Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nos a probléma nálam is elöjött, T Offline os vagyok, és eddig soha nem volt laggom (még mikor a többieknek volt akkor sem) most viszont nem birok megmozdulni mert a ping olyan szinten mászkál 1 tõl egészen 30k ig, hogy nem lehet még csak futni se a játékban, semmi nicns huzva 1 gépen sem szoval nálunk nem lehet ilyen probléma... ahogy nézem eltüntek a sorok (Castoron legalábbis) remélem nem emiatt laggolok mint a picsa, mert számomra jelenleg játszhatatlan a játék...

jah, dagi bácsi bemutatta rtl-en, hogy õ mekkora király az aion-ban 😄

Sáska
WTS minor essence of humor<#gonosz1>

Djuree
na nehogy már a tuning miatt lagoljon:S
nálam húzva van a procc, de más játék nem laggol, csak ez. ez is csak tegnap elõtt laggolt, elõtte sosem. de ez is csak azért mert du. 5-kor léptem fel és fullosan volt a szeró. meg lehetne oldani még vagy 10 szeró beállításával. majd lesz ez jobb is, anno a wow-nál is voltak ilyenek az elején.

Waaaaaagh!

Nekem nincs semmi tuning.Alapon megy a trakesz.

Zaylka
Ne már, máris kezditek a sárdobálózást? Miért nem lehet normálisan meglenni egymás mellett a 2 frakciónak? Ha ennyire beleélitek magatokat, ha ne szeressétek a másikat de nem hiszem, hogy ez a gyerekes civakodás amit csináltok célravezetõ.

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Két és fél óra kísérletezgetés után (videokártya driver, directx frissítés, repair, stb.) megtaláltam nálam a probléma forrását, lehet másnál is megoldja:

A BIOS-ban minden overclockingot kikapcsoltam, és megszûnt a laggolás, visszacsúszkálás. Próbáljátok ki, nálam elmúlt.

MeoH
Tudnak rola, mas mmonal is elojon olvasd at ezt. Valasz kb 4fele:
-hulye vagy.
-hulye vagy es szar a geped, nalunk minden jo.
-tudunk rola de leszarjuk
-tudunk rola es javitjuk, turelem.
Attol fugg melyik techdeskes valaszol. ill. hogy mennyire baszogatod oket...

fuck mmo's..i.,

ErrOrHUN
"ha ti zergeltek, akkor az a valós, ha mi akkor az hétvégijátékos, értem 😄"
Igen, így-így, hogy találtad ki 😄 Ezt már az óvodában megtanítják a kicsi asmo-knak, amikor még pici a körmük és ki se nõtt a hátukon a szõr, már akkor tudják hogy a gaz, csúf elyos csak zergelni tud, míg a dicsõ asmo légiók skillbõl tolják! <#vigyor>

Bhalage
Értem, hát akkor gyakrabban loggolj be, vagy a beloggolásokat ne kizárólag hétvégére idõzítsd 😊
Nálam is megvan amit írtál.És szintén Invitel.....Nem lenne értelme szólni nekik?

NCSOFT launcherrel telepítettem 1.5.0.9-ig, de most megint tölt egy 800 megás fájlt... aion_eu_enu_0.0.0.0.to1_0.0.0.ncpatch.
MeoH
NAlam is ez ven, futok elore es kb10-12mpkent "visszacsuszok" 4-5metert. AMi eleg szar, mivel ranger vagyok es igy mokas kiteolni... En nem igazan tudtam megoldani a csuszis problemat, friss Win7, router vagy router nelkul is elojon, es pl CoD4ben semmmi problemam nincs a nettel. Ill. meg inviteles is vagyok es kb. 1 honapja gyakran elofordul, hogy 4-5mpre beall kep, ez is mokas pve es pvpben 1arant (erre tobb inviteles is panaszkodik). Tetszik a game, de neha a lagok miatt kisse bepipulok 😊

fuck mmo's..i.,

Nem oldja meg a problémát, sõt , még el is veszti a megcélzott hely kijelölését, mikor jelentkezik ez a bug. Külföldi fórumon utánaolvastam, ezt valami Rubberband lag -nak nevezik. Support fogja javítani, vagy "a hiba az ön készülékében van"?
Jacek
shift+F12😊

Djuree
ez nem tõled függ, hanem a szerótól, mivel igencsak messze vagyunk onnan, valamilyen slagg mindig lesz. de a mostani az durva, nagyon le vannak terhelve a szerók, hajnali 2-3 körül már nincs ilyen gond, akkor kell nyomulni😄
ill. még lehet a neted miatt is, ha éppen valami karbantartás van a szolgáltatónál...

Waaaaaagh!

Kattintgatva menjél, de wasd-al, más szerintem nincs.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Üdvözlet Mindenkinek!

Lenn egy kérdésem: Open Bétában nem volt, de most van ilyen idegesítõ hibám, hogy a karakterem gyakran vissza-vissza csúszik ("lagol") néhány métert, - fõleg ugrás, glide elõtt - mi lehet ez? Minimum beállítások is csinálja ezt ugyanúgy, mint max grafikai beállításon, a latency-m 100-200 között van. Van rá megoldás?

Köszi a segítséget.
Zaylka
2 napja pontosan ott voltam és küzdöttem keményen. De akkor had kérdezzek vissza, te hol voltál az elmúlt 2 napba? 😄 Mert, hogy azóta legalább 4-5 siege volt és egy szál elyost nem lehetett látni...Vagyis de, egy 5 fús group próbált nekünk keresztbetenni, hogy míg a Balaur bossal kínlódtunk fenn öldösték a kisk-eket, ami elég olcsó húzás, jobban örültem volna ha jönnek vagy 200-an és a siege nem a pve-rõl szól! 😄 De ha ennyire bízol a társaidban akkor kérlek buzdítsd a népet, hogy jöjjenek fortress warra, mert uncsi nélkülük! 😊

nem, csak ahanyszor beloggolok, mindig teljesen zold a map :d
es kivancsi voltam, hogy ez veletlen egybeeses, vagy ennyire borult a bili

anti hero

ha ti zergeltek, akkor az a valós, ha mi akkor az hétvégijátékos, értem 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Kb azután hogy ide 3 nap után már beírtad, hogy mekkora elyos fölény van, az asmo mindent átvett, ráadásul nem nyomi NPC-ktõl, hanem tonnányi elyostól, aztán legalább egy héten keresztül farmoltuk az instákat, mert elyosnak köze nem volt az egészhez. Aztán most jöttek a hétvégi játékosok, zergeltek egyet, hogy aztán megint téves következtetést vonhass le 😊

Azt azért elárulod, hogy miért szeretnéd minden áron belemagyarázni a Spatalosba, hogy ott az elyos az isten, amikor ennek kb az ellenkezõje igaz? 😉
Krinyo
Nem még mindig, hanem már megint. Tegnap asmonál voltak a fortok.

most spataloson van valami eksön, vagy az abyss konstans elyos kezben van?😄
(1 het utan beloggoltam es meg mindig zold a terkep :p)

biszt meg a tobb iratyi mi van veletek

anti hero

Igen, ott viszont az árak vannak elszállva , ha jól hallottam 😊 jó szerver ez, megy pvp is, ha valaki keres az talál...emellett nem tudom te merre jártál, de két napja kõkemény elyos pvpk mentek és utolsó pillanatban szereztük meg a bosst elõlük 😊 szóval én nem írnám le Castort, sõt nagyon is jól választottunk.

Zaylka
Mert még azt mondom, érdekes lenne a balaurok elleni küzdelem is, de 33-asként ráadásul spellekkel semmit nem érek ellenük, mindent resistelnek, de a pvp legyen már pvp és nem mobok ellen kelljen már küzdeni, hanem gondolkozó ellenfelek ellen.

Zomil
az baj :S

szerencsére Spataloson nincs ilyen gond

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nem tudom, mi azért megküzdöttünk azzal a nyüves bossal. Azért kössz a gratulációt és elismerést ^^

Zaylka
Na hát Castoron odaáig fajult a fortress war, hogy nincs. Már egész héten sorra foglaltuk az erõdöket, tegnap egy halom Elyos betámadott de szétkergettük õket, azóta semmi. Nem jönnek egy siegre se. Balaur ellen kínlódtunk de 1-2 arra tévedt Elyoson kivül senki...Remélem azért változik, mert így ellenfél nélkül nem sok értelme van a waroknak... 😞

Zomil
nemtudom vmi reklámmal kapcsolatban, h vmi csávoka is mmo-zik mer' az jó és aion-t mutogatták mellé 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Es miert? Mit mondtak?

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

gurubefree
Skociaban elek ... igy valoszinu ram is vonatkozik . Meg fogom venni csak eppen online shop-kat nezegetek az ar miatt .

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Srácok van pár cuccom 25+ kék szintü már rajtam vannak tehát Soul Bounded.
át akarom öket tradelni a sorcimra az SM röl.
valami modon? un soul bounded NPc valahol konkrétan?
vagy class csere?

RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer

Zomil
mivel még nincs...

Valaki megtalalta mar a support oldalon, hol lehet karakter migraciot kerni serverek kozott? Sehol sem talalom, pedig a spatalosrol el kene hozni a castorra. 😞

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

pve klán dead serveren 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Zomil
LOL Aion van most az rtl klubbon

Zomil
õõõ ez most hogy jön ide? 😊

Pyotr
Hali, Bronze Coin-t hol kell beváltani Sanctum-ban?
sehol nemn találom

&#9608;&#9608;

Gratulálok minden Equites tagnak Castoron a sikeres fortress foglaláshoz! 😊 Köszönöm Fiúk-Lányok! 😊

fontban 8.99 a játék de ez csak angol playereknek elérhetõ (illetve talán akkor is ha fontban vetted a játékot,valami ilyesmirõl hadovált a support)
továbbá mint mondtam 1 honap ingyen játék jár a játékhoz (amennyiben megveszed)

gurubefree
Raneztem a http://www.hew.hu nem lehetett rossz . Jatszok a Guild Wars-al.
Ezekkel a Klan-os dolgokkal nem igazan vagyok tisztaban .

gurubefree
Talatam valamit .... $15 havonta .... Nem semmi . Ez nekem £10 korul lehet . A jatekkal van 1-2 honap <#zavart1> free try it ??

te állitod be, hogy szeretnél fizetni és hány honapot, van bankkártyás megoldás (ebben választhatsz 1-2-3 honapos fizetést) van paypal fizetési opcio ill game time card (NCsoftos kártya) ami 3990 körül van 1 honapra, a bankkártya 11 v 12 Euro havonta (természetesen minél több honapra fizetsz elö annál olcsobb) kb 3500-3800 körül van 1 honapban a bakkártyás fizetéssel a játék (függ az euro árfolyamától) remélem segített
(továbbá ha megveszed a játékot azzal kapsz 1 honap játék idõt)

ja vannak homokosok is mint .... XD

amugy van 1 pár (sajna)

gurubefree
Semmit nem talaltam azzal kapcsolatban , hogy kell fizetni es mennyi az osszeg amit fizetni kell .

Djuree
itt mindent megtalálsz a kezdéshez:
http://varianceaion.wordpress.com/

nem ingyenes, de bõven megéri...

Waaaaaagh!

gurubefree
Sziasztok

Jovoheten szeretnem megvenni a jatekot . Nem sok tapasztalatom van . A Guild wars-ot jatszottam/jatszom kissebb nagyobb sikerrel :-)

Kikhez tudnek csapodni egy okitasert , gyortalplo "mit hogyan" ha mar ott leszek ??
Ugye ez is ingyenes mint a Guild Wars ???

a valaszokat elore is koszonom

Torzonborz

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Djuree
omfg<#mf1>
ja a link: cdgalaxis.hu
vedd meg, hidd el megéri, ne lopj te is, már van elég tolvaj kicsiny hazánkban...

Waaaaaagh!