Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hejesírásom viszont neeem xD<#banplz>#banplz>
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
-hivatalosan a pvpve azt jelenti egyrészt amit írsz, hogy abyssban pvp-zik mindenki, miközben egész komoly raid bossok is lesznek open world, tehát képzelj el egy Azuregos killt miközben 4 raid öli egymást, és próbálja közben a bosst is ölni. (ha nem wowoztál akkor majd más mond talán más példát, én más játékban még ennyi outdoor boss-t se láttam)
Másrészt jelenti azt is, hogy az erõdök õrsége, és a parancsnoka is egy npc boss, egy rendes encounter amit meg kell csinálni az erõdfoglaláshoz, csakhogy mintegy addok ottlesznek az ellenséges frakció tagjai is és õket is nyírni kell, nem hiszem hogy offtankolni tudod mind 😊
Harmadrészt pedig lesznek speciálisan pvpve endgame insták, ilyen "kettõ megy be, egy jön ki" rendezésben, vagyis egyék végén asmo, másikon elyos bemegy, csinálja simán az instát mind minden más játékban, aztán középen meg meglepõdve találkoznak, és vérmérsékletüktõl függõen vagy teáznak egyet, vagy nem.
- a stat-ok hogy hogyan számolódnak, arra még nem igazán találtam elitistjerks típusú fórumot, nincs annyira kivesézve minden (engem õszintén ez nem is zavar, végre lehet felfedezni, kísérletezgetni), de az már biztos, hogy komoly dolgok vannak az összes stat mögött, itt pl ( http://www.areyouhellbound.com/forum/showthread.php?t=1323 ) a srác egy kisebb esszét ír arról az egyetlen kérdésrõl hogy a tõr vagy a kard a jobb az assának. Szóval idõvel durva képletek is lesznek majd, de várni kell amíg a fanatikusok rábuknak a témára, addig marad a kísérletezgetés.
A "nem lelkendeztek eléggé" versenzõnek: fúú de jó az aion, überbrutál és már csak a noobok játszanak mással!!4!!négy!! Ez elég? <#vigyor2>#vigyor2>
No viccet félretéve, már lehúztam 6*3 nap cbt hétvégét, meg 2 napot eddig open-bõl, az 20 nap, sry ha már elfáradtam a szájtátástól és már csak csöndben várom a megjelenést, hogy végre ne töröljék le újra a 10. karim is amit felhúzok 😊 És miközben várom, szigorúan csak magamban mosolygok azon hogy vannak akik a csakazértse jegyében megfosztják maguk egy élménytõl. Nem tudom milyen lesz pontosan az endgame, de ahogy egy éve fnatasztikus 2 hónap fun volt a warhammer, annyit ez a játék is bõven fog tudni hozni, aztán meg nem érdekel mi lesz utánna, az majd akkor kiderül 😊
Ha nem változtattatok a bill kombinációkon a sima L betû alatt találjátok az ablakát.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
En a darkfall topicot olvastam meg anno, es olyan jo postokat irtak ott a sracok, ami alapjan kialakult egy kepem a jatekrol, s nagyon belelkesedve meg is vettem.
Kb 3 ora erolkodes utan uninstalaltam. Amugy azota mar a topic bannerja is Darkfail..
szoval van, mikor jobb, ha te magad probalod, s hozol dontest.
★ 汤姆 李
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
★ 汤姆 李
Ám érdekesség tegnap kicsit belogoltam, mást se láttam a general chaten mint: "wow,aoc..." és ezen játékok hasonlítása, na meg aztán volt a faboiozás😄 / general chat oFF 😊
aztán jött a kinai és most az eu 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Lenne pár kérdésem a jobban informált játékosokhoz:
- Hivatalosan az Aion PvPvE; ez konkrétan mit jelent endgame szempontjából? Annyit jelent, hogy max lvl-en mindenki Abyss-ban fog PvP-zni, vagy Raid Boss-ok is léteznek és lesz értelme PvE-t raidelni?
- Létezik valami formula, hogy a tárgyak értékeit százalékosítsuk? Például ha egy fegyver crit-je 100, akkor az gyakorlatilag 10% esélyt jelent...vagy hasonló?
Köszi a hozzáértõk válaszát!
Please delete the addcache.xml file that is in the root of the game folder.
Next, try the following to force the game to connect to a specific auth server:
1. Open the NCsoft Launcher
2. Right-click Aion under “INSTALLED”
3. Choose Properties
4. In the box labeled, “Extra Command Line Parameters (Advanced)” add the following:
-ip:206.127.153.247 -port:2106 -cc:1
This IP is the current NA Auth. This IP will change in the future, so please remember these changes.
The current EU Auth is 206.127.147.26 - if you have an EU account.
De thx a linket, átböngészem fórumot, hátha..
Egy lelkes hozzászóló XD!!!!
Majd egyszer kipróbálom valahogy mivel nem látszik,hogy hú de nagy game lenne.
Nem látok lelkes hozzászólásokat 1 darabot sem😊
★ 汤姆 李
Szazalekot nez avagy tenyleges szamot? Jo lenne tudni, hogy melyik esetben mennyi a limit, ergo hany %-os tobbseg avagy mekkora szambeli foleny szuksegeltetik ahhoz, hogy zarolva legyen az az oldal.
Az, hogy nem tudsz egy serveren bizonyos oldalon karaktert generalni, szamomra nem azt jelenti, hogy azon az oldalon hatalmas foleny van, csupan azt, hogy abbol a fajbol tobb van. de ez lehet, hogy csak +10-20%, ami meg egyaltan nem vezet az egyensuly felborulasahoz, foleg, hogy ott vannak a #6719-ben emlitett balaurok.