Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helló! Nem tudja vki hogy XP-t hogy lehet recoveryzni?

AMD Phenom II X4 965 Black Edition , Sapphire HD7870 2Gb,Kingstone 2x4GB DDR3 1333Mhz

Djuree
emmegmi?

Waaaaaagh!

Hyder
de jelen esetben valsz az volt a gond, h Mp-t írtál és nem MP-t

megkülönbözteti a kis/nagy betût

Steam: [HUN]Feriggno

Zomil
remélem találsz és bannolnak a fenébe 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

semo1
talált már valaki free Bot-ot?
ami mûködik

Zomil
sõtt elég a kezdõbetüt beirni a keresett tárgynak 😊
pl. platinum ore: P O, aether gem: A G, és igy tovább

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Igen ez igaz ! "Csak az ember mindig jobbat akar"

Kösz, hogy foglalkoztál a problémámmal !

Sáska
az utobbi patchek nem voltak nagyok, ha az elso par megvan, a tobbi sima

Kösz ! De néztem már ezt is 😊
Ha jól látom ez csak 1.5.0.5 - 1.5.0.6-ra patcheli, a többit nem találtam, pedig már itt járunk: Patch 1.5.0.11

Na mindegy ! Marad majd a launcher.Elutazom, és ahova megyek a net nem éppen a legjobb (1 Mbit/s), gondoltam, ha letöltöm elõtte a patcheket gyorsabb lesz a játék telepítése.
Az, hogy a hivatalos oldalon sincs, meglep egy picit.A normális az volna, ha a client mellé szép sorban a patchek direkt linkjei is meglennének.De, ahogy írtam biztos megvan, csak én voltam figyelmetlen, 😊

Sáska
ugy latszik nem probalkoztal elegge... ;-)
google top 5 talalatban volt benne ;-)

😊 gondolod megkérdezem, ha elõtte nem próbálkoztam volna a guglival ?
De lehet, hogy én vagyok figyelmetlen, de nem találom letölthetõ formában az eddigi patcheket.

Sáska
Vki tudna segíteni, hogy külön a patcheket honnan lehet letölteni ?
Köszönöm !

Köszönöm! <#worship>

Én még OB alatt próbáltam csak, nem hiszem h sokat változott volna 😊
Pl crit kavicsra mindig úgy kerestem crit, vagy crit x

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Zaylka
Próbáld ki, vagy én vagyok pancser vagy tényleg így mûködik. Írd be, hogy Manastone: Mp +akármennyi, ekkor ha jól emlékszem semmit nem dob ki, de ha beírod, hogy Manastone: MP akkor meg igen. Én erre értettem igazából, hogy pontosan azt kell beírni amit keresel. :/ De ha nem így mûködik akkor bocs, csak valamiért ez van a fejembe.

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Frosty01
ja lehet, de kezdem unni az ilyesmit.

practitioner of the forbidden arts of death

Hyder
nyomsz enter-t akkor írhatsz oda

ha nem a megfelelõ "helyre" akarja írni, akkor pls

/s (sima chat)
/p (grp chat)
/1, 2, 3 ezek a PFG Trade és mégvalami chat

etc, etc...

Steam: [HUN]Feriggno

Hogy a fenébe lehet írni a chat ablakba? Mert csak a személyes üzenetre /whisper/ jöttem rá, írni nem tudok.

Azért ez nem igaz. Ha beírod h No Co Sw
akkor kidobja az összes Noble Cool Swordot. (tuti nincs ilyen ,csak példa 😄)

Zaylka
Szerintem visszavehetnél a stílusból, meg a Caps Lockról is levehetnéd az ujjad...

Djuree: A keresésnek annyi az átka, hogy hajszál pontosan azt kell beírni amit keresel, elég hülyeség de ez van. Teszem azt beírod mp nem fog kiadni semmit, de ha MP akkor meg dögivel. És igen, attól még, hogy az Elysok szárnya fehér, az Asmoké meg fekete, nem sok köze van a jó és rossz oldalhoz! 😊 A WoW-ban az ally és a horda se jó vagy rossz, 2 külön életforma és gyûlölik egymást, de egyik se tör a világra! 😊

Tatyla
frosty fogd vissza magad

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Krinyo
Én is 30 körül vagyok és ha eddig 1 szintet grindeltem kb, ennyi minden mmo-ban van. Ezen a szinten 90k-300k xps küldiket csináltam. Nem csak a helyszinek között kell repülgetni és anyázni, mászkálni is kell, útközben van egy csomó küldetés, üresjáratoknál pedig ott az insta ami 1 óra alatt kb fél szint.

Az asmo nem rossz. Ha jól tudom õk békét akartak, az Elyosok meg lemészárolták õket, aztán meg õket az asmok, otthon elyoséknál meg csodálkoztak h senki se tért vissza. Viszont a kivégzési hely szép és van oda könnyû quest, ami ad sapit 😄

Nincs véletlen ki választva egy alkategória ?

Djuree
hát az asmo-k mindig gyengébbek lesznek, ugye a jó mindig gyõzedelmeskedik😄
én nem is tudnék asmo lenni, mindig a jó oldalon harcolok😊

Waaaaaagh!

Djuree
ah-ban nektek mûködik a keresés? én bármit írok be nem talál semmit. olyat sem amibõl pedig van bent...

Waaaaaagh!

Zaylka
Nos pihenés képpen nézgetemm picit hivatalos honlapon a légiókat. Nos hát! Castor, rankba elsõ elyos légió a Demon Hunters, az elsõ és második oldal szinte tele 40+-os emberekkel. Lássuk, asmo oldalon rank elsõ Tangra, az elsõ oldalon szereplõk kb 60% 40+, második és harmadik oldalon szinte egy se. Ekkor kiváncsiság képpen újra elkezdtem nézni az elyos légiókat és azt hiszem rank 4-5-ig mentem le, mire hasonló kaliberû légiót találtam, mint a mi elsõnk. Ezek után teljes egyértelmûvé vált az ami 3 napja folyik siegeken. Hát akkor 1-2 hónapig elõfordulhat, hogy asmo részrõl tárgytalan a siege és picit rá kell feküdni a high level emberkék kitermelésére. 😊)

<#nevetes1><#nevetes2><#vigyor2><#vigyor2><#nevetes2><#nevetes2>

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Djuree
te jó ég😮
van aki ezért képes csinálni még 4db 30-as karit???O_o
nekem már a 20lvl elérése is egy örökkévalóságnak tûnt😄D

Waaaaaagh!

Zaylka
Ez nem hiba a játékban csak nem nekünk készült. Keleten ez a grindelés természetes! Az más kérdés, hogy 1-2 mmo hozzánk is átkerül, de az emberekhez fejlõdésben közelebb van a wow, mint ez.

Djuree: Mint mondtam több karival árulok, van egy úgynevezett olcsó kari. Na ez szinte semmi olyat nem árul ami akár 2k-nál többet érne, mégis 1M tanyázik nálla. Ott vannak a manastonek amik brokeren 400-500 kinaht érnek, más ezeket bevágja NPC-nek 1 kinahért, én meg berakom akár 200 kinahért. De, tudod hogy van a mondás, ki a kicsit nem becsüli...Amugy kék cuccokba azon szinten nem éri meg, annyival nem néznek ki jobban, és statokba se annyival jobbak, mint a zöldek, csak azért veszik, mert kék...

Más: Na ellátogattam megint a mai siegre is. Áhh ez egy vicc! 😄 Kezdõdött azzal, hogy beálltam a nagy kupacba és komolyan 37-esként high lvlnek éreztem magam, vakok között a félszemû is...Sehol egy 40+, aztán lerepültünk a fortress elé, csak rá kellett nézni a 2 bandára és nem kell matek zseninek lenni, hogy az ember tippelés nélkül rávágja, hogy az elyos kb 3szoros túlerõbe van, és tömve 40+osokkal! 😄 Meghaltam vagy 5ször aztán olyan címen, hogy ennek így semmi értelme ezen a szinten vissza a grindhez! 😊 Nem vagyok a könnyen feladós fajta, de ennek kb semmi értelme nem volt. Kíváncsi vagyok, vajon most az asmo csinálja azt, hogy hagyja, had játszanak a játszótéren a gyerekek és minden high level grindel, vagy ez lenne a valós erõfölény és az elmúlt heteket csak álmodtam? 😄

Amúgy jár ide valaki az Equites légióból valaki? Ha igen írja már le, hogy színtiszta magyar klán-e, mennyire aktív a társaság leginkább pvp terén (pve nem érdekel), láttam, hogy fortresst is foglaltatok de az csak egyszeri eset volt, vagy szinte minden siegre jártok? Ha aktívak vagytok pvp terén akkor lehet átnéznék, mert jelenleg a légióm 15th de az ég világon semmit nem csinálunk, mert a banda 80%-a 30 alatti...

Sáska
34 vagyok, es nem grindeltem magam halalra, sot 30 korul el kellett kezdjem kidobalni a questeket, mert nem tudtam ujakat felvenni, igy mostmar csak azokat csinalom, amik minimum 100k xp-t adnak (mondjuk ez sem sok, mert rested bonussal 30k xp-t kapok helyenkent a mobokert).
Lehet, ha nem talalsz questet, akkor el kell menjel grindelni, de teheted ezt mas emberekkel (gyorsabb, nem monoton, stb.. ), elmehetsz craftolni, gatherelni, pvp-zni, annyi minden van amit csinalhatsz a grinden kivul, persze ez nem az a jatek, ahol konnyen kiporgeted szoloban a karidat 50ig -elvegre mmo<#merges2>

Djuree
ez nem tetszik még ebben a játékban hogy a csajokon olyan szarul mutatnak a páncélok. ill. jól néznek ki a csajok bennük, de túl sok látszik, sztem nem ennek kéne a célnak lenni. egy full plate vért szettnél a csávó tetõtõl talpig be van borítva acéllal, ugyanaz a plate szett a csajnál meg alig takar valamit:S
ez olyan gáz, csajt indítottam, de olyan esetlenül néz így ki. miért nem lehetett jól kinézõ cuccokat adni a csajoknak is? ha lengén öltözött csajokat akarok látni akkor nem aionozni akarok...

Waaaaaagh!

Djuree
most el tudnék viselni egy effajta büntetést😄

Waaaaaagh!

megcsináltam egy questet 30on és kaptam rewadként egy kék armor zet 1ik darabját! most 5/1 és az lenne a kérdésem hogy hol tudom a több armor részt megszerezni? ja meg ahol leadtam a questet és adna 1 köv questet aminek a rewardja egy kék fegyó! csak hiába probálnám felvenni egszeren nem adja ide a questet. tudna valaki valamien tanácsot adni hogy mi lehet a baj?

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

0Fritz0
Legyen kép is:
Ha elviszed a loot-ot, akkor Dominatrix majd jól megbüntet! <#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Unknow
Bocs, de nem az a szégyen ha valaki nem bírja a grindot, hanem szerintem az a gázos ha valaki robotmódjára képes azt csinálni. Be kell látni, ez egy rohadt nagy hiba ebben a játékban.
Djuree
hát az lesz, tuti hogy nem fogok órák hosszat el ah-zgatni😊
csak olyan jó lenne kék cuccokba járkálni, de ilyen 75k-ba kerülnek még az alacsony szintûek is😞 sansztalan...na mind1...

Waaaaaagh!

Nem azért de sima grinddel tudsz haladni rendesen. Néha esik egy zöld, azt berakod ah-ba és kész. Extract vitality meg must have sajna.

Djuree
hát jó neked, az a baj nekem sosincs ilyen szerencsém, meg a pénz is odamegy ahol már van😊 nekem egy kék cuccra sincs pénzem, hogy utána eladjam. ilyen krumplikat meg virágokat meg nem fogok kirakni fillérekért ah-ba. meg elmegy a sok pénz a repkedéssel meg teleportálással. arra meg szükség van mert rohadt lassú a haladás, nem tudom miért nem lehet repkedni mindenhol, vagy legalább lenne hátas mint wow-ban.
lehet én is elpasszolom az acc-om, mert ez így elég gáz, hogy csak az tud igazán érvényesülni aki órák hosszat elszöszöl ah-ban, vagy a profokkal. wow-ot is ezért hagytam abba, aki nem kockult napi 10 órákat annak nem volt esélye sem. nekem ennyi idõm játszani sincs, nemhogy csak ah-zak ennyit. legalább lehetne találni kék tárgyakat hogy eladhassam, azok elég sokat érnek, de nem találok olyat sohasem😞

Waaaaaagh!

MeoH
Sok WoWboy nem birja a grindot...? 😛 Sztem semmi gond a fejlodessel, bar lehet, hogy az en L2hoz szokott lelkem birja a dolgot. Bar 1etertek a q.k adhatnanak tobb xpt, mert vicces, hogy felorat futkozol es ad 40Kt, 1 mob meg 13kt...

fuck mmo's..i.,

Unknow
Szerintem is sokan fogják abbahagyni a játékot emiatt. Ez egy óriási probléma :S Bár én már lassan elérem a 40et ahonnan megint van értelme instázni és stb... Ettõl függetlenül tényleg nagyon hazavágja a játékot ez a dolog.
Zaylka
Pont ezért javasoltam a 10-es karikat, max 2 óra alatt megvan! Beállítod õket warehouse közelébe és mindössze annyi a macera benne, hogy át kell logolni. Az account warehouse-n keresztül pedig ingyen lehet pakolni, nem kell leveleket küldözgetni és ugye mondanom se kell, hogy olcsóbb azoknak a tárhyelét bõvíteni kezdeti szintre, mintha a sajátod tolnád ki. Ahogy olvastam messze vagy még a 40-tõl, haverom most lépte meg a 40-et és több, mint 1 milla volt a spellek tanulása. Szerintem így kalkulálj. 😊

Ma nézegetem brokert, közbe olvasgatom chatet és egyik srác árul egy 35ös kék fegyot, áhh mondom egye fene megveszem hátha nyerek rajta valamit, ha meg nem akkor meg használom és kész. Srácra ráírtam, azonnal ide is adta. Furcsáltam na de mindegy. Nézem brokert erre 500k-ért olcsóbban van bennt. Gondolom a srác jót nevetett magába. Hát nem volt mit tenni, elkezdtem én is árulni annyi különbséggel hogy rátettem még 500k-t! 😄 Természetesen nyomtam a marketinget, hogy offereljenek, erre rámír egy srác, hogy tesz a "nem létezõ utolsó offerre" 300k-t, ha azonnal oda adom neki! Jajj hát mondom egye fene, jól jársz vele! Szóval kerestem 800k-t 15 perc alatt anélkül, hogy különösebben bármit is csináltam volna. 😊 Ezt csak azért írtam le, hogy lásd nem kell ide jó drop meg semmi, csak ésszel kell csinálni. Jó most ezt bemákoltam és elsülhetett volna másképp, de a lényeg, hogy ha csak annyit csinálsz, hogy forgatod a pénzt egy csomót lehet vele nyerni! 😛

MeoH
PvEben nem sok szerepe van, Pvpben viszont fontos, mert ott mar konnyeden misselsz.

fuck mmo's..i.,

Azért van Dodge 😊

Hát lehet hogy én is megszabadulok az accountomtól.
30 körül iszonyat grind kell. Ölj meg 1000000 mobot és ad 32K XP-t és a szinthet 4 milla XP kell. Ezt nagyon elbazták. Meg ez a pénz dolog. Halálnál 20K, és még repülj vissza ahova kell, 10K. Hát kösz de kösz nem. Pedig nagyon jól indult. Ez ilyen koreai-kínai farmereknek lett kitalálva.
Djuree
az accuracy mire jó? mert pontosság itt nem igazán van, minden nyílvesszõm talál rangerként. vagy a dmg-t növelné ez is?

Waaaaaagh!

Fehercsoki
NCSoft Launcher azt a klienst szedi le amiben már nincs gameguard?