Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. kép meg lol, csak magyarok 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Elég könnyen bejutottunk, de aztán megjött az esti mûszak. (Zergfest) <#zavart1>#zavart1>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
annyit kérdeznék hogy a a kalil szerveren asmo oldalon van magyar légió?
és ha igen akkor mi a neve
Malware name: HTML:Illiframe-C
Malware Type: Trojan horse
VPS Version: 091011-0, 2009.10.11
Én inkább hiszek az AVASTnak
GW2: Dragonknight.5302
Bár nekem 8, adblock letiltja nekem 😄
GW2: Dragonknight.5302
Waaaaaagh!
ez a lagg beszarás egy undorító valami.
work ordereket csináltam a múltkor, és kattintottam egyet, mire eredménye lett megkajáltam:S fasza...
Waaaaaagh!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
mint pl. a legujabb repülö pet-es ptr build, azt is ott tesztelik most
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Waaaaaagh!
nem tudom ki mennyire néz(ett) Antifaces-t abban volt, hogy valaki katona 😄 na az jó volt 😄
én wow-oztam fél évig, de sztem már most jobb a játék. kíváncsi vagyok a kinaiaknál mennyivel több a játék, mert ugye már 1 éve fut.
meg majd jönnek a kiegek, nagyon durvulens lesz...
Waaaaaagh!
ugyhogy szvsz ez egy T-s hiba volt, volt már ilyen és még biztos lesz is...
ráadásul föleg a német szerverek elég ratyik a T-nél szóval könnyen lehet náluk vmi gebasz
jah igen, mostmár egy T-s guildtárs se laggol 😊
sztem ez már elég bizonyiték
jah és az lagolo inviteleseket ne vegyük bele, mert náluk meg az invitelnél van gond és nem csak aionosok lagolnak invitelnél 😊
mert mint mondtam legalább 6-7 féle szolgáltatónál vannak lagg gondok az aion-ban...
Waaaaaagh!
és csakis az ncsoft szervereivel lehet gond
milyen jó, h a fórum teli van szakemberekkel akik megmondják a frankót...
inkább menj vissza elsö osztályba és tanulj ujra mondatot értelmezni
Waaaaaagh!
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Waaaaaagh!
ha nem értesz valamihez akkor ne írkálj baromságokat jó...véletlen hülyének fognak nézni...
Waaaaaagh!
3hétig gond nélkül ment a játék NULLA lag-al akkor is mikor csucsidõ volt és 3000-es sor volt, most meg a reggeli órákban már a "terheltség" miatt laggolna?....
ne nézz már hülyének kérlek...
mivel ma kezdte el és a guildböl azokat nem érinti akik más szolgáltatónál vannak csak azokat akik a T-nél igy logikusan végiggondolva T-nél van a gond, de erre bizonyiték az is, h a mai nap folyamán többször elment a net
Elöbb gondolkodj mielött hülyeségeket kezdesz el irkálni :S
persze ez jobb esetben nem nagyon vehetõ észre, ez a szerverek terheltségétõl is függ. laikusoknak úgy mondom hogy ugye pl. van a sztráda, ott is ha sok autó van bedugul az út, és ez nem a kocsidnak a hibája, hanem a qrva sok embernek, mivel mindenki ott megy ahol te is szeretnél...
ennyi, ezt ki kell bírni, majd javulnak a dolgok, ha nem bírod addig ne játssz, lehet mást is csinálni, legalább addig sem hízol a gép elõtt, hanem valami értelmeset csinálsz...
Waaaaaagh!
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
én leszek egy rosszindulatú unintelligens hülye, te meg megint jól megmondtad a frankót. nincs is ebben semmi rossz, itt a net-en meg lehet tenni következmények nélkül is...
vegighallgattam, leszamitva, hogy "dagi" és csunya a bacsi, szerintem teljesen ertelmes es semmi kivetnivalot nem talaltam abban amit evgigmondott, teljesen korrektul leirja mmo cuccot olyanok szamara is sztem totla megertheto, akik asse tudjak eszik-e vagy isszak.
rosszindulatu unintelligens hulye vagy, tunj innen :d
anti hero
anti hero
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
xruu: nekem azért tetszett 😄
Wildor drága, elolvastad az eredeti postot is, vagy csak amiben xy nem fogja fel a csipkelõdést, és komolyan vesz egy viccet? 😊
De komolyan, még ottvan a smájli is, meg most tényleg van aki komolyan veszi amikor azt írom hogy a kicsi asmok meg a szõrük hogy nõ ki, meg még pici a körmük és óvodába járnak? Úristen, help!
de mondhatnám a jól bevált "apa kezdõdik" szlogent is ide :S
jó magyar szokás egymás anyázása, ahelyett, hogy elismerõen gratulálnánk a másiknak, mint ahogy azt jobb helyeken szokták nyugatabbra tõlünk 😊