24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • StarFist
    Az aion.na-n volt valahol egy térkép, amin jelölve volt, hogy hol lehet eladni a régi ap stigmákat. Tudná valaki linkelkni, pls?
  • alyr2
    Enmaig jo voltam, de most teleport lagjaim vannak meg 3-4 mp skill delay..igy nem lehet pvpzni ezert kiskarizok meg startrek online:D az nem lagol
  • Gő
    Enegem is elkapott ez a fimo, állítólagos DdoS támasás így én sem játszom csütörötök óta, de elvileg csináltak is valami 4.0.2 szart néztem fórumot. Azóta szar, szóval elbasztak valamit amiről fingjuk nincs a GP meg csak telik én meg nem játszom. Itt kezd a tököm teli lenni.
  • Shaenis
    Szerintem a DOS támadás kamu, csak azért mondják mert fingjuk sincsen mi a baj. Valószínűbb, hogy a szerverközpontban valamelyik router meghülyült, és csak bizonyos irányokból érkező csomagok vesznek el, ezért van akinek jól működik.
  • Shaenis
    Én péntek óta nem tudok játszani, nekem is elviselhetetlen, volt 459600 ms pingem is. És tuti nem nálam van a hiba (valamint nem az internet szolgáltatómnál), mert ugyanarról a gépről kiskarival a rookie szerverrel átlépve minden tökéletesen 40 ms pinggel megy. Úgy vettem észre hogy csak a régi szerverek (pl Spatalos, Perento) érintettek.
  • WhiteStar
    nekem , és a kontinensről még néhány guildtársamnak viszont 300~128ezerig terjedőleg random bármikor bármennyi. és szűnni nem akaró, egy pillre sem
  • Kewanaar
    Nekem sincsen "lagg" ennyi..
  • WhiteStar
    ha támadják szervernek se lenne szabad lennie
    uncsi a folyamatos kamu már :D
  • Vicodine
    ez erdekes,nekem is krajoltak sokan h nem is jatszanak mert a lagg elviselhetetlen, ugyanakkor nekem folyamatosan megvan az atlag 40es ping, szal ha tamadjak akkor mindenkinek laggolni kellene szerintem....
  • alyr2
    Allitolag tamadjak a szervereket, es sokan visitoznak a lag miatt..de nekem fixen 30 es 35 kozoti a pingem , szoval leszarom:D
  • WhiteStar
    xaxaxaxaxaxaxaxax

ki mit tud erről az állítólagos ddos támadásról

• Vicodine
    en az elmult par napban legalabb 20szor meghaltam generalkent es nekem is ugyanez a tapasztalatom, csicska gf vegre vmit jol baszott el:DDD
  • alyr2
    En tegnap meghaltam parszor es nott az APm tole ugyhogy lehet bug van...amin nem csodalkoznek..
  • Vicodine
    most azt neztem,h eyeban nem vesztek apz ha meghalok?general vagyok, most meghaltam parszor de semmi ap nem hianyzik...
  • alyr2
    de meg mindig hanon a favorit meg a Night Club legio..az ely csiterek fele ott van:D
  • alyr2
    Én csípem, legalabb ő játszik. Meg leszarja ha 100x leverik.nem ugy mint negativo aki hirtelen felgyorsul amikor meghalna meg hirteken kilogolodik kb azonnal..
  • Shaenis
    Onlyarms egy vicc, az összes ely azon röhög, hogy ő a legtöbbször megölt general. Az szép és jó hogy nem cheatel, de iszonyat nagy noob. :) Amúgy az én légiómbol [c ude] tudomásom szerint senki nem cheatel (benne van a légiós szabályzatban hogy tilos), egyetlen tag volt akiről egyszer kiderült, azonnal ki is lett rúgva.
  • alyr2
    Tegnap sikerult megcsinalnom kb 20 perc alatt a 3 general killt, örökhála Onlyarmsnak aki ha szopora all nem kapcsol be cheatet meg nem forcelogol ki....mint a többi ely commander meg general..De azert megjegyzem nem egyedul volt hanem vagy egy chanter volt vele vagy egy cleric felvaltva.Szoval lehet 1v2 ben is eleg jol olni:D
  • Gő
    Jogos a felvetés, mert én már full szettben rohangálok, de igen sok olyan xformos van akire csak ráragadt az AP. Tegnap 2 xform jött a a prtink ellen(5 player). Beszaladtak a save zónába, mielőtt kinyiffantak volna.
  • Vicodine
    na pont most toltam arenaban egy templar ellen, egyszer majdnem megtudtam olni:DD ahh..iszonyatosan tap az is, mindig maxon van a hpja, nem lehet sebezni, es hatalmasakat ut...
  • Siyama
    Asmo oldal
  • Siyama
    Perento n valaki nem tudna kisegitteni egy Temporal Stone val? sajnos nincs GP m mivel Nexusrol mentem át de valahogy visszafizetem ha van aki tud segitten.
  • Trollface
    Hát figy , azért oké de e nehezebben ölnek meg az nem azt jelenti , te könnyebben ölöd meg őket. Az xform meg szart se ér manapság főleg ha a karijához hülye. Amúgy majd ha mindenki bm-be lesz akkor leszek kíváncsi mit mondasz. :D
  • Gő
    2.7-ben volt nagyon Op a templar. Az igaz, hogy most én is érzem, hogy nehezebben ölnek meg. Duóban Én(temp) és egy sorc(AP ékszerek nélkül) 5staros xformoban lévő sorcit kaptunk szét 2-en heal nélkül. :)
  • Vicodine
    persze, a noobokat lelehet olni 10v1ben is...en jo jatekosokrol beszeltem, az mindegy milyen class, 3an rarongyolnak egyre, nagyon maximum 1 masodpercig el,annyi ido keves egy assanak is ahhoz, h 3 emberbe egyatalan megprobaljon parat procoltatni. figyi nekem is pont most egy fel oraja lehetett, megyek south katalamba, es mivel general vagyok elegge szeretnek megolni, ezert olyan 100000000kmen keresztul uldozott 4 ember, mondom faszom...legalabb az 5 start kiszedem azt a halalom ara meg lesz, nem volt healer koztuk, es mind a negyet leszedtem, csatt 10k ap 15 sec alatt.mert noobok voltak, ennyi...ha nem lettek volna azok, rangen belulre sem ertem volna mar halott vagyok
  • alyr2
    vico siman lehet olni jol gearelt jatekosokat akar 3v1ben is. csak mak kell hozza meg jol kufarkodni a skillekkel. assaval meg siman lehet a buzi godstonjai miatt.. minden 2.4. utessel akad a para.. ha jol jatszik vele valaki lehet vele csunyan pusztitanmi..shido meg igen jol jatszik vele, meg meg jonehanyan az ismeroseim kozul..az uj skilljeivel meg terminator lett
  • alyr2
    en nem vagom ti hogy jatszotok de nalunk a spatan a templarokat kurvara nem lehet leverni..tegnap is kb heten utottunk egyet es siman tulelte..
  • Trollface
    A templart is megbasszák már nem azért... A dpse jóval szarabb viszonyítva a régi szinthez kötött dpséhez. A p def meg lófaszt nem ér gunner, bárd, sm faszom ellen.. Én is csak szenvedek az amcsin pedig full bm gearem van. Faszfej partit szétabáltam 1 tempel , clerickel. 3-an voltunk ők meg 8-an. Történt ez mikor voltam 63... mostmár nem bírom megcsinálni ha bm (blood mark/coin)-be vagy jó apgeearbe vannak. A régi 50 is faszább volt meg az 55 talán ,de a 60 meg a 65 egy fos tempel..
  • Vicodine
    2 embert, vagy annal tobbet egy ember, es ez classtol fuggetlen, csak akkor tud megolni, ha atom faszok, sokkal szarabb gearben vannak, vagy kifagytak..:DD egy egesz ptt meg general transformban is ritkan szoktam leolni, pedig van dpsem rendesen, foleg ha van clerik meg minden, amit mondasz, az csak full szar emberek ellen jon be
  • Malachit
    Ja és nem írtam, hogy nem igazán pvp gearbe szokott lenni. Mi lenne, ha a full 60-as Ap ruhás, 55-ös ékszeres Temppel mennék be? Isten lennék?
  • Malachit
    Van assám, 51-es, kb. semmi gearbe, de ezért most nem kezdem el húzni :) Ahhoz a aclasshoz idegek és jó ping kell.

Amúgy valami fura dolog lehet, mert légiótárs ugyna ezt mondta a templárról utolsó dg-jén, miközben meglépte a szintet benn, hogy komplett ellen party ütötte (ő egyedül volt) + valami szoba boss is vakarta a hátát és alig bírták megölni :D
  • alyr2
    Baszná meg aki az enchantot kitalalta..
    Amugy legiotarsamnak van egy assaja, shidoshi a neve..tegnap elkezdte huzni.. lvl 62n szetkurt egy partit egyedul ugy hogy 2 gladi volt benne..es nem szar playerek! utanna halt meg mert elfogytak a skilljei..
    bődületesen fel lett tapolva. a para meg ugy akad nekik mintha 100% lenne a gsre irva..
  • Malachit
    És ez nem is lesz másképp, mivel, ha nincs lekorlátozva egy bőr cucc gunnerre, akkor azt el tudja hordani a másik 2 class is, így ugrik a MA és MC-jük is.

Nevelgetem kicsiny bárdomat. Tegnap elértem vele a 38-at (nem power levelingezek, inkább kiélvezem és próbálom tanulni), de ez a class akkora OP :D Minden van neki:) DPs, Heal, CC, Potit is csak azért iszok vele, hogy fogyjon :D Igaz erőssen szokni kell, mivel ha 2+ mobot kapok akkor nem tudom hova kapjak hirtelen :P
  • Thror
    ha érdekel valakit :) http://aion.variance.hu/ újra aktív az oldal!!
  • WhiteStar
    ugyanilyen a ranger is... elkezd lőni és a remove shockot le se lehet nyomni (pedig még időm is lenne rá)
  • Vicodine
    rangerrel tolom, de az a baj, h ram ambushol, es mire elnyomnam a remove shockot meghaltam...igazi pvp style. raadasul ha veletlen eltudnam nyomni a remove shockot, akkor meg tutira procol a para, ami meg biztos halal, assaknal az szinte egy plussz skill, annyit procol.mar gladikat is meg mindent szetkurnak, egyedul templart nem
  • Shaenis
    2.5-ig semmi gondom nem volt velük, resisteltem minden szarjukat, csak pattogtak mint a nikkelbolha. De azóta úgy felbuffolták a skilljeik macc-át (meg a rangerekét is) hogy egy jó assa összecsuk mielőtt a remove shockot meg tudnám nyomni.
  • alyr2
    2 napja engem is szetkurt 1 assa arenaban csunyan..kozom sem volt ahhoz mi lesz a vege...bar en sorci vagyok , de regebben azert legalabb volt kis sanszom , most ugy tunik kb semmit nem fogok tudni veluk kezdeni..
  • Malachit
    Miben OP az assa? Milyen karival voltál? :) Ha tényleg OP lett, akkor isten hozot az 1.5-ben. Ott bármely karaktert 1v1-ben egy közepes képességű assa stunlokban tartott és kivégzett (ha meglepte). De később ely assa a 2.0+-ban is meg tudta csinálni a silence lokkal.
  • Vicodine
    az isten bassza telibe az osszes kibaszott op assat nem hiszem el h ennyire el kellett tapolni ezt a szar classt mar egyszer ez miatt torlom ezt a fost az tuti