Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akit érint: Az aionblog.hu-t szénné hackelték

GW2: Dragonknight.5302

Running
Igen így van. Ne engedjük vissza WoW-ozni õket!!!

Felgolos
gyerekek😊ne vegyétek komolyan a játékot, mert anyutól ki kapsz!XD

Sõt, szerintem le kéne lõni azt, akinek van pofája abbahagyni a játékot! Az ilyen ember csak abból tanulna! A pofám leszakad! ;-)
Running
Nem üres kifogás, hanem egyenesen szemtelenség megemlíteni, sõt pofátlanság.<#vigyor>

Jó lenne nem emlegetni a queue-t sokszor, mivel jóformán teljesen megszûnt. Múlt csüt-péntek óta 5-6 között 2-5 perc várakozási idõm volt, 8kor maximum 25-30 perc... Erre hivatkozni kicsit üres kifogásnak érzõdik szerintem. 😊

Gordis2k
Én a mai bannt megvártam volna lesz megen hely bõven...

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Felgolos
A játék jó, szép, de számomra monoton(+ a várakozás tett rá egy lapáttal).Igazad van lehet partyba jobb lett volna, de ha be is tudtam lépni kevés idõm marat a játékra!+ hamar megfogott a játék és ugyan olyan hamar meg is untam!

pedig a régi l2-es idõk jutnak eszembe, hamár csoportos grindelésnél tartunk😊 , ha kifogytam a questekbõl mindig kerestem partyt LFG csatin a szintemre valamilyen elitek farmolására (kb tele van ilyen helyekkel)

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Strahd_
Grindelessel kapcsolatosan 😊 igaz meg kicsi vagyok (25) de en ugy latom az emberek nem szeretnek partyba allni... grind kuldiknel 😛 pedig neha ha mind osszeallna es ismetelheto grind kuldiket toljak le mindenki jol jarna csak neha nehez meggyozni az embereket

Krinyo

Felgolos
Én nem maradok meguntam a várakozást és giridelést.Elegem van abból hogy ha haza megyek várni kell, igaz hogy már csökkent a várakozási idõ, de már addigra meguntam ezt az egész tortúrát!Én vissza nézek a warhammerre!v

Strahd_
Wildor en nem erzem igy. sokan eladjak mert ez nem az amire szamitottak melyik mmo nal nem hagytak ott az emberek?

wow,l2,eve stb stb... sokan megveszik majd rajonnek nem erre szamitottak.
egy jatek arra kell hogy lekosson, szorakoztasson ennyi 😊

egy fps tol is ezt varod mas jatektol is ezt kell.

Elejen en ideges voltam hogy sokat kell varnom. Most hogy max fel ora alatt bejutok 😊 meg a vacsival se keszulok el mire bejutok szoval nekem idealis. Szep a jatek, bar hangulatban nekem a warhammer jobban tetszett. Ugy is valaki a tarsasag miatt fog maradni es nem azert mert masok mit mondanak vagy xy eladja az accat.

Crokin
Pedig nem érdemes kihagyni, egy igazi unikum!

Repatarurgyán

Alchemynél és tailoringnál a "szakma ablakban" a gyártandó dolgok kétszer vannak felsorolva. Minden poti pl. kétszer egymás alatt ugyanaz. Ez valami bug?
Megnéztük ezt a Shugo instát:

Feküdt a drága, fun volt a boss fight😊)

Azzal nem játszottam, mert német nyelven jutottam hozzá, és így a menü is bõven elég volt. 😄

Zomil
nálam még az Arx Fatalis a másik kedvenc fps rpg 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Morrowindben én jobb szerettem tps módban kardozgatni. 😊 És sajnáltam is kicsit, hogy azonkívül mindenhol jobban adta magát az fps irányítás.. Az egyetlen szerepjáték, amiben meg tudtam szokni teljesen az fps-t, az a might and magic VI. 😊

Azt viszont tényleg én sem értem, hogy valaki lvl30+os karit passzol el. De komolyan, ha valakinek nem jön be, az hamarabb észreveszi.. Meg amúgyis, aki összeköhint 2m kinaht, meg egy ekkora karit ennyi idõ alatt, az már jó eséllyel bétázott is, és amúgyis igen sok játékórát tolt bele igen kevés nap alatt.
Ami külön vicc, hogy a 8 órás queue-nél mindenki cry-olt és "kész vége abbahagytam" posztokat hagyott magaután, most meg megszûnt a queue, és elkezdenek lelépni az emberek...

TDC Geronimo
Ja sry

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Running
Hasonlóan gondolkodunk.😄

BEAST
Mondod ezt te 😄dd

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Hát nem olyan carebearoknak való, mint te vagy az biztos :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Zaylka
Szinte minden Elder Scrolls játékot végigvittem, ha e köré a világ köré fonnának egy mmo-t az nállam kb top favorit és ütne mindent mellette! 😊 Szeretem az Aion, de könnycsepp nélkül búcsút tudnék inteni egy Bethesda mmo miatt! 😛

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

s0n1c
pedig a bethesdánál is rebesgetik, hogy készül az elder scrolls mmojuk, és ugye ott szinte biztos, hogy fp nézetben lesz az action
Krinyo
Szerinted komoly megjegyzés volt? 😄

hát arról már most megmondom, hogy qrvanagy bukta lesz 😄
megnéztem 1-2 relative friss movie-t róla youtube-on, hát röhej az egész. az egyetlen, ami pozitívumot képez benne az a táj, bár az aion-hoz képest (sõt helyenként még a wow-hoz képest is) egy bazi nagy visszalépés kb. minden téren az a game. s mondom ezt úgy, hogy nem aion-ozok, csak youtube-on nézegetek movie-kat arról is.
mortal online szerintem funolni tökéletes lesz napi fél órát, aztán kb. ennyi, amit fel fog mutatni.
mondjuk nálam már ott elvágta magát, hogy fps :S fps-bõl mmo-t, meg fantasyt el nem birok képzelni max UT és quake szerû játékot. de ez privát személyes álláspontom, ettõl még lehetne jó a game...

ha meg csak egy szarkasztikus megjegyzés volt, akkor meg vedd úgy, hogy nem is szóltam semmit se :F

Krinyo
Megnövelték a Mortal Online pénisz slider bar-ját

Krinyo
omg

angyal2232
xDDD

Zomil
kijött egy patch a wow-hoz és most vissza mennek

(VICCEL, NEM KOMOLYAN VENNI!!!!) 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

angyal2232
miért árulja mindenki most az accját?😄

Zomil
te se voltál sokat levegön mostanában 😄DDD

Casseus
Eladó Account: (Collectors)
36 Chanter
27 Ranger
22 Templar
22 Sorcerer
2M Kina, stb..
Érdeklõdni priviben.

ha te azt tudnád...^^

angyal2232
ment a pm

VipJoco
Ha valaki új accot szeretne nállam van 1 eladó 31-es Templar asmo oldalon, minden preorder + coll edition extrával + amit eddig összeszedtem cuccal pm me 😊

Krinyo
Akkor pl jó ha nem akarsz elmászni a p*csába ah-hoz, ha kraftolsz jó ha közelben vannak mati árusok, vagy pl olyan városrészeknél ahol nincs ah.

nem ertem ezeket a private storeokat miert nem szedik ki a jatekbol veglegesenvagy mietr nem cska megadott helyen lehet használni (kiraknam oket a picsaba) eszmeletlen 1-2 (fo)vvarosban mi van...

ti hogy szavaztatok a kerdoivre? en elutasitoan 😄

anti hero

2.7 mill és 100k cp ha jól emlékszem. Bár ha nincs játékban akkor mind1.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Zomil
én szerencsére már kb. 1hete meg tudtam venni 100k-ért vki bedobta brokernek 😊

Sáska
jaja erre gondoltam, de fejbol nem igazan ment - thx a kiigazitast ;-)

(btw megvettem a water spirit II-t, miutan 15x kitakaritottuk a water room-ot Sky temple-ben s nem volt drop. akcios aron 190-ert vettem ki a brokertol.)

Tatyla
100000 haha jó is lenne...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Zomil
Spirit Erosion I: Commands the spirit to attack. Each spirit has a skill that inflicts element-specific ongoing damage on the target, decreases their defense to the elements, and increases their item drop rate.

😊

Zomil
majdnem:
Ignite Aether II : Removes up to 3 buffs from the target, and inflicts 225 damage per buff removed.
Stigma Skill.

Sáska
erre talaltak ki az SM spirit erosion I nevu skill-jet: removes 3 buffs from the target and deals 209dmg/ removed buff<#wave>

erdekessege, hogy pl. kiuti az assassin focused evasion s egyeb hasonlo skilljeit is.

Krinyo
Többet lennél stunnban mint ébren 😄

BEAST
Siman vernelek ha ugyan akkorak lennenk :dd

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Djuree
a chatbe hogy tudok írni hogy mindenki lássa? anno a wow-nál sem tudtam rájönni😄

Waaaaaagh!

közelharci kasztokkal nem szokott különösebb gond lenni, maximum elmenekül ha kevés az élete :S viszont a cleric leverhetetlennek bizonyult eddig, ahogy az SM is: kapod a feart aztán csókolom

MrStokes
Ez sztem mondjuk boritekolhato volt mar az elejen. 😊

No, azert nem adtam fel a dolgot vegleg a templarral, csak most kicsit pihentetem, amig a gladival mokazok.

Gondolom assasin-okkal is el tud banni a templar.
Kene mar kicsit duellezgetni... 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"