Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Na de nem maradok itt, hogy aztán rajtam vezessétek le vélt és valós belsõ félelmeiteket, szép estét mindenkinek!
Akkor meg miert irogatod ide az elmelkedesed, keltve itt a dramat es a panikot?
fuck mmo's..i.,
"Most installáltam fel 2. alkalommal full klienst, de Play Now gombra kattintva semmi nem történik, betölt kis aion ablak aztán látom megint launchert és nem indult el, valakinek ötlet? "
Csupán annyit jegyeztem meg, hogy az, hogy jelenleg kétszer annyian vannak A oldalon, mint B-n egyáltalán nem biztos, hogy azt jelenti, hogy amúgy ugyan annyian lesznek csak most sok B-s inkább A-val játszik, sõt, szinte biztos, hogy valami egészen mást jelent...
Aztán - számomra nem túl meglepõ módon - a start után még szélsõségesebbek lettek az arányok.
Amúgy én nem vontam le következtetéseket, csak arra világítottam rá, hogy a " most sokan úgy mentek asmora,hogy nem akarják lelõni az Elyosos dolgokat full gamera" fordítottja is fennáll.
Ráadásul halvány lila dunsztom sincs arról, hogy milyen gondot okozhat itt a balance hiánya (ha okozhat egyáltalán).
Aki nem akarja "lelõni a poént" az alapvetõen nem openbétázik szerintem... A többség azért openbétázik, hogy "gyakoroljon" a startra. A nagy klánok döntõ többsége is azon az oldalon ment openbétázni amelyiken játszani fognak. Persze kivételek nyilván bõven akadnak, felesleges beírkálni, hogy "ez hülyeség, mert én mással leszek, mint most vagyok", de kötve hiszem, hogy elõállhatna egy olyan helyzet, amit Te írsz, hogy az emberek döntõ többsége most más oldalon van, mint lesz a startkor és ezért van sokkal több asmos jelenleg. Persze lehet, hogy én gondolkozom rosszul mások fejével... 😉
Pár szösszenet ventrirõl:
"Ez gec* szép"
"Omg, nincs lag" - ch aion-os 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
....
....
....
És akkor most, hogy mindenki rájött a dologra, tegyük fel, hogy mindkét oldalról ugyan olyan arányú ember játszik most másik oldalon, mint amelyiken fog a megjelenéskor. Mi következik ebbõl? Hát az, hogy akkor még nagyobb lesz az asmo fölény, mint most, mert ha azt feltételezzük, hogy mindkét oldalnak mondjuk a 10%a játszik most a másik oldalon az több asmost jelent, mint elyosost.
Számszerûsítve ha mondjuk 100 emberbõl 70 asmos és 30 elyosos és feltételezzük, hogy 10% próbál ki most mást, akkor most 70-70×0,1+30×0,1=66 asmos és 30-30×0,1+70×0,1=34 elyosos.
Nincs valakinek 1 fölösbe, vagy megosztandó? 😄
Nem is tudtam, hogy ilyen komolyan warhammereztél.
Amúgy én annak ellenére, hogy a warhammert (elvileg akkor félig-meddig Hozzád hasonlóan) a legnagyobb "találmánynak" tartottam az MMO piacon pont ugyan így látom. A kivitelezés alkalmatlan volt az ötletek megvalósítására. És hiába voltak benne olyan ötletek amik tényleg merõben más játékélményt nyújthattak volna, ha egyszerûen az endgame játszhatatlan volt (én nem tapasztaltam meg, hamarabb abbahagytam) akkor esélye se volt talpon maradni.
1 év múlva meglátjuk, hogy mire lett elég ennek a fordítottja (húúú mit kapok majd ezért a fanoktól 😄 ) és talán pár év múlva tényleg látunk egy olyan MMOt is, amiben a szárnyaló fantázia és a minõségi kivitelezés végre valahára összetalálkoznak... ;-) Illetve ha a technológia, az alap jó akkor a jó ötletek késõbb is integrálhatóak szóval a jelenlegi megoldások közül valóban az Aioné tûnik a legkézenfekvõbbnek.
amugy lehet h ez egy wow uj köntösbe, de számomra pont az van benne amit a wow-ban hiányoltam a nagyobb pvp hangsuly én spec. a wow-ban a sok unalmas raidbe untam bele 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
tesztelni kell az 1.5-öt
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Amúgy meg szia Pió 😊
Lehet hogy ez most meglep, de annak ellenére hogy engem elkapott keményen a hype gépezet, osztom a véleményed, valóban nincs az elején az ami volt Warhammerben, hogy még a bétát is 7/24-ben toltam pedig tudtam hogy törlik a karit, annyira fun volt, meg élvezetes a kis szintû bg-k a hangulat, az egész, itt egy sima szabvány mmo szintezés van egész 25-ig ugye amikor bejön az abyss. De cserébe már most látszik hogy mennyire letisztult a game engine, olyan mint melee lag meg stb, nyomokban sincs, több száz embert akadás nélkül visz a játék (lehet ez a gépem miatt is van, de könyörgöm, war ezzel is akadt ostromoknál, és ott a tömeget nem oldotta meg egy erõsebb gép)
Szóval inkább hosszabb távon ígéretes ez a játék most a harcrendszerével, a kiforrottságával, ami számomra sokkal fontosabb mint az hogy War-ban annó eldobtam az agyam annyira tetszett az elsõ 39 szint, és már temettem a wow-ot, aztán koppantam lv40-en. Sõt, itt Aion-ban már elõrre félek a lvl45+ szintektõl, hogy mennyi idõmbe fog fájni, de nem igazán izgat mert bízni lehet benne hogy itt végre korábbi játékokkal ellentétben lesz endgame. Aztán lehet 1 év múlva már a köv aktuális hype game topic-jában beszélgetünk, hogy az mennyire jó, dehát egyszer csak sikerül már kifogni egy jó játékot, én ebben bízom 😊
Megoldás lehet, ha egy routert kötsz az ADSL modem és a géped közé vagy esetleg egy másik gépet és azzal osztod tovább a netet. Ha erre nincs lehetõséged akkor várni kell a javítást 😞
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Három részletben nagy nehezen elvergõdtem a szárnyakig, de elég is lett belõle.
Viszont én már nem nagyon szeretem az MMOzást, szóval nem is igazán vártam más eredményt, legfeljebb arra számítottam, hogy ebben is lesz néhány olyan egyedi, nem wowból jövõ játékelem, ami leköt legalább az open béta hetére, ahogy ez történt a többi esetben, de sajnos most még ez sem következett be, nem találtam ilyen jelentõs játékelemet. Viszont pont ezért a wowdezertõrök körében sikeres lehet a játék, szinte semmi LÉNYEGI változás, csak más a környezet. Emlékszem még, hogy mennyit hisztiztek a wowdezertõrök a warhammer fórumokon, hogy ez meg az miért más, mint a wowban, amikor õk úgy szokták meg... 😄
Komolyabb véleményezésbe inkább nem megyek bele, nem is érezném jogosnak ennyi játékidõ után, ráadásul ha neadjisten mégis beletrafálnék valamibe akkor is simán el lehetne intézni egy "csak egy napot játszottál, nem tudsz te semmit"-tel teljesen jogosan.
Azért szétszórtam itt 21 bétakulcsot és másfelé másik 17-et, úgyhogy egy rossz szava se lehet rám a magyar Aion közösségnek ;-)
Tudom hogy belenyulnak majd ha gaz lesz, de aki emiatt nem tud a tarsaival jatszani azt nem vigasztalja.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
A béta pontosan erre való, hogy kiderüljenek ilyen hibák, mint ez most hogy van aki folyton disconnect-et kap stb, és start-ra ezt megjavítsák.
Jah, és jó géppel olyan tömegeket visz 30-90ms latency-vel, akadás mentesen, hogy szinte sírok miért nem volt ilyen anno a Warhammer, õk miért nem tudtak egy ilyen crysis motort megvenni.
EU szerverek teljesen jól mennek, laggmentesek. US oldalon vannak latency gondok, de az az õ bajuk 😊 Biztos a megjelenésre megoldják.
Drako néven vagyok fent.
WAR: Etele, Zrinyi Lotro: Inderelion, Jekil AoC: Ragnarok
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA