Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zaylka
Evasionról nem tudok nyilatkozni a resnek viszont high end pvpbe nagyon sok szerepe van. Nem véletlenül van telenyomva ressel az AP-ból vehetõ cuccok. Spelleket, stunnokat resistelsz vele, 50-en sokkal többet érsz ressel, mint hpval.

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

rezes
Warhammer Online

Fonok.Ki az a corporation?

Sáska
nyilvan a fejlesztok is ebbe az iranyba akartak eltolni ezt a dolgot, azert annyira nem amatorok, hogy _veletlenul_ tegyek a dropok nagy reszet bind on equipre.

Van vkinek arról tapasztalata, hogy a magic resistek mennyire hatásosak, van értelme ? Illetve az evasion-ra érdemes rakni ? Úgy láttam, hogy nem számottevõ a változás a támadás kivédésére, ha van rajtam vagy nincs.
Van ezekrõl vmi leírás vhol, hogy pl. 100 evasionnal mennyi esély van a dodge-nak százalékosan ?
Köszi!

MrStokes
Onnantol kezdve, ha mar kulonvalaszthato lenne, hogy hasznalat celjabol dob adott dologra valaki, vagy csak azert h anyagi javakhoz jusson annak eladasa altal, mar jobban kezelheto lenne a helyzet.

Amellyiben valaki egy olyan targyra needel, amit nem tud hasznalni (vagyis egyertelmu, hogy eladasra szanja), mikor is egy masik illetonek hasznalatra kellene az adott targy (es ezt jelezte is szinten need dobassal) akkor mar az illetot nyugodt szivvel lehetne lehordani, kioktatni, illetve kib*szni adott party-bol, ha szukseges.

De az ilyen roll rendszerrel eselytelen az ilyesmi.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Running
Hát nem tom, eddig talán 1x farmoltam 2 órán át, hogy meglegyen a kövi szint, de az sem volt kötelezõ, csak nem találtam partit elitekhez. Most 31 vagyok, FT-t napi 2x megjárom és annyi q-em van ami megoldásra vár, h válogatni is alig tudok.
Szerintem nagyon rendben van ez a dolog. Mondjuk tényleg nem lenne rossz, ha bossok néha dobnának valami értelmeset is, de nem baj az, ha nem járkál mindenki full kék sárga cuccokban. Zöld mindenbõl meg sima liba.

Sáska
"Egy a titok nyitja: nem muszájból, kötelességbõl kellene játszani, hanem mert jólesik... "

sztem is ide vezetheto vissza. Nekem is az volt, hogy amikor indult a jatek, akkor nyomtam ezerrel, de mivel dolgozom, s vannak egyeb real life kotelessegeim, be kellett lassam, hogy sajna nem tudom tartani az iramot a legio azon tagjaival, akikkel egyutt indultam. Ugyhogy nem is erolkodom, haladok szepen a magam tempojaban, s nem feszulok olyan dolgokon, hogy mikor lepek mar szintet, meg hogy minel hamarabb legyek 50. Jatszogatom a magam tempojaban, annyit amennyi jolesik, ugyis behozom oket ha lvl50 leszek😊

Me0w
Ertem. Jatszottal elotte valami mas MMO-val, te kozepso fo egergomb? Mert en nem talaltam olyat, ahol ennel kevesebbet kellett volna grindelni.

Csak a wow-ot ne hozd fel... 3 evig jatszottam, nemegyszer huztam fel karaktert, a klonbseg ott annyi, hogy a questekben nem 15 x-et es 20 y-t kell olni, hanem a felet, de 3x akkora teruleten vannak elszorva.

Together we'll fly someday...

én asmo vagyok teso.
szerintem nekem olyan village nincs

RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer

Grind? A grind szerintem 10 óra folyamatos hent fullbuffban mint állat és a végén látni, hogy 1 azaz egy %-kal vagy közelebb a következõ szinthez. Jobb esetben. 😊 Mindezt mindenféle körítés, quest, pvp stb nélkül, szárazon! Ez grind.

Mindennemû quest, insta, raid, pvp, siege feldobja ezt. Talán egy kis pvp vagy siege lassít a haladáson, de iszonyat jó, hogy fél percet nem kell érte mozogni a farmolástól és nem buksz xp-t.

És igaz, hogy nem adnak olyan sok xp-t a questek, de ez is csak inkább ránézésre. Mert tegnap lenyomtam 4 questet abyssban egyhuzamban, és egyszerre adtam le õket. Igenis érezhetõ mennyiségû xp jött csak a leadásból is! Egy a titok nyitja: nem muszájból, kötelességbõl kellene játszani, hanem mert jólesik...

Történetesen beszélek angolul, és nekem ez a grind is sok. És elég sokan panaszkodnak emiatt. De mivel te megmondod a frankót, biztos a fél világ hülye... te...te jobb egérgomb.
Me0w
Agairon villageben Hannet nevu NPC adja, o <General Vendor> 😊 Eloszor van egy kis utazasos resz, majd a kovetkezo quest FT-ben megkeresni a votl szerelmet. Ez a Sipus teremtol eszakra levo reszen van, 8 mobot kell pluszban megolni, ott lesz az NPC egy aranyhalom tetejen. Majd ezutan megegyszer vissza kell jonni, mert Komedet kell megolni a kek cuccert.

Me0w
Tudod mi a grind? Osszeszedni wowban a netherwing mountot, napi 6 oraban cirkaltam a banyaban, 5-7 sortstarsammal egyutt, mindent megolve, hatha lesz netherwing egg. Ez ahoz kepest hawaii es esti feny.

Igazából az is grind ^^ Magától nem szalad bele az xp. Most vagy solo vagy instance, de grind.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Talán Me0w stílusa hagy kívánnivalót maga után, de az agyatlan grindtõl is kva messze van a játék. Miért nem a 90-300k xp-s kék questeket, vagy a 300-600k-s kampányokat csinálod? Nehogymár a kínaiak tehessenek róla, hogy nem tudsz játszani. 😊 2 óra alatt úgy beleszalad fél szint a kariba 33-on, hogy észre se lehet venni. Nem is beszélve a 3-4ezer AP-rõl emellett, ha persze meg tudja védeni magát az ember.

Már elnézést a stílusért mindenkitõl, de folyton megy a nyavalygás a grind miatt, ezt csak én nem érzem ténylegesen? XP-ért szinte sose grindelek, az csak úgy jön. Ha valami miatt farmolom a mobokat, az mindig lóvé miatt van..

Kicsit szét kéne nézni. Hétvégén is találtam egy questet kint a terepen Heirontól 20 secre repülve, valami majom adta, 150k xp és 2 worthy greater weap fluxot adott egy darab kajáért ami 700 kinah volt brokernél. És senki se hallott róla akike kérdeztem. 😄

Bocs de milyen küldi van FT-be ami ad kék fegyot jutalmul?
Nekem 35 re kéne fegyo de az istennek sem akar esni.

RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer

Zomil
Destiny Elyos légio tagokat keres Spatalos szerveren, részletek az oldalon.

Destiny Elyos légió honlapja

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
és ugy gondolod akkor nem fog needelni, ha lesz greed is? 😄DD
dehogynem

Amugy fire temple kb. semmit nem ér, szököévente járok oda, xp nem jön jól, a drop meg mégúgyse, van olyan akinek 90 menetböl 1szer sem dobott kromede :S

szoval sztem nem éri meg oda járni 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Me0w
Rangerem van, es ne haragudj, a kettonk kozul szerintem te vagy szellemileg lejjebb. Vegulis is, nem en farmolok coin questet xpert 😄

Me0w
Ez igy igaz, Kromedetol en eddig 1 arany lootot lattam, egy staff volt. A ket Rotan ring olyan 8 runbol lett meg, vagy nem azt dobta, vagy valami nyomi chanter elvitte :/ A kulcs droprate sokkal jobb ejjel az Obscurakbol, volt ugy, hogy mig a group maradekara vartunk, ketto is esett az unalomuzo pullok alatt.

Igazabol FT a Hannet's quest miatt eri meg, azert 32-n a kapott kek orb/jewel/weapon/bow stb. nagyon jo statokkal bir.

Ja, meg 70 molar kell a cipohoz, sajnaljatok 😞

Hal'istennek at lehet adogatni a cuccokat altalaban, de normalis loot rendszer tenyleg kene. Erdekes, nekem is a gladikkal van bajom, tegnap pl. siman raneedelt a nyomi az ambush 2 stigmamra. 😛
Nem tudom min buktunk el, normalisnak tuntek. Lehet azzal volt baj, hogy allandoan roviditeni akartak, es falon maszkaltunk meg glideoltunk, amibe mindig belehalt valaki. 😄

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Ezért kell klánnal menni ^^ Ám fire temple-rõl azt hallottam h drop változó. Volt akinek 2 kör alatt összejött mind a 3 drop, valaki meg egész nap ott volt és semmi. (ha jól tudom ide nem olyan magasa a cd)

Nem szabad folytatni.. Háromszor voltam kulcsot ütni, két alkalommal 3 embernek kellett - 2 kiesett 15 perc alatt, maradék egy 2 órán át nem. Harmadik alkalommal 2 embernek kellett csak - 1 esett 10 perc alatt, 1 soha. Az utolsót _nem szabad_ megpróbálni sem! 😄

Maga az insta laza, a mellékbossok sokkal jobb rate-tel dobnak mint Kromede, igaz nem annyira tápot. De 30-as tank igazából már végigviszi a 33-37 közti eliteket egy jó partyval. Csak mivel nagyobb a szórás mint TC-ben (30-38), a kissebbek nagyon silány xp-t kapnak.

Frosty01
sajnos ez FORDÍTVA is ugyanígy van. és nem csak instáknál

practitioner of the forbidden arts of death

Strahd_
😉 jo tank a kulcs oda... es meg ha sikerul jo tankot is kifogni 😛 neha nem jon ossze a csapatnak... rengeteg penzt hagytam mar ott soul healre.
Puggal csak a gond van 😛 foleg a drop osztasnal remelem lesz valami need,greed stb opcio lootoknal mert ez igy nem tokeletes (lasd kek staff, magic boost +mana+contenctracio medlara stb re dobalozo gladik 😛 )

Tegnap egy het pihi utan belogoltam a mainemmel, hogy meg kene mar csinalni az FT kulcsot. Akadt is party, 3 orat szoptam veluk, de nem lett meg a 3 kulcsbol csak 2. Elore felek en attol az instatol. 😄

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Nem, csapatjátékra lett kitalálva. 30-tól ott a Fire Temple ^^

most, hogy kiosztottál mindenkit és megmondtad a frankot, meghogy te milyen fasza is vagy sorcival

TANITS MESTER!

lvl 10 az 3-4 óra, 40es gatheringgel 😄
Utána jön csak a neheze ^^

Me0w
Orokkevalosag? Tegnap este, hulyesegbol, inditottam egy maget, most 11-es azt hiszem 😊

Me0w
Mert a hozzad hasonlo szerencsetlenek nem beszelnek 5 szot sem angolul. Tudod, nem az ismetelheto questeket kell csinalni, mert azok vagy coin vagy penzszerzo questek. De gondolom jol korulneztel questek utan, egy 5 meteres korben, hogy csak azt az egyet talaltad meg.

Me0w
Ha, en remelem hogy agyrakot kapsz, te fereg.

Majd meglepodsz, mikor rajossz, hogy a potihoz szukseges viragnak 1000 arany darabja. Lehet szedni is. kb 3 helyen, es 20% csak az eselye, hogy fresh lesz. Az alchemy sem egy leanyalom.
lvl20-on farmolj Tempest/Frost Wind spiriteket. jo Xp+csomo kacatot/zoldet dobal. A berakod brokerhez, es a penz is jon szepen.
Ja, es Lunax melletti kari ad ezekre questet, amiert coint kapsz, amit be lehet ott valtani szep zold cuccokra.
Picit grindelos, de legrovidebb ut a penzhez ezen a szinten.
En negyed szintet grindeltem itt (18,3/4 rol 19 re) osszeszedtem kozben 60 000 aranyat, es az egesz nem volt 1 ora, ugy hogy 2 mobonkent le kellett ulnom. 19 tol meg beadott vagy 10 questet rogton, igy nincs mar grindre szuksegem.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Strahd_
Valaki tudja esetleg hogy Ginseng Digger mi a respawn ideje? 😊 miutan a hetvegen 1 szer leoltem de az esett staffot egy pechemre velem partyban levo Gladiator rollolta "jo lesz az altomnak" felkialtassal...

Kisebb az esélye h megszakítanak cast közben.

Zaylka
Ha jól tudom akkor csökkenti az esélyt, hogy bekapott sebzés által megszakítsák a castolásod.

A concentration pontosan milyen bónuszt ad ?

És ez vajon hogy fog repülni? 😊

angyal2232
Lehet valahogy változtatni a karakteremen? A külsején tehát fej forma, test testalkat stb! mert azthiszem valaki mondta hogy valami kõvel lehet! Ha lehet hol,hogyan, és mennyibe kerül <#fejvakaras>

Remélem tényleg ilyen a sorceres 50-es szinten...

Sortûz

Aether Hold-varázslattal felkapja, aztán Aether Flame-mel sorozza, ennek ha jól olvastam az Aionarmory-n, akkor fél másodperc a visszatöltése. A végén ha jól veszem ki akkor Freezing Winddel vág oda. Egyébként mi ez a szaltózás? Már többször láttam, van ilyen lehetõség is?

Hyder
a virágokat az öltözõbe kérném 😊

Steam: [HUN]Feriggno

Zaylka
Úristen, 1 nap után csak leesett valakinek mire céloztam? 😄D

Satisfactory
Ha minden igaz akkor Novemberben lehetõség lesz ingyenes transferre.

retired Sorcerer @ Spatalos

Köszönöm! Egyébként valahogy meg lehet azt oldani hogy egyik szerórol a másikra átvinni egy karaktert? Mert a hülye fejemmel Francia szerverre csináltam karit. 😞

AMD Phenom II X4 965 Black Edition , Sapphire HD7870 2Gb,Kingstone 2x4GB DDR3 1333Mhz

Tatyla
39-esen a karim:

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Satisfactory
Hali! Talált már valaki egy használható oldalt ami pvp videókkal foglalkozik? Olyan anno livepvp.com -os ra gondoltam, de másfajta is jöhet. (Igen, leszáradnak az ujjaim a góglin való kattyintgatásból.)

retired Sorcerer @ Spatalos

Sáska
nyomd meg a "j" betut, ezzel elojon a quest journal, s ott kipipalhatod, hogy melyiket kovesse nyomon.

Nekem az volna a problémám, hogy a küldetéseket nem írja ki. Mit csináljak?
Hyder
a Soul Bind mellett ál egy Soul Healer

nála kell nem kevés pénzért

Steam: [HUN]Feriggno