Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
Azt mar elotte is tudtuk, de hogy az igazsag odaat van, nah azt tenyleg csak azota tudjuk! 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Mindenhol vannak mások is, ez a világ már csak ilyen, Xakták óta tudjuk hogy nem vagyunk egyedül 😄

Amúgy semmi hiszti nincs, egész pontosan 3 embert számoltam akik csinálják most a feszkót aionhun chat-en hogy "fúj spatalos" Kifejezetten jó, sõt örvendetes hogy az ilyen hangadók máshova mennek, ennek inkább örülni kell.
0Fritz0
Természetes, hogy van más nép is a szerveren.
Nem béreltük ki egyiket sem. 😊

Sõt még az is lehet, hogy a többi szerveren is vannak más népek, kiknek nem szeretjük a fajtáját errefelé... 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

sztem Elyos meg Asmo jolenne ha nem egy szeron lenne
Hali! Csak érdeklõdnék, hogy továbbra is Spataloson maradunk? Mert hogy most sok gyík hisztizik h van más nép is a szerveren! Remélem emiatt nem szakad szét a community! Jó lenne ha egy helyen maradnánk, szerintem johely az a Spatalos😊 Vélemény?

Epsilon eSports™

Sajnos úgy tûnik én is így jártam <#buck><#szomoru1>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

BEAST
Miert engem is felvettek egy legioba, pedig nem hogy TS-re nem fogok jarni, de meg a jatekba se! <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

MrStokes
Vegul is csoportos pvp voice nelkul biztosan fun es eredmenyes dolog lehet... 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

<#eljen> csodálkozom, hogy nem kapkodnak még érted 😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Aion Chat gyerteeeek 😊
l2ben a Catacomb nem dungeonek szamit de vannak dungeonok is es oda normalis team kell ha ezt kell mondjam tank+healer+dps kell egy dungeonhoz

mondjuk ha nem egy durva insta akkor par masik kari mehet tank helyet gladi pl off tanknak ez csak egy pelda

Veni, vidi, vici

attyspocak
Running: Ez nem feszült légkör kérdése, hogy ki hogy reagál az alpári stílusra. 😞

tank nem feltétlen kell, de ajánlott 😄

mind2
semo1
instance,hogy van itt Tank+healer+dps mint a wow-ba?
Vagy mint L2-be 1 rakás szar(catacomb)

TruBy
A loot rendszer okés, de az irányítást lehet variálni, hogy L2-hoz szoktal, vagy WoW-hoz 😄

csináltam egy chatet Aion-nak, ezt mindenki betudja pastelni a saját oldalára ha akarja 😊

gyertek légyszi ^_^ http://aionhun.chatango.com/
nemtom nekem inkabb ketto kozott mert mind2 gamebol vann benne valami de megis egy sajat iranyba ment el de ez csak az en velemenyem

viszont talan egy kicsit wowbol hoztak at tobbet pl a loot rendszer,iranyitas

Veni, vidi, vici

BEAST
Pont a ketto kozott 😄

semo1
1 kérdés: nem jtszottam az open betaval.
Mihez all kozelebb a jatek? wow vagy L2?

Unknow
Ez meg aztán visszautasíthatatlan. 😛
viszont veteran mmo-s vagyok es vszinu igyis jobban tolom egyeseknel xD
Krinyo
kecsegtetõ ajánlat 😄

kene egy elyos guild Spatalos-on kellek vhova?^^ (nem fogok ventrit hasznalni, es forumot se nagyon ^_^,)
0Fritz0
Hát igen, ismered a mondást: Jobb adni, mint... 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Endaer
Tesség egy egész normális server status oldal, hátha kell valakinek; remélem még nem postolta elóttem egy csomó ember :$ 😊

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Running
Jóvan, nem tudtam, hogy ennyire pattanásig feszült már most a légkör. Egyébként egyeztetünk még a többiekkel melyik oldal legyen, ha asmo-t szavazzák meg, megyünk utánatok, ha lehetséges. Ha elyos nyer, akkor nem, én szívem szerint elyos, jobban bejött, letisztultabb...

BEAST
Ez is inkabb addig fun amig nem teged baszogatnak baratsagosan 😄D

0Fritz0
Ott inkább az játék minden részére jellemzõ kiegyenlítetlenség miatt ment az igazi sírás.
A fehérke/emo téma inkább csak barátságos baszogatás volt. 😊

The Garrett
erre csak ezt tudom mondani ^^

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

aionhun.hu

Krinyo
Nem szídtalak le csak megjegyeztem. Emlékszem milyen anyázások voltak warhammerben is, hogy ki milyen bu*i emos divat destro és ki milyen ratyi hófehérke.

egyébként a forum fejlecbe beleírná vki hogy melyik szerveren leszünk? (célszerû lenne ha asmot es elyost külön serveren indítanánk)
Running
Most nem értem miért kellett ennyire leszidni.<#rolleyes>

0Fritz0
Nem egy asmo-t, ugyanis mögötte érkezik a zerg vonat. <#hehe>

Running
Nem is hófehérke vagyok, hanem kirájlány.<#vigyor5>

emberek... nemakarunk inkabb castor-ra menni? (már abbol a megfontolásbol hogy vszinu azon lesznek a legtobben) ez hosszú távon jól jöhet, mert akármilyen szep es jonak tunik a jatek kezdeskor elkezdhet kihalni mint warhammer, es ures szerveren nem a legjobb tolni :x
Egy junk setben levõ asmot ? Utána halálra röhögöm magam vagy mi ? <#hehe>

0Fritz0
PvP-ben ez lesz az utolsó, amit látni fogsz hófehérke. 😄

Krinyo
lehet hogy nem kéne kezdeni ezt a wow/warhammer stílust

Running
Köszi a gyors választ srácok, akkor xp gyalu, win7 fel.<#eljen>

Zsoltika 007
Tuti!

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Endaer
mukodik win7 x64 alatt is gond nelkul, nyugi 😊

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Running
win7 x64-el leszopatom magam ha felteszem, vagy nem lesz baj? aszem itt láttam, h nem gáz, de azért gondoltam rákérdek, h tuti e...

Running
Ezek szerint ellenfelek leszünk.<#mf2>

Running
Csak a meleg mennek asmo-val.<#vigyor>

BEAST
Megnyitottak a Spatalos servert, vegre kesz is a karakterem :o

0Fritz0
Don't stop the Zerg! 😊

Jockey
ha azmo foleny van mindenhol akkor nem kene a masik oldalra menni?😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Unknow
Viszont szerintem ez egy elég rossz módszer a balanceolásra. A légiónk egyrésze kint is ragadt szépen :S