Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Telemachus szerveren csinálok karit amíg nem indul el a többi,aki akar jöjjön(asmodian vok,ezen a néven mint itt a fórumba).
hát igy ez van épp :S

Enis erre varok 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
amúgy serverek mennek, be is logoltam a castorra, aztán az alábbi hibaüzivel kidobott a játék.
de már karaktergeneráláskor is, meg volt hogy elötte is.
miafranc ez?
de már karaktergeneráláskor is, meg volt hogy elötte is.
miafranc ez?
tudja vki, hogy az miért van, hogy kivagdossa az embert windows-ba, "game vagy game guard modified" vagy ilyesmi hibaüzenettel? o.O
be lehet lépni, de a szerverek még mindig nem mennek...
http://www.taxierden.hu
jah van
*password
nekem azt íja ki, hogy ID vagy oassword nem jó, pedig mindkettõ jó
valaki másnak hasonló probléma?
valaki másnak hasonló probléma?
És hová? Asmodian oldal? Gyorsan mert jáccanék😄
Epsilon eSports™
Magyarok közül az Elyos oldal melyik szerverre megy majd? Ha majd tud menni, mert semmi nem elérhetõ ami most az AION-nal kapcsolatos... még az acc oldal sem...
http://www.taxierden.hu
valaki tud helyet ahonnan hipsz-hopsz lelehet szedni?me ilyen 150el döcögtetem le,soha sem lesz kész
Esetleg majd 1-2 nap múlva oda tudom adni az accom mert én csak éppenhogy megnézem,nem akarok minden poént lelõni.
nagyon szépen köszönöm
nekem azt írja hogy ez az account ideiglenesen fel lett függesztve mert nem fizettem valami mobil akármit dejó 😊
NEKEM PLZ
osztom a véleményed énis leszedtem potyára hát bassz****k meg.open beta .. . .
Van 1 open beta kulcsom,1 haveromé lett volna,de nem jó neki az aion,úgyhogy aki elõször ide beírja h kell neki annak küldöm privibe.(csak 1 van!)
sanszos, hogy "jointolni" azért annál sokkal többen csak el ne kapja õket a Polísz 😛PP
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Hát egy játék lehet akármilyen jó, akkor se lesz idióta álló 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Aszongyák kb 5.200.000 probalnak eppen jointolni. Login server down. 😉
Se szerverek, se community oldalak nem mennek.. Asszem visszanezek egy ora mulva😄
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Egy fos közel 1 év l2 off után nem kapok keyt, arról nem is beszélve hogy ncszaft open betázik itt agyba fõbe, ez már az valóban, ha tudom nem töröm magam tegnap. A félnapom ment rá, hogy vmi helyett találjak ahonnan nem gyök2vel lehet szedni. Ki kelett volna írni fõ oldara kani betükkel hogy öcsi álljáá meg!!! van kulcsod??! ugye hogy nincs!! nah huzzá inne nagyon gyorsan, 20gb szemét a vinyon amivel még idõt is tölöttem hogy ott legyen...
Hogy ne spammeljek szet az auth szervert. Eleg idegesito...
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Pont ez érdekelne engem is😊Tehát újra a kérdésem,ha warriort kezdek és gladit választok után átfejleszthetem magam templarrá?
Mellesleg Asmodianok hová tartsunk?😄
Epsilon eSports™
Ha valakinek már megy szoljon! Mert még itt mostsem!😛 Vkinek?
Epsilon eSports™
Ezt frissítgetem folyamatosan.Kíváncsi vok hányan lesznek kezdõterületeken.Akkor ki melyik realmre megy?Hol lesz sok asmodian magyar?
Nem.
Azért open mert nyitottabb. Összes CB kulcs jó ide, még az 1 hétvégések is + osztottak 2 raklapot is.
Azért open mert nyitottabb. Összes CB kulcs jó ide, még az 1 hétvégések is + osztottak 2 raklapot is.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
az milyen hogy ha nem tudsz belogolni, utána kilép a játékból ami meg 3-4 perc mire betölt újra ha elindítod