Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a 3.xxxx verziókkal már nincs ilyen gond
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
[/img]
Waaaaaagh!
Waaaaaagh!
practitioner of the forbidden arts of death
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
de ebbõl is látszik hogy a 64 bites win nem köznapi felhasználóknak lett tervezve, tehát mégis csak nekem van igazam, a 64 bites win használatát illetõen😉
Waaaaaagh!
itt mindenki repülõ csak te vagy helikopter értjük, további jó napot
google a barátod
win7-et használok, de nem errõl volt szó.
hanem a 64 bites win-rõl.
meg kéne tanulni fórumozni...
Waaaaaagh!
meg arcból is vissza kéne venni pár embernek itt, bár sg-n ez a menõ :/
eladási adatok alapján meg nem lehet számolni, mert ott van ugye a digitális példány is, meg rengeteg oldal van ahol árulnak csak kulcsokat is hozzá...
Waaaaaagh!
lehet hogy már megvolt 2001-ben is, de még nem volt elérhetõ a kereskedelemben az biztos...
csak tudom mivel informatikai karon (is) tanulok...
Waaaaaagh!
Windows XP 64-Bit Edition satisfies the needs of power users with workstations that use the Intel Itanium 64-bit processor. The first 64-bit client operating system from Microsoft, Windows XP 64-Bit Edition is designed for specialized, technical workstation users who require large amounts of memory and floating point performance in areas such as movie special effects, 3D animation, engineering, and scientific applications.
For more information, see the Windows XP 64-bit Edition Web site.
microsoft.com
hülyegyerek 😄
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
64 bites wint nem sokan használnak, mert rengeteg progi van ami nem indul el, vagy nincs is rá, vagy hibás.
nekem is volt fent próbából, xp is meg pista is, de ment vissza mindig a 32-es.
nincs rá pl. pinnacle tuner kártya driver ami mûxik is, creative hangkari driverek is össze-vissza csinálnak alatt mindent. de ez csak 2 pálda, ha akarod írok neked 1 oldalnyit, hogy mik nem mennek még rajta...
Waaaaaagh!
Ventrin meg nálam is a realtime prioritás segített. Arra figyeljetek, hogy csak azután állítsátok át a prioritást, ha már fent vagytok a ventri szerveren, mert belépéskor visszadobja normálra, és megint késni fog a hang. Én hónapok óta használom így gond nélkül (WIN7x64). Amyúg erre is van egy kis alkalmazás, ami megjegyzi a beállított prioritást, nem kell állandóan vacakolni vele, vagy batchfilet irogatni, hogy realtime-ban induljan (1-2dll az egész és a taskmanagerbe kerül egy+save funkció).
WoW még mindig :P
Ezt honnan szedted ?? 6 éve 64 bitest használok, semmi gondom vele... Behalok, miket talál ki egy két smartie....
Szóval Tatyla, ez van, igazából nekem pár emberrel szokott elõfordulni... Ha gyanús a csönd, újrainditom a Ventrit azt kész, vissza nem megyek egy ótvaros régi windowsra egy ventri probléma miatt.
task manager -> ventrilo processen jobb klikk -> set priority -> real time.
van akinek segít .
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
megoldás: váltsd vissza winxp-re.
lehet, hogy már gagyinak számit, de nincs vele probléma.
meg a 64 bit is probléma lehet. manapság még nem szabad 64 bites wint használni. sok progi nincs is rá, ami van meg sokszor hibás...
Waaaaaagh!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
fuck mmo's..i.,
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc