Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de amugy nekem nagyon tetszik
Még egy dolog én nem fényezem magam nem vagyok valami kasza nova aki minden nõt elcsábi olyanok inkább a haverlyaim
Nem 4 voltam mult év ben
Zsoltika 007
Mondtuk már hogy kutyit se? Ez itt nem a fényezem magam mert én vagyok az univerzum közepe topik.. <#circling>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

iskola helyett wow szerókat gyártasz? rádférne a suli 😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

miért
Tatyla
pfff ,most megnyugtattál...<#szomoru1>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

amikor elõszõr szetem darab jaira a gépem 5perc alat õsze is raktam kb 10-
9 voltam
jó volt az elsõ le Írás meg jó a gépem meg 1x er fen ragadtam utána miután
el olvas tam a leirást kõnyü volt meg én nagyon gyorsan meg értek mindent
amugy 3óra volt és végig ot ültem meg énis ámultam magam tol
Fehercsoki
Kemény vagy h 1 nap alatt az egész wowot teljesen a semmibõl megcsinálod.

Fehercsoki
Hogy lehet tölteni a hpm?😮😮😮A kaját megeszem de nem történik semmi😮A badgebõl meg kevés van.

tudod mikor még a sulit se fejeztem be de mindenem a gépezés
pedig meg néztükk
pedig még az elõtt csak 1et csináltam!
Omlás
off
Mivel wowból még az eredeti szerón is elõfordul 1-1 bug kötve hiszem, hogy te összedobsz egy bugmentes emu szervert 😊 Ha mégis jelentkezz blizzhez fejlesztõnek..

nooffense ;-)
on
Zsoltika 007 : van AH

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Elfogytak, ne küldjetek több PMet 😊
de azért lehet hogy tudok mivel még szombaton csináltam egy bug mentes wow szervert
Zsoltika 007
Törtet sehogy. Ami tört létezik az is használhatatlan még.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Hogy lehet szervert késziteni az aion hoz
Zsoltika 007
Amúgy itt van aukciós ház? Vagy marad a kiülés? <#szomoru1>

Igen, ki lehet kapcsolni a castolás közbeni nyögdécselést, a sound options-ban.

Más: amúgy mit görcsöl itt mindenki külföldi megrendeléssel? Én rámentem az EU aion oldalra, kártyával megvettem, klienst leszedtem, és minden megy simán (open béta is természetesen). A rohadt lassú letöltéssel együtt sem volt 2 nap az egész.
Jó nincs dobozom, de akkor mi van?
Ha levonták a pénzedet akkor kipostázták.
Sajnos a helyzet az, hogy a Magyarországra küldött DVDk igen jelentõs része valamelyik Magyar Posta alkalmazott gyermekénél landol 😞 Ezért is van az, hogy a game.co.uk jellegû cégek 90%a nem szállít Magyarországra és a számuk egyre csak fogy.
Néhány nap késés még simán elõfordulhat,aztán ha 30 napig nem érkezik meg a csomag, akkor szólj nekik és õk vagy kiküldik újra vagy visszautalják a pénzedet.

MÁS
Kipróbáltam a játékot, nem igazán kötött le, néhány ismerõsöm is kipróbálta, õket se igazán gyõzte meg, úgyhogy mi elleszünk egy accounttal (van egy olyan érzésem, hogy egyikünk se fog többször belogolni, de azért biztos, ami biztos ezt az accot nem adom át másnak), így viszont maradt még 2 bétakulcsunk, szóval akinek kell az küldjön PÜt, az elsõ két PÜre megy a kulcs.
Tatyla
nem az Aion-t rendeltem most meg hanem a LotRO-t és az nem jött még meg pedig múlthét kedden lecsatolták a lóvém...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Dopti
Én másodikán este rendeltem (nem játékot, de gondolom nincs nagy összefüggés) angliából, 3-5 nap a shipping, még nem érkezett meg.

ON: Reggel belogoltam, nem volt semmi problémám, egy kérdésem lenne, a castolás közbeni "hangokat" ki lehet lõni? Mert a 3. mob után meguntam 😄

Náluk mondtam vissza a játékot, mert baszakodtak velem, hogy a headstart/cbt/obt keyek idézem: "only UK" (talán még a levél is meg van tõlük...)- innentõl nálam hitelét vesztette a dolog, hogy idõben megjöjjön a startra a játék...
Ha esetleg lesz valami infod akkor várom én is.

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Tatyla
off

rendeltem egy játékot a game.co.uk-röl,az lenne a kérdésem hogy futár vagy a sima postás hozza házhoz,mert 3-5 munkanapra vállalták a szállítást,ma van az 5. és még nem jött meg?

Tatyla
b-vel aktiválod és ütésenként fogy.

MrStokes
Ezek a power shardok mire es hogyan hasznalatosak?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Skynet85
jóbban jársz ha vezsel pre kulcsot 1480-ér és ha teztik levonják a game árából késõbb, sehol nem találsz már open beta kulcsot....

Sziasztok!

Ha maradt még valakinek feles open beta kulcsa, és jótét lélek, akkor légyszi küldje el a [email protected] -ra.

Elõre is köszi
Zsoltika 007
Na! Rá 2 percre már ment is tovább.

Zsoltika 007
Meghaltak megint az auth szerók?

tegla
Nos sikerült megoldást találnom a problémámra nagy nehezen...
NCsoft mappájában a .log fileban vmi hiba folytán problémája volt a windows betûkészletével:

"Message: Font 'Verdana' does not support style 'Regular'."

Ezért abszolulte meg sem nyikkant sem az AioN sem a Launcher mikor az ikonra kattintottam.
Nos egy windows xp pro sp3(nekem ez van fent)telepitõlemezzel sikerült megoldanom a problémát igy:

Betûkészlet telepitése

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Preselect-tel kapcsolatban nem nagyon találtam semmit hivatalos oldalon. Hol kell majd keresnem, ha karinevet akarok elõrefoglalni? 😊

Zomil
mi is odamentünk páran asmo oldalra

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Melyik szervere érdemes berendezkedni, ahol többen lesznek magyarok?

WAR: Etele, Zrinyi Lotro: Inderelion, Jekil AoC: Ragnarok

Ams
Stepulos-on vagyunk, vagy hasonló nevün, mert lehet elírtam. 😄

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

Sáska
Cat, Variance vegul hol kotott ki? Paradigma a Balderre ment vegul, egyreszt mert masok lettek a server nevek, masreszt meg mert ez volt az, ahova asmokent meg tudtunk tobben joinolni😊

Gubberx
<#worship><#worship><#worship><#worship>

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

TruBy
Nah pár hasznos infó, amivel én szembesültem. Ha nem fogadja el az accot a játék, tehát azt írja, hogy ID és Pass nem jó, akkor nem biztos az accounttal van a gond. Ilyenkor a luncherben a file->settings-ben keressétek meg hogy hova csatlakozik a game. És ha nem európa van oda írva, hanem america, akkor állítsátok át. Én így jártam...fél órát elszarakodtam a host beállításokkal...

Ami nekem már az elején tetszett, hogy lehet kívánság szerint billentyúzettel irányítani, kicsit wow-os beütéssel, vagy egérrel, mint az L2-ben. Néhány fórumban egyébként lehetett olvasni, fõleg az elyos légiók fórumában, hogy OB-n kipróbálják az Asmókat, mondván kitapasztalják a területeket, de head startnál Elyosok lesznek. Majd kiderül mi lesz béta után. <#alien2>

Én is elyos, pont mert eddig mindig a "darkosabb" oldalon voltam, és kell a változatosság. 😊
A legnagyobb örömöm a tóban fürdõ nimfánál ért, azt a questet egész cbt alatt egyetlen karival sem tudtam megcsinálni, valami idiota bug miatt. Nem állt szóba velem namus, tegnap meg simán ment. 😊 Viszont 1-2 átnevezésre nem tudom miért volt szükség, pl az almából hogy lett az a nemtudommi.. Meg az angelica-ból aria... Majd agyalhatok 1-2 questnél mit is akar az npc megint. 😄 De azért jó, hogy dolgozgattak rajta.
Viszont egyelõre nem tudom, hogy castolásnál nem volt-e jobb a koreai sikítozás az europai nyögdécselésnél. 😊)

Unknow
I'm a gay robot -> Elyos XD
Az irányítást ha sokat babráltad 1.0-ban, akkor ki lehett hozni hasonlót, de való igaz hogy 1.5 már alapbeállításban is alapból kézreáll, és a bal egérgombos forgatás viszont mint egy falat kenyér, az jól jött 😊
Az asmo fölény az alap, én azt nem értem egyáltalán ki játszik elyos-al 😄
Mert ugye más játékokban is ezerszer vagányabban néztek ki a hordás, destru stb karik, csak ott ezek "rosszak" így akik valami gyerekkori trauma miatt a "jó" oldalhoz vonzódtak, kénytelenek voltak ally-ba/order-be menni. Itt meg ugye ez nincs, hiszen itt nincs gonosz meg jó oldal, két full egyenrangú fél van. Szal egyértelmû, asmo forever!! 😊
Unknow
Hm..ez az OBT egy nagyon nagyon kellemes csalódás. Eddig vaciláltam,hogy Aiont vegyek -e , vagy visszamenjek -e wowozni. Ez az 1.5 mintha eddig egy tök más game lenne. (Igaz most még csak az elején vagyok.) Idegesítõ irányítás a múlté, hülye elrendezése a moboknak ahogy látom szintén. A szinkron is tetszik és szerintem jól sikerült. Viszont nem értem...mi ez a hatalmas asmodian fölény?
A szerverek nevei megváltoztak a closed bétához képest, a http://kindred.aion.tv/status/ oldalon még nem írták be az új neveket, de a régieket már leszedték mert gondolom zavaró volt hogy offline-t mutatnak. De ettõl a szerverek még mennek.
attyspocak
Nemrég értem haza melóbol. Gondoltam azért mert lemaradtam az OBT elsõ pár órájáról, belesek a game-ba. Erre az fogad, ha szervert akarok választani, hogy: "You are disconected from the game server." ÉS ezzel ki is lép a progi.
Megnéztem a szerver státust és mit látok? A login szerverek aktívak, game szerver egy sem. 😞

Aion NA/EU Server Status
this page automatically refreshes
Login Servers
EU Login on
USA Login on

Game Servers (itt kéne a nevek legyenek)

Events Open Beta 0d 5h 44m 8s
Pre-Select 11d 21h 15m 52s
Head Start 13d 21h 15m 52s
OB Start Time Confirmed @ http://www.aiononline.com

Már megvan, tûzfallal akadt össze, kikapcsoltam, megy rendesen.
Unknow
Hivatalos fórumon nem írtak a hibáról? Esetleg próbáljátok meg megnézni, hátha ott már talált valaki megoldást rá.
Krinyo
120 forintos nagyfröccs árából nem jön ki az Aion <#eplus2>

Én 8k ért megveszem rom karidat és megvagy oldva.