Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Phenom II X4 965 Black Edition , Sapphire HD7870 2Gb,Kingstone 2x4GB DDR3 1333Mhz
Van ventri és web site is.
Ingamen belül: Uwalla, Naipy, Hisagi tudtok érdeklödni!
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
na mind1, felveszem az alchemyt, a potik nagyon kellenek és venni meg drágák (az a drága ami egybõl tölt,a többi kb. semmit nem ér). sokszor a béna cleric sem tud gyógyítani, ha nem lennének fasza potijaim már haltam volna rengetegszer😊
ez a skill tanulás meg tényleg nem olcsó dolog, nekem is elmegy rá a pénzem jó része. meg amit még akarok az inv tárhelyet felhúzni maxra minnél hamarabb, de ez is marha drága.
Waaaaaagh!
Djuree: A poti azért nem így mûködik, hogy ész nélkül tolhatja magába, van azon szép kis cd! 😊 Amúgy meg ha már a templar sebzésbe a béke feneke alatt van, legalább legyen az az elõnye, hogy jobban bírja. Tény, meleevel kb esélytelen megölni, de sorcként ha nem ér hozzám, és nem blockol sokat akkor nem nagyon tud mit aktiválni. 😊
A profos dolog. Én mondtam neked, hogy ez kétélû dolog. Vegyünk egy példát. Szeretnél egy kék fegyot. Na most ugye elõbb kell egy sima fehérhez mats, aminek a zöld változata kell, ergo lehet, hogy nem proccol zöldre. Majd jön a kék változata. Na most ugye ebbõl lehet zöld vagy kék, matsra elköltesz vagy 500k-t, ha kék lesz vagy használod vagy eladod 1M-ért, ha nem proccol akkor kaptál egy zöldet amit esetleg megvesznek 200k-ért, hopp máris buktál 300k-t. Szóval hidd el, 1 milla az pikkpakk elillan, 300+ profoknál egyet pislogsz már elment az a kis zsé! 😊 Én szinte midnen játékba úgy csinálom, hogy inkább kerüljön picit többe de megveszem készen a cuccokat, minthogy kockáztassak és bukjam az összes pénzem. Bár ezt jelenleg egyszerûbben megoldom, az év világon semmire nem költök, kivéve a profok húzására! 😊 Na meg ugye ott van a 3 szintenkénti spellek tanulása, ami most 38on sztem több mint fél milla lesz, 35-ön asszem 360k volt! 😄
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
van itt baj a pvp-vel bõven, wow-ban is volt dögivel, ezért nem szeretek én pvp-zni...
Waaaaaagh!
itt nem fogok, amennyi pénz kell annyi mindig van, de több sosem.
az a baj hogy ezeknek a goldsellereknek nagyon jól megy, hiába tiltom le õket jönnek újak, már a postaládámba is küldik a szarjaikat. ha bannolják is õket akkor meg vesznek új accot akár minden nap. amennyit keresnek vele az az újj acc naponta nem pénz nekik.
ez a szakma dolog is nagyon gáz, még a work orderek miatt fejlõdni nem is olyan nehéz, de hogy egy kibaszott szar bõr csimmát megcsináljak, annyi alkatrész kell hozzá hogy olcsóbb megvenni egyben a csimmát. meg kifarmolni az alapanyagokat sem egyszerû már ehhez a szar csizmához sem, akkor egy jobb cucchoz meg mi kell?
Waaaaaagh!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Mert akkor reroll. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Kezdõként az lenne a kérdésem hogy hogy tudok másik világba jutni?
Most Poeta-ba vagyok.Köszi!
Tegnap is legalább tízen ütöttünk egyetlen Elyos Templart, az meg fél perc után elunta és több, mint fél HP-val elrepült.
Ha legalább egy kis sebzést belehetne vinni, akkor azzal nem lenne gondom, de ez a csóka is csak azért sebzõdött, mert volt egy 40 feletti Asmo az oldalunkon.
Itt inkább a kevés disznó alázza le a sok ludat. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ami engem zavar, hogy lvl20-ig nem latsz ellenseges jatekost, de egy ideig meg utana se; 25-ig en speciel egy riftbe se botlottam bele, 25-tol meg mar ott van abyss. Azon a szinten meg akkora az unbalance, hogy ihaj... amihez meg hozzajon, hogy itt 1-2 szinttel nagyobbat szinte meg se tudsz utni, szal kb. meg ott is 0 a pvp elmeny. Nincsenek bg-k/sc-k se. 😞
Marad a remeny, hogy egyszer majd jobb lesz. 😛
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Veni, vidi, vici
Az lenne a kérdésem hogy ehez jár valamennyi játékidõ? mert beírtam az ncsoft honlapján az accountomhoz a serialt de nem fogadja el 😞
AMD Phenom II X4 965 Black Edition , Sapphire HD7870 2Gb,Kingstone 2x4GB DDR3 1333Mhz
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
amíg van kereslet sajnos addig fognak létezni a játékokban...rajtunk múlik (rajtam tuti nem 😊 )
Cucc tárolásra meg ott a warehouse, vagy csinálsz 1-2 órán belül egy tizes karit, bemész fõvárosba és oda pakolsz.
Map en nézd meg melyik szín az és ott lesz
Ott tudod növelni a tasid méretét is
Steam: [HUN]Feriggno
Waaaaaagh!
Waaaaaagh!
lusta vagyok nézegetni az árakat, hogy mi mennyi stb. játszani akarok nem ezzel pöcsölni, persze így nehezebb dolgom van de mind1. majd ha nagyon kell pénz akkor keresek egy goldsellert legfeljebb, habár wow-ban átvertek egyszer ezzel, akkor vettem volna elõször és utoljára goldot😊 irigy voltam a többiekre a jó cuccaikkal, nekem meg nem volt sose semmi értelmes cuccom😞
Waaaaaagh!
Én soha nem voltam pénz gondba. Szinte mindig esett vmi cucc adtam elfele brokeren keresztül, még olyanokat is amik max 400-500 kinaht értek, 3 karin keresztül árulom folyamatosan a cuccokat, ugyanis a broker slot az véges. 20-as szinten nem tom, olyan 800k körül lehetett a pénzem? Soha nem esett kék, se gold world drop, csak zöldek. Alchemy és cooking a profom de egyikbõl se csinálok pénzt, nem adok el cuccokat, még 30 körül egyetlen kék könyvet adtam el amit csináltam de annyi. Emellett órákat töltök el és nézegetek különféle cuccokat, veszek goldokat meg kékeket és megpróbálom drágábban eladni, csak ésszel kell! Most 3 karin van vagy 11M kinah-m, lehet itt könnyen pénzt csinálni csak okosan kell. 😊) Egy klántársam Armorsmith szinte nem volt olyan amikor nem proccolt volna kékre és folyamatosan árulja az 500k-t érõ rucikat, inkább nem kérdezem tõle mennyi zséje van! 😊 Másoknak kiskre rámegy a fél vagyonuk õ meg ingyen hozza bárhova megyünk együtt, legyen group vagy alli kisk, szó nélkül teszi le és semmit nem kér! 😊 Ez van ha valaki mákos és ért is a pénzcsináláshoz... ^^
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
nekem mindig elmegy potira, meg mikor a brokernél veszek pár cuccot, pedig nem veszem mg ami drága, de 30k-nál sosincs több pénzem. lvl20 vagyok. vagy ezen a szinten ez normális hogy csak ennyi lóvém van?
profom a tailoring, ami most lvl90-es. vagy gyártanom kéne a tailoringal cuccokat amiket eladnék? lehetne ebbõl pénzt csinálni?
Waaaaaagh!
http://www.onlinekeystore.com/Aion/
6400ft ettõl nem veszel olcsóbban sehol.
BF:2-3-4(oORedstarOo)
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
practitioner of the forbidden arts of death
Esetleg akinek usa cd kulcsa van az leírhatná a személyes tapasztalatait 😊
Amire pedig már az elején kellett volna gondolnom, de fel sem merült bennem az az alapvetõ tény, hogy ki kéne alaposan tisztítani a gépet :-)
Lényeg a lényeg, proci kivesz ráégve a paszta 😊 így egy alapos tisztítás után 30fokot nyertem a procinál és máris minden megy rendesen
de hogy erre miért is nem gondoltam az elején <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Steam: [HUN]Feriggno