Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok
Szeretném kipróbálni a játékot, de valamiért az istenért sem tudok belépni.
Telepítettem a játékot, regisztráltam egy ncsoft-os accountot, de semmi.
Mégis mi lehet?
Nem atcheltem még, majd holnap fogom valszeg ,ha levizsgáztam és hazaértem. Lehet újra kell majd raknod. Amúgy mindig ez van, ezért kell várni, bár ez a launcher tényleg szar. Az EU-s launcher is dettó ugyanez a tipus,koreai launcher. 😊A régivel nem tudom mi baj volt..

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein

Nekem 2.2 Intel core2 3 giga DDR2(800MHZ)Radeon 2600XT...es lofasz poralakban😄

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Trollface neked sikerült patchelned tegnap az NA-t? Én este 10 körül küzdöttem vele egy órát, de az új launcher úgy szar ahogy van, el sem indult csak dobálta a session timeout hibát. Ncfail, már szinte hiányérzetem volt.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Nekem viszonylag izmos gépem van, core i5 3570k (ivy bridge), 16GB RAM, ATI 7770, SSD, azon nagyon szépen megy max full HD grafikával, siegeken is jó. Core i7 a játékoknak felesleges, az is csak 4 magos, és a hyperthreading játékoknál nem sokat ér. A proci terhelésem 40% fölé nem szokott menni, memória foglaltság pedig 5-6GB ha csak az Aion fut. Egyébként simán viszi a gépem azt is, ha egyszerre fut az Aion és a GW2, alt-tabbal váltogathatok közöttük villámgyorsan.

A régi idõkrõl csak annyit, hogy Aion 1.5 még játszható volt az akkori ezeréves sony vaio notebookomon 1GB rammal core duo procin valami puttyadt kis integrált vga-n.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

WhiteStar
idõközben volt rendszerujratelepítésed? aionnal együtt.

nekem az megoldotta a problémákat egyszer. na meg az se jó ha minimumon van a grafika. sokkal több FPS-t ki lehet hozni, ha kb közepesen tartod. a shadert meg 3/4-en.

shadow, water effect, meg a többi csicsás fasság persze nem kell.

skill effectek groupra maximum, háttér kilõve, bloom 0. próbáld meg így beállítani, utánna indítsd újra h megragadjon aion hülye fejében. 😊

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Hát kösz az infót, nem csoda, hogy az én 4 éves gépemen sem megy olyan jól.

Egyébként van itt olyan aki mondjuk erõs gépen játszik? Mondjuk Core i7, 8 giga ram , meg vmi jobb videó kártya (ATI HD 6850, Geforce GTX 560). Nem mintha csak az Aion miatt valaha is vennék erõsebb gépet, de kívámbncsi vagyok, hogy erõsebb konfigon mi a helyzet

Amugy azert nyultak bele mert nem kezelt x memoria folott aztan tomegevel dobalta ki az embereket pl siegen..

A nagyon regi idokben nem jatszottam. Viszont minden verzioval tuningolnak valamit a grafikan. 2.7 nekem jatszhato volt tobb jatekos volt pedig..3.0 utan pedig a grafikus motort highrol alapra kellett allitanom, visszavenni meg par golgot, 3.5 utan pedig minden szar lett jelenleg minden szinte nullara van teve, es igy is jatszhatatlanok a siegek shift+f12 sem segit, Tia Eye kilove mert detto, TH szinten TF instaban bossfuggo van ahol ha megmozditom akamerat az instant 10-15 mp freez, van ahol a skill effektjeim kesnek ugy 10-15 mp-t de legalabb idoben megy el...stb LEdobtam a rangomat is mert mar nem hasznaltam a trafot sem mert semmi ertelme nem volt..4.0 meg ugye megint kap grafikus tuningot, ami miatt szarabb lesz nekem.Futni fog, de a jatek legalabb fele az ki fog maradni mert elvezhetetlen lesz/jatszhatatlan szamomra..

NA.. <#vigyor>

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

speed01
2.0 elõtt sokkal jobb volt a játék, ez tény és való. 2.5 patchel jött ki rá egy új motor, ami elég sok embernek hátrányt jelentett, hiszen nagyobb gép igénye lett! nem lett csúnyább semmivel a játék, effecteket húztak rá kb, de hiába lehetett vissza állítani a régi motort, attól függetlenül sokaknak a fps drop ugyan úgy megmaradt. 2.0 óta nem igazi a játék kb..

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

Mocsok22
Sziasztok.Esetleg tudnátok segíteni abban hogy hova érdemes menni?A nexus-ról szeretnék elmenni.Perento vagy Tele?

Egyébként akkor amikor kijött a játék akkor barátságosabb gépigénye volt? Mert a régi veterán játékosoktól azt hallottam, hogy amikor kijött az Aion akkor sokkal szebb volt mint ma. Meg ugye, nem tudom melyik patchel jött ez a "húzzunk rá Voodoo 1-es textúra mázat a tájra" grafikai butítás, de nem hiszem , hogy ezel kevesebb vas kell neki.

Vagy neked már a kezdetekkor nem ment annyira jól a gépeden (fõleg régi nagy Abyss siege-kre vagyok kíváncsi)?

"Up to now AION Free-to-Play was playable in English, German and French. However, Atreia's inhabitants have been studying hard and will be speaking Spanish, Italian and Polish from the 31st of July. Not just the texts, but all the voices are also being localised and integrated into the game. Of course each country has its own servers and services (website, community, support) will be available in each of the languages as well.

And as if that weren't enough: in September this year, Turkey will also be getting its own language version!"

Lol.... Köszöntsétek a még nagyobb csúszást... minden eljövendõ patchnél.

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

Én szeretem a régi kezdõterületeket, annak még volt hangulata, és eszméletlen jó a zenéje. Kár hogy Ryo Kunihiko csak 1.0-hoz csinált zenéket, mert ami 2.0 óta van, az siralmas. Azóta ki van kapcsolva a BGM, csak abyssban kapcsolom vissza ha arra járok.

Szóval igaz, hogy unalomig játszottam már én is a kezdõket, de ennyi idõ után egy karakter erejéig még jó lesz visszamenni nosztalgiázni.

ezt én is tudom 😊 legjobb siege-k 1.x ben az abyssban voltak, ahol tényleg volt taktika, nagy szervezett csapatok, kis gerilla egységek, stb.

3.0ban nincs siege, valami mas van siegnek csufolva😄

Uj kezdo terulet nem lesz😞 igy a 2 uj szarral csinalhatom vegig amit mar 2.jara is untam kurvara...szerintem sokan vannak ezzel igy..Meg nem latom a balanszot meg mindig..mert ugye kapunk egy kozepes sorcerert chanter healekkel, meg egy ranger/asassin kombot..Bar kivancsi leszek ra, mert ha beteszik kinahert az enchant fuset, ahogy eredetileg van, mindenki +15re huzott cuccban lesz! Igy a gear kulonbseg nem lesz meg annyira mint most. es igy valoban az nyeri az adott pvp meccset aki tud jatszani a karijaval/jobb gepe van igy nincs fps lag stb.Bar gyanitom nekem full minimum grafikan is szinte jatszhatatlan lesz a kis 8 eves gepemen..mert mar most is az..

4.0 elvileg pvp-re van kigyezve a 3.0 hibáiból tanulva. Kiváncsi leszek a siegekre, és hogy mennyi embert tud visszavonzani az új verzió meg az új klasszok.

Legalabb az ely oldal letezik meg😄 Az asmo mar lassankihalt...2 napja csucsdioben 150 lvl 60 asmo volt online...amibol 30 bot volt..

Köszi😊 Mondjuk a többi Elyos nélkül nem sikerült volna, iszonyat nehéz volt összeszedni ennyi embert 😊
Remélem 4.0-ban nem szúrják el úgy a Siege-eket, mint 3.0-ban. Az lenne a jó, ha újra a nagy Ingisson vagy Gelkmaros siege-eket lehetne átélni. Sosem felejtem el az elsõ siege-emet, mikor több száz ember PvP-zett Gelkben...de jó is volt az😊

Tiamaranta Siege egy vicc...néha egy trafós parti bejön a fortba, kiverjük õket, de trafó nélkül meg sem mozdul senki....

ASROCK H77 Pro4/MVP / i5 - 4440 / Kingston 8GB HyperX / ASUS NVidia GTX650Ti OC2 / Samsung 830 128GB AION: Hunnia (Templar) / Spatalos

Grat a core-hoz 😊 Meglepõdve láttam hétfõn, hogy lfg-n keresnek embert shattered abyssal splinterbe, aztán láttam hogy ti foglaltátok el, végre valaki vette a fáradságot. 😊

Spatalos Szerver - Elyos oldal legnagyobb magyar légiója /TOP 8-ban vagyunk az egyik legrégebbi szerveren/, a New Generation tagfelvételt hirdet.

Sok szeretettel várunk kicsiket és nagyokat egyaránt.

Amit tudni kell rólunk:
-Tapasztalt társaság.
-PvP és PvE orientált játékosok.
-Aktív siege részvétel! /Jelenleg is mi uraljuk Core-t/
-Szoros együttmûködés külföldi légiókkal.
-Légió eventek havi rendszerességgel.
-Kisebb karakterek fejlõdésének elõsegítése.
-TS3 használat erõsen ajánlott, mivel nagyon jó a társaság, és tele vagyunk csajokkal is 😊.
-World Boss killek.
-Legaktívabb magyar légió, non-stop 10-25 player online.

Jelentkezni az alábbi facebook csoportban lehet:
https://www.facebook.com/groups/169517409822270/

valamint ingame: Hunnia vagy Kleidave nevû karaktereknél lehet!

ASROCK H77 Pro4/MVP / i5 - 4440 / Kingston 8GB HyperX / ASUS NVidia GTX650Ti OC2 / Samsung 830 128GB AION: Hunnia (Templar) / Spatalos

Köszi. 15% nal nekem megall es bontja a netet..

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fgoo.gl%2FxJ5YD&h=8AQHvs3_C&s=1
honnan lehet leszedni?

Valaki megtudná mondani mennyi idõt vesz igénybe a PTS telepítése? Kb. délelõtt 11 óra óta megy a telepítés és még csak 44%on áll :S
Mocsok22
Sziasztok.A nexus szerón játszom de mostanában sokat esett a színvonal.Van olyan angol szeró ahova még érdemes átmenni?Perento,Anuhart?
Gondolkodtam a német Thor vagy francia Urtem szerón is,azok létszámilag biztatóak.Vannak ott magyarok?

tekintve az 500 mses lagspikeokat ...

Nekem annó 80-110 volt minden progi nélkül.. Gameforgenál nem szarabb szvsz. 😊

Uhhhh, semmi pénzért nem mennék oda, kb. olyan lenen mint brazil szerverre menni ha ott is jó ping lenne....veszélyes

Ping teszt orosz aion-on

Hát ezt is sikerült elérni.
Gameforge minõségben. No ty! 😊

Ja jön rá egy broken 4.0. 😊

Eloszor is , sword helyett hasznalj macet .
Meg ha mar azt hasznalsz akkor ugye szamitasba johet egy dmg godstone is mivel a macebol default kapsz ugy 1k mbt.

Kentaur vagyok! Deréktől felfele ember , deréktől lefele ló.

60-as templarom greatsword-ján már van egy silence godstone-om. Na most azt tervezem, hogy ha szerezek vmi jófajta egykezes kardot meg hozzá pajzsot akkor a kardba paralyze godstone-t teszek, mert több stun-om van pajzzsal mint greatsword-al. Vagy inkább majd tegyem greatsword-ba a para godstone-t? Szerintetek, hogy lenne hatékonyabb?

Nincs hozzá crack, ami van az sem jó, de 30 napig ingyen hasznalhatod
Wtfast pingjavító az fizetõs , ugye? Érdemes keresni hozzá vmi cracket vagy felejtõs?

Elvileg EU-n is jönn a 4.0 agusztusban.
Aion 4.0 will be release in Europe in August 2013! It will be version 4.0.2 (aka part 1 and part 2, with Gunner and Bard).
Kiváncsi vagyok mennyi ideig fog csúúszni mint 3.5 volt ilyen azt hiszem.

Másrészt aki NA-ra jönn hasznalja a wtfast pingjavitót. Érdemes.
Nem is beszélek a perento magyarokról,ha még megvannak..

Megerõsítem,de a tele asmo klánok is ezt csinálják, úgy hallottam..

Ez kb mindenhol igy van..Nalunk spataloson van minimum 5 magyar legio asmon..es keptelenek vagyunk egyutt barmit csinalni. Volt nekem egy otletem hogy egy nagy magyar vagy 2 legiot osszerakjunk ezekbol, de ez kb lehetetlen..igy megy ez. Amiota jatszom mmoval sose mukodot magyar legio jol csak rovid ideig aztan sok kicsi lett...stb

Belton
Továbbra is eladó 300Milla Kinah Nexus elyos oldalon akit érdekel itt Pm .

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Kb ja
Egyébként ha ennyire kevés a taglétszám akkor nemtom mér nem egyesítitek a két légiót. Vagy nagy az elleségeskedés és a széthúzás a két légió között?

Ez a 2 légió létezik bár igen megcsappant a letszám mostanság mind a 2ben. Sokan jelezték hogy 4.0ra viszont visszajönnek. Így ezzel a tudattal ismét virágozni fognak a légiók. Ha jönn valaki asmo oldalra Kahrunra akkor Nancyyy-t keresétek. Délután inkább, õ a legaktívabb, vagy engem esetleg ugyan ezen a néven, bár én csak 3 naponta vagyok játékban.
Vagy jöhet ide a privi.
Ja , Kahrunon vagyok (nem magyar legióban), de van egy clericem Israphlen is.

Lehet megnézem egy asmo bárdal vagy gunneral majd.

Te is ott játszol? Amúgy Isrán van ember csak ,kurva sok az ely hero..