24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Vicodine
    akkor az vmi random spawnolo geciseg lehet
  • Shaenis
    Katalam underground, shugótól 100 ancient coinért. Pontos helyet még nem tudom, de légiós társ megtalálta és vett.
  • Vicodine
    4.0as elvileg,legalabb is oda irtak
  • Trollface
    Hát mivel ez csak 4.02 és nincs benne a 4.03...
  • Vicodine
    az fasza akkor, h megint felig csinaljak meg a patchet
  • alyr2
    Szerintem sehol. Sillus fortress instaban eshet 8
  • Vicodine
    kombinalt manastonekhoz tudja vki honnan lehet recit szerezni?
  • alyr2
    Remeltem a reinstallt meguszom...de ezekszerint nem:(
  • WhiteStar
    kalapács!

amugy... tudom nagyon unalmas már de reinstallban gondolkoztál?
  • alyr2
    valakinek van valami otlete arra , hogy mi miatt fagy ki a gepem 64bites alkalmazasok alaltt? edd jol mukodtek most meg ha elinditok egyet azonnal szetfagy, se restart semmi nem mukodik csak a power gomb
  • Malachit
    Nekem tegnap este 19:45 után szállt el a pingem megint. Modem+géprestart helyretette.
  • waible
    Üdv mindenkinek!
    Érdekelne hogy valaki van itt kaposvárról Vidanet szolgáltatóval?
    Csak mert nekem mikor csinálok egy pingtesztet a http://www.pingtest.net/ oldalon mindig kiírja ,hogy packett lost, de közben van 20-35 ig pingem ami jó.
    Ingame pedig a studiómban jó ha lemegy 59-ig
    Egy átlagos helyen sarpan vagy mondjuk még nem annyira forgalmas helyen felmegy 80-180 ig is. nem ritak a 200 de akkor már ki sem megyek a fortból!
    Azért idegesit mert mások a légióbol irják hogy nekik van 20-40 ig pingjük. Akkor nekem mért ilyen gyatra?
    Másnak mit mutata a pingteszt oldal?
  • Kewanaar
    Unscheduled maintenance, Tomorrow 12th Sept
    Greetings,

we will have an unscheduled maintenance in the morning tomorrow, starting at 9am and is expected to last until 11am.

We will apply a hotfix that fixes the Starter restrictions at level 61+ (ability to chat and more).

The website will stay online however.

Cheers,
    BV
  • Kewanaar
    Ma Hotfix van, ez az üzenet tegnapi, azaz ma 9am - 11am to apply a hotfix.
  • Wking
    Great, thanks, i didn't see this message!
  • Kewanaar
    We will perform an unscheduled maintenance tomorrow. The servers won't be reachable between 9am - 11am to apply a hotfix.
  • gurubefree
    tegnap volt karbantartas . bejelentkezesig mar eljutottam . a servel le van allitva .... akkor valamit el*** es most csinaljak .
  • Wking
    Nem vagy egyedül, nekem sem indul... Talán már napi karbantartás van GF-nél, ami nem lenne meglepő Egyelőre várok, hátha később sikerélményem lesz.
  • gurubefree
    sziasztok

a kiliens valami oknal fogva nem indul ... ( tegnap minden rendben volt a jatekkal )

Mit tudok csinalni , hogy a kliens reinstall-al utan ne kelljen ujra bletoltenem a 25GB-ot ?

Amit csinaltam > ( nem tudom mukodik e ) copy of : Gameforge/Game/GBR_eng/AION ( 25GB )

Ha ezt a mapat a kliens reinstall utan bemasolom oda ahol volt akkor mukodni fog a jatek ?

elore is koszonom
  • Malachit
    Rájöttem, hogy nem bírom power levelezni a bárdot. Nem az én stílusom. Jobban szeretem kiélvezni a karaktert :) Így naponta csak 2-3 szint jön össze. Aki meg 2 nap alatt feltolta 65-re és most már b.coin cuccban van az 1 robot
    Jelenleg épp a fenris questeket csinálom, a vállasból 7 medálnál hagytam abba tegnap. A szettet a fegyóért akarom kiszedni. Azzal +15-re húzva remélem elleszek max levelig. A többi ruha+ékszer meg 50e lesz rá +15-re tolva :) Tempről úgyis el kell verni az AP-t, nincs kedvem barbie-t ap-val etetni
  • Vicodine
    na most en is megkaptam a laggozont, eyeban flamozgattam az elyket,aztan neha be-beallt az a geci kep,2 alulgearelt gladi igy meg is tudott olni, majd szet baszott az ideg, meg jo h eyeban nincsen ap vesztes:DDD
  • alyr2
    Spatan mar van full battle coinos szettben rohangalo gunner meg bard..gusztustalan noliferek...de ugye magic boost naluk a sebzes modosito, meg magic dmg amit lonek szoval egy jo resistes ruha akasztja! Meg a maxos suppression pl clothnal, mert allitolad az uh cuccal a rongyos 2k supressiont tud produkalni. ami egy sorcit is megakaszt a burstben..:(
  • Vicodine
    na jo assa is hasonloan gyorsan meg tud olni,de ez sem pite..
  • Vicodine
    te figyi mar, tegnap kezdtel el aionozni?:D en is vaze egy ap gearben levo emberre pve cuccal alig sebzek...lehet itt is ez lehetett, mert amiket te miondasz dmget,az irrealisan keves,masra nem tudok tippelni. en nem neztme vissza a pvp radart a multkori coopnal, de mondom, instant megolt a gunner, assa sem olt meg ennyire gyorsan meg mint az, es ezt a coop alatt eljatszotta parszor
  • alyr2
    Telemachusrol talalkoztam az elobb arenaban gunnerral ..elemental ward alatt minden lovese resist volt.. utanna meg 30-100 kozott sebzett.. bar kurva gyorsan, de sima volt szamomra:D
  • Vicodine
    erre akkor en is mondhatnam, h eddig csak bena es alulgearelt gunnerrel talalkoztal...:D
  • Malachit
    Akkor eddig csak béna és alulgearelt bárddal találkoztál.
    Tegnap lettem a bárddal 46 és mehettem DG-be. Sajnos a bárdot ott full healernek nézik (annak ellenére, hogy van 2 heal skilje dps beálláson és csá), így a chanternak (mert persze cleric az nem jutott a csapatba)kellet segítenem foylamatban. Ellen csapatban is volt gúnár. Ha volt épp időm és betargeteltem vagy 2 alkalommal igencsak gyorsan szétesett
    Nállunk is volt egy a csapatban, de az a gyerek majd meőrjített. Csak annyit láttam, hogy fogy a hp-ja, de nem tudom healelni, erre térkép szerint 2 szobával arrébb üti valamelyik barbie-t. Persze jó sok killel végzett, de a csapattal fele időben se volt együtt. Ez meg csapatjáték lene, vagy mi.
    Arénát majd meglesem. De szerintem úgyis tonna tanulni valóm lesz vele még pvp-ben.
  • Tharus
    60 as küldi Katalamban
  • Tharus
    Sziasztok

Volna egy kérdésem: Asmodián oldalon vagyok, a sárga fő küldi ad minden armort kivéve kesztyűt, azt hol lehet megszerezni? Remélem valaki tudja.
    Köszi.
  • Vicodine
    gunner eléggé kemény, bár az enyém még igen kicsi,44es csak, nyilván messze van meg az amikor azt lehet mondani, h ez mar mervadonak szamit, de jelenleg mindenkit gond nelkul szetkapok:D talan a bardot a legkonnyebben..:D na de par het meg aztan meglessuk nagyszinten, ami tuti, multkor coopban az enemy csapataban volt egy gunner, mire a karim felhuza volna az ijat, h csapjak bele valamit, mar regen halott voltam, iszonyat dpst tol, kicsit vicc kategoria ...
  • WhiteStar
    nem semmi kitartásod van hallod e

én kezdek besokkalni. ez a latencys dolog volt az utolsó csepp a hordóban.

az átnevezések sem tetszenek. laggol is kibaszott zerges is, csak siránkozni tudok miatta, ugyhogy napi 3 dailyvel most elvegetálok egy dbig :D
  • Malachit
    A Gúnárt, majd csak utolsónak kezdem el. Elsőnek a bárd legyen maxos szintű, mint új main kari.
    A bárdot követi a kigyúrt szép tempem felhúzása. (Minap egy gyerek GZ-zett a 2h fegyverhez ami rajta van csak úgy látásból, ahogy mellettem állt. Visszaírtam neki, hogy ezt a karit feladtam, de csekkolja nyugodtan a geart, engedve van. Na ezután hüledezett, hogy miért adtam fel egy ilyen számára álom szerkóban lévő karaktert. Válasz csak ennyi volt: több mint 3 év elég volt belőlle)
    Temp után jön a glad (de lehet az marad 50-es funnak :) ).
    És mindezt követően belenézek a Gunnerba, ha lesz időm és kedvem még.
  • Glenwoood
    Aion 4.5 új szárny, vagyis annak nem mondanám inkább ezzel lehetsz
    ROCKETEER.

http://ipic.su/img/img4/fs/wings1.1378127478.jpg
    http://ipic.su/img/img4/fs/wings2.1378127479.jpg
  • WhiteStar
    a gúnárt próbáltad már? az issza a potit meg a scrollt, de mocskosmód tud pusztítani :D
  • Malachit
    Gugli ezt fordította :)

Szeptember 6., <Aion> Episode típusú esemény "Red Eye magas aláírja titkos parancsot a hadtest" leleplezett. 이번 이벤트는 레드문 조직 가입, 군단의 보물, 군단의 음모, 되돌아온 아트레이아의 평화 순으로 진행된다. Csatlakozzon az esetben a szervezet a piros ajtó (ajtónállók leszünk?), a kincs a hadtest, Corps összeesküvés, Leia (ez most Star Wars? ) visszatért béke művészet érdekében végzett.

9월 6일(금)부터 9일(월) 오전 10시까지는 이벤트 페이지를 통해 레드문 조직 가입 신청이 진행된다. P 6 szeptember 9-én, 10:00-ig a piros ajtó esemény oldalon Kahuna szervezése folyamatban van. 이벤트 페이지에서 레드문 조직 가입 각오를 작성하면 가입이 완료되며, 가입된 유저는 오는 9월 11일(수) 설문을 통해 비밀지령과 함께 보급품(귀여운 토끼 옷, 귀여운 토끼 모자)이 지급된다. Red Moon az esemény oldalon, hogy hozzon létre egy szervezet kész arra, hogy csatlakozzon a jegyzési befejeződött, az előfizetők jön Wed, 11 szeptember felmérés a titkos parancs kellékek (ruhák, aranyos nyuszi, aranyos nyuszi kalap) kerül kifizetésre.

Lehet örülni, piros nyuszi ruhában vörös vérben forgó szemekkel, hatalmas fülekkel nikkelbolha módban csépelheted az ellent

Tegnap végre nem volt laggom és a bárddal csaptam széjjel több 100 mob fejét folyamatosan. Még mindíg úgy tartom, hogy számomra a legdurvább kaszt. Ilyen ALL IN érzésem van vele kapcsolatban. Kb. feleslegesnek érzem azt a 10k potit amit csináltam neki szintezéshez, mivel alig iszok vele a manna/hp visszatöltés miatt.
  • WhiteStar
    új spec. event - új fajjal.
  • alyr2
    Meg mindig lagolgat de nem annyira mint tegnap, neha meg zavaro a minimalis csuszas, de mar hatarozottan jatszjatobb :D
  • alyr2
    Szerintem itt szo sincs DoS tamadasrol, csak valamit elvasztak..ha tamadnak a szerot be sem tudnal lepni! vagy ha igen akkor mindenki lagolna nem csak a server fele...
  • WhiteStar
    tiltakozom! asmo vagyok és sokszázezres lagom van
  • Shaenis
    Most néztem rá a Telemacsón levő asmo altomra, és meglepve láttam hogy itt nincs lag. Gyanús ez nekem, beraktak valamit amitől csak az elyk lagolnak mint állat? Kis pvp debuff nekünk? :P