Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy meg szívesen mennék DP-be 'S' grade-re, de értelmes csapatot találni már annál nehezebb.
Legutóbb is volt a csapatba 3 60-as (60-as cleric klánbeli haver volt szencvedett is a hülyék miatt rendesen), de hiába pofáztam nekik, hogy a kutya is kell, csak rohangáltak össze - vissza és ütöttek mindent amit láttak, mert így biztos meglesz. Lett a fenét!
'A' lett és mikor lecsaptuk a sárkit a leader bontotta a party-t és megpróbált ninjázni, ami persze nem sikerült neki (mert ahhoz is hülye volt!), mert lootot nem állított és ép bontás elõtt még belenyúltam a bossba és feldobattam a lootot.
Megjegyzem segg hülyék voltak végig (clerik haver is dühöngött), volt 2 sm-ünk (57 és 48-as), de 1 boss-t 1 mobot sem debuffoltak (még külön többszöri kérésre sem!!) így dõltek mint a szar a reflekteken.
A leader 60-as hunternek fingja sem volt merre kell menni, mint írtam, az assa szintén.
Én 49-es gladdal voltam, de a dps-ükre jellemzõen a bossokat fõként persze én tankoltam 49-esen, 30-as pvp ruhában 40-es pvp ékszerekkel 45-ös pole-al dps stance-ben!!
Nem is tudom végigmentünk volna az instán, ha neadj isten nem haver 60-as clerikjével healel, hanem valami random 50+ -os jön velünk.

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

3. advanced slot 2 napi questtel van meg 2 nap alatt, mivel csak 1 questet lehet naponta megcsinálni (beshugó gyerek ennyit ad) és 40 makk összesen a szükséges questitemek értéke

WhiteStar
ráadásul már 1 nap dailyvel megvan az egész 😊)

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

nem kell dp hozza, napi questbol megcsinalod a questitemet ami a stigmaquesthez kell
Ha cd-n van picsa a glad ,ha nincs hát szopás.. Ezt utálom a gladik elleni harcba meele-el..

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein

Levédheti 9 másik buffal is, amint az sm berakja lendkerék-halacska-lendkerék kombóba, premierplánból nézi végig az irányíthatatlan karaktere halát.

Ezt gyakorlatból mondom, tempemmel elég 1x hibázni (ami meg kibaszott könnyen összejöhet) és hiába a töménytelen hp és defenzív buff, akár fel is állhatok a gép mellõl úgyis szarrá ver az sm. Csak körbe - körbe rohangál és a büdös életbe nem érem utol...

Most twink gladommal szórakozom, épp kész lett lvl50-re és tanulgatom. Igaz néha hiányoznak a temp egyes skilljei, de ami dps-t lazán leoszt még úgy is, hogy -1 advanced stigma slotom van mert dp nincs meg, jobban élvezem mint a tempet. (2 nap és meg lesz az is makkból)

õ ezt mashogyan kepzelte..a berzerkinget levédte 9 masik buffal, és szerinte ugy 3 mp alatt meghal szegeny sm! Lehet o meg nem harcolt nem AFK sm ellen..

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

WhiteStar
az ilyen észhuszárokat körbefosnám legszívesebben

kitalálják
cloth gear full mr+14el meg +15 pole crittel és akkor huu el lehet verni az sm-et mekkora király gyerekek <#idiota> anno sok ilyet láttam abyssban emberkedtek, de csak cloth ellen mertek duelezni XDD

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

SM az kulön kategoria...😄 Offi forumon osztotta egy gladi az eszt hogy mennyire konnyen verheto az sm gladival..erdemes belenezni..😄

persze van 1-2 class, ami kilog a sorbol, gondolok most itt pl smre meg az assara, de azert a ketto kozul is max az sm amit nemlehet elverni, assat azert megizzadva is vagy platessel ellehet kenni neha
Ez most mar bocs de elegge ostobasag, hogy most "A BARD" megveri-e "A MACHET"....Ez jatekos fuggo baszod, ha jol jatszol megevred oket, ha nem, akkor meg tokmindegy milyen classal vagy akkor is fasirt leszel. Egy pl: sokan mondjak, h gladi vs ranger, a rangernek semmi eselye. Hat, ez 90%ban igaz is, de akiket ismerek jo rangereket, azok viszont a legjobb gladikat is 10bol 9szer tuti elvernek. Szal akkor lehet vitazni, hogy a 90%nak van-e igaza, vagy a maradek 10nek...Ez nem classfuggo jatek, hanem egyedul gear es tudas ami szamit, na meg az 50 koruli jo ping 😊
Yutubon van fennt video sin es ranger ellen is...csak mondom mindket class megbaszta mint a lovat...a full lila gear mintha nem is lett volna😄

attack / cast speed faszság mindig is volt, tököm tele van azzal, hogy AP-s chain kesztyûbõl mindmáig csak attack speedes van. lvl55 eternal AP-ból cloth kesztyût használtam a cast speed miatt, de 60-on már lekorlátozták classokra, és nem adtak helyette semmit a nyomorékok, faszkivan már ezzel.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

A bárd fixelve lesz asszem.. eddig broken volt.. ugye a attack-cast speed fazság van NA-n jelenleg.

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

Aion Mech

Hát nem tudom bárd,gunner,sin pvpt nem rakott fel még.

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

Azért kérdem, mivel épp a preorderes tempemrõl készülök leváltani bárdra és elhúzni mindenki nótáját, akit csak érek <#bdead>

Akkor azt mondod, hogy a Bárd elhúzza a nótáját? <#vigyor2>

Igazad van,de arobotok "menõk" tudod.

Amúgy én nem csak azt az egy vidit láttam , plateket megbassza,de sin,sm,chant megkúrja õt. Ez ilyen mid tier pvp kari lesz... Ez a faszi asszem lila gearbe volt minden vidbe,ugyanez a gyerek..majdnem maxos gearbe ,szal ez a max majdnem.

WhiteStar

szerintem annyira szar hogy nem lehet rá találni megfelelõ szót ilyen szájbakúrt fos karaktert minek raknak bele nem értem tiszta hülyeség meglátja az ember és bántja a szemét hihetetlen nem értem akk inkább ne rakjanak be új karaktert de egy ilyent kitalálni is bûn nagyon gáz na az tuti hogy ilyne karakterrel még egy instába sem fogok menni szégyen hogy ilyent valaki ki talált nem hiszem hogy ép elmélyú ember ilyen szánalmas valamit ki tud találni mert meglehetett volna ezt csinálni normálisra is de nem az lett tök nem illik bele majd a képbe de mindegy
Aranyos . Bar a mozgást ahogy leanimaltak az eleg gáz. Nekem valahogy bántja a szemem .
Ja és nem hiszem hogy opabb class lesz mint a többi.
Aki jó az jó lesz ezzel is ,aki meg szar mindegy hogy mit kezd úgy is beverik.

Kentaur vagyok! Deréktől felfele ember , deréktől lefele ló.

WhiteStar
Impenetrable Wall I

Creates a Protective Barrier to absorb 50% of the damage (maximum of 60000/65000/70000/75000), consuming 20% of MP based on the damage dealt. Increase all the defenses too.* Can be used while in move.

:ASDF:ASD:FA:SDF:AS:FAS:FAS:SD faszás lesz

fasza.... erdemes egyet lapozni a stigmakhoz is, ezek nem szarral guritanak
most csak test szerver 28 adikan lesz 4.0 ami marad is
Mindegy már utána néztem megtaláltam a választ.
Melyik szervereken elérhetõ már a 4.0 ?? Mert engem inkább azok érdekelnének. Vagy uk-s szervereken mikor lesz elérhetõ mert én most updatoltam le de azok nekem nem tûnnek 4.0snak. Köszönöm elõre is.
helo, esetleg valaki Thor asmo oldalon van? ha lenne vegye fel velem kapcsolatot Taratatta néven tengõdõn utamon 😊
Witcher
Továbbra is eladó az acc!
LvL 60 assassin jó gear: abyss cuccok, kb. 100 mithril medal, maxos aether szedés.
LvL 60 cleric fos gear, kb. 150 mithril medal, 300-as szedés.
Továbbá manakövek, encsikövek, egyéb sallangok kb. 150 milla értékben, meg vagy 400 milla kp.
A karik Nexus/Elyos oldalon találhatók!
Az ára pedig 10.000 királyi magyar forint!

az összes EU s szerveren rengeteg magyar van egyaránt Ely/Asmo oldalon
Valaki tudna segíteni hogy melyik szerón van sok magyar?? És melyik oldalon (elyos vagy asmo)? Régen játszottam vele de hogy most kijött az új update megint érdekessé vált számomra és újra akarom kezdni. Köszönöm a segítséget.
az teljesen jo arany mit akarsz ma?😄 4.0ban allitolag a M.medal is jobban jon szal..
WhiteStar
vico kérdezted tnap hogy megy a medál kraft. utánnakérdeztem: 4 mithril medál + valami = 1 ceramium medal vagy 1 fragmented ceramium medal (ami nem jó semmire)

azt mondja az arány kb 500 m.medálból 60 ceramium. 😊))

handicraft / tailoring tudja gyártani 500. kraft ponttól

WhiteStar
arról nem is beszélve hogy rohadt köcsög ellenfél 1v1ben <#wilting>

Date

The test server is open from the 16th (6 PM CEST) to the 19th of August (12 PM CEST).
Languages

The test version is available in the languages German, English, French, Spanish, Italian and Polish. Please note: the texts are not final and may still be changed before release.

A patch meg 28.-án lesz.

chantert szintezni easy mód, nekem az volt a leggyorsabb

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Perenton valaki Ely oldalon ?, mert ha nagyon nem akkor lehet törlöm és átpártolom gyors Asmokhoz 😊, de bevallom hogy azért nem lett ronda az ely karakterem nekem legalábbis tetszik.

Mindig megtartom az arcokat ha sikerül össze hozni valamit, hogy ha esetleg késöbb kedvem támadna akkor lehessen mihez nyulni 😊

Õ a jelenlegi Assasin-om csak azóta már fekete haja van.

Õ egy másik akit tartogatom.

Meg lett egy Asmo is ha átpártolnék akkor õ lenne az, csak a bõr színnel meg haj frizura/színel akadnak gondok.

Apropó, meiket lenne egyszerübb és gyorsabb felhuzni az Assasin vagy a Chanter ? 3 kaszt is van ami mozgat, és istenre esküszöm egyszer meg is csinálom õket Chanter, Assassin, és a Gunner.

de az sem megy
Alyr, lehet hogy így van, de ennek ellenére az erõviszonyok elég kiegyenlítettek. Az elyk több mint fele csak afkol hogy gyûljön az eventes szar. Az aktívak 2/3-a retardált noob. Az értékelhetõ 1/3 pedig nem tart össze, mindenki önzõ és megy a saját feje után, tisztelet a kivételnek. Ezért tudjátok néha bezárni tia eye-t elõttünk. Szóval én nem látom annyira rossznak a spata asmo oldal helyzetét. 😛

Belton
4.0 PTS csak ez a német valami van ? vagy ???

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Jaja persze . Nem a 40 es szar twinkelest tamogatom en sem . Az semmire sem jo. 50en tolom , de mellette persze van mainom is . 50es twinkre csak dredre es arenara logolok at .
Arra meg jo . Megkapta a mainom kinott E50et meg az ekszereket es csinaltam neki fegyvert . szal gyakorlatilag 0 goldban van .
Tokeletes arra hogy mikor atmegy rajtam eyeban a 285058. zerg vagy 3 trans pigpongozik velem , utanna kicsit elszorakozzak vele . Leengedem a gozt egy kis pure 1v1 pvpvel persze ha mazlim van es szintn twinket kapok .

WhiteStar
szerintem nem is baj hogy a twinkelésnek nincs már értelme low szinten!

1., nagy siegekre kellenek a karik
2., nagyobb instákra is kellenek a karik
3., és különben is kitolódott a max lvl már tulságosan ahhoz hogy megérje bohóckodni 40es szarokkal

Jaja neha van szar szeria , de igazabol 60 arenaban es dredben sem olyan nagy az esely az ugyanolyan gearra.
Eyeban meg ami van az mar minden csak nem pvp.
Viszont a riftezes valoban megoltek. 40 ranger twinkem a napokban toroltem is.

Spatalos asmo oldalon kb a kutya sem jatszik...Recommanded lett a server de az asmo faj gondolom nem..igy megint mindenki elyt kezd aztan 70:30 arany helyett lesz 80:20 vagy rosszabb...

ertelek en, csak hat nagyon keves a jo pvp, arenaba h osszekerulj egy olyan gearelt emberrel mint te, az kb 20:1, dredben az enemy ptje kb hasonlo aranyban nehez.amig a csanterom 50en volt, kicsit en is ott hagytam 50en, es ez volt a tapasztalat
white gyere ma ts

Na itt a tegnapi DP solo eredmeny. Vagy 70+ item a general goodsnak, 136 traveler bag es 8kk a mobokbol (1kkval entereltem )+ a kovek etc etc javascript:document.newmessage.submit();.

WhiteStar
fts szeró szarra se jó, mióta azt is átírták a gf-esek <#idiota> 50% xp van csak, ráadásul nincs trade lehetõség sem. semmire nem jó kb

Dred /arena .
50en minden twink E50+15 full abyss accs and fegyverek szal csak a skill szamit es nam a gear mivel mindenkin ugyanaz van.
Nekem pl nagyobb fun mint a zergfest vagy transfun eyeben.

Nincs értelme, nem használom semmire, csak a mainemmel játszom. A twinket valamikor ezer éve csináltam, amikor még létezett rift pvp. De maradt nála rengeteg low level cucc.