Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrStokes
En is abban bizom hogy azert max szinten lesz vmi fele "balance". Tudom, tudom, csapatjatek, de azert remelem 50-re csokken a sorcik templarokkal szembeni eroteljes dominanciaja valamelyest, vagyis hogy tobb eselyem lesz templarkent sorci ellen.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Krinyo
Na, ez jó hír

40-en egész pofás skilleket kaptam többek közt egy ilyet is: "removes all debuff, reduce inc dmg by 50% for 30sec" ma ki is próbálom sorcik ellen mit ér :o , amúgy 45tõl a sorcik is hullani fognak remélhetõleg...

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

angyal2232
tudna valaki irni pár szót a ranger rõl?(attól kérem akinek tényleg van/volt) néhány dolgot hogy jó e pvp ben jó e pve soloban, stb!😊 pozitivumokat és negativumokat is szeretnék
(nem kérek forum linkeket hogy olvassam el mielõtt kérdezek)elõre is kösz.

Krinyo
Templarra az azonos szintû gladiátorokat 3/4-ed hpval verem 😄

MrStokes
Jelentem, en is ezen gondolatmenet menten haladtam, es hetvegen inditottam egy gladiatort... Eddig tetszik, mar lvl 20-as a draga 😛

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Krinyo
Ha sebezni akarsz, gladiátort kellett volna indítanod, bár azzal sem tudnál megölni egy sorcit az is biztos.

Running
Bõvíteni lehet, de lényegesen több crash lesz Abyss-ban és Eltenben, mint 2 gigával. A fejlesztõknek már leesett h náluk van a bibi, így már foglalkoznak a hiba elhárításával, de nem tudni mikor sikerül nekik javítani...

MrStokes
Koszi a valaszokat Templar GS pvp ugyben.

Ereztem en, hogy tul nagy aldozat lenne feladni a pajzs-hoz kapcsolodo skill-eket, csak abban biztam, hatha meger annyit a nagyobb sebzes.

De ezek szerint nem azzal van a gond, hanem hogy meg nincsenek eszkozeim DD casterek ellen.

MrStokes
Contribution point, pontok amiket a klan tagjai gyujtenek, ha jol tudom ez amolyan klan XP.

Contribution Point és 100.000 kell a lvl4-hez ha jól emlékszem.

mi az a CP?

Krinyo
Mobok ellen lehet váltogatni a 2 fegyver között ha a shield skillek töltõdnek, de pvpben inkább hagyd.

Jó estét!

Most készülök bõvíteni a gépemet még 2 GB rammal. 4 GB lesz benne, win7 64bit, ATI 4830-as VGA. csak a ramot teszem bele most, a többi adott. mennyire rossz ötlet ez az AION-t illetõen? Olyat is olvastam hogy dolgoznak a crash problémán és olyat is hogy nem tudnak vele mit kezdeni (ami elég gáz lenne). Szóval nem tudom a valóságot.
MeoH
2,5M kinah. CPt nem tudom.

fuck mmo's..i.,

Tatyla
rengeteg CP és Kinah

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

19-25 nekem is great sword volt, de abyssban használhatatlan, egy kósza enemy ronggyá ver shield nélkül, egyszerûen kell a block is, és a shield skillek is (mind2 stun shield only!!), különben to village. 😊

Trixtan
Nekem csak lvl 24-es a templar de már vagy lvl 20 tól fejlödök GreatSwordel.
A sword és shield legfõképpen tankolás vagy durvább mobok.

Ne gondolkodj great swordben, szimplán felejtsd el lvl27-en, hogy sorci ellen leállsz fightolni. Spiritmaster dettó. Többiekkel már hülyéskedhetsz, én pl minimum 10-15 percet tököltem egy chanterrel tegnap, asszem Shakor volt, Vigiles. 😊 Nálam 5 szinttel nagyobb, és nem igazán tudtunk mit kezdeni egymással. 😄 Persze a heal miatt az idõ neki dolgozott, így én toltam arrébb a képem x idõ után. :p De utána meg tudtam ölni egy velem egyszintû másik chantert, ami nem rossz ahhoz képest, hogy állítólag mekkora jó 1v1-ben meleek ellen.

Templarral a greatsword felejtos. Egyreszt van egy csomo shield skill, valamint a shielddel tobb manastonet lehet hasznalni.

Strahd_
van valahol valami statisztika hogy pl a magic boost mire ad pontosan plusszokat?

MrStokes
Templaroktol kerdeznem, hogy melyik az a szint, aminel szerintetek mar erdemes lehet a sword n board-ot lecserelni Great Sword-ra ?

Jelenleg lvl 27 vagyok, es eddig egesz jol elvoltam 1kezes karddal es pajzzsal, de miutan abyss-ban egy sorc ugy a foldbe dongolt, hogy gyakorlatilag meg a stone skin-je altal adott extra HP-t sem tudtam leverni rola, elgondolkoztam a Great Sword-on...

Az mondjuk lehet, hogy joval magasabb volt nalam, de azert akkor is marha idegesito hogy meg a stone skin-jet sem voltam kepes atutni azzal a 3-4 utessal ami be tudtam vinni neki, mielott jol megsutott.

MrStokes
Koszi!

Kovetkezo kerdesem, mikor lesztek rank 4? 😊

Strahd_
kar

Ja, az lehet, en mindig asszonnyal megyek.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Running
Tök mind1, mert mindkettõ unalmas, ha nincs társaság aki közben szórakoztat...

Akkor most az a rossz, ha grindelni kell, vagy ha questelni?😊
En orulok neki, hogy nem grindel lehet csak haladni, hanem csak sima questelessel is nagyon szepen lehet fejlodni.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

antgecc
o.O

Azért nem kell ennyire rosszindulatúnak lenni...

Teljesen jó a játék, nagyon bejön, de már nem köt le annyira a game, mint egykor. Jelenleg wow-ot sem fizetem és ezt se fogom. Valamint számomra iszonyat lehozó ez a questelgetés. A halálom, nagyon unom, még így is, hogy egy új game-rõl van szó. A játékban nem ismerek senkit, spanolni nincs kedvem. Ha újból játszok majd, akkor igen, wowozni fogok, de csak mert ott vannak régi cimborák, akikkel lehet együtt funolgatni, dumálni. De maga a game ott se köt le.

És mellékesen idõm sincs rá mostanában...

Röviden ennyi.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

hmm és mi kell a lvl4hez?:o

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

s0n1c
nem wow
Zaylka
Látszik nem sokat pvpztél még! 😊 Az a 4 sec pvpben annyit jelent, mint pve-ben a 20, elmész a lehetõ legtávolabbra, felhealeled magad és még spellt is van idõd castolni. Az más kérdés, hogy aki ehhez nem ért és nem gyakorolja be, annak a keze alatt hullani fog a sorci. Hogy is mondták, hogy a sorci a legmozgósabb karakter és nem mindegy mikor mit nyomsz el. Mondjuk az utolsó szinte bármelyik karakterre igaz, csak hát a sorcira jobban kell figyelni az tény. Teszem azt ha sin-ed van, agyonvgáhatsz valakit úgy, hogy meg se bír mozdulni, vagy elkezded ütni, nyomsz ami éppen felvillan aztán az elsõ stun vége után jól agyonvág! 😊

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

gurubefree
Ennyire nem jo ???

ゾルターン

antgecc
Nékem is eladó az Aion-om, bolti, 2 hetes, még tart az ingyen hónap.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Gordis2k
A stun mindig 4 sec volt ráadásul az fix. A rootot fáváváltozást le lehet szedni potival/skillel. És a sleep irja is hogy random😊 A jégleragasztás is fix 10sec pl.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Jacek
Van Deathwish ez azt hiszem nem teljesen magyar fullon vannak😊 meg valami Blacksail Pirates, meg a mienk de mi csak bohockodunk😊

A sorci stun és root varázslatai játékosokon másképp mûködnek ?
hiába ír 20 s-ot a sleeping-nél pl. duelben az ellenfelem max. 4 másodpercig volt stunban, ha egyáltalán el tudtam sütni és nem védte ki.
De a root-nál is ez volt a helyzet, 20 s helyett 3-4 s-ig hatott csak jó esetben.Ja és persze az ellenfelem semmit nem használt ezeknek a kivédésére.
Én nem találtam errõl sehol leírást, hogy ezek a varázslatok másképpen viselkednek játékosokon és másképp mobokon.
Így sztem pvp-ben a sorcira halál vár, ha nem tudja távol tartani magától az ellenfelet.

gPROject
A reviving elemental stone többször is felhasználható vagy egyszeri, mint a ressurection stone?

gPROject
Telemachus szerveren, elyos oldalon van e magyar érdekeltségû légió?

angyal2232
Eladnám champions online accountomat október 16.áig tart az 1hónap free. van rajta egy 24es darkness builtos karakter és sok sok alt! Irányár 4ezer forint dobozt is tudok hozzá adni cd-vel ha esetleg B.A.Z megyében laksz, vagy ha meszebb postai utánvétellel elküldöm(vevõ állja) érdeklõdni: [email protected] e-mail(ez nem msn nevegyél fel, ha látom hogy érdekel a válasz e-mailhez hozzácsatoolom az msn címem is) lehet!
<#mf1>

Zomil
az fura most kicsit átbujtam a forumokat és semmi infot nem találtam róla 😮

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ingame meg van 4 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Zomil
hát powerwikin is csak lvl3-ig van irva

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

H h ? Legion lupnál kiírja pedig =(

Zomil
lvl4 még nincs 😊

Tatyla
igen
level 1= 30
level 2= 60
level 3= 90
level 4= 120

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

hello
kérdezném hogy a kalil szerveren asmo oldalon van magyar légió?
és ha igen akkor mi a neve
MrStokes
Vajon magasab rank-on bovul a felveheto tagok szama is?

angyal2232
tyûha szóval nincs😄

Zomil
Destiny Elyos légio tagokat keres Spatalos szerveren, részletek az oldalon.

Destiny Elyos légió honlapja

http://forum.variance.hu/phpBB3/viewforum.php?f=3&sid=988c0d2c31480c924df980dbdd92e5b5