Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Phenom II X4 965 Black Edition , Sapphire HD7870 2Gb,Kingstone 2x4GB DDR3 1333Mhz
megkülönbözteti a kis/nagy betût
Steam: [HUN]Feriggno
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

pl. platinum ore: P O, aether gem: A G, és igy tovább
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Kösz, hogy foglalkoztál a problémámmal !
Ha jól látom ez csak 1.5.0.5 - 1.5.0.6-ra patcheli, a többit nem találtam, pedig már itt járunk: Patch 1.5.0.11
Na mindegy ! Marad majd a launcher.Elutazom, és ahova megyek a net nem éppen a legjobb (1 Mbit/s), gondoltam, ha letöltöm elõtte a patcheket gyorsabb lesz a játék telepítése.
Az, hogy a hivatalos oldalon sincs, meglep egy picit.A normális az volna, ha a client mellé szép sorban a patchek direkt linkjei is meglennének.De, ahogy írtam biztos megvan, csak én voltam figyelmetlen, 😊
google top 5 talalatban volt benne ;-)
De lehet, hogy én vagyok figyelmetlen, de nem találom letölthetõ formában az eddigi patcheket.
Köszönöm !
Pl crit kavicsra mindig úgy kerestem crit, vagy crit x
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
ha nem a megfelelõ "helyre" akarja írni, akkor pls
/s (sima chat)
/p (grp chat)
/1, 2, 3 ezek a PFG Trade és mégvalami chat
etc, etc...
Steam: [HUN]Feriggno
akkor kidobja az összes Noble Cool Swordot. (tuti nincs ilyen ,csak példa 😄)
Djuree: A keresésnek annyi az átka, hogy hajszál pontosan azt kell beírni amit keresel, elég hülyeség de ez van. Teszem azt beírod mp nem fog kiadni semmit, de ha MP akkor meg dögivel. És igen, attól még, hogy az Elysok szárnya fehér, az Asmoké meg fekete, nem sok köze van a jó és rossz oldalhoz! 😊 A WoW-ban az ally és a horda se jó vagy rossz, 2 külön életforma és gyûlölik egymást, de egyik se tör a világra! 😊
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
én nem is tudnék asmo lenni, mindig a jó oldalon harcolok😊
Waaaaaagh!
Waaaaaagh!
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
van aki ezért képes csinálni még 4db 30-as karit???O_o
nekem már a 20lvl elérése is egy örökkévalóságnak tûnt😄D
Waaaaaagh!
Djuree: Mint mondtam több karival árulok, van egy úgynevezett olcsó kari. Na ez szinte semmi olyat nem árul ami akár 2k-nál többet érne, mégis 1M tanyázik nálla. Ott vannak a manastonek amik brokeren 400-500 kinaht érnek, más ezeket bevágja NPC-nek 1 kinahért, én meg berakom akár 200 kinahért. De, tudod hogy van a mondás, ki a kicsit nem becsüli...Amugy kék cuccokba azon szinten nem éri meg, annyival nem néznek ki jobban, és statokba se annyival jobbak, mint a zöldek, csak azért veszik, mert kék...
Más: Na ellátogattam megint a mai siegre is. Áhh ez egy vicc! 😄 Kezdõdött azzal, hogy beálltam a nagy kupacba és komolyan 37-esként high lvlnek éreztem magam, vakok között a félszemû is...Sehol egy 40+, aztán lerepültünk a fortress elé, csak rá kellett nézni a 2 bandára és nem kell matek zseninek lenni, hogy az ember tippelés nélkül rávágja, hogy az elyos kb 3szoros túlerõbe van, és tömve 40+osokkal! 😄 Meghaltam vagy 5ször aztán olyan címen, hogy ennek így semmi értelme ezen a szinten vissza a grindhez! 😊 Nem vagyok a könnyen feladós fajta, de ennek kb semmi értelme nem volt. Kíváncsi vagyok, vajon most az asmo csinálja azt, hogy hagyja, had játszanak a játszótéren a gyerekek és minden high level grindel, vagy ez lenne a valós erõfölény és az elmúlt heteket csak álmodtam? 😄
Amúgy jár ide valaki az Equites légióból valaki? Ha igen írja már le, hogy színtiszta magyar klán-e, mennyire aktív a társaság leginkább pvp terén (pve nem érdekel), láttam, hogy fortresst is foglaltatok de az csak egyszeri eset volt, vagy szinte minden siegre jártok? Ha aktívak vagytok pvp terén akkor lehet átnéznék, mert jelenleg a légióm 15th de az ég világon semmit nem csinálunk, mert a banda 80%-a 30 alatti...
Lehet, ha nem talalsz questet, akkor el kell menjel grindelni, de teheted ezt mas emberekkel (gyorsabb, nem monoton, stb.. ), elmehetsz craftolni, gatherelni, pvp-zni, annyi minden van amit csinalhatsz a grinden kivul, persze ez nem az a jatek, ahol konnyen kiporgeted szoloban a karidat 50ig -elvegre mmo<#merges2>#merges2>
ez olyan gáz, csajt indítottam, de olyan esetlenül néz így ki. miért nem lehetett jól kinézõ cuccokat adni a csajoknak is? ha lengén öltözött csajokat akarok látni akkor nem aionozni akarok...
Waaaaaagh!
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
Ha elviszed a loot-ot, akkor Dominatrix majd jól megbüntet! <#hehe>#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
csak olyan jó lenne kék cuccokba járkálni, de ilyen 75k-ba kerülnek még az alacsony szintûek is😞 sansztalan...na mind1...
Waaaaaagh!
lehet én is elpasszolom az acc-om, mert ez így elég gáz, hogy csak az tud igazán érvényesülni aki órák hosszat elszöszöl ah-ban, vagy a profokkal. wow-ot is ezért hagytam abba, aki nem kockult napi 10 órákat annak nem volt esélye sem. nekem ennyi idõm játszani sincs, nemhogy csak ah-zak ennyit. legalább lehetne találni kék tárgyakat hogy eladhassam, azok elég sokat érnek, de nem találok olyat sohasem😞
Waaaaaagh!
fuck mmo's..i.,
Ma nézegetem brokert, közbe olvasgatom chatet és egyik srác árul egy 35ös kék fegyot, áhh mondom egye fene megveszem hátha nyerek rajta valamit, ha meg nem akkor meg használom és kész. Srácra ráírtam, azonnal ide is adta. Furcsáltam na de mindegy. Nézem brokert erre 500k-ért olcsóbban van bennt. Gondolom a srác jót nevetett magába. Hát nem volt mit tenni, elkezdtem én is árulni annyi különbséggel hogy rátettem még 500k-t! 😄 Természetesen nyomtam a marketinget, hogy offereljenek, erre rámír egy srác, hogy tesz a "nem létezõ utolsó offerre" 300k-t, ha azonnal oda adom neki! Jajj hát mondom egye fene, jól jársz vele! Szóval kerestem 800k-t 15 perc alatt anélkül, hogy különösebben bármit is csináltam volna. 😊 Ezt csak azért írtam le, hogy lásd nem kell ide jó drop meg semmi, csak ésszel kell csinálni. Jó most ezt bemákoltam és elsülhetett volna másképp, de a lényeg, hogy ha csak annyit csinálsz, hogy forgatod a pénzt egy csomót lehet vele nyerni! 😛
fuck mmo's..i.,
30 körül iszonyat grind kell. Ölj meg 1000000 mobot és ad 32K XP-t és a szinthet 4 milla XP kell. Ezt nagyon elbazták. Meg ez a pénz dolog. Halálnál 20K, és még repülj vissza ahova kell, 10K. Hát kösz de kösz nem. Pedig nagyon jól indult. Ez ilyen koreai-kínai farmereknek lett kitalálva.
Waaaaaagh!