24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Vicodine
    rangernel critre illetve magic accra erdemes pakolni,minden mas teljesen folosleges. amugy gladiatorokat rangerrel egy idoszakot leszamitva siman lehet olni.kiteolni kell,soha nem szabad egy pillanatra sem megallni mellette,illeve debuffolni trappelni.van,h 1-2 percig is eltart mire megoli az ember,de ugyanolyan gerrel nem nagy tudomany.
  • Trollface
    Idióták, nem is értem ezért miért bannolnak. Nem kötelező fizetni főleg ekkora szarért. NA-n békén hagynak ,mondjuk maxos a temp ezért uncsizom...
  • gurubefree
    Crit , attack . vannak valtozo ranger build-ek . L55 felett jol jon a magical accuracy a lehetseges resist miatt ( skill : silence , sleep etc ). vannak helyzetek ahol edes mindegy milyen gunyaban vagy es milyen a kovezes . en abban hiszek hogy ranger-nek nagyon jo weapon kell gyors kill-hez a ruha masodlagos ( de ez nem jelenti azt hogy felesleges !! )

elofordult hogy +10es L55 eternal arena bow egy Glad ellen olyan szinten nem volt eleg , hogy a Glad nem is hasznalta Pole-jat hanem a bow-al jott ellenem xd eleg lehangolo volt :)
  • torrente111
    itt
  • Dondark
    Rangernél mit érdemes fejleszteni és mi mire való?
    Crit, accuracy, magical accuracy,parry, magic boost,attack.
    Azt tudom mi mit jelent azzal nincsen gond de pl az accuracy növeli a crit esélyét? Olvastam olyat hogy igen meg olyat hogy ez hülyeség...
    Magic támadásnak számitanak a lövéseim? Esetleg mit érdemes használni ,bármilyen tanács megfelel :)
  • alyr2
    Spatan is ezt csinaltak a Zebri nevu rangerrel, felmondta a membershipet es kibannoltak..
  • gurubefree
    kezdek a szokasos dumaval hogy aki nem beszel/ir angolul annak itt nincs helye mert ez egy english server ... ( ez nem nekem szolt egyszeruen akaratlanul is olvastam az LFG-n ) nem hagyhattam szo nelkul .

mondom a fejlemenyeket .... hogy zsarolja az embereket a GF . 1 napot kaptam amugy ( kesobb kozoltek )
    felhivtam a figyelmuket hogy fizeto vendeggel nem szokas am igy viselkedni , erre termeszetesen nem kaptam valaszt . 50es gold account-om van + aion member ship . ezek utan toroltem az aion member ship fee fizeteset . nem fizetek ezeknek a faszoknak .

Erre mit csinalnak .... bannolnak mivel befagyasztottam a meber ship fee fizeteset ugy hogy gold member vagyok ( valami 35670 hr-val )!!!!
  • Adjunktus
    A Coopban futottál össze velük?
    És mit csináltak ott?beugrottak egy tejfölért?
  • Ariakus
    Olyan nincs külön hogy fémbányászat, hanem úgy van a gyűtögetés hogy egy fajta nyersanyaghoz el kell érned egy bizonyos gyüjtögetési szintet, amit mindig meg is mutat ha a kurzort ráhuzod a gyüjtögetni való anyagokra.
  • Dondark
    Köszi szépen :)
    Az iron bányászat minek számit?
  • Ariakus
    Gyüjtögetést érdemes húzni (aethertapping és essencetapping). Craft rendszer borzasztó ebben a játékban, CSAK alkímiát és kaját érdemes húzni a többi craft csak pénznyelő.

Az enchantolással csak erősebbek lesznek a cuccaid, csak magasabb szinten (50+) érdemesebb csinálni.
  • Dondark
    Valaki felvilágosítana erről a gyüjtögetés, kovácsolás, enchant meg mi a fene van még. Mit érdemes elkezdeni húzni , mi mivel függ össze :)
  • Vicodine
    ja az allandoan szarakszik,ugy kell kifogni:D
  • x3rb
    Kezdem unni GF-et komolyan . egy kurva hetet vártam arra hogy jo legyen a veteran reward kiutalas a rohadt oldalukon . Egy napig jó volt kb erre most megint nem elerheto ...
  • Vicodine
    sorci ellen nagyon erezheto a magic supression,de gunnernel...mi lenne ha nem lenne..:DD
  • alyr2
    En coopban futottam ossze egy aranylag jol gearelt gunner/sorc/cleric parossal..aminek megorultem..felvettem a strifle ekszereket, 2150 magic supression...szerintetek hanyszor haltam meg? :D
  • x3rb
    Pont tokeletes olyan embereknek akik eddig nem tudtak ervenyesulni pvpben :) Hany embert lattam rerollolni ra aki bena volt sinel vagy mas karival azt gunerrel imbazhat mert op a class. Kicsit szanalmas.
  • Vicodine
    az en gunneremnek olyan atlag 30as abyss ekszerei vannak,55os arenas ruha,55os arenas fegyok,es elmondanam h igen szepen daralok vele:DDmindket stukimban van 3760as gs,had ne mondjam h procol...ha meg lesz neki a fasza gearje,mindket fegyoba 4k gsel amibol egyet mar le is gyartottam, hat en sem szeretnek sokkal tobb idot eltolteni egy tankal..:DD ja meg h a silence h akad...elobb toltunk underground kataba eleg komoly mass pvpt,fullosan gearelt clothosokba is 10bol 10szer bement a silencem 1700as MAval..:D es raadasul feelinges kari nagyon, cannonnal pveben miket lehet apritani te atya isten,jobban daral mint egy sorci majdnem:D
  • x3rb
    Epp most vagyok arenaban gunner ellen .
    Ugy 2-3 sec alatt eszi meg egy kozepesen gearolt gunner a +15 pvp setes tankomat aki tokig buffban ugy hal mintha 5en utnek egyszerre.
  • Fehercsoki
    WoW-ban zsidózásért 3 napot adtak, szerintem te sem kapsz többet.(bár attól is függ mit csináltál)
  • gurubefree
    koszi
  • Vicodine
    par nap,max 1 het
  • gurubefree
    sziasztok

mennyi ideig tart az "temporarily banned" ? az oka titkos .... a kerdesemre
    csak annyi valaszt kaptam , hogy nincs kotelesseguk kozolni :D volt egy szovaltasom egy angol "gentleman"-el ennek tulajdonitom a ban-t .
  • Vicodine
    pl nekem rangerkent kb annyi eselyem van meg egy szar gunner ellen is,mint a kovetkezo amerikai elnokvalasztason h nyerek
  • Vicodine
    roviden es tomoren ugy fogalmaznam meg,h OP
  • Fehercsoki
    Gunslinger milyen lett? (persze rá tudnék keresni a neten, de engem tapasztalat érdekelne)
  • Trollface

Vico az amcsin és koreain meg ruszkin van , itt ilyen nem lesz mert sérti a gf érdekeit. Azt mondta volker itt más lesz.. egyedi...
  • Shaenis
    mind a kétszer kb 10% hp-ja maradt, buffal az már pont lemegy
    és nem a block setemben voltam
    de nvm :)
  • Vicodine
    a pvp buff is csak akkor szamit,ha kb egyenlo tudasu emberek talalkoznak hasonlo gearben, ha az enemy bena,akkor lehet rajta 100% pvp buff is,akkor is bedaralom,de ha ugyanugy tud, akkor donto nyilvan...
  • alyr2
    Hanako! Nincs PvP buffunk.kb 2hete volt azota nincs
  • Thror
    "gameforge"
  • Vicodine
    azt vagom,csak volt egy olyan ujitas,h minden insta reggel 9kor resetelodik.legalabb is kellett volna lennie...
  • x3rb
    9kor ? Ott a cd hogy mikor mehetsz újra. Menu / instance info
  • Vicodine
    amugy az instaknak nem reggel 9kor kellene resetelodniuk?
  • Vicodine
    a vizeseses lada az meg volt,a szobakban,amik kulcsal nyilnak,ott az utolsonal van meg egy ami nem volt meg, azt sosem nyitottam ki mert elorol nyitottam
  • Shaenis
    Ja és csak azt akartam mondani még, hogy a tököm tele van a retardált elykkel spatán, akik folyton minden szart elfoglalnak és ezzel pvp buffot adnak az asmokak. Üzenem Álomhozónak, hogy ha nekem lett volna pvp buffom, akkor esélye sem lett volna.
  • Shaenis
    8 láda van, és szerintem azt nem találod, ami a legvégén van jól elrejtve a vízesés mögött.

http://www.youtube.com/watch?v=vko7Zs-FTsk ezen a videón 9:50-től látod ahogy átglide-ol a vízesés mögé a ládához.
  • Vicodine
    hall of knowledgeben hany lada van?en 7et talaltam,van tobb?
  • x3rb
    Mekkora pocsok vanak istenem . Epp tolom el a 36 arena ticketemet , de nem hiszem el mekkora szanalom arcok vannak ebben a jatekban . Bemegyek , afkolok mert ki kellett mennem , sin tamad , visszaerek , 3at beleutok , elfut es hide . Utanna akkor jott ki mig felszedte az itemeket.
    Minek megy arenaba az ilyen gyoker idiota ha csak akkor ol le ha afkolok . de amint latja hogy ott vagyok hidean kuksok es nem pvpzik ? Menjen akkor pvezzen vagy baszok en ra de ne menjen arenaba az ilyen baromarcu.
  • speed01
    Ja, én meg már itt idegeskedtem, köszi a választ :)