24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Vicodine
    van,h 2 napra ra erkezik meg,turelem
  • speed01
    Ez mi hogy paypal-on keresztül vettem aion coin-t a pénzt levonta és nem kaptam coin-t?
  • Vicodine
    fejlesztok szerintem abbol indulnak ki,h a ranger az majd futkarozik meg tartja a ranget aztan ugy ugyeskedve leszedi az embert.na igen, csak h az osszes maele classnak vannak olyan skilljei, ami miatt ez lehetetlenseg.kedvencem a gladi nyulos fegyoval...
  • Vicodine
    rangerek mar szopnak egy ideje,kivancsi vagyok mikor akarnak valtoztatni ezen...habar az nezve mit muvelnek az smekkel...amugy gunner az tenyleg vicces lett,egy jol geareltel szemben rangerkent ha egyet bele tudok loni akkor en vagyok az isten,abszolut 0 az esely.ugyanez bardal szemben.sorci az meg igy is jo,bar nem sebez akkorat mar, viszont a tonna cc meg a stunok miatt lehet vele szepen abalni.gladi viszont megint gusztustalan eros szinten
  • alyr2
    Nerfeltek az assa auto attackjat! kb fele akkorat sebez! Asorci nerf engem bosszant, mert az a main karim, es igy eleg necces templar ellen kuzdeni, vagy akar jobb gladi ellen..Ami viszont szerintem irdatlan OP lett az megint az SM meg a Gunner..talalkoztram kozepesen gearelt gunnerral arenaban.. elso lovese stun levitte a shieldet silence es halalig stunban..5-5 lett a vege..de nyert. Egy jol gearelt ellen meg kb semmit nem tudsz csinalni..Clericcel kb ugyan ez van. Rangerek viszont meglepoen gyengebbek lettek
  • Vicodine
    jelenleg olyan class nincs is aionba halisten.rangerrel is fel orat kell szaladgalni mindenkivel,sorci is alig sebez most mar, assa is nem szed szet olyan hirtelen mint 4.0 elott,amit igazabol nem is ertek miert van, de lenyeg h jobb a helyzet, viszont pl templarral rangert tenyleg 2 utesbol agyon lehet baszni.ahhoz sem kell amugy sok esz, csak a skilleket be kell osztani azt annyi
  • Malachit
    Továbbra is tartom, hogy a Temp lehet brutál, de nagyon kell neki a felszerelés és még több ész. Nem az a 1-2-3-4 és hulla az ellen játékos :)
  • Vicodine
    hat meg van az ertek hatarozva,h mennyi attackot mennyi def ellensulyoz
  • x3rb
    Na majd este nyomok egy tesztet full primalba es ruci nelkul es postolom az eredmenyt .
    Kivancsi vagyok en is :)
  • Vicodine
    hat azert ez nem teljesen igaz, h nem szamit a def,mert pl en rangerkent egy templarba stuning shottal lovok olyan max 3-3.5kt,mig clothosba 4-4.5k...regebben volt ez igaz,h nem szamit, most mar iszonyatosan erezhetoek a def kulonbsegek, pl ha egy gladi low geared,es lvl 50 abyssba van,szetkapom mint a szart,lvl 60as abyssba mar fel oraig futkarozom vel,es nem csak az a par % pvp def miatt.de pl templarnak nagyonn a pdefje mint gladinak passive skill miatt,es mar ott is eszreveheto a kulonbseg,joval kisebbet sebzek egy templarba
  • x3rb
    Azert jatszanak vele mert OP :) ahogy az uj buff is .
    Az meg hogy defet redukal az teljesen lenyegtelen mivel a def merteke ebben a jatekban annyira lenyeges mint hogy milyen szinure fested a seted.
    Anno probaltuk ismerossel hogy tankoltam bosst full primalba es armor nelkul is .
    Szinte ugyanazokat utotte ram.
    Az meg h az uj skill megeszik 1500 HPt kit erdekel ha van 20000+ meg tudok magamon healni vagy 30000et egy fight alatt .
    Viszont olyan dps plusszt kapott ezekkel a skilekkel a temp hogy kb 90% ban best dps vagyok instakban azota.
    Tegnap tfben sorci 3. Boss utan nekiallt telepiteni ARMot mert nem hitte el hogy nagyobb dpst tolok mint o :)
  • Vicodine
    szar pvpben?akkor te nem aionnal jatszol! kb 2 hete lehetett,amikor egy templar osszerakott harmunkat...nagyon szar pvpre jah:D pedig en sem vagyok kezdo, meg akikkel voltam azok se. meg hat halhatatlan kb...jo kezekben
  • racsir
    miért van az hogy egyre több embert látok aki templarral játszik nem értem hogy miért mert ugye temp szar pvp-re főleg most hogy hp leszedős spelle van meg hogy az egyik buff még a defet is leszedi de érdekelne hogy miért kezdtek most el a tempekkel játszani ötlet?
  • Trollface
    Hát ha nem akarsz ellenséget és pve király vagy..
  • mcgrape
    Jol látom hogy most a Spatalos szerver a menő? ugy nézki jelenleg ott vannak a legtöbben az angol szerverek közül, de azért a francia meg a német szerok elég szépen néznek ki 3000 feletti létszám :).
    Lehet hogy jövőhéten most már tényleg nekiülök játszani, főleg mert most 5 éves a játék és vannak valami ajándékok meg ilyenek ha jol olvastam, most osztogatják öket. :)
  • Dondark
    Jah és még valami:)
    Magic boost illetve Magic attack között mi a különség? Sorcerernél mit érdemes használni a socketekben?
  • Dondark
    UK Spatalos a server neve 2 hősöm van. Akit érdekel vegyen fel nyugodtan később instázni esetleg
    LVL 28 Sorcerer (Crocuta)
    LVL 13 Cleric (Kicsipav)
  • Dondark
    Starter packom van :)
    Soha nem játszottam mmorpg-t ezelőtt de kifejezettem tetszik az Aion.
    A chanelekbe nem tudtam irni mert starter packom van :(
  • Vicodine
    mindegyik classal nevetve lehet eliteket solozni..:D de pvpben meg annyi, h minden hulyegyerek meg a platesok is kitudnak tenni minimum 1500koruli MSt,es a MB annyival nem nott, viszont a pvp def igen, igy lenyegesen kevesebbet sebeznek most pvpben mint mondjuk 4.0 elott.Amugy bard nem rossz class, de pl rangerkent megeszem oket, akik ellen viszont semmit sem tudok mit csinalni, azok a gunnerek. Ha ugyes vagyok es jol nyomom, akkor egy skillt meg belejuk tudok loni, de az is ritka..:DD Jo persze a benakat megeszem, de az ugyes gunnerek full hpn vernek el, rangerkent ellenfelnek rosszabb mint az assa...
  • Malachit
    Ja és a bárd továbbra is iszonyat OP :D Minél nagyobb a szintem annál inkább. Ilyen all in one karakter lett :_)
  • Malachit
    Instára többféle lehetőséged is van de első kérdés, hogy Starter, Veteran, vagy Gold pakkod van jelenleg?

Ezen account besorolások határozzák meg a lehetőségeidet. Ha Starter vagy, akkor egyes chat-eket nem látsz, nem tradelhetsz, AH nincs. Insta cd-k nagyok.
    Veteran: Csak insta cd nagy.
    Gold, nincs megkötés semmiben se.

Instára LFG chenelen tudsz nézelődni, vagy általánoson is látod. Van még bejelentkezési lehetőség az instánál is , mikor odamész és rányomsz az ajtóra/egyébre, hogy keressen csapatot neked. További lehetőség a SHIFT+V kombó, amivel az insta Kereső és hírdető jön be. Itt is tudsz kreálni adott instára hírdetést, vagy már meglévőre jelentkezni.

Sorci amúgy OP class, mindíg is az volt. Eliteket solozhatod vele nevetve ami tonna xp. :)

PVE-re Glacial shard ág, pvp-re mixed vagy ss + cc-k ajánlott hallomásból :)
  • Dondark
    Hogyan tudok pl ismeretlenekkel instance-t farmolni? lvl25ön volt az első max6 fős és nem tudom hogyan tudnék 5-6 embert összeszedni hozzá
  • Vicodine
    hat egy classal kapcsolatban nehez tanacsokat adni..:D mint mindegyik mas class, a sorci is fasza, de mondjuk pvpben igen kemenyen nerfelve lett 4.0ban, de azert a wintris agat kirakod majd azzal elleszel,de pvere meg inkabb a glacialosat rakd ki
  • Dondark
    Sziasztok! 3 napja kezdtem el sorcerer-rel(lvl26).Valaki tudna tanácsokat adni esetleg?
  • Kewanaar
    Ok, szólok neki, adok TS'címet is : utp.hu
  • nomiss
    én is szeretnék csatlakozni de le van tiltva a whispered...
  • x3rb
    Nyomj azon az itemen rohadt jobb gombot es olvass pls.
  • Jakuza1
    Nem megyek.
  • mashangi
    umm, Cressidia le volt tiltva a whisp este:) holnap old mar fel amig tudnank par szot valtani:D

Mashangi a karakter nevem.
  • speed01
    Thor asmo oldalon van magyar legió?
  • gurubefree
    elolvastam megegyszer a biztonsag kedeert es azt irjs :

"<Powerful enhancement: Level 2>"

"Enhances all suitable and equipped items up to level 2"

itt nem szol semmit a condi-rol .... amit ugy megvehetsz a vendornal . Ez amirol en beszelek megvenni nem lehet .
  • mashangi
    senki nem vagja az insta finder bejelentkezesenek szabalyait bard oldalrol?:D
  • Vicodine
    de jo is lenne..:D
  • x3rb
    Az az item nem enchant szintet novel .
    Ha hasznalod akkor az osszes rajtad levo itemed condi szintjet feltolti 2/2re.
  • Kewanaar
    Mindenkit szeretettel várunk...
    Keresd In Game : Aion - Cressidia / Spatalos
  • mashangi
    Meg kerdes, en pappal haver bardal menne, lehet e bardal dpsnek jelentkezni instafinderbe, vagy sem, tudunk e egyutt jelenteni vagy eselytelen a dolog?
    UI: Cleric MR gearban meg minidg Untouchable?:)
  • gurubefree
    sziasztok

lenne egy kerdesem :)

powerful enchantment level 2 ( ebbol 5db > veteran reward < )

Van e mod arra , ha a ruha mar +5 feltoli a emlitett enchantment-el +15-re ? Vagy csak +10-ig mukodik a dolog ?
  • Kewanaar
    UI : Level 8-as*
  • Kewanaar
    Van Magyar Legio : Inquisitio (Ex HUNLegion)
  • nomiss
    Ez jó, de van ott magyar guild vagy nincs közös magyar guild?