Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fegyver crafter vagyok..
10 fehérböl 5 lett zöld aztán az 5 zöldböl 2 kék.. szóval elég jól lehet keresni vele, ha összeszeded a cuccokat hozzá és nem az AH ba veszed.

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Zomil
én ugy vagyok craftingal, h egyenlõre semmmi értelmét nem látom, mivel én ugy veszek ruhát, h kb. 10szintenként, de akkor a lehetö legjobbat, 23-as szinten megszereztem a full kék szet-et, nos elöször a vállas elsö bekritelt az kék lett, a cipöt csak 6.-ra sikerült kékre proccolni, vagyis inkább fogtam magam és a gatyát/felsöt 200k/db áron inkább megvettem

sztem, ha nem pénzt akarsz keresni a craft-al, hanem magadnak fullos ruhát csinálni és nem vagy piszok mázlista akkor jobban megéri inkább megvenni a másnak beproccolt cuccokat 😄
bár ahogy elnéztem ezt csak lvl38-ig tehetem meg, mert jelenleg nálunk(spatalos elyos) az a legnagyobb proccolt ruha szett amit még meg lehet venni, sajnos utána ugy néz ki marad a szivás/anyázás craft-al(nem tehetek rola, de sajna nem vagyok vmi mázlista benne)

a másik vicc az a fegyver craft 😄
nem elég, h zöldröl kékre kell proccolnia, de még elötte fehérröl zöld-re is amit fel kell használnom
hát igy sikerült némi pénzt kidobni és erröl is lemondtam, h kék craftolt fegyverem legyen 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Djuree
elmondaná valaki a power shardokat hogy lehet használni? van vagy 50. azt írja ad 15dmg-t. most akkor 50x15 vagy hogy? és azt mennyi idõre?

Waaaaaagh!

Zaylka
Pár kérdés:

-Ha részt veszek egy adott fortress waron, viszont csak úgymond kivülállóként, tehát nem a mi legiónk veszi be, de ott vagyunk és ütjük a bosst, akkor medál csak az erõdöt elfoglalt légiónak jár vagy mindenkinek aki részt vett rajta?
-Egy sorcnak tailoringot mennyire érdemes huzni. Most alchemy van meg cooking, azt mondják, hogy igy 30 körül tailor olyan cuccokat csinál magának ami hát elég jók, de 50-en is ilyen hasznos lesz. Érdemes lenne esetleg cooking helyett ebbe invesztálni?

Na, most mire leírnám elfelejtettem miket akartam még kérdezni, majd ha eszembe jut, addig is ennyi! 😊

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

The Garrett
nem csak pénzt, xp-t is vesztesz - nem a teljes recoverelhetõ xp az amit buksz. Nem tudom pontosan a számolást, de 39 en 300k xp-t bukok egy halállal.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Pyotr
Wildornak teljesen igaza van,instában, partyban vannak iratlan etikai szabályok ha nem hordanád vagy nem használnád csak eladni inkább passzold olyannak akinek szüksége van rá!
Nem mindenki a questért megy arra a helyre hanem xp,upgrade itemekért és nem véetlen van a pass-roll gomb kitalálva.
Persze aki mindent megmagyaráz ,hogy neki eladásból van az upgrade azzal nam szivesen megyek ilyen helyekre😛

██

Egész kevesen vannak. Viszont farmoltnak tûnnek.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Zomil
bah, ctrl+c/v átka 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Destiny Elyos légio tagokat keres Spatalos szerveren, részletek az oldalon.

Destiny Elyos légió honlapja[/link]

triplet
infinite aion az tört szeró és ha tudnál olvasni akkor felül látnod kellene hogy: "itt mindenki eredetivel játszik"
szóval húz el innen de sürgõsen😄

Pénz vesztés, mert jó ha kifizeted. Pl abyssban ha meghalsz akkor 4 perc lassúzás gáz.

szaba75: eléggé kezdetleges még az...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Djuree
a halálnak milyen hátrányai vannak? van az a lassulás utána de azon kivül?

Waaaaaagh!

.ncpatch file-t hogy tudom "felhasználni"?
Sziasztok!!

Ti melyik szerveren játszotok? Én az Infinite Aion-on.
Hányas szintûek vagytok?
Én 16-os vagyok Warriorral Ha gondoljátok játszhatnánk együtt.<#hehe><#dumcsi>
s0n1c
szerintem ez alapvetõ mmo etikett, nincs rajta mit nagyon magyarázni...
triplet
lelépett, vagy nem próbálkozik? te hülye vagy ember😄
a kockák még a 2 órás várakozási idõt is kibírták volna mi nekik az a 20(vagy még annyi se) perc?

Te sem játszol mi ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

werkfilm
kell, de már nem annyit, a játékosok fele kb lelépett vagy nem is próbálkozik (steam statok alapján)

hello
annyit szeretnék kérdezni ,hogy még mindig olyan sokat kell sorba állni hogy beengedjen a játék?
Sáska
ertem, amit mondasz, s igazat is adnek, ha nem tudna ugyanabbol a lootbol barki mas ugyanakkora, esetleg nagyobb elonyt szerezni (-->bind on equip).
s amugy mar volt olyan, amit irtal, csengetnem is kellett erte.

nem etikus olyan elõl elvinni a classának megfelelõ lootot, akinek az upgradet jelent, legyen az bármily kicsi is.
s erre nem kifogás az, hogy te is ott voltál, küzdöttél érte...

bár amikor majd neked esik ki a szived hõn áhított cucca, s elõled is elviszi majd valaki azért, hogy zsíros pénzért eladja, akkor te is majd rájössz, hogy miért is nem etikus az effajta ninjázás. akkor majd jusson eszedbe, amit most irtam ;-)

pénzt lehet szerezni máshonnan is. a loot viszont, hogy esik-e vagy sem, teljesen kiszámíthatatlan...

Sáska
ha meggyozol, akkor egyet fogok erteni veled ;-)

Ez szerintem bunkóság... Ha van olyan a partyba övé, ha meg nincs, akkor lehet rollozni rá.
Az meg h ha puggal mész, bele kell számolni h saját hibádon kívül meghalsz.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Sáska
szerintem ez nezopont kerdese. Te is ugyanugy ott vagy, "szenvedsz" a partival, es kiesik valami, amit a csapat egyuttesen erdemel, de csak 1 valaki reszesulhet benne. Ennek tekinteteben nem ertem hogy annak, aki fel tudja venni, miert lenne ra tobb joga, mint barki masnak, aki ugyanugy kivette a reszet a harcbol, s aki az eladasbol befolyt penzbol a sajat classanak megfelelo cuccot vehetne meg maganak?! Sot, tovabbmegyek, ha mondjuk kiesik egy olyan cucc, ami draga, s az eladasabol te igen jol fel tudod szerelni magad, mert mondjuk lvl30on meg 20as cuccban jarkalsz, viszont a masik groupmember -aki hordani tudha az adott dropot, s tortenetesen jo cuccokban van mar- csak egy kicsit lesz jobb tole, akkor ki tudna jobban kihasznalni a dropot?
S akkor meg arrol nem is beszeltem, hogy ha random partival mesz, a sajat hibadon kivul meghalhatsz nem egyszer, ami nagyobb szinten igen sok Kinahba tud fajni, de nem fizeti ki senki, hiaba szenvedtel ott.
Persze, ha BoP a drop, akkor mas a helyzet, de sztem BoE itemre a random groupban mindenkinek ugyanakkora joga van, az mas kerdes, hogy jofejsegbol atengedi-e az ember, vagy sem.

oké köszi a segitséget 😊

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

na ennyire azért nem izgat a dolog, csak szimplán kiváncsi voltam, hogy van-e efféle móka itt is 😊

Zomil
god stone-ok raknak rá vizuális effektet, aionarmory-n keress rájuk 😊

Alaplapnak jó az amit adtam vagy akármelyik 10k körüli LGA775 CPU foglalattal rendelkezõ példány.
Húzni nem lehet, Crossfire, SLI nem támogatott, RAID meg egy bizbasz nincs benne de olcsó és stabil.

igazából te határoztad meg a max pénz kereted, ha már a CPU, meg a VGA fix, RAM nem kell, akkor a maradék pénzedet tudod alaplapra költeni.
Viszont nem adnék többet mint 10K, ha marad valami akkor a CPU erõsebbé tétele lehetne a cél de ott sajnos a következõ darab a lépcsõn már nem 1-2 ezerrel drágább.

GW2: Dragonknight.5302

Krinyo
Godstone az effektes

"enchant rendszer"

itt is van olyan fegyver enchant, ami különbözõ vizuális effekteket rak a fegyverre?
vagy ez az enchant rendszer hogy müxik itt?

na eddig eljutottam.

Proci az :INTEL Core2 Duo E7500 2.93GHz
VGA: Gainward Bliss 9800 GTX 512MB

Eddig ez jó arra hgy szépen fusson A game?
meg mondjat már ehez valami jó alaplapot.

Tatyla
tõled is kérdem,voltál már ostromon?
mert amíg nem addig crash sincs...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Frosty01
nekem több mitn 1 éves a x64es pistám, amig az ati kártya volt - kresselt. mióta ninsc ati kártya nem kressel <#vigyor3>

practitioner of the forbidden arts of death

Ezzel találkoztatok már?
Djuree
nem tudom miért crashel nálatok. szûz win kell.
nekem szûz win7 x86-on semmi baja nincs. nincs crash, nincs lagg, jól patchel...

Waaaaaagh!

amúgy memoria meg táp nem kell

Zomil
én is ilyen vagyok, h csak arra dobok amit tudok használni/craft cuccok 😄

bár szerencsére eddig mindig amikor party-ban mentem mások is ezt csinálták 😊

Sziasztok!

Felraktam a 1.0.2.14-t, most az 1.5.0.1 patchet dobtam fel, de csak egy ilyen fájl lesz ott: Aion_Main_1.0.2.14To1.5.0.1.ncpatch
Ezzel mit csináljak?
köszi a helpet de nem szeretnék ati karit. inkább nvidia kellene. abból mi lenne ami jó lenne?

Zaylka
Hát nem tudom, akkor biztos én vagyok ilyen hülye maradi, hogy csak arra dobok amit tudok használni, csak is akkor dobok másra ha mondjuk kiesik valami gladi cucc és nincs gladi a partyba. Õszintén szólva együtt szenved egy partyval, szemétség azt elvinni amit az ember csak eláadásra szán, másnak meg upgrade...Szintem bármilyen instába mentem ez mindig alapvetõ elvi dolog volt mindenkire számára, Spataloson ennyire más a szellem? 😄

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Hát azért ez elég szûk a menyországhoz, fõleg hogy mindent cserélned kell.

Példa:
Gigabyte P31-ES3G LGA775 alaplap - 10000Ft + ÁFA
CPU- Intel Core2 Duo 2.93/1066Mhz E7500 - 24000 + ÁFA
RAM - 2x PQI 2GB/800Mhz PC2-6400 összesen 4GB - 12000 + ÁFA
VGA - PowerColor ATI AX4730 512MD5-P HD 4730 512M DDR5 PCI-E -17000 + ÁFA

Ezzel a konfiggal (ha nem fogsz szopni a crashel mint egyes ATI tulajok) akkor 1280x1024 felbontas mellett közepes minõségben azért elfutkároz a játék.

A konfig ára 63000 + ÁFA vagyis 78750 Ft bruttó. Természetesen lehetnek járulékos költségek mint pl egy új táp mert lehet hogy azt is cserélni kell, de akkor már sehogy se fér bele a 80000 bruttóba. Egy táp még egy 10k legalább.

GW2: Dragonknight.5302

L2 problémája az volt, hogy olyan szintû veszteség volt bizonyos szinten meghalni (a -xp végett), aminek gyakorlatilag a csillagos ég volt a határa értékben. És egy fasza fullbuff bizonyos kariknál meg is tudta triplázni arra a 20 percre a grind sebességét, ezért tehették meg a bufferek, hogy pénzt kérjenek érte. Igaz ez átment abba a kategóriába, hogy manuálisan senki nem grindelt buffok és SS nélkül... Aionban nagyonfura, hogy nincs rajtam 15-18 buff folyamatosan. És egész jó érzés, hogy a karim önmagában ér valamit.

Sziasztok! Elég régi a gépem és rosszul is megy rajta a game. valaki segítene hogy milyen proci alaplapot és videókarit vegyek hogy szépen tudjam futtatni a játékot. lehetõleg nem a legjobb legújabb dolgok legyenek benne hanem kb olyan 80k Ft környékén beleférjen.
Köszi a segítséget!

Sáska
nem az ilyen aprosagokrol beszeltem - bar azokbol is sok kicsi sokra megy -, de tegyuk fel, hogy random groupban esik pl. a Summon Water Spirit II konyv (epp ezt vadaszom amugy). Nem varhatom el egy random groupban, hogy adjak nekem, mert tudom, hogy 370k az ara, es ez berki penzugyi helyzetet igencsak megkonnyitene.
Hat L2-ben emlekszem divat volt penzt kerni a buffolasert valamint a feltamasztasert - legalabbis meg amikor en jatszottam vele. Kicsit az is "penzhajhasznak" tunhet, de azert tetszett, hogy mindennek ara volt, s emiatt ovatosabb volt az ember, valamint egy-egy itemnek nagyobb eszmei erteke volt.

Ha bop is lenne, ott az enchant rendszer.. De mondjuk én rnd groupban is meghagyom pl a magic boostot vagy a klottyot a vazsiknak. 😊 Az áldott jó lelkem, az visz a csõdbe. :p
WoW-hoz azért könnyebb hasonlítgatni. Én L2-bõl jöttem, de az annyira más, hogy sztem csak ezért nem viszonyítgatok. 😊

Sáska
tudom, engem is zavar, hogy wow-bol rosszul athozott kifejezeseket hasznalnak, valamint hogy allandoan a wowhoz merik es hasonlitjak a jatekot. Ezert nem is olvasom a general chat-et, s a looking for grou-ot is csak akkor, ha muszaj.
Sok embernek nehez atallni, vagy nyitottnak lenni arra, ami kicsit is mas. Pelda erre a loot rendszer. ha random grouppal megyek, s esik valami zold, sokan beszolnak, hogy "ninja", mert olyanra needelek, amit nem tudok hasznalni. Dehat itt a legtobb item bind-on-equip, nem bind-on-pick-up, ergo ugyanugy jogom van rollolni egy ilyen itemre, mint annak, aki hordani tudja. Ha esetleg nem needelek, az csak az en joindulatom, de ne legyen mar kotelezo?! Mindenki penzbol el😊
Ha legioval, vagy ismerossel megyek, persze mas a helyzet..

Hát ezaz. Mégis mindenki dps-nek hívja itt most is a DD karikat Aionban. :p

Sáska
"Kicsit régi de azért még használható."

Pedig a DD számomra nem direct dmg, hanem damage dealer, és sokkal több értelme van egy assát DD-nek nevezni, mint DPS-nek, mivel dps-e minden kasztnak van, maga a rövidítés nem utal ennek mértékére... Vagy egyedül nekem van ilyen birka logikám?

repülõ spirit infó
http://www.aionhun.hu/news.php?extend.645