu mind Unknown ismerosoket irt.
na de inkabb en is #6453

Fehercsoki
Köszi.Nekem patchet viszont nem talál NCsoft launcher.

már van új patch, többen jelezték, hogy nekik már mûködik, OBT pedig este 6-kor kezdõdik. http://kindred.aion.tv/status/

Fehercsoki
Reggel 6?És addigra lesz valami kis patch is h elinduljon a játék 1.5 után?

tenkenorman
egyik osztálytársam volt a bétatesztelõk egyike. 😊)) nagyon szép játék.

http://www.tenke.hu

Krinyo
azt hiszem a "barát" az egy kicsit komolyabb kapcsolat mint egy sg-s ismeretség

Hja, nem csodálom. Ha csak évente egyszer sikerül <#hehe> [/ego] 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Küldtem nekik már 2 e.mailt is😊 de nem jött semmi😞
Van más tipped(ez mondjuk jó volt csak sz.tem elfogyott nekik)?
Többi is olyan,hogy már nem írják van e vagy sincs nekik.
Nem az a baj ezekkel az oldalakkal,hogy hétvége van és ilyenkor már nem ügyelnek a dolgokra?
Köszi!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Sáska
az a baj, hogy mar teljesen masrol megy a tema, mint az elejen.
Eredetileg onnan indult asszem, hogy pl. en szivesebben olom meg asmokent Cat02-t, vagy Tatylat, mint Igort, avagy usastar666 nevu playert, hiszen utana itt vagy akar mas forumon beszelhetunk rola stb.
nos, mind1, holnap 6kor beta hf all! :-)

Elméletileg részt vehetsz a head starton, a preorderek 25.-én járnak le.

Krinyo

Az a különbség a foci + fps és az mmo között, hogy aionban nem úgy mûködik, hogy "átugrok a másik csapatba", hanem egy évet beleöl az ember a kariba, és utána rohadtul nem tud átmenni a Te csapatodba...

Ha 1500-as preorderem van, akkor részt vehetek a headstarton? (dobozos ce van rendelve) Vagy úgy van kitalálva, hogy a plusz 2 ezres pre is kelljen?

Unknow
Jaja..lehet jobb lett volna más példát felhozni, nézd el nekem...de én ált mindent focival próbálok elmagyarázni XD
Unknow
Mert? Miért nem? Nem 1 ember kezd tõlünk egyik , sem a másik oldalon. Nem értelek...50 szint a játékban, de attól még ha elmegyünk valahova velünk jön és stb... Ez csak a játékban van így. Most az,hogy nem mindenki együtt fejlõdik hanem a két kis csapat külön szerintem abszolút okés. Senki nincs egyedül, ha dumálni akarunk közben ott az msn. Még mindig nem értelek, hogy ezen mi olyan furcsa.

Majd ha együtt akarunk fejlõdni miután már elégszer egymásnak ugrottunk, akkor majd indítunk egy másik szerveren közös altokat, de mint mondtam minket ez nem mozgat.

Meg most nem értem..ha netán ketten kezdenénk is a játékot és külön oldalon, akkor se tudnám átérezni, hogy "omg a barátom máshol van T_T". Végülis ugyanúgy találkozok vele és megyek el vele szórakozni, ez meg egy mmorpg, pont az a lényege, hogy úgyis összefuthatsz más emberekkel és stb. Na de mondom, biztosan én fogom fel hülyén ^^
Snomag
en ertem amit irsz, de a focis peldat vhogy nem tudom ertelmezni egy mmos helyzetbe..a focipalyan folyamatosan egy palyan vagytok, mig itt azert ez nem igy van

jah, en pl elvezem azt h ismerosokkel fejlodok, ismerosokkel az oldalamon pvpzem - jobban egyutt lehet jatszani ha mar ismeritek egymast egy joideje - aztan az esetleges duel nekem boven eleg ellenuk 😄

de hat kinek a pap..

Krinyo
jogos, én befejeztem

Krinyo
*paterolnék

Tatyla
sok a flame gyerekek...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Krinyo
"Esetleg ha új csapat jön akik egy idõ után gyengébbek akkor is átmegy egyikünk és ugyanúgy játszik ellenünk, hogy élvezetesebb legyen a meccs."
Igen, ebben egyetértek, csakhogy ez egy egészán más helyzet. Erre lenne érvényes az fps példa, azonban egy mmoban oldalt választasz és ott is maradsz, ott fejlõdsz, és csak azért hogy "szeretünk egymás ellen játszani" nem paterolnák át egy jóbarátot hogy ott játsza "végig" 50-ig a szintezést. Egy focimeccs, vagy egy cod/cs meccs hamar lezajlik és nem ragadsz az ellenfél oldalán 😊
Így mi is szoktunk játszani left 4 dead-ben.

Sziasztok!

Nem tudjátok véletlen, hogy honnan lehetne leszedni úgy az aion beta clienst hogy ne kelljen rá kb 1 napot várni? Mert én már kb fél napja szedem és még a felénél sincs 😞 Ja és most Gamershellrõl szedem 😊

Elõre is köszi!

Üdv:
Zwiebel
Fehercsoki
Holnap hány órakor kezdõdik a béta?Akkor holnapra javítva lesz ez a dolog h nem indul el a játék?Több béta szerver is lesz vagy csak 1?

Unknow
Lásd elõzõ hozzászólás...az együttes játékhoz nem kell egy frakcióhoz tartozni. Ahogy ha lementek focizni, akkor se lesztek mindig egy oldalon, valakinek ellenfélnek is kell lenni. Ez van...nektek az együtt fejlõdés meg stb tetszik, nekünk meg az, az amit pl Sáska is írt. Elhiheted, ha nem együtt akarnánk játszani, nem egy szerveren kezdenénk 😊
Unknow
Mass pvpben lehet nem, de megbeszélni simán megbeszélhetjük ,hogy "ezen a helyen, ekkor és ekkor majd összefutunk és...". Amúgy jah...ha mass pvpben kihúzom havert és ne adj isten elpusztul szegény karaktere, akkor tuti,hogy befogom ezt neki nyögni, ahogy fordítva is elvárom ezt tõle, hogyha meglát, akkor próbáljon megölni és legyek primér célpont 😛
Unknow
Hm..hát mi ha fociról van szó is szeretünk egymás ellen játszani. Ez van...biztos velünk van a gond 😊 Esetleg ha új csapat jön akik egy idõ után gyengébbek akkor is átmegy egyikünk és ugyanúgy játszik ellenünk, hogy élvezetesebb legyen a meccs.
Krinyo
Megnézném ezt a dolgot mass pvpben, amikor 500-an rohamoznak és akkor keresed az nmy havert " Ott...ott!!! ott a sanyii hé sannyyiii kinyirtalak ugye nincs harag?!!" 😄

Snomag
'Ismerõsöket meg jobb kinyírni mert jobban kezelik a dolgokat, lehet szívni a vérét'

Hat en nemtom, nekem az nem noveli az elvezetet, ha tudom, hogy az ellenfel jol kezeli azt h leolom esetleg 😄. Igazabol erosen hidegen is hagy, ki, hogy erez felole.

Ismerosokkel szamomra azert jobb egy oldalon jatszani, mert egyszerubb osszeegyeztetni mindent. Jo neha egyutt jatszani, nem csak egymas ellen harcolni, stb stb.
Egy fps 5v5 6v6 wart meg nem hasonlitanek MMOs csatakhoz, de ez mar csak az en dolgom

Krinyo
Ezzel semmi baj nincs, egyet is értek, de ha választani kell hogy barátok oldalán, vagy ellenük játszak, akkor inkább együtt rohangálok velük, már csak a hangulat és az együttmûködés képessége miatt is.

Sáska
meg hozzatennem azt is, hogy sokszor ugy jatszottunk funwart, hogy ventrin egy chanelben voltunk, csak hogy egy-egy kill-t kommentelni tudjunk😄

Sáska
szerintem is sokkal jobb haverok, ismerosok ellen jatszani, mint total idegenek ellen. Regen mikor sokat jatszottam SOF2-vel sok haverom volt, akik mas klanban voltak (hiszen ott egy meccs csak 5v5, 6v6), s nem volt ertelme 8-9 embernel nagyobb klant csinalni. a legjobb war-ok mindig a haverok ellen voltak, mert mar a war elott huztuk egymast, hogy ki mennyi hs-t fog kapni, meg hogy mennyire be lesz zuzva a masik😊
S termeszetesen sosem volt para abbol hogy ki vesztett ki nyert, mert mindig tudtuk a masikat "ertelmesen flamelni" - mar ha ilyet lehet mondani :-)

Krinyo
Nem értelek komolyan 😄
Nem azért játszunk együtt mert "wowozunk", vagy megsértõdünk ha leöljük egymást hanem mert haverok/barátok vagyunk akik szeretnek együtt játszani, együtt marhulni.
"Ez egy pvp game ez van" ezzel mit akarsz mondani? haverokkal együtt tolni nem pvp játék? 😄

Unknow
Mi meg vagyunk annyira jóba, hogy nem sértõdünk meg ha épp levágjuk a másikat. Erre írtam azt a mondatot amit visszaidéztél. Nem értem miért kell feltétlen egy oldalon lenni és együttmûködni. Ez egy pvp game ez van...ha együttmûködést és közös nevezõt akarnék mennék vissza wowra raidelni.
Krinyo
hát nálunk ez úgy van hogy vagyunk annyira jóban hogy közös nevezõre jutottunk 😊

Unknow
Mert nem megyünk egy oldalra..úgy alakult ,hogy az egyik társaság asmo, másik meg elyost akar indítani különbözõ okokból. Többek között azért is határoztunk így, hogy lehessen egymás ellen harcolni. Egy mmo-ba nem csak úgy játszhatsz együtt a többiekkel,hogy egymást segítve questekben, hanem úgy is ha háborúztok. Itt most ne a pvebõl induljunk már ki, a pvps együtt gamelés nem csak ebbõl állhat ^^
Krinyo
"Szerintem aki ezt nem tudja felfogni szórakozásként, az túl komolyan veszi a játékot. A karaktered hal meg és nem Te"
Nem is értem ez hogy jön ide, vagy hogy miért is ne lenne ez evidens.
Sztem a játékosok 99,9 százaléka a barátokkal együtt szeret játszani és nem ellenük. Ettõl függetlenül még lehet pvpzni haverokkal még ha egy oldalon is vannak. Ha viszont külön játszotok akkor nem nevezném "barátnak" max ismerõs, abban meg nem tudom mi az élvezet. Persze ez csak az én véleményem.