24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
Vicodine #23245 meno az ma szett,mivel a chanter boritasa ma fuggo,ezert olyan szettben borit ha kell ha nem -
Trollface #23244 Damage úgy érted full dps? azaz pvp chant és nem support?
Pvp-be hát van aki mr-t is tesz ,critet,attackot és accuracy-t. De nem tudom sokan több gearel tolják és cserélgetik harc közbe ahogy éppen kijön az ellen.. Pl sorc akkor vált nagyobb mrű gearre és ha a sorc cdre ment az ilyen infenró szintű skillekkel kinyíja ,amikor meg vmi meele akkor átvált abálós gearre amivel critel,stunol mint az állat... -
Dondark #23243 Chanterből érdemes damaget csinálni? A socketbe mit érdemes tenni ?
Bármilyen tanácsot szivesen fogadok:) -
MowerDonZ #23242 http://forum.enigmaworld.hu -
alyr2 #23241 2 hete szar a veteran reward nalam.. es a honlapon sem adja be. szoval csak nekem szar vagy masnal is rossz? -
MowerDonZ #23240 Jó csapatot szeretnénk rá összeállítani és jöhet is a többi MMORPG szerver :) -
Vicodine #23239 hajra hajra! bar az a baj,h aion akkora adatbazissal rendelkezik,h egy kisebb fejlesztocsoportal is igen kemeny melo lenne, ha viszonylag keves buggal lehetne uzemeltetni, illetve a jatekos letszam...bar igazabol, ha a skillek viszonylag be lesznek allitva, a tobbi elhanyagolhato egy darabig, csak ugyesen -
MowerDonZ #23238 Megpróbáljuk :) Szóval aki fejlesztőként szeretne dolgozni abban hogy végre legyen egy jó magyar szerver nyugodtan szólhat!A cél hogy több MMORPG szervereket fogunk csinálni jelenleg az AION 4.0 az első szerverünk! -
alyr2 #23237 Nem baj!Csak ingyenes a jatek, igy a tort szero nem eletkepes:) De probalkozni azert lehet, hatha -
MowerDonZ #23236 Miért baj ez hogy a magyarok is alkotni akarnak ? :( -
Trollface #23235 A mai Aion világba. -
Trollface #23234 Tört szeró.. -
MowerDonZ #23233 Sziasztok MMorpg játékokkal foglalkozó Embereket keresünk Facebook-hoz.És szintén most készülő
weblapunkhoz.
Aki kiírja az MMORPG játékokról a híreket és véleményeket.
Értelmes jó felfogású embereket keresünk.Elbeszélgetés bejelölés után.
Továbbá most készülő AION 4.0-as Szerverünkre keresünk fejlesztőt,Gm-eket,Helpereket.
Email:[email protected] címen.
Facebook:https://www.facebook.com/zoli.m.kovacs
vagy itt: [email protected]
-
Vicodine #23232 mithril coinos cuccban csodalnam ha valakit is meg tudnal olni..:DD 55on maradni tok faszsag,60tol tudod szedni a battle medalokat,amibol egesszen jo kezdo geart ki klehet szedni,azzal mar lehet pvpzni.gunnert meg nem hinnem,h nerfelik,mert bar eleg op,de azert ahogyan egyre tobb embernek jon ki a jobb gearje mas classokkal,azert latni lehet, h masik classoknak sincs mitol felniuk...gear nelkul meg nincsen mirol beszelni -
soulhunter85 #23231 Sziasztok.
Van egy 55-ös sorcim. mitril gearben.
A kérdésem: megmaradjak 55 ön míg arénás cuccokkal tudok rendesen pvp-ézni vagy inkább fejlődjek tovább és majd később is ráérek gearelődni.
ill. ez a gunner class kicsit op-nak tűnik, sorcival eddig nem tudtam egyet sem leverni. marad ilyen vagy nerfelik?
köszi a válaszokat.
-
Dcgreg #23230 közben megoldódott a probléma igazad volt KaCsaxyz a bejelentkező ablakba a teljes e-mail cím kellett acc névnek és így már beengedett. köszönöm szépen a segítséget és ezt az infót üzenem speed01-nek hogy csak megcsinálod a regisztrálást és az egész belépés azon múlik hogy e-mail címet kell megadni bejelentkezőnél acc névnek. poén: nem tudsz "@" jelet írni ott ezért ctrl+c, ctrl+v vel szoktam az e-mail bemásolni -
Vicodine #23229 ujabb medal szerzesi lehetoseg lesz 4.5ben, csak gyozzuk kivarni mire nalunk is lesz..:D -
Malachit #23228 Ebben a képben mi a különös? Csak házhoz jött a farmolni való :) -
Dondark #23227 Ma ez fogadott amikor megérkeztem farmolni :D
fél banda -
Dcgreg #23226 pedig aktiválva van. az a poén hogy mikor a korlátozott gameforge-os eu szerverre csatlakoztam akkor ott egyből beengedett. ez miért van? tudom hogy magyar légiók is játszanak az amerikai szervereken akkor mit csinálok rosszul? az is eszembe jutott már hogy esetleg az amerikai szerver mégsem ingyenes? mert pedig elvileg az.
-
Dcgreg #23225 Kacsa csináltam már új accot másik email címmel amikor a játékba szeretnék belépni ott kér egy account nevet meg egy jelszót és hiába írom be azt amivel az nc accot csináltam azt írja hogy nem talált ilyet -
#23224 Hali..
Lenne egy eladó Régi NCsoftos Fizetett accom (örök veteran GP nélkül is)
4-5 Hónap volt fizetve.
Van rajta egy 53 as gladi félig miragentbe félig pve gold cucokba 30 as Ap ékszerekkel.(wh ba 55 os Coloseum eternal pole)
399 alchemy 400+ esstap ill aether tap.
Pénz nincs rajta .
Akit érdekel Pm itt olcson adom mert feleslegesen áll , nem használom. -
KaCsaxyz #23223 A regi ncsoft accod nem jo.Az:
1. migralva lett GF-adatbazishoz (opt-in)
2. Vegleg toroltek -
KaCsaxyz #23222 http://na.aiononline.com/en/
ezen a honlapon kell accot keszitened.
A belepes:
UN: a teljes mail cim ([email protected])
PW: csak emlekszel ra :)
-
Dcgreg #23221 de nem tudom valami gondolat jeles felsorolásban kéne nekem ezt leírni pontosan hogy letudjam ellenőrizni hogy mindent jól csináltam e ha nem túl nagy kérés
-
Dcgreg #23220 Hát ha az a kérdés hogy az ncsoft account managerében add-oltam e az aiont akkor igen -
#23219 Régen én is próbálgattam, de egy hónap után beleuntam, sose engedett fel, valami van azzal :D -
Trollface #23218 Felhasználó neved az emailed és az egész kell [email protected] és a jelszó alá. Aktiváltad az accon belül az aiont? -
Dcgreg #23217 Sziasztok Legyen valaki olyan kedves és árulja el nekem hogy pontosan hogy a búsba kell fellépni az amerikai official-ra, mer már 2 napja bújom a guglit, ncsoft acc-om is van, fel van téve maximumra upgradelve az usa kliens, ami 53 gigás, de mikor be akarok lépni játékban azt írja egyfolytában hogy "ID or password does not match (2)"
Előre köszönöm -
alyr2 #23216 a regi masina shift f12 es minimum grafikaval 1-6 fpst hozott..ostromon. 4.0val javult a helyzet odakint volt kb 15-20 fps de ah mar tobben jottek akkor leesett 10 ala es nem volt ritka a par mp grafikai fagyas..:( -
alyr2 #23215 Jelenleg: Amd FX-4300 Asus M5A78L-MLX3 alaplapban 4 giga ddr3 1600Mhz(hamarosan 8 giga lesz)Radeon HD7770. Auto settingen fullratett mindent advanced enginen.En lehuztam az árnyékot 0ra igy siegen shift+F12 vel 25-35 fps shift-f12 nelkul 15-18. -
alyr2 #23214 tegnaptol Amd FX-4300, Sapphire radeon 7770 Ghz edition...most a vinyom a gyenge lancszem..de mar szembetuno a javulas:D
a 2giga ddr2 core2 E2200..2600XT utan.. -
Malachit #23213 2 éve Core i7, 12 giga ram, (1 éve) 7970 3 giga rammal, Aion SSD-n és így is tud szaggatni amikor csak kedve tartja :D Ha jön a barbie vagy radar, vagy szaggaás értesít rőlla :P
Megszokott helyeken, ahol pl. területen belül tölti a következő területszakaszt megakad, nem tudja kezelni a játékmotor a folyamatos betöltést szerintem.
Sajna most nincs időm játszani ezzel a csuda játékkal :/ -
Ariakus #23212 Na gratula, leírnád, hogy milyen géped van? Meg azt, hogy siege-nél is megvan -e mondjuk a stabil 30 fps. -
alyr2 #23211 Haha ujjjjjjjj gepem lett , igy az elynek reszeltek:D5-10 fps helyett 60 :D -
Vicodine #23210 hat ez igy nem igaz,mert 2:DD de amugy meg az arenara nem kell alapozni,az egy fos,mar csak coopba jarok glory ticket miatt,azt is csak medal miatt.de ugy alapjaban most jo nagyon a ranger,a mapok is olyanok h van hely, csak jol kell helyezkedni, nem ugy vannak a mobok mint gelkmarosban meg ingiben h 500at magadra rantasz stb... -
#23209 *hid akar lenne . F**** telefon -
#23208 Arena-ban a kite sok helyen lehetetlen . Lsd.Judas arena . Talan egy hely van ami eleg tagas arra hogy tavol tartsd magad a Glad-tol. -
Vicodine #23207 templar a nagy szopas:D -
Vicodine #23206 rangernel critre illetve magic accra erdemes pakolni,minden mas teljesen folosleges. amugy gladiatorokat rangerrel egy idoszakot leszamitva siman lehet olni.kiteolni kell,soha nem szabad egy pillanatra sem megallni mellette,illeve debuffolni trappelni.van,h 1-2 percig is eltart mire megoli az ember,de ugyanolyan gerrel nem nagy tudomany.