Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

mano1b
akkor mit kerestél ott errõl beszélek nem kell félre beszélni hanem kell mondani van csak rá kell keresni és kész.

TruBy
Just bumping another reply in here to make you aware that we are devoted to make for the best arrangements we can for our Oceanic players.

The request for Oceanic servers or Oceanic-labeled servers is very feasible, but the claim that we would ignore or neglect the Oceanic community is not. You guys are a topic we're discussing and you're a topic we'll keep discussing until we get to where we're all okay with the situation.

I want you to keep posting requests to push us, but I want you to also consider that we're already on top of it.

aionsource
Valaki megnézné pontosan mit takar ez a Dev Tracker-nél?
Official from Ayase: Sieges and Dredgion will be North American Timezones Only … <-- tovább nem tudom megnyitni a melóhelyem miatt, valaki megnézné, elég fontos lenne játék szempontjából, remélem nem úgy van mint amit az elején írnak 😊

Zsoltika 007
Ez nekünk konkrétan haszontalan.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Sáska
Zsoltika 007
Szerintem igen. Mert én steamen vettem és nem kellett semmit csinálnom hogy részt vegyek az open bétában. Tehát ugyanaz a kliens.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Közeledik a headstart, az open beta kliens már véglegesnek tekinthetõ? Updater patcheli és mehet a game 20-tól? Remélem igen, mert már unom a gigák vonszolódását nézni aztán újratelepíteni...

Srácok, hány fõsek a group-ok és raid-ek? Úgy értem, hogy az instákba, ha vannak akkor hány fõs partyk mehetnek?

Ez így nem fog menni 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Sáska
Tatyla, osszedobtam egy rovid FAQ-ot, pm-ben elkuldtem. Ha gondolod, tedd fel.

Úgy látom a spiritmaster eléggé hajaz a wow-os warlockra. A wow-ban lock a main karakterem így azt hiszem SM lesz. Köszönöm a válaszokat.
Zomil
sm a dot-ok/fear miatt elég jó és a pet-je is elég szépen be tud segiteni pve/pvp-ben

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sorci a cc meg damage miatt. Mondjuk SM-mel kapcsolatban sok tapasztalatom nincs. Elvileg késõbb õ kis CC-t, de nem biztos, meg ugye tud tagokat idézni.

Azt tervezem hogy ranger, sorcerer vagy spirit master kasztot kezdek. Ezek közül tudom hogy a sorcinak a legjobb a dps-e, de melyik egy party / raid számára a leghasznosabb?
Spatalos.

Szevasztok ismét a jo oreg kérdés! kozeledik 18.-a server pre-select! Érdeklõdnék hogy akkor Elyos oldal hová készul? Konkrét info kéne ne utolag asszak rá😛 Köcce

Epsilon eSports&#8482;

Ehhhhh...az az ostorozós<#taps>

Krinyo
<#idiota>

Miért ? Van. 😄

Zomil
azt te müködésnek hivod, h még kasztot se tudtál választani lvl 10 után ?😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

mano1b
viszont a cdgalaxis -on már lehet rendelni most olvastam.

Tatyla
nem így se

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

mano1b
ok rendbe igazad van de létezik csak más mint az eredeti igy remélem jó már.

Tatyla
de minden ilyen dolgot legközelebb törlök <#nezze>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Unknow
Húgyozni tudsz vele de dugni nem = Nem mûködik. Mûködõ Aion szerver nincs. Az,hogy sétálgatsz az nem mûködik. Továbbá tört szerverrõl senki ne keressen itt infót.
mano1b
ilyet ne irj mert van és mûködik is

TDC Geronimo
<#szomoru1>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Unknow
Viszont a "TÖRT SZERVER NINCS ÉS NEM IS LESZ" dolgot kilehetne írni hatalmas piros betûkkel XD
Krinyo
"ezzel ki lehetne küszöbölni" aha 😄
Ugyanúgy lesz pár ember aki nem képes kettõt kattintani

na kivi leszek, ez a beta nekem kimaradt, de a gamma meglészen 😄 köszi szépen

anti hero

Tatyla
megcsinálod ,berakom

Béta szervereket már asszem lelõtték, 20-án lesz a játék startja, addig már csak kibírják valahogy<#nevetes1>

Nem tudom ki a topic házigazdája, de a gyakran ismétlõdõ kérdéseket be lehetne rakni felülre. Nem kekeckedés, csak ismerve a szokásokat mindannyian tudjuk, hogy 100 hozzászólásonként ismétlõdnének és ezzel ki lehetne küszöbölni<#integet2>

sziasztok,

most mi a helyzet, most nem mennek beta serverek, hanem lassan indul a jatek (20-an) vagy van/lezs meg valami beta?

anti hero

nyilván nem igy fog 😊

MeoH
1. Miert torolnek? ez nem freeszerver, itt nincs wipe...
2. Igen, meg van a datum meddig el az acc., ha utana nem akarod, akkor nem fizeted.
3. Bankkartya, paypal es gamecard. Havi 3,5K Ft kb., fugg az árfolyamtól.

fuck mmo's..i.,

Sáska
hat sztem ne ez alapjan dontsel, mert:
-pvp az esetek tobbsegeben nem ugy lesz, hogy odaall az elyos kollega eled, s meghajol, mielott hozzadlatna, hanem kapod a tuzlabdat a semmibol...😉
-1k hp-t lekapni meg mindenkirol mas lekapni...

Frosty01
hali!

beta után... azt hiszem hogy rohadt nagy dilemmában vagyok. nagyon hajlok affelé hogy megveszem a játékot, bár még mindig vannak homályos foltok
pl azt szeretném megtudni hogy:

- ha kihagyok fizetéssel 1 hónapot bármi miatt (pl nincs kedvem játszani) akkor törlik az accountom?
- be lehet e fagyasztani az accot ha pl nyaralok vagy hosszu ideig dolgoznom kell és nincs idõm rá?
- milyen fizetési módok vannak, és kb mennyibe kerülnek?

esetleg ha tud valaki valamit errõl 😄 akkor várom a válaszait.

practitioner of the forbidden arts of death

ugy gondoltam, aki tolta már assát v tapasztalta magán, az valami átlagosat tud mondani, hogy esetleg 2 ütés v 1 crit v vmi 😛

mindenesetre köszönöm a válaszokat (ettõl független még most sem tudom mi leszek :S )

Honnan tudjuk ? 😄 Ám 1 crit... vagy annyi se.

thanks

még egy olyan kérdésem lenne, hogy lvl 50 környékén egy jól felszerelt assának mennyi idõ lekapni 1k hp-t?

Köszi a választ.De még lene egy kérésem,be tudnátok e linkelni egy oldalt ahol a klienst le tom tölteni ingyen.

de lehet, csak nagy valószínûséggel block/block/resist 😊 a sorc pajzsa felfogja a stunt, de a tapasztaltabb játékosok nem fognak addig stunnolni amíg az le nem verik rólad...

templart nem lehet stunolni?

bár nem tudom pvp inkább groupban történik meg, nem soloba megy (legalábbis részemrõl mert minimum harmad magammal játszom majd) szal nem tudom, az igaz, hogy a szorci stoneflash aura (v hogy hivják itt) a stunt is felfogja a dmg eval együtt?

20 a headstart.

Srácok, nem értem ezt a "Headstart" dolgot. Akkor most az európai start mikor lesz? 15-én vagy 20-án?
A bétát volt szerencsém kipróbálni és nagyon bejött. Ami külön tetszett, hogy az én nyomorult 4 éves gépemen is "szépen" futott, vagyis elég jól be lehet lõni a grafikát olyan gépekre is, amik nem erõmûvek. Az már más kérdés, hogy pont az marad így ki belõle, ami miatt igazán nagy ász lenne vagyis a látvány. A színvilágát kicsit "fakónak" találom, de ezt betudom annak, hogy nagyon vissza kellett vennem a grafikát.
Kiváncsi vagyok azért arra, hogy mennyi idõt fog megélni (a Warhammerbõl kiindulva). Egy kicsivel többet jósolnak az AION-nak, mint a WH-nek<#hehe>

más... Fortressekbõl szerezhetõek ugye arany és ezüst medálok, nah most az ezüst medálokat be lehet váltani aranyra?!

jah ilyesmi 😊 csak valamelyik fogyatékos elyos-os eu ob alatt: "gaaayyysss asmodians nooobs ^_^" <-- szóval ez nagyon színvonalas legalább normálisan leírta volna😛