24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
mashangi #23125 Koszonom. Ott talalkozunk!:D
-
#23124 Spatalos/Asmo -
mashangi #23123 hey hey Nagy kerdesem van, ha regen aionoztam, 50 es kontent vegeig, tehat mondjuk ismerem a jatek egy reszet, de az uj kontentet nem, melyik szerveren melyik oldalon kezdjem el ujra a gamet. Magyar tarsasag erdekelne. Siege csak ugy fun, insta is csak ugy fun. -
#23122 Nexuson keresek magyar klánt! :) -
x3rb #23121 Bard nagyon nagyon beteg.
Minap mentem egy 4ppl RBt .
En + cler+ legiotars ranger es egy random 64 es bard.
Legios ranger fullos gearban csak alulrol karcolta a kozepszeru gearban levo bard dpset.
Tfben is voltam egy masik bardal. Ott is siman alazta sorcit is .
-
Malachit #23120 Kahrun MR max 2450 vagy mennyi (fegyverben és pajzsban is az van csak). Nekem megvan PVE miatt úgy :) Abban is is igaz az, amit az előző postban írtam.
Most bárddal megyek, Tempet letettem. 61-re se léptem vele fel :) 50e ruhát és ékszereket ráadtam. Ruhát +10-15-re húzva soketeltem darabonként 4MA+2MB-vel, +15-ös Fenris fegyver a kezében.
55-ös BT mobokra csapkodtam vele tegnap 58-on 3-11k között. DP skill valami 13k lehetett (18k sebzés reflektből számolva :D ).
Így visszaszámolva ez PC-re 1-3,5k sebzés skillenként, ha jól számolom.
PVE-ben ritka a resist így. PVP-t nem tudom megmondani, DG-ben a hülye rendszer miatt mindíg healerként tesz be a 2 darab Heal skillemel :/ (kb anyit is érek mint 1 dps chanter :D). -
x3rb #23119 Fincsi csak trollkodik :), de szerintem marha jo h ott az obelisk minden campnel .
-
Malachit #23118 Eye-ba nincs kisk :) Max az ajtónál kiskelhettél, amit vagy szétvertek, vagy megettek mikor keltél, vagy kiraktad külsőre, de akkor meg újra be kellett menni belsőbe külsőn át, ami zergbe ütközhetett az ajtójnál. -
x3rb #23117 Kossz Mala.
Persze nem main setnek gondoltam , csak ha epp ugy van 1v1ben akkor ravaltok.
Nem tudom . Lehet telebaszom a kahrunt mrel es megnezem mennyit resistelnek rajt a classok .
Mielott kiszednek pvpst. Kharunon ugy is sok az mr default is.
Fincsi: Kisk? Dafaq?! Mi az a kisk? Nem vagom. -
#23116 Egyetértek.
Pl. ranger is számomra érthetetlen miért van annyi mage alapú skill. Ráadás rohadtul manafüggő.
Pl. mérgezett nyíl, altatónyílhoz még az ókorban sem kellett mágia. :D -
Malachit #23115 Tempnek a MRrez settet másodlagosnak érzem továbbra is. Sorci kiröhög. SM is, ha nem hülye.
Ami ellen bejöhet esetleg: Hunter (Skillek MA-ján emeltek emlékem szerint), Glad, Temp (de minek), Cleric (pakolhat MA-t, akkor nemigazán), Chanter (nem tudom), Bárd (Automata MA-t pakol a ruhába, mivel kevés neki és lekite-ol, de bejöhet ellene /skillje van ami MR-t csökkent (asszem earth-ra)/), Gunner (nem tudom, főleg magic alapú skilljei vannak, de ennyit tudok).
Viszont MR ruhában lófütty lesz a sebzésed :D -
Vicodine #23114 kisk ismeros?:DD -
x3rb #23113 Ja es hogy minden campnal obelisk ? Csillagos otos ncnek!
Sokszor eyeben azert hagytam a picsaba abba mert untam h gyalogoljak vissza .
Itt meg rablindelsz azt meget a zuzas. -
x3rb #23112 Szerintem is most beletalalt nc.
Nagyon jo ez a camp foglalosdi, napizo rendszer.
Vegrevan jo pvp . Persze itt is van zerg de ossze sem lehet hasonlitani pl eyeel.
En duoban tolom egy cleric ismerossel , de marha nagy flash mikor belogsz gyors egy ellenseges campbe es elfoglalod mig asmok csinaljak a questet :).
Nagyon bejovos az egesz.
Sikerult elegge szerhuzni a jatekosokat hogy ne jogessenek letre nagyobb zergek.
Ha meg valahol az van akkor fogod magad atmesz egy kevesbe zsufolt camphoz.
-
Vicodine #23111 kb most 4.0ra ert be az aion, de 4.5ben meg jobb lesz,mert a rankokat is szabalyozzak honorrendszerrel,szal jah, most tenyleg jo:) -
#23110 hát srácok amit irkáltok erről a játékról tuti baromi jó lehet
se -
x3rb #23109 Szal nem csak nekem tunt akkor fel.
E50+15 vs BM+0 setrol valakinek velemeny?
Ja es tanknak mit lenne erdemes kiszedni es mr setnek megcsinalni pvpre?
Azse baj ha nem plate . 1v1ben hasznalnam csak.
Gecisok lett a mage alapu class... -
Box3r #23108 Ugyan az a szitu van a BC-s szettel, mint annó az arénással, a hányinger kerülget manastoneoláskor! Abyss szettet mindig könnyebb volt kövezni!
Egyébként egy kis trükk; próbáljátok meg vegyesen rakni a köveket használjatok lvl 60 és lvl 70-es köveket is, így elestek egy minimális stattól, de talán egy hangyaf*sznyit könnyebben belemegy a cuccba a kő! -
alyr2 #23107 Valamit tuti varialnak az encsivel es manastonokkal..a hatvanas abyss ruhamat a kabat kivetelevel rettento konnyen manastonoztam, minden por nelkul. a kesztyu meg a cipo 6 kobol lett telerakva egyik sem tort..a vallas assze 11 ko volt a naci 18..a kabat volt vagy 60..a mostani Bloodmarkos/battle medallionos meg remalom..spatan 2 milla a mboost 27/darab..es csak a kabat 4 slotja 150 ko volt.. -
Vicodine #23106 venni kell shopbol 100%os cuclit,es meg is oldodott a gond...persze,h feltunt,anno meg a lvl 40es abyss cuccomat az egesszet 80 kavicsol beraktam, most meg utoljara az ijamba csak a felso 5 slotba majdnem 200 kellett -
x3rb #23105 Ja es manastone socketing ratan valamit valtoztathattak?
Masnak is feltunt vagy en voltam tegnap uber szerencsetlen?
Este vagy 45 percig pakoltam uj gsbe a koveket .
Nem birtam beletenni 3 normal es ketto ancient manastonet az istennek sem.
-
x3rb #23104 Mit gondoltok ? E50 +15 fasza manastoneokkal es ugye 6slot , vagy BM gear +0 szar kovekkel? Melyik jobb?
Erdemes lecserelnem az E50emet ?
Ugye +15 ad egy kazal sr-t. -
Vicodine #23103 nincs smem fingom sincsen milyen build kell neki, de szerintem jozan paraszt esszel el lehet donteni, mi az ami kell,es mi az ami nem...itt ki is tudod kalkulalni, mire marad hely stb... -
Tharus #23102 Megköszönném, ha leírnád az asmos stigmát, nem baj, ha nem ely. -
Vicodine #23101 ja en voltam, de hirtelen eszembe se jutott h te ely vagy, pedig vagom:D -
Tharus #23100 Valaki tudna egy jó stigma ágat ely spirit masterhez? Nem linket szeretnék, hanem aki amit használ, mert a karim így elég gyöszme :)
Köszi -
x3rb #23099 Jól emlékeztem a nevedre Fincsi :D
Ja és lejjebb kérdezte valaki hogy 60-65re mi a jó szintezés.
Ismerősnek ma futottunk végig Katalam north és south bm qesteken amiböl bejott neki kb 200kk-220kk xp .
De amit tolni szoktunk az BT nm duo full clear. Persze healer class simán solozhatja is, de 2 embernel is meg jo xp . Clericcel aszem tobb mint egy szintet adott amugy mikor 60on bementem . Vagy 1kk xp volt repusal meg lodassal egy mob.
-
Trollface #23098 Új ap páncélok -
#23097 Eladó lvl 61-es ranger karakterem. (acc-hoz tartozik még egy 20-as cleric és 9-es mage)
Felszerelés nem kiemelkedő. Minden kahrun ethernal, kivéve a nadrágot, mert az TF ethernal, illetve az egyik fülbevaló commander ethernal.
A ruhák és a fegyó +1-es.
Fegyó szintén kahrun egy arany TF betéttel.
- 161 millió kinah.
- Raktárban illetve inventory-ban még nem kevés millió áll manakövek és egyebek társaságában.
- Van egy Estate-m (legalább 300 milliót ér), jelenleg 3 godstone guestbloom van benne néhány relikviával.
- Ess. tap: 499 Aether tap: 470 Alchemy: 500 Cooking: 420
- Kahrun symbol: 926, cruc. insignia: 63000, cour. insignia: 3200, mithril medal:71
- 999.950 AP (ebből 418.800 relicben)
ITT egy kép a cuccokról.
41 napig van még gold pack. 10-es szintű veteran az acc. Nincs kivéve egy relic sem, ill. potik, amulettek, kövek is vannak bent.
Ajánlatokat privátban szeretnék kapni.
(Azért adom el, mert már nem játszok vele) -
alyr2 #23096 HAha!! Viccesek a fejlesztok..basszak meg..Igy is szopas a craft.. mert csak a penzt nyeli ezzel a proc ratevel..d meg rabaszni meg egy randomot..hihetetlen.. -
Shaenis #23095 Igen, random.
4 alaptípus van:
- magic boost
- magical accuracy
- critical
- attack
Egy bundle-ben van 3-4 manastone mindenféle random másodlagossal, jó eséllyel MP +47, vagy valami teljesen használhatatlan combó, mint magic boost + parry :)
-
alyr2 #23094 Es legalabb random ami a zacsiban van? Marmint, ugye van 5 fele recept mboost, macc, acc,..stb.. a masodlagos bonusz amit adnak az random? -
Shaenis #23093 Pontosan így van, a szokásos szopatás...
Megtaláltam én is a reciket, a handicraftot megvettem a mainnek, de az a szopás hogy a receptek soulbondosak, úgyhogy az alchemy-s altomat is fel kell húznom 65-re. -
alyr2 #23092 HA a manastone bundle, a composit manastone..akkor kapja be a jatek..1 craft minimum 35 milla..es ha nem proccol akkor gondolom kuka.. -
Shaenis #23091 Én a Tiamantara kék questeket csináltam, amikkel korábban nem soha foglalkoztam. 60+ szinten baromi könnyűek, gyorsan csinálhatók, sok XP-t adnak, rengeteg van belőlük. -
Glenwoood #23090 Az asmo soul healertol nezve jobb keziranyban vannak a shugok, annal lattam a reciket.
szintezeshez en a sima kek kuldiket csinaltam meg mind. -
Malachit #23089 Valaki tud linkelni 60-ról 65-re optimalizált szintezési sorrendet (mit hol meddig, mely questekkel, instákkal?) -
Shaenis #23088 Attól függ EU vagy NA szerveren játszol e, gameforge teljesen elbaszta a neveket. Ha jól emlékszem Idian Depths (NA) = Katalam Underground (EU)
Pontosan hol találtad? -
Glenwoood #23087 Kozben kideritettem hol is van, de az inkabb idian mint sem. Katalam. -
Glenwoood #23086 Hm, ez engem is erdekelne, a pontos helyet esetleg tudod hol jelenik?