Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

angyal2232
még mindig adnák champions online-t aionért!

angyal2232
elyos vagy asmo oldalon érdemes elkezdeni játszani/holvan több magyar?😊

Karidnak tökre Elyos feje van 😊
2. kép meg lol, csak magyarok 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

0Fritz0
Képek a mai ostromról.
Elég könnyen bejutottunk, de aztán megjött az esti mûszak. (Zergfest) <#zavart1>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

hello
annyit kérdeznék hogy a a kalil szerveren asmo oldalon van magyar légió?
és ha igen akkor mi a neve
Filename: ads.sg.hu/mediacenter/sgforum/
Malware name: HTML:Illiframe-C
Malware Type: Trojan horse
VPS Version: 091011-0, 2009.10.11

Én inkább hiszek az AVASTnak

GW2: Dragonknight.5302

Ebben a topicbnan miért jelez az avast!?
Akkor annak úgy is kell lennie, hiszen még sose láttunk fake alarmot.
Bár nekem 8, adblock letiltja nekem 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

trojan van a sg forum htmlbe agyazva az AVAST mai adatbazisa szerint. szoval csak ovatosan.

GW2: Dragonknight.5302

Djuree
ezt nemtudtam, l2-t nem ismerem...

Waaaaaagh!

Krinyo
lásd l2, minden kieg ingyenes

Krinyo
ncsoftnal a kiegért nem kell fizetni, magyarul patch

Djuree
hát peccsek jönnek menetrendszerûen, de pl. ha új faj vagy terület jön, akkor az már tuti fizetõs lesz. minthogy 1 éves játék, sztem már lassan jön valami nagyobb tartalom is...habár én így is elvagyok😊

Waaaaaagh!

Djuree
jajj ne már😞
ez a lagg beszarás egy undorító valami.
work ordereket csináltam a múltkor, és kattintottam egyet, mire eredménye lett megkajáltam:S fasza...

Waaaaaagh!

Hát végülis jogos. De pl 1.5 is lehetett volna kieg (kr-ben).

Zomil
azért nagy esély van rá, h ha sikeres lesz akkor kiegek is jönnek majd 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nono, nem kieg, hanem patch. (kieget meg kéne venni, ez meg ingyé' lesz (legalábbis azt ígérték))

Tegye fel a kezét akit érdekel, hogy a szolgáltató rossz-e, vagy az ncsoft szerver!. Ám nem vagyok nagy hálózatépítõ guru, de lehet akármilyen szolgáltatód, ha a bix-nél van vmi akkor szoptad. És nemrégiben volt ott vmi galiba, de az is lehet h mind2 szar. Igazából nem mind1 ? Változtatni úgyse fognak rajta...

Zomil
korea a mérvadó aion-nál mert ott jelent meg elöször a játék, az elsö ptr buildek is ott jelennek meg 😊
mint pl. a legujabb repülö pet-es ptr build, azt is ott tesztelik most

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

nálam még van =/ ping ugrál mint a picsa és emiatt nem tudok gamelni se :S

Djuree
ok rendben, én csak örülök ha minél több ember élvezi a játékot lagg nélkül. minél többen játszunk annál több pénze lesz az ncsoftnak, annál jobban figyelnek a játékra, töltik fel új tartalmakkal😊

Waaaaaagh!

kár ezen vitatkozni, Djure ti más laggról beszéltek, tudom Zomil mirõl beszél mivel per pill én is T-Offlines vagyok és érzékelem, de nem értem, hogy a kovács, házépítõ, szakács mind kap egy internet szakértõi végzettséget is ezekhez?

nem tudom ki mennyire néz(ett) Antifaces-t abban volt, hogy valaki katona 😄 na az jó volt 😄

Djuree
bizony😊
én wow-oztam fél évig, de sztem már most jobb a játék. kíváncsi vagyok a kinaiaknál mennyivel több a játék, mert ugye már 1 éve fut.
meg majd jönnek a kiegek, nagyon durvulens lesz...

Waaaaaagh!

Zomil
amugy nálam már nincs, csupán a reggeli idöszaktól ugy kb. 4-5-ig volt lag mostmár ismét semmi gond nincs

ugyhogy szvsz ez egy T-s hiba volt, volt már ilyen és még biztos lesz is...
ráadásul föleg a német szerverek elég ratyik a T-nél szóval könnyen lehet náluk vmi gebasz
jah igen, mostmár egy T-s guildtárs se laggol 😊
sztem ez már elég bizonyiték

jah és az lagolo inviteleseket ne vegyük bele, mert náluk meg az invitelnél van gond és nem csak aionosok lagolnak invitelnél 😊

Nagyon jo lett a játék!!!!
Djuree
tönkremehet. de az összes szolgáltatónál egyszerre?
mert mint mondtam legalább 6-7 féle szolgáltatónál vannak lagg gondok az aion-ban...

Waaaaaagh!

Witcher
Ok my master!lol

Zomil
igen és tapasztalt hálozatépítõként látom olyan okos vagy, h a szolgálgató hálozata nem lehet rossz ugye? náluk nem mehet tönkre egy szerver, stb.
és csakis az ncsoft szervereivel lehet gond

milyen jó, h a fórum teli van szakemberekkel akik megmondják a frankót...

inkább menj vissza elsö osztályba és tanulj ujra mondatot értelmezni

Djuree
kösz a megerõsítést. persze ettõl még Zomil-nak is lehet igaza félig-meddig, mert aki T-s netet használ az könnyen hiheti azt hogy a net a szar, mert a T az is <#vigyor3>

Waaaaaagh!

Witcher
Djuree vs Zomil: a vitát Djuree nyerte. A lagg mindíg szerver túlterheltség miatt alakul ki, tudom mivel hálózatépítõ vagyok úgyhogy kár vitatkozni hogy ki a hülyegyerek azthiszem ez mostanra már egyértelmû,semmi köze hozzá hogy ki milyen netet használ,ha szar a neted akkor nem laggol hanem szakadozik, de annak semmi köze a lagghoz.

no comment...

MrStokes
Es az mi a fene? Egyaltalan melyik oldal terlutetn van? 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Djuree
mondjuk azt elhiszem hogy a T-s net az szar, nekem is volt pár évig, drága is volt a többihez képest meg szar is. de mikor egyoldalúan szerzõdést módosítottak akkor szakadt el a cérnám, le is mondtam egybõl, még a nyakamba akarták varrni a lemondási díjat, de mikor bírósággal fenyegettem õket akkor már nem gyõztek elnézést kérni, és persze nem kellett fizetnem sem. piszkos egy banda...nem hiába németek...

Waaaaaagh!

werkfilm
nem magyarországon van a probléma, hanem európai nettel, más gamek is ugyanígy lagolnak ha azon a tájon kell átjutnia az adatoknak, pl wow is játszhatatlan, virgin media illetekesei mar beismertek a problemat es dolgoznak rajta, ido kell csak.

Zomil
aha ok...

Djuree
én nem a T fosnál vagyok és ugyanúgy laggolok, haver is aki a digi-nél van, errõl ennyit...
ha nem értesz valamihez akkor ne írkálj baromságokat jó...véletlen hülyének fognak nézni...

Waaaaaagh!

Zomil
nyugodj már le hülyegyerek...

3hétig gond nélkül ment a játék NULLA lag-al akkor is mikor csucsidõ volt és 3000-es sor volt, most meg a reggeli órákban már a "terheltség" miatt laggolna?....

ne nézz már hülyének kérlek...

mivel ma kezdte el és a guildböl azokat nem érinti akik más szolgáltatónál vannak csak azokat akik a T-nél igy logikusan végiggondolva T-nél van a gond, de erre bizonyiték az is, h a mai nap folyamán többször elment a net

Elöbb gondolkodj mielött hülyeségeket kezdesz el irkálni :S

Djuree
fogjátok már fel hogy a lagg nem a net miatt van. mindenféle net laggol, mivel a szerver nem a szomszédban van, idõ kell a jelnek mire átér.
persze ez jobb esetben nem nagyon vehetõ észre, ez a szerverek terheltségétõl is függ. laikusoknak úgy mondom hogy ugye pl. van a sztráda, ott is ha sok autó van bedugul az út, és ez nem a kocsidnak a hibája, hanem a qrva sok embernek, mivel mindenki ott megy ahol te is szeretnél...
ennyi, ezt ki kell bírni, majd javulnak a dolgok, ha nem bírod addig ne játssz, lehet mást is csinálni, legalább addig sem hízol a gép elõtt, hanem valami értelmeset csinálsz...

Waaaaaagh!

én találtam egy párat de nem foglalkozom vele...

mindjárt jön az IRL kártya 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

szerintem ne kezdjük el megint azt, amit volt a war meg a wow topic-ban ok?
én leszek egy rosszindulatú unintelligens hülye, te meg megint jól megmondtad a frankót. nincs is ebben semmi rossz, itt a net-en meg lehet tenni következmények nélkül is...

Gyu-t nem leszolni!<#ejnye1>
miert ":S" ??

vegighallgattam, leszamitva, hogy "dagi" és csunya a bacsi, szerintem teljesen ertelmes es semmi kivetnivalot nem talaltam abban amit evgigmondott, teljesen korrektul leirja mmo cuccot olyanok szamara is sztem totla megertheto, akik asse tudjak eszik-e vagy isszak.
rosszindulatu unintelligens hulye vagy, tunj innen :d

anti hero

MeoH
Thx, a csuszkalast nekem is megoldotta 😊

fuck mmo's..i.,

menj mar innen vissza wowba odavalo vagy <#idiota>

anti hero

hagyd rájuk 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Zomil
jaták=játék 😄DD

xruu: nekem azért tetszett 😄

Zomil
ma nálam is egész nap laggol idönként a jaták, néha meg semmi gond, szintén, t-offline-os vagyok vmi gubanc lehet náluk sztem, mert több t-s guildtárs is erre panaszkodik

Ez de lol komolyan, egy poén volt amit írtam, ezt a fajtáját úgy hívják hogy irónia, bõvebben itt olvashatsz róla: irónia

Wildor drága, elolvastad az eredeti postot is, vagy csak amiben xy nem fogja fel a csipkelõdést, és komolyan vesz egy viccet? 😊

De komolyan, még ottvan a smájli is, meg most tényleg van aki komolyan veszi amikor azt írom hogy a kicsi asmok meg a szõrük hogy nõ ki, meg még pici a körmük és óvodába járnak? Úristen, help!
wow topicban vagy 100.000 poston át ment egymás szapulása éveken át, s mivel itt is javarészt azok az arcok vannak, mibõl gondolod, hogy itt másként lesz? 😄
de mondhatnám a jól bevált "apa kezdõdik" szlogent is ide :S
jó magyar szokás egymás anyázása, ahelyett, hogy elismerõen gratulálnánk a másiknak, mint ahogy azt jobb helyeken szokták nyugatabbra tõlünk 😊