Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Sáska
alacsony szinten meg nem tulzottan eros, minden mob utan kell bandage-et hasznalni kb, de ezt leszamitva folyamatosan lehet haladni vele. 1, max 2 mobnal tobbet nem igen tud alacsony (<20) szinten lekezelni. kesobb elkezdenek kijonni a jobb skilljei ahogy fejlodik, s max szintre azt mondjak, hogy az egyik legjobb (ha nem a legjobb) dps single targetre. Persze azt tartsd szem elott, hogy pvp-ben addig jo, mig a stun-t fent tudja tartani, ergo templar ellen nincs sok eselye, valamint a tobbi cast ellen sem sok, hacsak nem o ut eloszor... de ugye ezert van a stealth..😊

valaki tolta innen assával? mi a véleményetek róla? group pvp ben hasznos? mondjuk 2 állando szorci társaságában? vagy inkább 3 sorci ütösebb? 😄

errõl a képrõl jutott eszembe, hogy béta alatt tudtak egymásnak üzenni a 2 frakció tagjai a Shoppolásban leírt üzenettel... remélem ezt megváltoztatják...

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Strahd_
davee16 ott olvass utana, meg nincs

Strahd_
forum.vackok.hu

Sáska
biztos mar lattatok tobben, de azert egy kis kedvcsinalo a headstartra mindig jol johet:<#eljen><#kacsint>

nincs és nem

hi bocs hogy ezt kérdem gondolom sokan kérdezték már de nem tudjátok tört szero már van ? vagy hallot valaki rola hogy akarnak csinálni ?

http://sinigami.wordpress.com/2009/07/11/resistance-is-futile/

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Itt nincs olyan, ám mintha szintkülönbséggel nõne a resist esély.
Ha meg vki már CC-zve van, akkor rámehet másik CC is, csak attól függ milyen. Pl egy fát pl nem lehet sleepelni sztem, de root-oltat igen.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Sáska
azt tudom, hogy az ekszer noveli a magic res-t; de arra lennek kivancsi, hogy az egymast koveto cc spelleknek a siker-eselye csokken-e alapbol?
Mint pl. wow-ban ha jol emlekszem a warlock fearje, vagy a mage polymorphja egyre kisebb esellyel sikerult ugyanazon a tageten, ha egymas utan utan volt hasznalva (ergo nem lehetett folyamatosan fearelni vagy vkit birkaban tartani, mert ha sikerult is, hamarabb megszakadt a hatas, vagy nem tartott annyi ideig, mint az 1. eredeti cc spell)

arenaban is lehet potizni es szoktak is tolni igaz nemtudom miert pazarolja oda a potit de aki nagyon akar nyerni az csak pazarolja xD

Veni, vidi, vici

Krinyo
veszel jó ékszereket

értem köszi
és milyen gyakran lehet ezeket iszogatni? nem megy így a pvp (pl.: 1v1) hatásának a rovására? akinél több van az nyert alapon?

Sáska
azt tudjatok, hogy a cc skillek ellen van-e novekvo resist?
Pl. egy sorceret ugyanakkora esellyel sleepel be egymas utan tobbszor?
ugyanez mondjuk ha 2 sorcerer talal be s vicces kevukben vannak, tudnak folyamatosan sleepben tartani, vagy minden egyes megkapott sleep utan novekszik az en sleep-resistem?

MeoH
A zold hp-bar: vmi debuffot jelent. Igen vannak, potik es van mindenkinek selfhealje is, bar az sokat nem er pvpben.

fuck mmo's..i.,

Gordis2k
A zöldülés a DOT skilek spellek hatása pl. mérgezés. Szerintem nincs poti arénában de pvpben egyértelmûen van.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

hello
pvp-vel kapcsolatos kérdés, aki már járatosabb az ingame dolgokban
a HP csíkkal mi történik a bezöldül? sok videóban láttam már. Másik: láttam "tournamentes" videókat ahol mindenkinek fel-le ugrált a hp-ja. Akinek van HEAL-je annak oké, de a többi? lehet iszogatni mindenféle italokat bajnokságokon is?

Szintlépéskor megszerzéstõl kezdõdõen mindig egy szinttel fejlõdnek (9 a max). Ezen felül bizonyos szinteken újabb rangúakat is lehet venni.

Titan
MUhahaha!<#kuss><#idiota>

0Fritz0
Béka
A szerverek meg már nem mennek.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

VAlaki segítene?
Az a helyzet hogy letöltöttem a AionEU Clientet és faszán mindent megcsináltam ahogy kell, patch minden bele fõkönyvtárba, indítom elfele és GameGuard baszakszik!! (GameGuard Error:320)
Ilyenkor mi a rákot lehet tenni?! valakinek valamilyen 5lete vagy tapasztalata ez ügyben? 😄

dehogy fizetõs!!ne basszál már fel hogy ha te csinálnál egy ilyen játékot,100cimboráddal karöltve éveken keresztül ezen izzadnátok,csak nem kérnétek érte manit nem??vagy igen...??!!ezek az ncsoftos emberkék élnek halnak azért hogy mi ingyen szorakozhassunk!!hát nem egyértelmû??!!
0Fritz0
Így már jobban hangzik, megvéve! 😄

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ez jól hangzik, meg logikus is, mert ugye ha csak lvl50-en vesz meg valamit a user, akkor az mindig csak lvl1 maradna...

Közelharci karinál, amikor egy skill adott esetben azt jelenti, hogy 3-4-szer odavág az ellennek, az minden sebzéshez hozzáadódik.
Tipikusan a gladiátor alacsony szintû, három vágásból álló skilljének minden egyes vágási sebzését növeli. Ez adott esetben azt jelenti, hogy a támadó skillek arzenálját nem 3-szor kell végigtolni egy ellenségen, hanem elég kettõször. A Gladiátorral így simán ölhetõek a 2 szinttel erõsebb mobok különösebb gond nélkül.
Amit elfelejtettem megnézni, hogy kétkezes fegyó esetén ha mindkét powershard slotban van shard, akkor mi az ábra. Az biztos, hogy levonni mindkét slotból levonja (!) vágásonként az egy-egy shardot, de nem tudom, hogy a sebzéshez hozzáadni is mindkettõ slot után hozzáadja-e. ha igen, akkor ez azt jelenti, hogy a legalapabb shardot használva mindkét slotban, egy 3 vágásos skill +60 damage.
Nekem mindkét slotban volt shard, majdnem gyorsabban öltem egyedül a két szinttel nagyobb mobokat, mint a nálam egyel nagyobb sorcik ketten ugyan azt a mobot.
SZvsz melee karinak számít, már alacsony szinteken is.

Zomil
én ugy tudom, h onnantól kezdve, h használhatod, onnantol kezdve növekszik a szintje lvl-enként, sztem ha nem tanulod meg és késöbb tanulod meg akkor a szükséges szintre ugrik

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Strahd_
sok kicsi sokra megy 😉

bõven elég nekik az alap 😊

0Fritz0
Hát ez a +10-35 sebzés nekem nem fog hiányozni, amikor majd 4-5K HP-s ellen jön szembe. 😊

De a rózsaszín és a zöld nekem eltérõnek tûnik, magasággra legalább is mindenképpen, de szélességre is.
Nem kérdõjelezem meg, amit írtál, de nekem az a tapasztalatom, hogy a nagy karakterek mellett 2-3 méter távolságban soha nem mentek el az aggro melákok.
Egyébként az idióta mozgás engem is zavar annyira, hogy maximum a normál méretet egy 25%-al vagyok hajlandó csak csökkenteni majd az élesben.

Más:
A powershardok ahogy néztem, csak fizikai támadású karaktereknél használhatóak ki, a mágusnak csak az alap attack használatakor adódik hozzá a sebzéshez (amikor dobálja egy "vas"golyóval az ellenséget), de az meg semmire sem jó, és a hatótávja is kicsi.
Létezik valami hasonló megoldás varázsló kasztnál is, vagy ott úgy kell tekinteni, hogy alapból erõsek, elégedjenek meg annyival, powershard nekik felejtõs?

Zsoltika 007
az

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Igen, értem, de mint írom, mindegyik "spirit I" kategóriás volt, ennek ellenére a felbukkanó információs kisablakban írkált ilyen érdekes szintinformációkat. Mind1, már nem tudok róla képet csinálni, majd élesben meglátjuk.

Strahd_
ahogy lattam utolagosan lehet kinezetet gendert cserelni ez kesobb is benne marad vagy csak OB re volt bent?

mano1b
értem és meddig fog álni 25 ig?

Sáska
sry a tripla postert:
hitbox

ez fizetõs?
Sáska
ma reggel 9ig tartott a beta.

Sáska
az elonyokhoz annyit hozzatennek, hogy:

Reszben igaz, hogy kisebb a karakter, s nehezebb eszrevenni, de: a karakter nev ugyanugy latszik. Sztem a mobok nem a merettol fuggoen lesznek aggrok...😊 egy nagy karakterrel ha ugyanugy beallsz a legkisebb ko moge, ugyanugy megtamadnak, avagy elmennek az orok, mintha egy pici karakterrel lennel ott.
egerrel kijelolni meg nem sokkal nehezebb, ugyanis a URL=http://medias.mondesvirtuels.info/upload/original/1249.jpg]HitBox[/url] hasonlo meretu.

mano1b
sziasztok behalt a server mert nem megy?

túlzottan kevés az angol nyelvû szerver, a német meg a francia pedig túl sok, valamit elszámoltak a srácok :o

vannak különbözõ szintû spirit könyvek, ahol szintén római számokkal van ellátva a szintjük pl.: earth spirit I / earht spirit II - így fejlõdnek a spiritjeid, ha visszább olvasol írtak pár sort a spiritmasterekrõl pont 😊

Nem gyorsabbak, 4 karakterrel próbáltam ki. Mondjuk nem gnómok voltak, hanem arányosak, csak kicsik. Ami viszont igaz, hogy a kicsik is természetellenesen futnak, és az arányos karakternek is rövidnek tûnnek a lábai a mozgáshoz.

A kicsiségnek is természetesen vannak elõnyei és hátrányai.
Elõny:
- be tud ülni, állni a kisebb növényzetbe is úgy, hogy szinte nem is lehet észrevenni. Bányában a legkisebb résben is le tud ülni úgy, hogy nem látszik ki belõle, szinte a legkisebb kõ mögé is be tud állni, és a benga õrök simán elsétálnak mellette.
- Mass pvpben, nagy tömegben, egérrel nagyon nehéz kijelölni, és ilyenkor az ellenség kijelölés gombbal történõ léptetése sem egyszerû, tehát tömegben feltehetõen az egérrel próbálkoznak többen.

Háátránya:
- a kamera középvonala a normál méret középpontjához van rögzítvea, közelrõl a kis karakterbõl szinte semmi nem látszik, csak max a feje. De a lába elé semmiképpen nem lehet látni, ami gond a következõ miatt ...
- A legkisebb szintkülönbségeken is képes fennakadni, ahol neki már ugrálnia kell. Ezért lenne jó, ha a lába elé is lehetne látni.

Nagyjából én ezeket fedeztem fel.

Igen, ezt értem, de az xy skill II-nek is vannak szintjei.
Részletezem:
Spiritmasterrel tapasztaltam, hogy a normál fire elementálom, aminek az idézése ki volt húzva a gyorsbárra, a föléhúzott egérrel fölbukkanó kis ablakban azt mondta, hogy lvl 16-os.
Mindezt akkor, amikor a spiritmaster karakterem volt lvl 17-es.
A windelementál akkor volt lvl3-as, az earth meg 1-es. Ezért nem értem.
Ugye elvileg itt még mindegyik elementál könyv, amibõl tanulni lehetett az idézésüket, az alap könyv volt.
Eddig én is azt hittem, hogy az "xy skill I" és az "xy skill II"-n kívül nincs más szinteje a skilleknek. Ennek ellenére mégis írkált ilyeneket rájuk a rendszer.
Ha ez csak a spiritekre igaz, a többi skillre meg nem, akkor meg az lehet a vége, hogy nem lehet majd minden spiritet azonos szintre fejleszteni?
Mind1, lehet ez csak afféle kisebb zavar, ami az openen már nem is lesz meg. Amúgy is letettem a spiritmasterrõl, nagyon zavar, hogy a monszterek nagyon könnyen otthagyják õket, hogy engem püföljenek még akkor is, ha kifejezetten õket küldöm elõre, hogy magukra uszítsák a monsztát a megfelelõ skilljükkel.
Ha meg repülõ monszta sem lesz, pláne.

0Fritz0
Pandemonium-ban van egy Gender NPC, ha egyre gondolunk.
Bár azt nem tudom, hogy nevet is válthatsz-e.
Azért elég furcsa lenne egy ilyen váltás után a puncicica nevû, szénnégyúrt, két méter magas kandisznó karakter. 😊

Rasztah: A törpe karakterek mintha kicsit gyorsabbak lennének (vagy csak azért érzem úgy, mert gyorsabban szedik a lábukat?), de tényleg eszméletlen látvány amikor a lábadnál topognak.
Mintha egész Törpfalva rádszabadúlt volna a játékra. 😊

a-a skillek nem fejlõdnek minden szintlépéskor sem a használatukkor, pár szintenként visszatérhetnek ugyanazok a skillek nagyobb ranggal, de ez érthetõ is, hogy pl egy skill 100-120-ig sebez, 10 szinttel késõbb nem lenne jó ha ugyanaz a skill még mindig csak 100-120-ig sebezne, így kap egy magasabb rangot xy skill II - 200-220 fog sebezni, remélem érthetõ😄

Na ez az, amit nem értek. A megkapom, az mit jelent?
1) Azt, hogy pl. egy lvl 10-en megtanulható skillt mondjuk csak lvl 13-on veszem meg és tanulom meg, akkor nekem már rögtön 4-es szintû lesz a skill,
2) vagy csak akkor kezdi el a szint növelését, amikor megtanultam, tehát ez esetben a lvl10 en elvileg tanulható, de ténylegesen 13-on megtanult skill akkor lvl 13-on 1-es szintû lesz?

Sáska
jah en is osszefutottam 1-2 igen erdekes formatummal. Ilyenkor gondolok arra, hogy azert megsem kellett volna ekkora szabadsagot adni a karaktergeneralasnal.

sõt játék közben néha el se tudod dönteni egy-egy karakterrõl, hogy az most ffi vagy nõ... béta alatt láttam most egy elég vicces karaktert icipici test iszonyat nagy lufi fej 😄 nah hát itt kikészültem, hogy tud valaki ilyennel játszani... kb olyan mint wowba a gnome-ok...