Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrStokes
Igen, elobb irtam a valaszt, es csak utana olvastam tovabb. Egy rossz szokas a reszemrol.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

tudtommal csak a megszerzett Ap-ért amibe persze benne van az npc leölése ( az artifactek foglalásáért nem jár ap, de az ottani npckért igen) nah most ha egy pap ott van a partyban akkor az ap annyi fele oszlik ahányan vannak, bár gondolom ez függ a rankod nagyságától is - csak hogy a healerek is tudjanak medált szerezni - én pl. a medálokat nem tudom miért kaptam, egyszer voltam az elsõ 10-be 2xer a 2. 20ba ("top" player- legalábbis a powerwikin így volt írva) úgy hogy a grp-om lehalt csak egy chanterrel voltam ott, a bosst végig dpseltük én kaptam medált õ nem... szóval nem értem mi alapján osztja szét😊 sajnos errõl akárhol kerestem infot nem találtam semmi pontosat, valószínûleg az is közrejátszott, hogy én 35+ voltam õ meg 30-as :o tényleg nem tudom, csak tippek 😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

MrStokes
Letezik esetleg vmi powerwiki-s oldal, ahol le vannak irva ( esetleg tetelesen), hogy mikert jar a fortress osromnal ap? Gondolom nem csak a killekert...

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Zomil
"Pénz vesztés, mert jó ha kifizeted."

Ezt irta, vagyis xp-t vesztesz, amit nem árt kifizetni, vagyis pénzt veszitesz 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MrStokes
Meg ott van az XP bunti is, amit ha jol tudom, csak Soul Healernel megfelelo osszeg ellenben lehet leszedetni.

Witcher
Death Wish lol kárpótlás az AoC-on tönkretett guildért!Ez a név már rossz ómen!

MrStokes
Ebben teljesen egyetertek veled, csak eddigi tapasztalatom az hogy mindenki dob mindenre, mert egyreszt a legtobbszor nem nagyon van ido osztozkodni (megbeszelni a tobbiekkel kinek mi kell, meg mielott dobsz ra), illetve nincs normalisan megcsinalva a roll rendszer, csak needelni tudsz vagy passzolni, hianyzik a greed szint.

Az elsokent emlitett kifogas gyakorlatilag a masodikkent emlitett kovetkezmenye, mert ha lenne greed opcio is, akkor megszunne az osztozkodas szuksegessege.

gondolom igyekeznek az európai "játszható" idõpontokhoz igazítani az ostromokat, de érdemes 2óránként ránézni a várakra 3 kattintás😊 mikor stage-et vált

MrStokes
Lassan elszanom magam egy nagyobb magyar klanhoz valo csatlakozashoz Spatalos elyos oldalon. Megkerdezhetem, hogy nalatok van-e jelenleg tagfelvetel, illetve hogy mekkora az aktiv jatekos allomany?

Zomil
oh, hát az kár :S
pedig a sulfur 2szer egymást követö nap kb. 8-tol vált foglalhatóvá, de ezekszerint véletlen volt

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MrStokes
Off:
Diuree, kuldtem privit, nezd majd meg pls!

MrStokes
Van akinek mar siman szintezes kozben is lefagy a jatek, pl. 15-20 percenkent haveromnal. O most uj videokartyara var, mert az a sejtese, hogy az allando fagyogatas a regi videokartyaja miatt van.

Death Wish guild - EU - Spatalos - Asmo

Várjuk szeretettel a kalandózni vágyókat 😊

http://deathwish.integra.hu/aion/joomla/index.php

ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net

Voltak.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Channelek eddig is voltak, vagy ez uj dolog?

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

hát ez nem húzta nálad sokáig...
back to wow? :S

random :o bár tapasztalat szerint valahogy du/esti órákban szokott lenni

Hamed
Amugy account warehouse hogy mukodik? Bepakoltam par cuccot meg penzt hogy egy masik karimnak adjam a castoron, utana belogolok vele es tok ures. Csak ugyanazon a szerveren mukodik a dolog?

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Zomil
Azt vki leirná, h a fortressek milyen idöközönként válnak foglalhatóvá?
nem igazán találtam ezzel kapcsolatos informáciot

Hamed
Sztem csak megjott a szokasos kezdeti hanyatlas, nem johet be mindenkinek a jatek. A casual tomeg kb. most erhetett 23-25 fele ahol mar erzodik hogy itt bizony nincs instant maxlvl es meg kell dolgozni mindenert, legyen az loot, gaterhing, craft. Nagyon nem szolo friendly a jatek, ahogy fejlodsz egyre kevesebb dolgot lehet egyedul csinalni a mobfarmon kivul, ez is eleg nagy szuro.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Krinyo
A gather ofc nem, de a fluxok, meg egyéb matik azért szép számmal esnek, és ha a többit megveszem ah-ban 10-15k-ért, még akkor is kereshetek 150 kinahot is.

0Fritz0
Huh, az már valami. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Az Alchemy gyorsan felnyomható, "csak" pénz kell a Work Order-ekhez.

"# profession lvl1 és lvl99 között (a saját módszeremmel) 78.565 kinah-ot költöttem a vásárlandó reagensekre és összesen 151.271 EXP jött össze a szintezésbõl.
# profession lvl100 és lvl199 között (a saját módszeremmel) 214.443 kinah-ot költöttem a vásárlandó reagensekre és összesen 583.444 EXP jött össze a szintezésbõl."

http://varianceaion.wordpress.com/2009/07/25/profession-alchemy-attekintes/

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Krinyo
Hát L2-ben sztem a játékosok 80%-a bot volt 😄

Zomil
azért ez nem egészen igaz 😊
ha questelek nem gatherelek minden utamba esõ cuccot

0Fritz0
Azért az elég meredek lenne, ha a sor kétharmada csak bot/goldseller-ekbõl állt volna. 😊

Krinyo
az alapanyagok akkor is jönnek ha questelsz

Krinyo
gondolom bannolgattak bot/goldseller accokat

Zomil
nah igen, csak az idö alatt amig összeszedem az alapanyagokat 2-3 cucc legyártására, addig hamarabb összeszedem azt a pár k-t amit keresnék vele, ráadásulm mint irtam én nem épp a mázlisták közé tartozom, igy lenne 3db sima zöld itemem, amit lehet, h el se tudnék adni 😄

Akkor mazlista vagy. 😊
Nekem legutobb 7 fegyverbol 6 feher sikerult, az az 1 zold meg termeszetesen nem lett kek. 😛

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Running
Jaja Spataloson is 1/3-ra esett vissza a várakozási idõ, mi történhetett??

antgecc
Eladó bolti Aion, 1 hetes (3 hét ingyen játékidõvel), 9e-ért

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Krinyo
Spataloson tegnap este már csak 30 perc körüli volt a várakozás

Castoron ezen a heten mindig 0 varakozassal tudtam belepni, pedig 5 utan csatlakozom.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Running
Tegnap bõvítettem 4gb-ra a memóriát és tényleg duplázódott a crash-ek száma, viszont fele annyit se akad tömegben. <#vigyor>

Hyder
Crash újabb info

- a 4gb patch nem segített
- az új Aion patch sem segített

majd ha lesz indíttatásom akkor kiszedek 2Gb-ot, de azért nehogy már egy program határozza meg, hogy mit tegyek...ez már kicsit abszurd lenne

Steam: [HUN]Feriggno

http://aionblog.hu/hir/Rift-beszivargas-az-ellenseges-vonalak-moge/

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

26-on már van 4k AP-m ami nagyrész grind. Meg training camp is megvolt mondjuk.

Mitakartam. Nem találtam lehetséges rift lelõhelyeket eltnenben se aionwh-n, se aionarmoryn. Lehet én vagyok béna, de tudnátok linkelni egy képet, amin az összes ilyen pont jelölve van? Megköszönném, át kéne mennem Morheimbe 1-2 spy quest miatt. 😊

Itt egy részletesebb leírás.

Zomil: craft meg nagyon megéri, keletkezik pár feles kékek/zölded és gazdag leszel tõle :p

19k ap meg igazából nem olyan sok. 25-30 grind abyssban és szerintem simán megvan. De lehet kevesebb 😊

Krinyo
Igen de feltételezem hogy nem kapsz annyi AP-t ha csak rángatsz templarként, mintha darálnál sorciként

Proccolással kínlódni.. Bezzeg Lineage 2-ben, hogy örült az ember ha egyáltalán sikerült legyártani a cuccot, és nem úszott el az összes mati a semmibe. xD Mikor negyedszer törtem ugyanazt a cipõt, ejdejóvót. =)

Zaylka
Hát akkor asszem marad amit elterveztem. Megveszek AH-ból 2 zöldet, 2 kéket meg kipvpzek. Bár nem tudom mennyi idõ 19k AP-t összeszedni. Úgy terveztem felmegyek mondjuk rank 1-re (mert itt azt mondta valaki, hogy ott már sokkal jobban jön) és rank 1-re nem lépek tovább hanem összefarmolom ami kell 2 kék cucchoz, a Shrewd gatya, 2 cursed meg 2 impish szerintem jó lesz 40-ig, ott meg majd meglátjuk mi lesz. Lehet ott már az marad, hogy kipvpzem a zöld cuccokat, legalább pénzt is spórolok.

Amugy fortressen mi az hogy a legjobbak? Azt mi alapján számolja, esetleg a bossba bevitt dmg alapján? Mert ha AP-t néz, honnan tudja a gép, hogy azt a fortress közelébe szerezte az egyén? Ha meg a bossba bevitt dmg alapján akkor az meg felejtõs, mert 32-esen még megkarcolni se tudom, minden lövés resist, de majd 35 fölött más lesz.

Hát profot illetõen meg akkor marad az alchemy, amit semmi kedvéért nem adok le. Sajnos nincs türelmem huzni, csak 90-es, de késõbb tuti jó lesz, mert tegnap öldösök erre elkesd darálni hátulról egy 35-ös sin, minden cc, minden cd-s skill elment mire jött volna az utolsó bevitt csapás, erre benyomott egy potit és full hp! 😄 Hát khm... 😊 Alchemy mellé meg akkor marad a cooking, egész elviselhetõ buffokat ad így 160 körül, ami ha nem lenne akkor is kibírnám, de nincs más értelmes amire költsek, mert én tuti nem fogok a proccolással kínlódni. Annak idején mit össze szívtam Sro-ban, nem kérek belõle megint! 😄

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

ott írtam, hogy "legtöbb szerzett AP mennyisége" ostrom során.

megcáfolnám! 2 arany és 6 ezüst medálom van fort fightokból Templarral! 😊

Krinyo
És mi alapján lesz valaki a "legjobb" 60-ban? Ha a sebzés bevitel számít, akkor a harcosok szívnak.

Medált a legjobb 60 ember kap (legtöbb szerzett AP az ostrom során). Az a légió kapja az erõdöt, aki a legjobb teljesítményt nyújtott a fenti listán.

Krinyo
te meg lelki szegény 😄

Devil_Gy
A transfert mikorra igérték? Illetve 1karit lehet majd csak transferelni?

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

werkfilm
internetgazdag leszel