Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
Hát sajnos rossz hirem van gyerekek ! Sikerült elinnom az Aionra félretett lóvémat, igy csak szeptember végétõl tudom megkockulni <#rinya><#rinya><#phone><#szomoru1>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Hixer
jah, akit esetleg nem enged be a game, nem is kell elindítani a játékot, próbáljon meg loginolni az AION beta fórumra, ugyanazt a logint pass-t használja elvileg... szal pl. én oda sem tok beloginolni szal küldtem mailt, miután már negyedszer reseteltem a pass-t másra...

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

na megjött(kb 30perc volt) a cd galaxisról a key, ha valaki van még olyan hülye(igaz ha késõbb rendeled a játékot levonják belõle illetve 7nap ingyen játék jár utána) és 1480 ft-t rászán, akkor tudom ajánlani

meg miután megadtad az adatokat utána külön be lehet állítani hoyg activan vonja az összeget vagy se.

http://www.taxierden.hu

STREEX
aha, kösz akkor csinálom

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

rég használtam már ncsoftos accot, de úgy emlékszem csak bankkártya adatokat kér, pénzt nem fog levonni

nemtom, de nálam is ez van 😊
meg is untam kb. 10 perc után...

csinálj game accauntot aionhoz

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

tudtál valamilyen serialt activálni?

STREEX
Srácok én elõrendeltem a játékot, kaptam is egy keyt. Namost csináltam master accountot de avval az istennek nem tudok belépni pedig megváltoztattam a jelszót is és próbálkoztam mindennel.Látom hogy viszont az account management ben van ez:
# Game Accounts
Review game account details, change game account passwords, manage individual subscription options (activate, reactivate, deactivate and change pay plan) and more.
Ilyen accountot még nem csináltam az aionhoz, de ha akarok akkor ahhoz már fizetni kell. Gondolom, ti enélkül játszotok most

Van valami ötletetek?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

frissíteni kell a passt. logolj be az nsoft oldalon és ott adj meg új passt. nekem volt aion és aion (north america) egyszerre 😮
ha megy örülj neki 😊

az NCsoft launcherben a aion(north america) az jó vagy elszúrtam és rossz kliensem van(eu-t kellene ínia)? csak mert nem fogadja el az accom/passom

nekem is ez volt. most keresek helyet ahonnan az open béta clienst le tudnám szedni, de vagy lassú amit találok vagy nem lehet folytatni.

Most untam meg, 2 percenként kivág ezzel

The game or gameguard was modified

lehet ezzel valamit csinálni?
Telemachus seron vok Kamui néven Asmo vok csapatot keresek.
jaigen... ellyos vagyok xD
.
hali. Unipsycho neven vagyok a Castoron ha vkinek csapat kene privi ram :p
üdv! van aki cd-galaxisban vett pre-order(beta) kulcsot? érdkelene megkapom e rögtön, ha most kártyával veszek egyet<#nemtudom>

tegla
Nincsen.
Olyan amikor ráklikkelek az ikonra pár mp "gondolkodás" aztán semmi nem történik.

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Folyamatok között nézd meg ott van-e.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

igen is csapatkapitány úr!!mi a fasz...
Gubberx
Ha valakinek lenne esetleg egy fölös kulcsa vagy accountja ami nem kell neki akkor szánjon meg egy szegény kockát pls pls pls<#worship><#worship><#worship><#worship>

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Zomil
mintha az nem függnek össze a játékkal...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Krinyo
olvass már vissza egy oldalt

Tatyla
spamet és flamet be elehet fejezni próbáljatok a játékkal kapcsolatos témákra fókuszálni és nem arra melyik szerver megy meg melyik nem!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

baszott lassan indul el... a cliens legalábbis, a launcher viszonylag hamar megjelenik.

tegla
Nem reagál inditása sem a NCsoft launcher.exe sem az Aion sem.
Nincs hibaüzenet nincs semmi sem egyszerûen rákattintok az asztalon az ikonra és nem történik semmi.
Valami ötlet?
Avast virusirtó volt fent leszedtem,újraraktam a .net framework 2.0-t,többször újraraktam az ncsoft launchert az aion-t is.
😞

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

vear
Nem kell sietni, olyan lag van, hogy a level 1-es quesztet se lehet felvenni. Én is inkább várok vele holnapig.

Sugam
pontosítok, Honnan lehet Gyorsan lerántani : )

Skynet85
Oh ha ez így megy és tele vagytok fölös kulcsal: [email protected]
eskü még szépen meg is köszönöm 😄 most jöhet a szöveg hogy én is a megvétel vagy a nem megvétel miatt kérem, meg azért mert nem tuodm jó-e hozzá a konfigom jhah, volt még vmi duma amit ma olvastam 😄 szal minden olyan tényezõt képzeljetek oda amiért én érdemlem meg a legjobban fölös kulcsot😄

Ps.: nyugdíjas szülök gyermeke vagyok 😄

latom fincsi unatkozol xD

Veni, vidi, vici

Sziasztok! Olyan kérdésem van, hogy én lemaradtam a OBT key (F)osztogatásról nyaralás miatt. Lenne valakinek egy fölös kulcsa, hogy kipróbálhassam mielött a megvétel ellen/mellett döntenék? Elõre is köszi!

Mymail: [email protected]
de persze lehet hogy tele van...
nembiztos hogy televan csak tulsok asmodian van krealva a serveren igy addig nemtudtok oda menni amig nem lesz eleg elyos kari rajta

Veni, vidi, vici

Sugam
van kulcsocskám,meddig tart ez, megéri leszedni?

hogy lehet csatlakozni a betahoz?

Hey apple!! Hey!! Apple!! Hey apple!!

Am Telemachus server full.
Nektek is laggol?
Felgolos
Telemachus=ASMODIANS

valaki leirna hogy tudok csatlakozni a nyilt betahoz?

Hey apple!! Hey!! Apple!! Hey apple!!

Felgolos
Telemachus szervere jöjjön aki asmo kezd

targytalan inkabb hetfo helyett ma rendeltem le a pre kulcsom xD

Veni, vidi, vici

Krinyo
In preparation for the launch of Aion, we have improved the system that handles passwords. Due to this change, you need to reset your password to access the Aion open beta.

hmmm valakinek muxik regi cb kodal? mert az volt feltuntetve hogy azzal is lehet tolni 😄

Veni, vidi, vici

Felgolos
5 sec ja van rá

Felgolos
Válaszunk ki gyorsan 2 szervert 1 elyos 1 asmo!!! ki vállalkozik rá

LSC
hogy lehet átmenni azokba a másik instanceokba?

Strahd_
de jo lenne tudni .P mert van egy par server

már csak 10 év van a játékból, upsz.