Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nálam húzva van a procc, de más játék nem laggol, csak ez. ez is csak tegnap elõtt laggolt, elõtte sosem. de ez is csak azért mert du. 5-kor léptem fel és fullosan volt a szeró. meg lehetne oldani még vagy 10 szeró beállításával. majd lesz ez jobb is, anno a wow-nál is voltak ilyenek az elején.
Waaaaaagh!
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
A BIOS-ban minden overclockingot kikapcsoltam, és megszûnt a laggolás, visszacsúszkálás. Próbáljátok ki, nálam elmúlt.
-hulye vagy.
-hulye vagy es szar a geped, nalunk minden jo.
-tudunk rola de leszarjuk
-tudunk rola es javitjuk, turelem.
Attol fugg melyik techdeskes valaszol. ill. hogy mennyire baszogatod oket...
fuck mmo's..i.,
"ha ti zergeltek, akkor az a valós, ha mi akkor az hétvégijátékos, értem 😄"
Igen, így-így, hogy találtad ki 😄 Ezt már az óvodában megtanítják a kicsi asmo-knak, amikor még pici a körmük és ki se nõtt a hátukon a szõr, már akkor tudják hogy a gaz, csúf elyos csak zergelni tud, míg a dicsõ asmo légiók skillbõl tolják! <#vigyor>#vigyor>
Bhalage
Értem, hát akkor gyakrabban loggolj be, vagy a beloggolásokat ne kizárólag hétvégére idõzítsd 😊
fuck mmo's..i.,
ill. még lehet a neted miatt is, ha éppen valami karbantartás van a szolgáltatónál...
Waaaaaagh!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Lenn egy kérdésem: Open Bétában nem volt, de most van ilyen idegesítõ hibám, hogy a karakterem gyakran vissza-vissza csúszik ("lagol") néhány métert, - fõleg ugrás, glide elõtt - mi lehet ez? Minimum beállítások is csinálja ezt ugyanúgy, mint max grafikai beállításon, a latency-m 100-200 között van. Van rá megoldás?
Köszi a segítséget.
es kivancsi voltam, hogy ez veletlen egybeeses, vagy ennyire borult a bili
anti hero
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Azt azért elárulod, hogy miért szeretnéd minden áron belemagyarázni a Spatalosba, hogy ott az elyos az isten, amikor ennek kb az ellenkezõje igaz? 😉
(1 het utan beloggoltam es meg mindig zold a terkep :p)
biszt meg a tobb iratyi mi van veletek
anti hero
szerencsére Spataloson nincs ilyen gond
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
ゾルターン
át akarom öket tradelni a sorcimra az SM röl.
valami modon? un soul bounded NPc valahol konkrétan?
vagy class csere?
RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Gratulálok minden Equites tagnak Castoron a sikeres fortress foglaláshoz! 😊 Köszönöm Fiúk-Lányok! 😊
továbbá mint mondtam 1 honap ingyen játék jár a játékhoz (amennyiben megveszed)
Ezekkel a Klan-os dolgokkal nem igazan vagyok tisztaban .
ゾルターン
ゾルターン
(továbbá ha megveszed a játékot azzal kapsz 1 honap játék idõt)
amugy van 1 pár (sajna)
ゾルターン
http://varianceaion.wordpress.com/
nem ingyenes, de bõven megéri...
Waaaaaagh!
Jovoheten szeretnem megvenni a jatekot . Nem sok tapasztalatom van . A Guild wars-ot jatszottam/jatszom kissebb nagyobb sikerrel :-)
Kikhez tudnek csapodni egy okitasert , gyortalplo "mit hogyan" ha mar ott leszek ??
Ugye ez is ingyenes mint a Guild Wars ???
a valaszokat elore is koszonom
ゾルターン
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/