24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
Vicodine #24245 Mivel most semmivel nem tudom lekotni magamat, nosztalgiabol lehet visszanezek kicsit ebbe a csodalatos jatekba... :D Ely vagy, vagy asmo? Mert en asmo vagyok, bar hozzateszem, nem garantalom, hogy par napnal tobbet birok majd ki, mivel emlekeim szerint elegge kiegtem anno eme remekmubol XD -
Malachit #24244 Helyes. :) Deylán keresek magyarokat 66+ instákhoz. Akit érdekel bökjön rám üzenetet ingame. Jelenleg 71-es Glad vagyok Drabal néven. A mostani frissítéssel könnyítettek az instákon és bekerült ismételhető küldetésként egy 90KK xp-s a nyanyierkeknél. -
Sagittis #24243 akit esetleg érdekel. Újraindult az Aion Hungary -
hitman1028 #24242 Gondolom a goldpackra célzott -
Malachit #24241 "Eu-s szerverek meg majd mind fizetősek" Ez egy merő hülyeség! A játék F2P már évek óta!! Nincs olyan, hogy fizetős. Fizethetsz, ha akarsz. Vehetsz coint a GF-től, majd a shopban elverheted amire akarod (rengeteg kozmetikai szarság, meg persze hasznos dolgok is, de nincs olyan hogy kötelező előfizetés kell a játékhoz). LVL75-től meg örök GP van. -
Apalaku #24240 Sziasztok! Nem tudom találkoztatok-e már vele, de létezik magyar Aion szerver is, sőt! meglehetősen jó. :) NA sajnos nagyon laggol, az Eu-s szerverek meg majd mind fizetősek. Igaz ki lehet kerülni, mindenhol van kiskapu, de valljuk be ott egy kari kimaxolása nem kevés időbe tellik, ha nem nyúlunk a pénztárcánkba. Márcsak ezért is érdemes rákeresni: Live For Play Aion, ezen a néven találjátok meg. Új acc három napig Vip-pes szorzókkal rendelkezik, aki nem szeret küldizni, pikk-pakk fel tudja húzni a kariját. Hetente több alkalommal boss event a két frakció fővárosában és rendszeres Gm-event. Facebokon keresztül online gm kapcsolat. Egy próbát mindenképp megér :) -
Malachit #24239 Ezek az árak éppen csak alatta vannak annak, ha simán elviszed a neked tetsző képet egy posztereshez kinyomtattatod matt plakátpapírra, de hajrá :) Amúgy nem tűnnek valami magas minőségűnek :/ Ha te készítteted, kereshettél volna sokkal jobb felbontásúakat is hozzá. Ha meg csak gagyi telóval fotóztad akkor írd oda legalább ezt a tényt, mert ez így elég romboló hatású a megvételi kedvre nézve. -
dregnarr1 #24238 Van pár eladó poszterem:
A1-es:
2500 forint darabja.
A0-ás méretben:
4500 forint darabja.
Érdeklődni lehet privát üzenetben!
Utoljára szerkesztette: dregnarr1, 2017.01.06. 15:04:02 -
#24237 Nem tud valaki esetleg egy oldschool servert valahol 2.0 vagy régebbi patchel? -
Malachit #24236 Amelyik haver még játszott vele nemrég, az is otthagyta, mivel az utolsó frissítésekkel állítólag teljesen el lehetetlenítették a fejlődést, a felszerelés fejlesztése meg egy rémálom lett... (vagy verjél bele zsáknyi pénzt a shopba és akkor lesz valami felszerelésed esetleg!) -
hitman1028 #24235 https://cmsstatic.aion.gameforge.com/5_1_PatchNotes_EN_18102016.pdf -
hitman1028 #24234 happy birthday
https://en.aion.gameforge.com/website/news/events/7th_birthday/;jsessionid=7597b437e56cd7be9ae333f5ed58 -
hitman1028 #24233 na-t nem ismerem,europaikon, mindegyiken sokan vannak -
#24232 Hali
Hova érdemes menni, eu vagy na?
illetve mennyire p2w mostanság?
Utoljára szerkesztette: kastil, 2016.09.08. 15:17:45 -
hitman1028 #24231 https://en.aion.gameforge.com/website/news/updates/update_5_1_announcement/;jsessionid=8480290065734258708693321422 -
aryk03 #24230 Sziasztok,
Nemregiben jotem vissza az Aionba, keresnek aktiv segitokesz legiot, asmo oldalt Antri szerver. Ts is van ha ez feltetel . :) -
Malachit #24229 Ez csak 1 karakter volt, a többinél nem tudom mennyi porosodik, Anno valamennyire kifosztottam ezt az accot, mert 2,5-2,7kkk ért vettem anno GP-t a másik Ely accra, mikor oldalt váltottam kíváncsiságból és kitoltam a GP pakkokat majdnem maxra azon is. Aztán ott is kitoltam 2 karaktert 2 Star plusz ruhába, majd abbahagytam :D -
hitman1028 #24228 nekem most 1,3 milliárdom van xd -
Malachit #24227 Kíváncsiságból lefrissítettem és megnéztem az Asmo CB Preorder accomat. Beloggolva minden karakter megvolt és még a postaládában maradt itemek is ott voltak, amikor beléptem a Tempre. Frendlist is megvolt. Még a régi klánok is ott figyeltek :D Ketten meg épp be is voltak loggolva a barátlistáról, de mivel csak bekukkantottam, senkit nem kezdtem el nyaggatni :)
Persze a felszerelés már régen elavult. A többi karaktert nem néztem végig. Pénz se veszett el, dehogy most ami a karakternél volt 700+kk mire elég fogalmam sincs. 1-2 hirdetést láttam, amiből következtetve már nem sok mindenre :/ -
hitman1028 #24226 itt a hír
http://en.tera.gameforge.com/news/detail/server-merge-30th-of-august-2016 -
#24225 én ezen szerver összevonásos hírek alapján gondoltam hogy nem koser vele valami.
volt neki egy mélypontja ha jól tudom az ingyenessé tétele miatt sokan elpártoltak satöbbi.
-
hitman1028 #24224 sztem fejlesztés nehezebb lett,mivel kivették az extraction tools-t,ami kb 1700 pénzbe kerűlt darabja,és amivel 1 követ lehetett kinyerni egy sima ruhából v fegyverből,és kb 7-et egy plusz 10-esből,most egységesen 20000-be kerűl egy kinyerés,amivel kb 32-47 magic powdert lehet kinyerni egy sima zöld v sárga ruhából,1000 magic powderből meg kapunk 1 követ -
Vicodine #24223 Havernak odaadtam az accomat, es en is kivancsisagbol megneztem mi van most az 5.0ban, es meglepodve lattam, hogy egesszen jo kis valtoztatasokat hoztak be:) A feather nem torik, 10ig be, tradelheto gearek, jo drop rate, egyszerubb es jobb enchante rendszer, egesszen jol kombinalhato statok, amikkel igencsak kilehet vinni egy karaktert vagy egyik vagy masik iranyba, amit regen nagyon hianyoltam, aztan a regi jo kis riftes rendszer ugy latom megint visszakerult, ami a lenyeg ugye, hiszen pvp ami kell a nepnek es az nagyon jo volt anno. Kar, hogy akkor csinaltak mindezeket meg, amikor mar abbahagytam, elegge regen vartam ezeket a valtoztatasokat, es mire abbahagytam mar be is hoztak oket szep :DD
Robokutya: mirol beszelsz? Van 6 szerver(asszem), ahol en probaltam a jatekot az deyla volt, minden zsufolasig tele emberekkel, elkepesztoen sok ember online egyszerre, gondolom a tobbi szero is hasonlo, ez hol haldoklik?D Meg is lepodtem rajta, hogy ennyien toljak meg... Amcsiban is sokan toljak, koreaban mai napig toplistan elokelo helyen szereplo jatek, a legnagyobb bevetelt produkalok kozt van mai napig, azert ez messze nem haldoklas. Csak nekem meg joparaknak, akiknek 6 ev eleg volt..:DD Amugy meg nem ertem mit erolteted a karid visszaszerzeset, amikor kb 2 nap alatt elorebb lennel a mostani tartalommal, ha csinalsz uj karit, ahhoz kepest, mintha visszaszerezned a regi accodat -
#24222 így végig követve egy játék összeomlását elég kiábrándító dolog. még 10 évet se húzott ki a játék még máris harangoznak neki
-
hitman1028 #24221 olvastam ,h augusztus végén a TERA szerverek is össze lesznek vonva -
#24220 nem akarlak lebeszélni hátha neked jobban megy a dolog ha vissza akarsz térni. kíváncsi lennék neked sikerül e. -
#24219 Hát pedig hasonló helyzeten vagyok én is az elejétől kezdve tapostam a karakteremet és sajnos a csekélyke angolomnak köszönhetően nagyon nem jutotta zöld ágra.Még nekem kellett bizonygatnom milyen fiókom volt összevissza kértek karakternevet(esetleg képet a karakterről) nem volt elég nekik a emailcím amire reggeltem annó a 8 adik email után döntöttem úgy hogy végleg elfelejtem a játékot.
Én még kisállatot is vettem Annak a számlakódja is megvolt ennek ellenére nem sikerült az azonosítás.
Még a telepítő kulcsom is megadtam hátha azalatt beazonosítanak de semmi.
Lehet jobban kellett volna taposnom a belüket de ráébredtem felesleges.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2016.08.11. 14:17:30 -
Malachit #24218 ???? Kellett kérni karakter mentést összevonás előtt?? És ha nem kértem, mert konkrétan nem loggoltam be és nem olvastam híreket, akkor most kidobták mindet? Mert régen nem volt ilyen, csak szimplán átpakolgatták. Kicsit se örülnék neki, hogy a játék EU első napi indulása óta meglévő tempimet kitörölgetnék. Azért, mert kimaradt most 8-9 hónap elbukjam, elég morcos lennék.
Ha ezt csinálták, kártérítésként kérnék 500 billiót és 1 év előfizetést :D -
#24217 Főleg ha kérted a karaktered mentését
én a mai napig nem tudtam életre keltettni velük az íjjászomat és varázslómat -
hitman1028 #24216 én teljesen jól elvagyok magamba,instákra mindig van csopi,ott meg csak eszeveszett rohangálás van,amit utálok -
Malachit #24215 Tegnap eszembe jutott, hogy beloggolok és körbenézek a tempivel. De aztán letettem róla :) Utoljára szerverösszevonás előtt léptem be. Szerintem olyan lenne majdnem, mintha egy új játékkal játszanék, csak magamban hamar elunnám :/ -
hitman1028 #24214 12 óra alatt sikerűlt is berakni az új patchet xd
http://static.ncsoft.com/aion/store/PatchNotes/AION_Patch_Notes_071316.pdf -
#24213 ezek szerintem csak modok amit csak a felhasználó lát olyan mint a 18+ :)
bár rég játszottam vele nem tudom mi a helyzet a játék háza táján -
hitman1028 #24212 https://www.youtube.com/watch?v=j80rD44OezU -
hitman1028 #24211 https://www.youtube.com/watch?v=xb2aV4n1K4k
ez milyen hülyeség
aion lemegy gagyiba -
Vicodine #24210 Na, majdnem 1 eves csuszassal ugyan, de csak megszuletik a kicsike:D GF belehuzott rendesen, amikor meg jatszottunk vele, akkor karacsonyra tippeltunk, de ezek szerint red bullt isznak minden nap azt toljak, beszaras.. -
hitman1028 #24209 https://en.aion.gameforge.com/website/news/release_date_5_0/;jsessionid=dbafc44e4a8118366d4011e62ce7 -
Ashyn #24208 Azt gondolom teljesen mindegy melyik MMO-ról beszélünk, ha jó a társaság, ha van kikkel / kikért belépni, az számodra a legjobb játék. -
hitman1028 #24207 sztem elég jól ellehet vele játszani -
Vicodine #24206 Hat tenyleg nem egy etalon, de azert wowhoz kepest meg mindig jobban toppon van:D Arrol nem is beszelve, h neked mas alternativa nem is jutott eszedbe? Szerinted Aionbol meg wowbol all az mmozas?:D Ket fostubus mmo kozul a legszarabba vissza.. gzXDD