Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tatylának üzenem a banneren a
fickó igazi melegfiú világító szemmel a szárnyasról nem is beszélve!!!
TE csak nyugodtan AIONozzál, mi Tibivel megbeszéltük,hogy végigvisszük Resident Evil 5-öt onnantól ahol abbahagytátok!!!!Ha ha ha....Csövi
Mondjuk a pénz éppen nem ketyeg, mert a preordereseknek november 1-jén fogja levonni a következõ havi díjat, tehát a szept. 20-24 az ingyenes, utána jön a 7 nap bonusz, aztán a normál 30 nap, amit a havidíj tartalmaz.
Ezzel együtt idegesítõ és röhejes 4 órát várni egy játékra, de legalább addig befejezem a Wolfensteint.
tegla
Rakd újra a windows betûkészletét;nem kell teljes windows reinstall.
Nálam is ugyanez volt a probléma.

Windows Betûkészlet telepitése...

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Strahd_
Az a problema ha csak a pre ordesekenl mar kiakad akkor kesobb mi lesz?

Zavaro hogy 3. napja ketyeg a penz amit fizettem a jatekert de meg nem tudtam vele jatszani mert csak 19 utan erek haza. erre azert gondolhattak volna... preselection alapjan mar biztosan lehetett volna tudni hogy kb hogy alakul a populacio...

Szerintem nem nagyon vannak mar alapbugok, es a szerverek rendben mennek - csak nincs beloluk eleg. En egy fillert sem bantam meg, es meg valahol remelem, hogy megoldja az nc a letszam-gondot, csak nem tudom, hogy tervezik... De a jatek ettol fuggetlenul hatalmas, es nagyon sokaig fogom vele tolni ugy erzem.

Krinyo
indíthatnak akár +20 szervert is, de nincs értelme hogy ha minden játékos egyre megy

Ezt szerintem csak egy rakat új szerver indításával és egy free transfer engedélyezésével lehet megoldani.
MeoH
HAt igen erdekes lesz a 7vege 😊 De talan nem csak NcS hibazott, hanem a "community" is. Az 5 Eng szerverbol 2vel van bejutasi gond, a masik harommal csak minimalis. Talan nem kellett volna a klanok 50%nak 2 szerverre menni, tartva mindenfele orosz, spanyol, stb. zergtol... Ami marhasag, de vkik tenyleg ez miatt valtottak. Persze lehet par het mulva letisztul, es nem lesz ilyen problema, es a 2 tulterhelt szerver jar jol, a masik 3om meg low marad. Majd az ido eldonti. De hogy en nem varnek orakat delutan hetekig hogy bejussak az biztos 😊

fuck mmo's..i.,

azert meg 1 honapot ravarhattatok volna, hogy egyaltalan erdemes e erte penzt adni, es hogy a szerverek rendben menjenek + az alap bugok javitasra keruljenek.
Végülis én is szerencsés vagyok így hetfõ-kedden. 😄
5ig dolgozom, hazamegyek, fél6kor beállok a sorba, utána megyek forgalomba vezetni tanulni, és mire hazaérek óráról belogol. xDDD Viszont holnaptól nem tudom mi lesz, majd szívom a fogam. A röhej, hogy nem nyitottak már tegnap új szerókat. Ez óriási kitolás, mert ha 25-én nyitnak új szerókat, és lezárják a fullokat, akkor csúnyán kibasznak mindenkivel, akik mondjuk haverok / elõre felvett légiótagok, és pre-order híjján kinnrekedtek az ismerõsök szerverérõl. Lövésem sincs, ezt hogy oldják meg. Ha hétfõ estére lett volna 10 angol szerver, és lezárják a többit, akkor azért még lvl10-15 körül kiagyalhatta volna mindenki mit akar, és átcaplathatott volna másik szeróra, mert esetleg a haverja már nem tud hozzá jönni. Így viszont mindenki jogosan szidhatja õket, ha egyetlen pre-order nélküli ember se tud már majd spatalosra jönni pl.

Sõt ezt nem kell kockáztatni, mert már headstart elõtt közzétették hogy 400k+ a preorder, ami rekord. Namost ehhez hozzájönnek azok akik az utolsó pillanatban vették meg az egekbe szökõ hype miatt, csak én tudok 3 emberrõl akik képesek voltak vasárnap MediaMark-ban megvenni pedig ott 2,2k a pre és ki tudja hogy valahol be fogják e majd számolni azt.
Szóval tuti van egy hatalmas adag ember akik még hozzájöttek a 400k hoz.

De ezzel együtt durván alulméretezték az igényt szerintem, én most 2-kor már 600-as sorban csücsülök és qva mákosnak érezhetem magam hogy haza tudtam ilyen korán jönni, és bele se merek gondolni mi lesz holnap amikor pechemre csak 6-ra érek haza.

Ez amúgy azért szomorú, mert maga a játék egész egyszerûen nagyszerû, lagmentes és letisztult, minden megy tökéletesen, és mindez 21:04-tõl, ha nem számolják el a szervereket, akkor ez lehetett volna az év(tized) legtökéletesebb mmo startja. De így senki nem arra fog emlékezni, hogy mennyire hiba nélkül, és "polírozottan" adták ki a játékot, amiben minden mõködik, hanem arra hogy a faszomat már 4 óra sorban állás.
iszonyu sok preorderes lett, megkockaztatom; rekord

anti hero

pentekre ha nem bovitik a servereket akkor halál lesz annyi player jon. belepteto servernek es az account oldalnak en megszavazok egy constant crasht. NCseknek szep hetvegejuk lesz 😄 sokat fognak aludni 😄

anti hero

Forrest Tomee
Egy óra és már 30 perces sor van.
Akár mit is dumál az NCsoft, hogy minden jó így, egyik mmo-nál sem láttam munkanap, napközben sorokat. Ötletem sincs mekkora népességre gondoltak a szerverek beállításánál...

Snomag
Majdnem minden MMO igy indul, szoval emiatt ne aggodj, nem lesz ez orokke igy.

Sziasztok.Hát nem is tudom,hogy kezdjem....Eddig Silkroad-oztam,Cabal-oztam,WOW-oztam(tõrt szerveren).AION-ból sajna a beta-kat nem tudtam kihasználni.Úgyhogy csak hallomás alapján megyek.Az a dilemmám,fizessek-e ezért a játékért.Erõsen gondolkodom,megveszem.De ezek a sorban állások picit elbizonytalanítanak.Fõleg,hogy úgy tudom,pénteken még több ember özönli el a szervereket.

Én Spatalos elyos, félhc legion ahogy írtad, és bár fiatal még az idõ, szerintem nem lesz gond a magyarokkal errefelé. Akik eddig fórumokon idiótáknak tûntek, mind büszkén más-más szerverekre mentek. 😊

Zaylka
Csenky: Igen, páholyról! 😊 A te neved is ismerõs, fõleg az egyik modból hehe! 😛

Szóval Spalatos! :/ Hmm. Én igazából már valóban úgy vagyok vele inkább kitérek a baj elõl, személyes tapasztalataim alapján külföldiek valahogy általában normálisabbak, vagy csak alacsonyabb vérmérsékletûek! 😊 Ezt a játékot már nem fogom hcban nyomni, inkább olyan fél hc szinten, így mikor van idõm meg kedvem és leülök játszani nem egymás anyázását akarom olvasni, meg hogy ezt bosszuljuk meg meg amazt! 😞 Légiohoz se nagyon akarok csatlakozni bár tudom, hogy ha a játék minden részét fel akarom fedezni, azzal valahogy egyszerûbb. Remélem találok egy olyan közösséget akik szintén csak hobbiként fogják majd fel ezt a játékot és nem életként! :/ Ha valaki tud ilyet Spalatoson Asmodian oldalon akkor itt vagyok 25.-tõl! 😊

Ui: Csenky te merre vagy, leszel? 😊

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Valaki irja már le nekem hogy kell beállitani az xfire-t hogy mutassa mikor Aionnal játszok nagy segitség lenne köszi.
Krinyo
édesanyád jól van? 😄

Zomil
Pedig a legtöbb brit és az angol anyanyelvûek a Spatalosra ment 😊

amugy kicsit fura a játék teljesen lefordítva, mivel jópár növény/mob nevét megváltoztatták gy ujra van meglepetés 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MeoH
Nem tudok rola, de attol meg lehet.

fuck mmo's..i.,

Nem tudod véletlenül, hogy a Castor szerveren az Elyos oldalon van-e magyar Legio?

s0n1c
én már igen, veled! ahhhahaha 😄
Krinyo
Én elsõ login után rögtön flamelés olvastam a chat-en, csak hogy nem pistikék voltak hanem johnny boy-ok. Ugyanúgy rinyálnak, anyáznak az angol anyanyelvûek. Amúgy eddig nem találkoztam retardált magyarral, az biztos hogy ez nem wow közösség.

Ej, csak nem Páholyból?

Szerintem nagyságrendekkel hangulatosabb, hogy minden érthetõ, angolul szólalnak meg az npc-k, karakterek, jópofa, hogy át lettek nevezve dolgok, így újra lehet élni a játékot az elejétõl. 😊

Egyébként pont azért alakulhatnak ki olykor szar közösségek, mert a normális emberek inkább alapból meglépnek, ahelyett, hogy vagy nevelnék a tirpákokat, vagy egyszerûen nem foglalkoznának velük. "Tudni a rosszat, látni a jót." :p

Zaylka
Sziasztok!

Látom itt is beindult az élet! 😊 Én majd csak 25.-én jutok fel talán, bár úgyse fogják Pénteken kiszállítani az tuti. Mindenesetre várom, kíváncsi vagyok milyen lesz olyan közösségben játszani amit értek és nem kriksz kraksz betûket kell olvasgatnom! 😊

De ha itt tartunk szeretnék feltenni egy kérdést. Nem nagyon jártam ennek utána bevallom, de hátha tud valaki infot errõl és nem kell keresgélnem órákig. Szóval, mint ahogy a magyarok is tették és sokan mentek a Spalatosra szeretném tudni, hogy vajon más nemzetiségûek is hasonlóan cselekedtek? Mások számára ezt talán lényegtelen számomra viszont elég fontos lenne amiatt, hogy melyik szerverre menjek. Tudom, hogy most búgatni fogtok, meg hogy húzzak az ilyen kérdéseimmel, de talán tudtok róla valamit, hogy melyik az a szerver ahová többségben angol anyanyelvû emberek mentek. Spalatosra nem akarok, õszintén szólva olyan helyekrõl jövök (Silkroad, WoW) ahonnan rossz tapasztalatokat szereztem a magyar közösségrõl, így nem akarok köztük játszani. Félre értés ne essék, nincs bennem semmi magyar gyûlölet, furcsa lenne ha a saját nemzetemet utálnám, de jobb megelõzni a bajt, minthogy benne legyek egy esetleges mocskolódásba amikor a 2 oldal összefut (mert senki ne mondja hogy nem lesz ilyen). Olyan szerverre se szívesen mennék ahol németek vannak, mert magyarokhoz hasonlóan õk is szeretnek olyan chaten uralkodni ahol az elvárt nyelv az angol lenne. Tehát mint mondtam olyan szerver érdekelne ahol többségben angol anyanyelvûek játszanak! 😊 Léci csak normális válaszokat! 😊

Azok akik már bent vannak mi a vélemény? Tudom, hogy ugyanaz mint a külföldi béta, de mégiscsak másabb olyan játékkal játszani ami normálisan és teljesen le van fordítva! 😊 Gondolom kinézeten és játékmeneten semmit nem változtattak, vagy mégis? Vagy például a gmek mennyire segítõkészek a közösséggel szemben, ha egyáltalán van normális gm, mint mondjuk a WoW-ban! Elõre is köszönöm a válaszokat és akiknek már van lehetõségük annak nagyon jó játékot! 😊

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Nekem questelés közben megjelent mellettem egy kis shugo, és nála volt a 3 csomag. 😊

Felgolos
ez nagyszerû megyek oda😊kösz mindenkinek a gyors választ

Én most adattam oda a fõkarinak, azt írták, a postaládában fogom megtalálni. Remélem tényleg így lesz.

Elõny, ha van odahaza valaki, akinek hazaszólsz délután, hogy lõje be a gépet/gamet, mire hazaérsz.

Strahd_
koszonom

MeoH
Castoron vagyunk magyarok. Asmo oldal, Equites Lv2 legio, jel. pillban 30+fovel. Es ahhoz kepest, hogy nincs varakozas, mindenhol annyian vannak mint a fene. Kepzelem mi lehet mashol...

Strahd: postalada, es sztem 1-2hetig biztos megmaradnak.

fuck mmo's..i.,

Strahd_
a karakterre kerulnek ezek a preorder itemek vagy postaladaba? mennyi ido utan torlodnek a levelek a postaladabol? ha ma sem jutok be a serverre...

s0n1c
fogják emelni a capet, de eddig minden mmo nagyjából így indult, majd normalizálódik pár hét múlva
Felgolos
Na nekem ez igy qurvára nem jó, hogy hazaérek a munkából este 18:00-ra és 4 órát kell várnom hogy bejussak!!!Castorron vannak magyarok?és melyik oldalon tömörülnek?

nekem is volt ilyen problémám, sajnos (legalábbis nekem) csak az operácios rendszer ujrarakása oldotta meg a problemet (ugyis akartam rendszert rakni akkor...)

Az csak a fõvárosban van, és szerintem ott is csak az elején.
A parry, az a fegyverrel védés, csökkenti a kapott sebzésedet. Fõleg melee fegyóknál jellemzõ, és csak ott van értelme is.

Ha Elyos vagy, Poetan egy macska ad egy sort, aztán a fõvárosban (Sanctumban) is lesz egy ilyen. (a teleporttól egyenesen elindulsz a nagy tér felé, ami elõtt jobbra elkanyarodsz, és a térkép szerinti 5 óra irányában lévõ nagyteremben lesznek. A terem nevét még nem tudom)

Egy olyat, amitõl egy darabig úgy mozogsz, mint a lassított felvétel. igazából nem sokat számít, az xp veszteség kellemetlenebb. Én lvl 15 után már használnám...

Kösz !
Az egyik városban volt fénysugár,ami mutatta merre kell mennem, csak követni kellett.
a fegyvereknél néha vannak piros számok pl. parry, akkor azt mit jelent ?
a kezdõhelyi cube artisant megtaláltam, de õ csak 9 helyet ad a batyuhoz, többet nem.A fõvárosban kerestem, de nem találtam, ott pontosan hol van ?
halálnál a max hp-m visszajön kb. 1 perc múlva, nem csökken, xp veszteség az van, ezt adja vissza a soulhealer ? milyen debuffot szed le rólam még ?
Sztem nem éri meg kis szinten a soulhealer, igaz ?
Köszi!

0Fritz0
Reggel elindítottam notiról endor (<#hehe>) módban és ha az UPC is úgy akarja, akkor ma este már is tudok vele játszani. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

MeoH
1. Itt nincs "fenysugar". Locate opcio van, ami a terkepen mutatja lilla Xszel a helyet.
2. Nem hasznalodnak.
3. Cuba artisant, talalsz a kezdohely elso nagyobb falujaban, ill. a fovarosban is, Cube artisan neven.
4. Ha meghalsz 0 lesz a hp, mpd. Viszont van Xp vesztes is, ill 1 debuff. Ezt szedi le a soulhealer jo penzert.

fuck mmo's..i.,

Sziasztok!
Elkezdtem játszani a játékkal, de felmerült bennem pár kérdés:
1 Hogy tudom elõhozni azt a fénysugarat, ami megmutatja egy npc helyét ?
nagyon hasznos mert csak követni kellett.
2 a fegyverek, ruhák kopnak-e ? ha igen, hogy lehet javítani ?
3 A Cube Artisan, akinél a batyunk méretét lehet növelni, hol találhatóak ?
4 Ha meghalunk, veszítünk hp-t ? Eddig mindig kemény pénzekért állítotam vissza az obelisk melletti emberkétõl, de egyszer nem healeltem, és egy kis idõ múlva visszaállt a maxra.Akkor, hogy van ez ?
Köszi!

Tatyla
harc az endor bolygón?<#idiota>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

The Garrett
aki meg tudja oldani, endor módban hagyja benn a kariját napközben, akkor nem dob ki a szerver 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

BEAST
<#idiota><#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

hali,

install után egybõl problémába ütköztem..se a laucherrel se az aion ikonnal nem indul a játék. Nem dob fel semmi ablakot, csak generál egy logfile-t és ennyi, vmi ötlet esetleg? (vista op)

2009-09-22 03:35:00.8837 : 1 : Info : Rolling the log files...
2009-09-22 03:35:00.9007 : 1 : Info : Starting:
C:\Program Files (x86)\NCsoft\Launcher\_Launcher.exeC:\Program Files (x86)\NCsoft\Launcher\NCLauncher.exe
Full assembly name: _Launcher, Version=1.5.7.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null
2009-09-22 03:35:00.9007 : 1 : Info : Windows version: 6.0.6001.65536 (Vista)
2009-09-22 03:35:02.0187 : 1 : Error :

Summary For :
======================================
--> MachineName: DRAGANZ-PC
--> TimeStamp: 2009.09.22. 1:35:02
--> FullName: NC.Logging, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null
--> AppDomainName: StubDomain
--> WindowsIdentity: draganz-PC\draganz

Exception Information Details:
Exception Type: System.ArgumentException
Message: A betûtípus („Verdana”😉 nem használható ezzel a stílussal („Regular”😉.
ParamName: NULL
Data: System.Collections.ListDictionaryInternal
TargetSite: Void .ctor()
HelpLink: NULL
Source: _Launcher

StackTrace Information Details:
a következõ helyen: NC.Launcher.SplashForm..ctor()
a következõ helyen: NC.Launcher.SingleInstanceLauncherApp.CreateSplashScreen(Nullable`1 initialProgress)
a következõ helyen: NC.Launcher.SingleInstanceLauncherApp.HandleFirstInstance(CommandLine commandLine)
a következõ helyen: NC.Launcher.SingleInstanceApplication.Run(CommandLine commandLine, String mutexName)
a következõ helyen: NC.Launcher.Program.Main(String[] args)

2009-09-22 03:35:02.0877 : 1 : Info : Exiting with code: 1

Szisztok!

Gamecard lelõhelyeket keresek bankártyás, e-mailes rendszerrel.

Tippeket várok, elõre is köszi.
nevermind, ujra szol a 6lovetu
lvl10 here i come

anti hero

server is down azt kivagott a csába ;d

anti hero

de legalabb addig is mire legkozelebb beloggolok:

The following Items/Item Packs have been successfully given to the character. Please check the in game mailbox for the items.

*

Preorder Pack (Ring of Ancient Wind)

Black Cloud Hat
Lodas's Amulet (5)
Ring of Ancient Wind

*

Collector's Edition Pack

Black Cloud Wings
Black Cloud Earring
Dye: Rich Purple (10)
'Settler of Aion™'
'Aion™ Boogie'