Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsoltika 007
Keresek normális, (18+) aktív guildet spataloson, elyos oldalon. Angol nyelv nem gond de ha lehet inkább full magyar csapat érdekelne.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Remélem van annyi eszük és megejtenek egy esetleges free költözést...

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Elvileg nincs anti afk.
Srác írta, h elaludt craft közben és este ugyanúgy ott állt a karija 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Strahd_
par napja amikor mar nem volt "sok" perc(kevesebb mint 1 ora) hatra felugrott 3 orara az volt a fincsi

bekapcsolod reggel a gépet és afk üzemmód amíg lehet :o

rezes
4 ora varakozas utan crashelt a kliens amikor csak 1 perc volt hatra.Most 6 ora a varakozasi ido.
Gyorsan bementem egy masik szerveren irtam egy kellemes reportot.A valasz:
6 ora 55 perc mulva valaszolunk
Vicc

Fonok.Ki az a corporation?

Strahd_
De egyertelmu miert... mert nem akarnak 7 orat varni.
Minden esetre kivancsi vagyok mit reagalnak a ticketemre 😊 kicsit duhito... mire be fogok jutni az osszes clantarsam akik diakok 😉 vagy nem tudom hogy oldottak meg mar 30+ osak lesznek 😛 en meg leszek lvl1... remek kilatasok a party teren

sajnálatos, remélem az afk shoppereket tényleg kivágják... akármerre megyek tele van velük a város (mindegyik)

Strahd_
7 ora 11 perc a varakozasi ido... remek 😛

Wow vs AION? kit érdekel? Itt most nagyon nagy epic fail van kialakuloban, ha nem csinálnak semmit a várakozási idõvel.. 15:50-kor akartam volna belépni, és még mindig egy órát ír ki, 337-ik vagyok a 3000-es sorban...

http://www.taxierden.hu

Pyotr
Egetbaszó oltás megy a Justin.tv-n wow és aion között a Nao streamen😄DD

██

Frosty01
na faxom az lesz csak skodálatos!

elég sok az a 11ezer ilyen színvonalú szolgáltatásért :|

practitioner of the forbidden arts of death

Hiába mentek más szerve, a többi eng szerveren is nagy sor van sajna 😞( 25.-kére biztos kitalálnak valamit.

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…

Sajna a preorderesek se nagyon tudnak játszani,1 órája várakozom és még 5 óra 25 perc van hátra <#violent>

Kíváncsi leszek mi lesz itt 25-én mikor a tömeg másik fele is elindul.

vear
Tegnap megpróbáltam bejelentkezni, mindegyik szerveren várni kellett volna, úgyhogy még egy ideig pihentetem. Megjelenéskor ugye nyitnak még szervereket?

7óra 14 perc várakozás <#hehe><#hehe><#hehe>

vicc...

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Snomag
preorderesek es idoutazok mar jatszhatnak

Preorder.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

triplet
hogy probálja ki ha még meg sem jelent? vagy én vagyok félreinformálva?

Snomag
sajat tapasztalat > forumozok

Sztem probald ki, ha tetszik, tetszik, ha nem, nem.
Perpill nem sok embernek van komoly endgame tapasztalata amugy sem.

Hamed
En mar CB forumon irtam, hogy ki kene szedni ezt a free mmokra jellemzo idejetmult hulyeseget, mert egyreszt ocsmanyul nez ki, masreszt csak abuse lesz belole. Mar kinain is csak guild reklam, goldsell, uzengetes az ellenfelnek, afk funkcioja volt az egesznek.
A legundoritobb hogy meg be is irjak uzenetbe hogy afk, meg a latszatra se adnak.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Prody
Sziasztok.
Gondolkodok a játék megvételén, de mivel még nem tudom milyen az endgame várnom kéne inkább? Elsõ benyomás milyen nektek? A kasztok mennyivel különböznek egymástól?

Mi a különbség a két server között , hogy mindenki a Spatalosra akar menni? (A Spatloson még 53 percem van)
Most is 2 oraja azt irta, hogy 1h14min es most jar 55 percnel :S
Ezt az egesz AFK Shop dolgot maga a login rendszert szulte,inkabb leulnek arulni,es logolva maradnak minthogy megegyszer kivarjak a 2-3 ora sorbanallast.Az mar masik dolog, hogy ez domino elven mukodi.
Mi a különbség a két server között , hogy mindenki a Spatalosra akar menni?
Noh melyik klán jön át, és melyik oldalra?😊

Az 5. hozzászólást érdemes megnézni, mármint a beillezstett képet...
no comment, hamarosan repülni fognak az AFK Shoposok...
http://uk.aiononline.com/forums/general/view?articleID=354&category=101

Castor?Melyik oldal Elys?
Nálunk elég sok a dolgozó ember a guildben akik szeretnének játszani is, így most úgy néz ki reroll Castor.

Az itt 1 mp lenne 😊

Erre találták ki a chanelinget - ami remekül müködik, a WoWban (BC-ben) a dinamikus respwnt... minnél rövidebb idõközönként döglik meg egy mob annál gyorsabban respwanol.

20%-a? Haverom ép bejutott, azt mondja a világ végén egy kis "faluban 10-en ölnek AFK felirattal... a városban meg a fõvárosban lépni sem lehetne tõlük, ha ütközésdetektálás lenne...

És ha beengednek 10k embert, akkor meg sírtok, h nincs szabad mob.
Itt nincs jó megoldás 😊

Az lehet hoyg tökéletes a start itt EU/NA-ban, de ne feledjük, ez már 1.5 verziója a ennek a játéknak, nem pedig a 0.99...

Legalább ezzel nem kell szívni, de én azért a fõmuftinak az NCsoftnál odaadnék egy számológépet a kezébe, és beütném neki: 500000/25=20000! Ennyien akarnak az elsõ pillanattól fogva játszani, emberi idõben. Bírja a szerverek, vagy a szerverek csak kb8-10e userre vannak méretezve? Ha az utóbbi, akkor sürgõsen kapacitást kell növelni, mert pénteken nem 5000-es sor lesz minden szerveren mindkét oldalon, hanem alsó hangon is 15ezres.

johat nekem edesmindegy, hogy 3 orat varsz hogy bejuss, és ott legyél a minden ismerõsöddel, vagy instant jatszol 😄
én instant játszom, mert fársztóak a napjaim és nem fogok várni
na ennyi

anti hero

Krinyo
minden karaktered megkapja az itemeket

Zaylka
Hát a férõhelyes dolgot nehéz megoldani, mert a legtöbben átesnek a ló túlsó felére. Értem ezt úgy, hogy ha új szervereket raknak be, elõfordulhat hogy a szervereket futtató masina kezd megakadni. Ha pedig eltörlik a sorbanállást/férõhelyet akkor meg jön a Silkroados belépés (már aki ismeri) vagy a lagg. Lehet azt mondani, hogy jajj ehhez õk csak értenek, de ha azt nézzük, hogy már a játék megjelenése elõtt 1 hónappal rekordokat döngetett a játék és mégis így indul akkor enyhén szólva valamit elszámoltak, vagy csak ennyire futotta a zsébõl? 😊

A free emigráció egy egész jó ötlet lenne, de az is csak akkor mûködne ha már most a headstart alatt bevezetnék, nem pedig mikor majd a játékosok "maradék" 3/4 rázúdul a már meglévõ szerverekre! 😊 Remélem Péntekre tudnak kezdeni vele valamit, bár ha nem Spalatosra megyek nem biztos, hogy lesz ilyen gondom! 😊

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Strahd_
😊 ingame itemeket mar ott adtam oda a karakteremnek (preorder, collection) nem mennek at masikra mert minden ismerosom ott van 😊es pre selection day alatt is ott krealtam le a karit.
3 ora varakozas nekem aki 19 utan tudok legjobb esetben is leulni jatszani az soknak tunik 😉 nem tudom te hogy vagy vele.

AFk emberek persze hogy arulnak ;P mert nem akarnak 3000 fos sorban allni.

ez azért hazugság, jómagam szintén jó késõn érek gép elé, de pl a castorra instant belépés volt tegnap (és tegnapelõtt is) 19 és 20 között (nemtudom mikor mentem be pontosan) jó azon aspatalos vagy hogy hivjak 2-3000res sor volt ugyanabban a pillanatban.

szal az hogy nem tudsz belépni, azért féligazság : )

na mindenesetre én maradok ott ahova be tudok lépni, mivel úgyse fogok hazaérni korábban sosem
de abban is biztos vagyok, hogy javítani fognak ezen a bejutási problémán, akár free transferrel, akár hardverbõvítéssel (de ez ugye véges mint tudjuk)

anti hero

En egy gyors hotfix-el kiszednem a private store-t.Megszunne a sok arulgato AFK emberke.Majd 1-2 honap mulva ha lecsendesednenek a dolgok visszatennem.Szerver populacio 20%-a eppen most is AFK-ba ucsorog valahol.

Én nem preordereltem.25körül venném meg a játékot.Abban viszont úgy tudom,nincs ilyen bónusz.Viszont a megvétel attól függ,hogy alakulnak a belépési gondok.....

MeoH
NA jo van nemi igazad, de a hivatalos start datum akkor is szept. 25. Amugy csak 2 szerver gazos, reroll masikon 😛

fuck mmo's..i.,

Strahd_
de a vasarlaskor amikor megvetted benne volt ez a bonus, emiatt te johiszemuen megvetted a jatekot. ha nem tudod hasznalni akkor az nem bonus. nem de? 😊 fizettel a jatekert, a bonus napot azert kaptam mert elobb vettem meg a jatekot mint az eles kezdete, de ilyen ervoel becsaptak, mert megvettem a jatekot de a bonust nem hasznalhatom mert nem tudok jatszani ergo... vagy atvertek, vagy jogosan vagyok duhos mert fizettem a bonus napokert is.

Nah sikerült végre a reg.Majd ha sikerûl 2 óra múlva belépni Elyos oldalon vagyok és Alienhun névvel ha valakit érdekel és bevesz a szövetségébe
Strahd_
mivel a jatekot megvasaroltam, es a leiras alapjan szerepelt benne ez a 4 nap is emiatt a penzem ketyeg, ami a pre orderes megvasarlas miatt mar kifizettem 😊 ezert ketyeg a penz.

MeoH
Mint irtak lentebb, ezert nem fizettel, ez 1 bonusz, mert preordereltel.

fuck mmo's..i.,

Krinyo
<#wilting>

0Fritz0
Legközelebb az értelmetlen beböfögéseket privátban.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Pontosan errõl beszélek én is:ha már fizetek érte,hadd játsszak akkor,mikor úri szeszélyem tartja.És nem több órás várakozás után.