Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

angyal2232
nem tudja valaki hogy spatalos szerveren a variance guildba van e esetleg tagfelvétel?^^

Djuree
<#wow1><#guluszem1><#banplz><#idiota>

Waaaaaagh!

Zomil
nálunk ugyanez volt és sajnos a prioritás beállitása se javitotta meg rendesen :S
a 3.xxxx verziókkal már nincs ilyen gond

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ugy gondoltam ezt meg kell osztanom veletek XD

[/img]

Akkor "csak" marad a 3,2 giga..
Én is ilyen válaszra számítottam.Ezért is lepett meg a manus,mikor élbõl beismerte,igen,tudnak róla.

Én ma is telefonáltam, válasz: nem tudnak ilyen problémáról, náluk minden jó... Minden nap telefonálok és írok emailt, de õk nem tudnak róla, nem volt még ilyen hibabejelentés...
2004-februárjában már le lehetett tölteni a trial verziót is, tehát akkor már készen kellett lennie. Több helyen néztem, és 2003-as évszámot találtam. A könyved meg lehet egy hulldaék, nem az elsõ és utolsó eset, hogy olyan tankönyvet adnak ki, ami tele van téves információkkal. Sok tanárom már az elõadás elején megmondta, hogy ha akarom olvassam el a könyvet, de abból sikeresen vizsgázni nem fogok.....
Djuree
hát igen, az ncsoft sosem a supportról volt erõs, remélem mire odaérek javíják ezeket😄

Waaaaaagh!

Megkérdeztem én is az Inviteleseket a 4-5másodperces képbeállásokról.Az ügyfeles muki nem tagadott,sõt mondta,már több bejelentésük volt ebben a témában.Rákérdezett egy kollégájára,aki ezeket intézi.Állítólag az van,hogy annak a csoportnak,akiknek a feladata lenne ezt megoldani,õk mindig továbbítják a bejelentéseket,de eddig semmiféle választ nem kaptak rá õk sem(az ügyfelesek).Úgyhogy,mikor kérdeztem,mi várható,nem tudott mondani semmit.

Djuree
igen, ezt sajnálom én is, mondjuk csak 2 gigám van, de majd bõvíteni akarom 4-re, de 64 bites wint meg nem akarok. se a céges progik nem mennek, se a saját programjaim, se a retro játékok, amiket én elõszeretettel játszok.

Waaaaaagh!

Frosty01
nekem is pista x64 van. nem is volt semmi problémám... amig abyssba nem kerültem <#idiota> most alig tölti be a texturákat, laggol, szar, szaggat az egész és nagyon faszom kivan már.... bezzeg egy tele város pandemonium meg se kottyan az egésznek, csak abyssban szarakodik.. idegesítõ :|

practitioner of the forbidden arts of death

Az a baj, hogy akinek sok memoriája van (mint nekem, kell a 64 bit... de még lusta voltam felrakni a 64 bitest.<#hehe>
users who require large amounts of memory and floating point performance

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Djuree
érdekes, megnéztem én is, de találtam annyi dátumot mint égen a csillag. én úgy tanultam hogy 2005-ben jött ki, ahhoz tartom magam, nem a netes hülyeségekhez, oda bárki bármit le tud írni.
de ebbõl is látszik hogy a 64 bites win nem köznapi felhasználóknak lett tervezve, tehát mégis csak nekem van igazam, a 64 bites win használatát illetõen😉

Waaaaaagh!

próbálj relaxálni vagy vmi, igyál egy kávét ha fáradt vagy...
itt mindenki repülõ csak te vagy helikopter értjük, további jó napot

"A 2003-ban kiadott 64 bites Windows XP változat az olyan felhasználók igényeit elégítik ki, akik 64 bites processzort használó munkacsoportokban dolgoznak. Az elsõ 64 bites Windows operációs rendszer, a Windows XP 64-Bit Edition (kódnevén Sundown) a specializált, technikai munkacsoport-felhasználóknak lett tervezve, akiknek sok memóriára és lebegõpontos teljesítményre van szüksége az olyan területen, mint a filmek speciális effektjei, a 3D animáció, a tervezés és a tudományos alkalmazások."
google a barátod

Djuree
mi van? olvasd már végig a kommenteket.
win7-et használok, de nem errõl volt szó.
hanem a 64 bites win-rõl.
meg kéne tanulni fórumozni...

Waaaaaagh!

és lényegében ha te nem használsz vistát, vagy win7et akkor senki, igaz?
meg arcból is vissza kéne venni pár embernek itt, bár sg-n ez a menõ :/

Djuree
sztem még korai ez. még alig jelent meg, még sztem nincs semmiféle statisztika.
eladási adatok alapján meg nem lehet számolni, mert ott van ugye a digitális példány is, meg rengeteg oldal van ahol árulnak csak kulcsokat is hozzá...

Waaaaaagh!

Djuree
ez hülyeség. eredetileg 2004-re igérte az ms a 64 bites wint, de átcsúszott 2005-re...
lehet hogy már megvolt 2001-ben is, de még nem volt elérhetõ a kereskedelemben az biztos...
csak tudom mivel informatikai karon (is) tanulok...

Waaaaaagh!

2001: Windows XP 64-bit Edition
Windows XP 64-Bit Edition satisfies the needs of power users with workstations that use the Intel Itanium 64-bit processor. The first 64-bit client operating system from Microsoft, Windows XP 64-Bit Edition is designed for specialized, technical workstation users who require large amounts of memory and floating point performance in areas such as movie special effects, 3D animation, engineering, and scientific applications.

For more information, see the Windows XP 64-bit Edition Web site.

microsoft.com

hülyegyerek 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Valahol meg lehet nezni, vegulis hany elofizetoje van moat AIONnak? Vagy eladott peldanyszam vagy valami?

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Djuree
6 éve hol volt még 64 bites win hülyegyerek? 2005-ben jött ki az elsõ...akkor meg még tuti nem használhattál (habár ez is csak 4 év lenne) mert SEMMILYEN program nem volt még akkor rá, néhány speciális nagycéges program futott csak rajta. persze ez a jövõ, de még kell neki vagy 2 év.

64 bites wint nem sokan használnak, mert rengeteg progi van ami nem indul el, vagy nincs is rá, vagy hibás.
nekem is volt fent próbából, xp is meg pista is, de ment vissza mindig a 32-es.
nincs rá pl. pinnacle tuner kártya driver ami mûxik is, creative hangkari driverek is össze-vissza csinálnak alatt mindent. de ez csak 2 pálda, ha akarod írok neked 1 oldalnyit, hogy mik nem mennek még rajta...

Waaaaaagh!

Strahd_
csak tippelni tudok 😉 szerintem gladira gondol

<#eljen> mindig tanul az ember

Tán én vagyok alulmûvelt, de milyen egy berserker?

Mint azt már korábban is írtam, ez a progi csak a magas pingen tud segíteni, a 4-5mp-es állókép invitel sara (gondolom te is invitel elõfizetõ vagy), azzal majd az invitel kezd/nem kezed valamit.

Ventrin meg nálam is a realtime prioritás segített. Arra figyeljetek, hogy csak azután állítsátok át a prioritást, ha már fent vagytok a ventri szerveren, mert belépéskor visszadobja normálra, és megint késni fog a hang. Én hónapok óta használom így gond nélkül (WIN7x64). Amyúg erre is van egy kis alkalmazás, ami megjegyzi a beállított prioritást, nem kell állandóan vacakolni vele, vagy batchfilet irogatni, hogy realtime-ban induljan (1-2dll az egész és a taskmanagerbe kerül egy+save funkció).
Jól mondja a srác.

WoW még mindig :P

Amúgy ha valakit érdekel egy Aion acc, privizzen meg ajánlattal, 2db 21-es kari(tank és berserker) van rajta, vagy 500k lóvéval. Sajnos nem jött be a játék nekem.

'meg a 64 bit is probléma lehet. manapság még nem szabad 64 bites wint használni. sok progi nincs is rá, ami van meg sokszor hibás...'

Ezt honnan szedted ?? 6 éve 64 bitest használok, semmi gondom vele... Behalok, miket talál ki egy két smartie....

Szóval Tatyla, ez van, igazából nekem pár emberrel szokott elõfordulni... Ha gyanús a csönd, újrainditom a Ventrit azt kész, vissza nem megyek egy ótvaros régi windowsra egy ventri probléma miatt.

Torzonborz
win7 64bit ha akad/lagzik ventri (2.1.4):
task manager -> ventrilo processen jobb klikk -> set priority -> real time.
van akinek segít .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

3.x.x ventrivel normális win7 alatt

szintén zenész, vasárnap raktam vissza a vistát emiatt, sajnos megoldás nincs rá...

maga a win7 a probléma forrása.
megoldás: váltsd vissza winxp-re.
lehet, hogy már gagyinak számit, de nincs vele probléma.

Djuree
arra figyelj hogy mindenkinek ugyanaz a verziójú ventri legyen fent. mi szoptunk emiatt elég sokat. és a régebbi verziók jobbak, nekünk az újakkal nem nagyon akart összejönni semmi.
meg a 64 bit is probléma lehet. manapság még nem szabad 64 bites wint használni. sok progi nincs is rá, ami van meg sokszor hibás...

Waaaaaagh!

nincs megoldása egyenlöre ha jol tudom, windows 7 probléma, nekem is ill minden win 7 esnek van (asszem talán nagyobb verzioju ventrin kevésbé jelentkezik a probléma) illetve ha sokan vagytok 1 szobába és nem csend van hanem szofosás akkor is jo nekem de megoldást nem tudok rá :S

Tatyla
valaki tudna segíteni abban hogy ventrin(2.1.4)engem mindenki hall de én senkit és olyan 5-10 perc után visszahalok mindent mindenkitõl? ja win7 64bitem van...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

MeoH
Ha erre gondolsz, en hasznalom es ugyanugy megvannak a 4-5mps allokepeim. Persze erdemes kiprobalni, hatha masnak segit.

fuck mmo's..i.,

Ott van ahol leírtam, viszont munkahelyrõl nem érem el az odlalt. Ha kell pontos link, akkor azt max. valamikor délután 4után tudok adni.
Trixtan
Egyszerre több rift is nyílhat amint át lehet menni vagy mindíg csak 1 van nyitva a 7-bõl?

Djuree
errõl a high ping/latency fixed progiról tudsz linket adni?

Waaaaaagh!

Nekem a kedvencem a 27 millió(!) ms ping volt eddig...

Korábba valaki írt a lagproblémákról. Az hogy 4-5mp-re megáll a kép az Invitel sara. Ugyan ez a hiba volt a WAR-ban (de sokat anyáztam ezért a GOA-ra... 😊 ), DDO (EU/USA-szerver), és AION-ban is megvan. Én majd nem mindan nap hivom õket, emailt írok, de nekem még nem ismerték el, hogy náluk van a hiba, viszont más fórumokon volt olyan akinek elismerték, sõt azt is hogy már dolgoznak rajta, én ebben nem hiszek. A jatákon belül a magas latency az ncsoft hibája, de ugye ezt meg õk nem ismerik be, mert mint korábban írtam, nagyon sokan gond nélkül játszanak vele, de leginkább az ATI vga kártyások küzdenek magas latencyvel. Tegnapig somindennel próbálkoztam, és végül egy sortárs talált rá megoldást. Címet fejbõl nem tudok, de hivatalos uk-s aion oldalon a tech.support topikbna van egy olyan post hogy high ping/latency fixed (vagy valami hasonló), ott egy link, program letölt, elindít, és nincs több magas latency. Nekem amióta fent van a korábbi 150-350ms-rõl lecsökkent a latencym stabil 34-80közötti értékre. Akinek hasonló problémája van annak azt mondom, hogy egy próbát megér. Játékon belül a /ping parancs adja meg az aktuális pinget, ezt érdemes többször egymás után beírni, mert volt hogy nekem is néha kidobott egy jónap mondható 80-as értéket azutáni 10mérés meg 250feletti volt...
alchemynél csak az orbok/tomeoknál van jelentõsége ha critel, kajánál meg nagyobb lesz az élettartama ha critel úgy tudom 😊

Strahd_
Alkemianal ha critel a craft az szamit valamit? vagy csak nem potion/etel kesziteseknel szamit?

Running
Hát nem tudom, a játék nagy részét még mindig nem láttam, mivel 25.-ös vagyok, de azt kell h mondjam, ez a játék ÁLLAT és minél tovább jutok, annál ÁLLATABB! <#vigyor> Nagyon erõlködnöm kell, h ne kockuljak rá teljesen. Remélem a fejlesztésekkel még jobb lesz és tartalmasabb.

Zaylka
Igazából nem voltam tisztába az egész rank dologgal, így megkérdeztem itt és azt mondták, hogy rank 1 körül jobban kapom az AP-t. Ami igaz is lenne lehet ha mondjuk rankos emberekkel lenne dugig a szerver, de így akkor jó nagy hülyeség...Szerintem 4 napja se nagyon pvpzek komolyabban aztán már most a lista közepén vagyok, ergo az abyssban levõ emberek kb 70%-ért semmit nem kapok! 😄 De akkor kösz, csak támogatás kellett a sejtésemhez.

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Igazából nem értettem akkor se miért akarsz rank1-ig elmenni, mikor úgy még kevesebbet kapsz és kb mindenki rank 4-5 körül van sztem 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Zaylka
Na tegnap szinte egész nap pvpztem, meg végre siegre jött egy csomó elyos is és valamire felfigyeltem. Szóval, most közeledek rank 4-hez! Annak idején én itt megkérdeztem, hogy érdemes pvp-s cuccot farmolni és azt mondták néhányan, hogy menjek el legalább rank 1-2-ig, mert ott több AP-t kapok majd és könnyebb összeszedni. Viszont, ahogy elnézem, most így rank 5-n, rank 6-os alattiakért szinte semmit nem kapok, max 10-et de általában még kevesebbet még party nélkül is. Viszont egyenlõre azért nem szaladgál olyan sok rank 5-ös fölötti. Ezzel azt akarom mondani, hogy én úgy látom, amíg több rank 6-7-8-as futkározik könnyebb lenne õket ölni alacsonyabb rank-kal, mert a rank 5 fölöttiekért így is úgy is megkapnám azt a sok AP-t, viszont jelenleg a keveset pvpzõkért szinte semmit nem kapok! Vagy, érdemes feláldozni, hogy értük kevesebbet kapok, míg egy rank 3-asért meg kapok vagy 250+ AP-t! Vélemények? Igazából azt terveztem el, hogy kiveszem az impish chestet flight speed miatt, ha nagyon durván belemerülnék a pvpbe akkor lehet még egy archon csukára is befizetnék a plusz futási sebesség miatt, de a többi a 35-ös zöld pvp cucc lenne! Lehet nem éri meg ezeket kivenni, de pénzem úgyse lesz cuccokat venni, ráadásul a 38 fölöttiek egy vagyonba kerülnek, és mivel egyre lassul a fejlõdés szerintem ki lesz használva ez a cuccösszeállítás olyan 42 körüliig. Na meg, finnyás is vagyok, szeretek jól kinézõ karakterrel rohangálni és a sorc pvp cucc valami rohadt jól néz ki! 😊

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc