Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi Meoh! 😊

AMD Phenom II X4 965 Black Edition , Sapphire HD7870 2Gb,Kingstone 2x4GB DDR3 1333Mhz

Kalil szerveren Elyos Oldalon lvl2 légionk 52 memberrel várja new playereit!
Van ventri és web site is.
Ingamen belül: Uwalla, Naipy, Hisagi tudtok érdeklödni!

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Djuree
hát igen, én is így vagyok a profokkal, akkor ezzel a tailoringal mellényúltam de nagyon😄
na mind1, felveszem az alchemyt, a potik nagyon kellenek és venni meg drágák (az a drága ami egybõl tölt,a többi kb. semmit nem ér). sokszor a béna cleric sem tud gyógyítani, ha nem lennének fasza potijaim már haltam volna rengetegszer😊
ez a skill tanulás meg tényleg nem olcsó dolog, nekem is elmegy rá a pénzem jó része. meg amit még akarok az inv tárhelyet felhúzni maxra minnél hamarabb, de ez is marha drága.

Waaaaaagh!

Zaylka
Igazad van, 2-3 percenként csuklott a srác, azt azonban tegyük hozzá, hogy bejött közénk és úgy élt 2 percig, hogy 50-en ütötték, õ meg addig kivégzett vagy 20-at. Az aoe pörgésébõl kaptam 3k-t, inkább nem voltam rá kíváncsi mit kap az akit direktbe üt...Na de amúgy mindegy, 1 hónapig elkerülöm azt csá, utána meg õ is ugyanúgy fog dõlni, mint ahogy mi hullunk most tõle, de legyen inkább 2 hónap, ennyire talán nem érek rá játszani! 😄

Djuree: A poti azért nem így mûködik, hogy ész nélkül tolhatja magába, van azon szép kis cd! 😊 Amúgy meg ha már a templar sebzésbe a béke feneke alatt van, legalább legyen az az elõnye, hogy jobban bírja. Tény, meleevel kb esélytelen megölni, de sorcként ha nem ér hozzám, és nem blockol sokat akkor nem nagyon tud mit aktiválni. 😊
A profos dolog. Én mondtam neked, hogy ez kétélû dolog. Vegyünk egy példát. Szeretnél egy kék fegyot. Na most ugye elõbb kell egy sima fehérhez mats, aminek a zöld változata kell, ergo lehet, hogy nem proccol zöldre. Majd jön a kék változata. Na most ugye ebbõl lehet zöld vagy kék, matsra elköltesz vagy 500k-t, ha kék lesz vagy használod vagy eladod 1M-ért, ha nem proccol akkor kaptál egy zöldet amit esetleg megvesznek 200k-ért, hopp máris buktál 300k-t. Szóval hidd el, 1 milla az pikkpakk elillan, 300+ profoknál egyet pislogsz már elment az a kis zsé! 😊 Én szinte midnen játékba úgy csinálom, hogy inkább kerüljön picit többe de megveszem készen a cuccokat, minthogy kockáztassak és bukjam az összes pénzem. Bár ezt jelenleg egyszerûbben megoldom, az év világon semmire nem költök, kivéve a profok húzására! 😊 Na meg ugye ott van a 3 szintenkénti spellek tanulása, ami most 38on sztem több mint fél milla lesz, 35-ön asszem 360k volt! 😄

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Krinyo
Ez nem mortal kombat hogy 1v1ezni kellene, mass pvp, fort ostrom, ott mindenki hullik mint a féreg.

Djuree
ez itt a baj hogy akit ütnek annak mondjuk van 100 healing potija és sosem hal meg, mire elfogynak a potik addigra elunom az életem. meg a clericek mindig felgyógyítják majd magukat, lényegében halhatatlanok, ezek mellett a kis sebzések mellett. a wow-ban jó volt mert ott azért jóval nagyobb sebzések voltak.
van itt baj a pvp-vel bõven, wow-ban is volt dögivel, ezért nem szeretek én pvp-zni...

Waaaaaagh!

Djuree
már pedig kereslet mindig lesz, aki játszani akar nem a pénzel baszakodni az sztem megveszi. 5euro 1milla arany. nem egy nagy összeg és sztem 1 milla az elég jó sokáig, ha nem költi el felelõtlenül az ember fia. mondom ezt úgy hogy nem vettem még goldot és nem is fogok soha. egyszer akartam wow-ban mert kiba ideges lettem (de ez egy hosszú történet), de ott kifizettem és nem kaptam semmit😞
itt nem fogok, amennyi pénz kell annyi mindig van, de több sosem.
az a baj hogy ezeknek a goldsellereknek nagyon jól megy, hiába tiltom le õket jönnek újak, már a postaládámba is küldik a szarjaikat. ha bannolják is õket akkor meg vesznek új accot akár minden nap. amennyit keresnek vele az az újj acc naponta nem pénz nekik.

ez a szakma dolog is nagyon gáz, még a work orderek miatt fejlõdni nem is olyan nehéz, de hogy egy kibaszott szar bõr csimmát megcsináljak, annyi alkatrész kell hozzá hogy olcsóbb megvenni egyben a csimmát. meg kifarmolni az alapanyagokat sem egyszerû már ehhez a szar csizmához sem, akkor egy jobb cucchoz meg mi kell?

Waaaaaagh!

Krinyo
Annyit írtál magas szintû, honnan veszed hogy egy szinten van veletek? Én is templar vagyok és engem is ütöttek 10en, benyomtam pár skillt 50% less damage taken + 25% hp, absorb shield aztan a végén egy +100% heal. Nem tudtam elfutni de egy 20 secig ott álltam és bírtam.

Ha full arany cuccokban van és benyomja a shieldjét akkor yap. Bár az is igaz, h nem sebez sokat 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

0Fritz0
Tehát azonos szinten a templar kibír több, mint tíz játékost healer nélkül? (vagy akár azzal)
Mert akkor reroll. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Mocsok22
Sziasztok.
Kezdõként az lenne a kérdésem hogy hogy tudok másik világba jutni?
Most Poeta-ba vagyok.Köszi!

Krinyo
A templar erre való, lehet ütni.

Krinyo
Rift mindig ugyanazokon a helyeken van, mindig írják chaten hol van, simán megtalálható. Abyssban sincs akkora unbalance ahogy mondod, nem egyedül kell menni, ez nem 1v1 játék.

0Fritz0
Engem is az zavar, hogy egyetlen magas szintû játékos kivégezhet mindenkit.
Tegnap is legalább tízen ütöttünk egyetlen Elyos Templart, az meg fél perc után elunta és több, mint fél HP-val elrepült.
Ha legalább egy kis sebzést belehetne vinni, akkor azzal nem lenne gondom, de ez a csóka is csak azért sebzõdött, mert volt egy 40 feletti Asmo az oldalunkon.

Itt inkább a kevés disznó alázza le a sok ludat. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Van arena. Az mas kerdes, hogy mekkora szerepet fog kapni.
Ami engem zavar, hogy lvl20-ig nem latsz ellenseges jatekost, de egy ideig meg utana se; 25-ig en speciel egy riftbe se botlottam bele, 25-tol meg mar ott van abyss. Azon a szinten meg akkora az unbalance, hogy ihaj... amihez meg hozzajon, hogy itt 1-2 szinttel nagyobbat szinte meg se tudsz utni, szal kb. meg ott is 0 a pvp elmeny. Nincsenek bg-k/sc-k se. 😞
Marad a remeny, hogy egyszer majd jobb lesz. 😛

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

nem azert tudtak vedeni a varat tegnap mert eleven high lv mert 2-3 percenkent legalabb 1* csuklott a srac hanem azert mert volt kb 100 asmo es 400-500 elyos es hiaba oltunk meg 200-at egybo visszajottek es hulottak az emberek 😄

Veni, vidi, vici

MeoH
Kell hozza gamecard is, vagy bankkartya vagy paypal.

fuck mmo's..i.,

Helló! Na vettemEU-s cd keyt az Aionhoz az onlinekeystore.com-ról.
Az lenne a kérdésem hogy ehez jár valamennyi játékidõ? mert beírtam az ncsoft honlapján az accountomhoz a serialt de nem fogadja el 😞

AMD Phenom II X4 965 Black Edition , Sapphire HD7870 2Gb,Kingstone 2x4GB DDR3 1333Mhz

Ams
jobb lenne ha néha utána olvasnál...

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

nem az a baj, hogy nem lehet kiszûrni a gold sellereket hanem, hogy vki megveszi tõlük a cuccot 😛

amíg van kereslet sajnos addig fognak létezni a játékokban...rajtunk múlik (rajtam tuti nem 😊 )

te hallod,én asmo vagyok😄
Zaylka
Azt mellékesen megjegyezném, hogy nállatok már rég vannak olyan emberek akik nemhogy 80k de 130k AP fölött vannak, nállunk a legmagasabb meg a 100-at se éri el. Úgyhogy az AP farmolás nem hiszem, hogy a siegen múlt... És ne érts félre, nem akarom az elyos bagázst lenézni, mert miért tenném, de ha ez a 2 gyerek nincs itt ugyanúgy bukjátok, mint ahogy az elmúlt napokba! 😄 De gondolom õk pontosan erre terveztek, fõleg az Evilbunnys legion, míg mi a mentünk siegekre grindelés közbe élvezni a játékot, ott a legtöbben agyatlan grindeltek 7/24-be, hogy kijöjjön ez a különbség! 😊 Végül is nem volt rossz ötlet, mert ez az Eleven gyerek is, 2 healer rácuppan, bejött közénk, és mi 40 alattiak balra meg jobbra dõltünk! 😄 Vajmi kevés vizet zavart, hogy a srác mellett ott volt még több mint 100 elyos! 😛 Meg ott van valami Disco gyerek, valami sin, hát sztem az se 45 alatti. Na de amúgy tök mindegy, a legiom úgyse tudna elfoglalni egy fortresst ergo nekem aztán tök 8 elyos vagy asmo uralja. Sõt tovább megyek, így hogy kikapunk még esküszöm, hogy jobb, mert nem az van, hogy fél óra alatt vége a siegnek, mert visszaszorítottuk az elyos bagázst és inkább nem jönnek. Azokon összejött max 2-3k, itt meg ugye volt egy támadás, utánna pedig egy védekezés, és bár buktuk mind2-t 7k AP jött össze csak a 2 siegen! Megéri vagy megéri? 😄

de van arena mindkét fõvárosban,és a pvpt ne szidd,mert az a game erõssége,nincsen anyázás,nincsen ugatás h miért ölöd le a másikat,egyszerüen meg kell ölni nincsen mese..L2-ben mindíg az volt a gas,h ment a rinya h jaaajjj má,mié ölté le tee,meg mé vagy vörös...,itt ez a kétoldalas dolog nagyon bejön,volt már rá példa más mmoban is,de ez az elsõ ahol normálisan is van megcsinálva!meg duelozgatáshoz nem kell arena amugy sem,azt tudsz bármikor tolni,de ki nem fossa le az 1v1et,ez egy mmo..
angyal2232
Kár hogy nincs arena vagy bg ebben a játékban... ez a world pvp ez annyira cinkes..

remélem is h most õk nyerik a siegeket,így legalább tudunk majd mi is farmolni abysspontokat,ha lesz elyososoknak is valamilyük...
Zaylka
Na asszem egy jó idõre fordult a kocka Castoron. 2 srác nyeri az egész elyos bandának a sieget, meg a saját personal healereik! 😊 2 lvl 50-es teljes gold cuccokba, hozzájuk se tudunk érni, legalábbis a casterek, amit meg a melee üt rajtuk azt meg simán felhealelik. Picit hozzászokott az asmo társaság a nyeréshez és nem járnak siegre, ez a 2 gyerek meg tönkreveri a lvl 38as bagázst. Hol vannak a mi 50-eseink? 😊)

Zaylka
Pedig a pénzcsináláshoz türelem kell. Szerintem a goldselleres dolgot meg alapból felejtsd el, mondjuk nem tudom minek gondolkozol ilyenbe ha már egyszer átvertek, de te tudod...

Cucc tárolásra meg ott a warehouse, vagy csinálsz 1-2 órán belül egy tizes karit, bemész fõvárosba és oda pakolsz.

Djuree
ja értem, kösz.

Waaaaaagh!

Hyder
a Market District-ben

Map en nézd meg melyik szín az és ott lesz

Ott tudod növelni a tasid méretét is

Steam: [HUN]Feriggno

Djuree
és az hol van? sehol nem találtam hasonlót.

Waaaaaagh!

Van Warehouse.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Djuree
amúgy ezeknek a goldsellereknek nagyon jól megy, napi 20-30ezer ft-ot megkeresnek wow-ban pl...az a baj ki sem lehet szûrni õket...

Waaaaaagh!

Djuree
ja a másik hogy nincs valami hely ahol tárolhatom a sok cuccom? inv-ben nem fér el, sokszor dobálom ki a sok nyersanyagot mert nem fér el semmi.

Waaaaaagh!

Djuree
hát kösz a tanácsot, az a baj ehhez a brokeres dologhoz nagyon nincs türelmem a játékban (a valóságban meg így csináltam elég komoly mellékest, adtam-vettem a cuccokat😄), meg nem is veszik a cuccaimat ha nagy ritkán találok valami zöld cuccot, 3k-5k-ért elviszik, de annyiból meg sosem lesz pénzem😞
lusta vagyok nézegetni az árakat, hogy mi mennyi stb. játszani akarok nem ezzel pöcsölni, persze így nehezebb dolgom van de mind1. majd ha nagyon kell pénz akkor keresek egy goldsellert legfeljebb, habár wow-ban átvertek egyszer ezzel, akkor vettem volna elõször és utoljára goldot😊 irigy voltam a többiekre a jó cuccaikkal, nekem meg nem volt sose semmi értelmes cuccom😞

Waaaaaagh!

Zaylka
Bocs a dupláért, egy hasznos tanács! Ha nem mersz kockáztatni elég ha húzod az extract aethert+vitalityt és adod el amit csak összeszedsz. Hidd el, lusta embereken rohadt könnyû meggazdagodni. Csak fél millát kerestem pl azzal, hogy szedtem Salix Logot és árultam drágán brokeren, mert volt olyan quest amihez kellett, de az emberek többsége lusta húzni a gather skillt! 😊 Szóval hajrá!

Zaylka
Az olyan craft amikkel ruhákat csinálsz nagyon kétélû dolog. Ha mákos vagy akkor dõl belõle a pénz, sorra adod majd el a kék cuccokat, ha nem vagy mákos és szinte alig proccol hát a zöldekbõl nem fog meggazdagodni fõleg, hogy még a matsokat se fedezi. Próbálkozni szabad persze!

Én soha nem voltam pénz gondba. Szinte mindig esett vmi cucc adtam elfele brokeren keresztül, még olyanokat is amik max 400-500 kinaht értek, 3 karin keresztül árulom folyamatosan a cuccokat, ugyanis a broker slot az véges. 20-as szinten nem tom, olyan 800k körül lehetett a pénzem? Soha nem esett kék, se gold world drop, csak zöldek. Alchemy és cooking a profom de egyikbõl se csinálok pénzt, nem adok el cuccokat, még 30 körül egyetlen kék könyvet adtam el amit csináltam de annyi. Emellett órákat töltök el és nézegetek különféle cuccokat, veszek goldokat meg kékeket és megpróbálom drágábban eladni, csak ésszel kell! Most 3 karin van vagy 11M kinah-m, lehet itt könnyen pénzt csinálni csak okosan kell. 😊) Egy klántársam Armorsmith szinte nem volt olyan amikor nem proccolt volna kékre és folyamatosan árulja az 500k-t érõ rucikat, inkább nem kérdezem tõle mennyi zséje van! 😊 Másoknak kiskre rámegy a fél vagyonuk õ meg ingyen hozza bárhova megyünk együtt, legyen group vagy alli kisk, szó nélkül teszi le és semmit nem kér! 😊 Ez van ha valaki mákos és ért is a pénzcsináláshoz... ^^

Tatyla
vegyél vissza

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Djuree
valaki nem tudná leírni hogyan lehet pénzt szerezni?
nekem mindig elmegy potira, meg mikor a brokernél veszek pár cuccot, pedig nem veszem mg ami drága, de 30k-nál sosincs több pénzem. lvl20 vagyok. vagy ezen a szinten ez normális hogy csak ennyi lóvém van?
profom a tailoring, ami most lvl90-es. vagy gyártanom kéne a tailoringal cuccokat amiket eladnék? lehetne ebbõl pénzt csinálni?

Waaaaaagh!

Belton
Már be linkeltem párszor...
http://www.onlinekeystore.com/Aion/
6400ft ettõl nem veszel olcsóbban sehol.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Djuree
szted miért usa cd kulcs a neve?:S

Waaaaaagh!

me kényszerít valaki vagy mi a faszom?😊
antgecc
bolti dobozos nem kell? enyém eladó

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Frosty01
vannak itt jópáran akik eladják neked kevesebbért is hehe 😄

practitioner of the forbidden arts of death

Krinyo
de tudunk, csak olyan vicces drágán megvenni a játékot hogy mindenki úgy vette meg... 😄

Kár. 😞 Esetleg nem tudtok egy weblapot ahol olcsón lehet venni EU-s cd keyt? Mert én 50 dollárt nem adok érte+fizessem a havidíjat is :S

Szerintem USA cdkey csak USA szerora jo.

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy ha magába veszek egy cd kulcsot a játékhoz (USA CD kulcs) akkor én csak amcsi szerón fogok tudni gémelni vagy europain is?
Esetleg akinek usa cd kulcsa van az leírhatná a személyes tapasztalatait 😊

Running
madness...

Hyder
na, lekopogom...úgy tûnik megoldódott a probléma

Amire pedig már az elején kellett volna gondolnom, de fel sem merült bennem az az alapvetõ tény, hogy ki kéne alaposan tisztítani a gépet :-)

Lényeg a lényeg, proci kivesz ráégve a paszta 😊 így egy alapos tisztítás után 30fokot nyertem a procinál és máris minden megy rendesen

de hogy erre miért is nem gondoltam az elején <#falbav><#falbav>

Steam: [HUN]Feriggno

lvl10-en kapsz magától.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;