Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is a blood mark questek is még szarok , az új mark gear ára sincs még lenerfelve... Pvp insta nincs.. Ez így elég fos..és az emberek kempelik az egész geci térképet meh... szintezni se lehet faszom..

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein

en mar meg is untam..

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

WhiteStar
legalább amap nem az 😄

bár a keybindingek között ráakadtam pár érdekes dologra <#idiota>

meg nekem elég miniatürnek tûnnek az ikonok amapokon 😄

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

átvezetõ videók koreai nyelvuek..😄

Eddig semmi bajom nincs a patch-el. Konkrétan melózok ezerrel, itt max fórum van <#vigyor2>

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Kewanaar
Más sem tud átlogol channel váltásnál ? "töltõ képernyõ" itt megáll.. no comment

Aion: Asmo/Spatalos/Perento Rift: Defiant/Blodiron SWTOR:

Support lófütty! 2x írtam nekik eddig és 2x szépen le is zárták érdemi válasz nélkül. Az NC-s idõkben is szar volt, de akkor ingame ment és legalább megkeresett 1 gm pár óra elteltével, hogy mi a bajom. Persze ált. akkor mikor dg-ben voltam és ment a pvp ezerrel. Volt, hogy el is kezdte orvosolni és szépen dc-re vágott szerintem 😄 De legalább éreztem, hogy valaki foglalkozik ritkán felmerülõ bajaimmal 😊

Ez fura én nekem nem volt ilyen. Support. Tudom nincs olyan,de hátha. 😄

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

Szerintem simán érthetõ volt amit írtam.

Preorder, végig fizetett NC-s accom van, melyet megfejeltem 1 év 2 hónapnyi goldpakkal GF váltáskor. NC alatt és GF alatt, míg szarakodtak a VR-rel 28-ig kiküldtem minden karinak a VR-t. Majd amikor emelték 40-re elkezdtem kiküldeni azokat is, de azt tapasztaltam, hogy csak 1 karakternek engedte elküldeni a megemelt VR-eket (többinek konkrétan inaktív lett a küldési lehetõség). Ezért abbahagytam gyorsan valahol 33 környékén, mivel már akkor elkezdtem tervezni a váltást main terén, és az új mainnek megmaradjanak a VR-ek 33+-tól.

Így érthetõ volt?

WhiteStar
update megakad 52%on, file check is 92%on, valami quest.pakkal van baja. vki tud rá megoldást? újratelepítésen kívül.

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

latom megkaptuk az uj karislotokat....h az isten verne mar telibe ezeket a faszokat de komolyan

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

pedig annyira örültem volna, ha most az egyszer nem csinálnak segget a szájukból

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

amugy nem vagom mit baszkodnak..pts mukodott volt mar vagy 2 honap pts..keszen kapjak a paccset, csak fel kell tenni ...es erre sem kepesek..

Jó munkához idõ kell,..... a rosszhoz még több <#duhos2>

Kockázat az egész élet!

Lol még mindig baszkódnak...

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

WhiteStar
muszáj lesz mert azt nem fogják tudni átírni 😊)

azt nem tudják nem belerakni, ahhoz újra kéne kódolni mindent. ahhoz meg szerencsére seggfejek.

ez a két tag amugy csak engem irritál annyira h szájba akarom rúgni õket percenként?

ez az arc jol tolja,kis ranger powa
Megkérdik a rank system változik a jövõben? Azt mondja Volker nem , a faszt nem... a 4.5-be változik de bocs.. gondolom majd kihagyják azt a részét ,mert az ap farmerek sírni fognak.

Gő
Ugyan így voltam én is, és kb most is ez lesz.

Most is ez lesz sztem.

A múltkor se ment éjfélig se ,aztán lefeküdtem a pcsába.

Eddig csak 3 orat csusztak😄 Siman irhatnak hogy a peccseles random ido intervallumban lesz kesz, es akkor nem zugolodna a nep..Mert igy nevetseges az , hogy 17 orara kesz de meg este 10 kor sem...

Belton
Csak a szokásos SOONN

Ki irták hogy 18:00 utána ki irtak hogy meg nem fejeztek be , multkor ugyan ez volt majd sztem hajnal 2-3 fele talan az elsõ inditás de az megint majd össze omlik szal Holnap Délelött várható kb. ( Csak az eddigi Fail Forge os frissitésekbõl ki indulva)

BF:2-3-4(oORedstarOo)

látom gameforge megint egy rakat szar mert nincsen szerver...........
Több azt mondták majd ha kész lesz.

Ja bocs , már rég volt.

Elvileg még két óra van hátra az EU upgradebõl, kiváncsian várom hogy tudják-e tartani.

Nem nem, Trollface teljesen jól válaszolt, csak tévesen címezte white-nak.

#22934 Vicodine kérdezte: "valahol irtak mar a 10 uj veteran reward szint bonuszairol?"

És egyetértek, GP ára durva lesz. Kár volt eladni párat 30kk-n, de szerencsére még mindig long pozícióban vagyok.

cece
Szerintem a szintenként kapott rewardokra gondolt.
Most nekem is csak minden kerek 10 szint után ad egyet.

En Malachit hszet nem ertem Milyen csomag mehet csak egynek ? veteran rewardok ? Azok ugyanugy mehetnek minden karakternek.
Minden karim megkapta a 40 VR itemeket is . 60 as winget, titlet meg minden szart.
Bocs ha ertetlen vagyok de nem tudom ertelmezni ezt a hozzaszolast : #22943

Kentaur vagyok! Deréktől felfele ember , deréktől lefele ló.

WhiteStar
mivan??

Nekem csak 6 GP-m maradt, még 25kk-ért vettem õket 😊 Igaz nem tudom mennyin fogok állni patch után, mert már most 40+on vagyok simán és lejárt a legutolsó GP is amit ugyan így aktiváltam vagy 3 hete. Az igazi nagy happy az lenne, ha resetelnék 4,0-val és mondjuk 1 karinak ki tudnám dobni 1-tõl 50-ig. Az NC-nél ugye az volt, hogy minden kari megkapta, de most ahogy néztem, csak 1-nek mehet már ki a csomag :/ A régieknek így 30-ig (vagy meddig) megvan a postában tárolva az összes 😊/így lehet pl. a 10-es sorcim postaládája bedugulva WR ietemekkel 😄 / Csak a GF-es nincs :/ Azt betároltam a bárdnak a GF oldalán.

Tessék white... Új rewardok, a gp ára fel fog menni...

New Veteran Rewards
...can be viewed from the Shop part of the site in the usual section:

Level 41
1x Yasba's Grace - Valid for 7 Days
5x Powerful enhancement: Level 2

Level 42
5x Revival Stone
50x Major Divine Life Serum
1x Arena Victory Rewards Chest

Level 43
4x Mithril Medal
3x Bundle of Rabbit Transformation Candie

Level 44
5x Revival Stone
2x Major Relic Sack

Level 45
4x Ceranium Medallion
3x Rainbow Dye Pack

Level 46
2x AP Scroll II
1x Steel Narky Egg

Level 47
3x Major Relic Sack
200x Major Divine Life Serum

Level 48
1x Wave Glowstick emote card
1x Yasba's Grace - Valid for 15 days
5x Revival Stone

Level 49
3x Major Relic Sack
3x Ceranium Medallion

Level 50
1x 100% Manastone Socketing Aid (mythical)
10x Ceranium Medallion
2x Arena Ticket Supply Box

staff-et sem tud 😛

Ez quest revard doboz! Amit leírtál eddig is tudtam. A kérdés az volt pontosabban, hogy ez esetben választható-e a fegyver ami a dobozban van, vagy random és ha még random is, akkor is az extendes pole van-e benne, vagy sem?

A fegyverdobozokban mindig 1 általad hasznalhato random fegyver van.Szoval ha gladi vagy akkor szoptad mert az konyvon es orbon kivul barmit tud😄

Kéne még 1 a dobozhoz 😊 Valaki megcsinálta már a szintezõs rózsaszín questet ami oda szól? Revard 1 sárga fegyver doboz, de mi lehet benne? Extendes, vagy csak 1 szimpla nem módosítható?

Nincs mit😊 A dropod kuka volt, de legalabb ez a DC siman ment a tobbiek aktiv segitsegevel 😊
Köszi a tegnapi Bakarmáért és szakadjon meg az 1 kék gyûrû dropjával :/

valahol irtak mar a 10 uj veteran reward szint bonuszairol?
Ha raveszed Ashy-t es meg valami dps-t akkor mehetunk 😊
Elore is bocs a duplaert.
Szal a vegere meg is lett a taha gs , es utanna jottem ra hogy az extend mennyivel tobbet er. Hiaba van 10-15%+ attackod ha extendel sokkal tobb hited "er be".

Az utobbi hetekben kb 50 S gradet toltam twink tankomnak .
Nem kell a kutya. 17700p legyen meg es 2h+ ,ennyi . Azt hogy hogyan szeded ossze a te dolgod .
Ha siman a bossok mellett az osszes captaint es leadert + dranakat leutod megvan az S.
Annyi a lenyeg hogy mielott drana fieldet otthagyod legyen meg 12000p. Ha ezt szem elott tartod nem kell kombinalgatni .
Nekem annyiban volt mazlim h mindig jott egy csaj vagy 60 clericel vagy sorcal ami epp kellett . Meg neha 60 sin haver is . A tobbi mind noob toltelek volt.

Köszi, hogy kibírtad a kedvemért 😊 Ma még 1x? Pár légiós dps kéne és meg is lenne pikk pakk 😊 (kéne az a pole 😄 )

Szerintem frissítési elõkészületek miatt szarakodik. Nekem ilyen problémám nincs, mivel a módosított parancsorral beírt ikonnal indítom. Lehet ma megpróbálom a launchert is, remélem elõtölt valamit 😊

Nem fut a luncher, aztán közli, hogy nem tud csatlakozni. 😞 (Tera szintúgy)Nálatok is ez a helyzet? /lehet a GF-nál a hiba?
Hat igen, eleg erdekes DP volt... Ha nem Mala van ott reg leptem volna a francba 😊 A 2 SM meg durvan tragikomikus volt. Meg ha nem SM lenne a main karim talan fel sem tunik, de igy <#confused>
Az igen.

2 lvl 60 kari csinal s rankot siman..mi ketten csinaltuk par alkalommal...