Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
Van ezekrõl vmi leírás vhol, hogy pl. 100 evasionnal mennyi esély van a dodge-nak százalékosan ?
Köszi!
Amellyiben valaki egy olyan targyra needel, amit nem tud hasznalni (vagyis egyertelmu, hogy eladasra szanja), mikor is egy masik illetonek hasznalatra kellene az adott targy (es ezt jelezte is szinten need dobassal) akkor mar az illetot nyugodt szivvel lehetne lehordani, kioktatni, illetve kib*szni adott party-bol, ha szukseges.
De az ilyen roll rendszerrel eselytelen az ilyesmi.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Szerintem nagyon rendben van ez a dolog. Mondjuk tényleg nem lenne rossz, ha bossok néha dobnának valami értelmeset is, de nem baj az, ha nem járkál mindenki full kék sárga cuccokban. Zöld mindenbõl meg sima liba.
sztem is ide vezetheto vissza. Nekem is az volt, hogy amikor indult a jatek, akkor nyomtam ezerrel, de mivel dolgozom, s vannak egyeb real life kotelessegeim, be kellett lassam, hogy sajna nem tudom tartani az iramot a legio azon tagjaival, akikkel egyutt indultam. Ugyhogy nem is erolkodom, haladok szepen a magam tempojaban, s nem feszulok olyan dolgokon, hogy mikor lepek mar szintet, meg hogy minel hamarabb legyek 50. Jatszogatom a magam tempojaban, annyit amennyi jolesik, ugyis behozom oket ha lvl50 leszek😊
Csak a wow-ot ne hozd fel... 3 evig jatszottam, nemegyszer huztam fel karaktert, a klonbseg ott annyi, hogy a questekben nem 15 x-et es 20 y-t kell olni, hanem a felet, de 3x akkora teruleten vannak elszorva.
Together we'll fly someday...
szerintem nekem olyan village nincs
RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer
Mindennemû quest, insta, raid, pvp, siege feldobja ezt. Talán egy kis pvp vagy siege lassít a haladáson, de iszonyat jó, hogy fél percet nem kell érte mozogni a farmolástól és nem buksz xp-t.
És igaz, hogy nem adnak olyan sok xp-t a questek, de ez is csak inkább ránézésre. Mert tegnap lenyomtam 4 questet abyssban egyhuzamban, és egyszerre adtam le õket. Igenis érezhetõ mennyiségû xp jött csak a leadásból is! Egy a titok nyitja: nem muszájból, kötelességbõl kellene játszani, hanem mert jólesik...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Már elnézést a stílusért mindenkitõl, de folyton megy a nyavalygás a grind miatt, ezt csak én nem érzem ténylegesen? XP-ért szinte sose grindelek, az csak úgy jön. Ha valami miatt farmolom a mobokat, az mindig lóvé miatt van..
Kicsit szét kéne nézni. Hétvégén is találtam egy questet kint a terepen Heirontól 20 secre repülve, valami majom adta, 150k xp és 2 worthy greater weap fluxot adott egy darab kajáért ami 700 kinah volt brokernél. És senki se hallott róla akike kérdeztem. 😄
Nekem 35 re kéne fegyo de az istennek sem akar esni.
RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer
Destiny Elyos légió honlapja
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
dehogynem
Amugy fire temple kb. semmit nem ér, szököévente járok oda, xp nem jön jól, a drop meg mégúgyse, van olyan akinek 90 menetböl 1szer sem dobott kromede :S
szoval sztem nem éri meg oda járni 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Igazabol FT a Hannet's quest miatt eri meg, azert 32-n a kapott kek orb/jewel/weapon/bow stb. nagyon jo statokkal bir.
Ja, meg 70 molar kell a cipohoz, sajnaljatok 😞
Nem tudom min buktunk el, normalisnak tuntek. Lehet azzal volt baj, hogy allandoan roviditeni akartak, es falon maszkaltunk meg glideoltunk, amibe mindig belehalt valaki. 😄
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Maga az insta laza, a mellékbossok sokkal jobb rate-tel dobnak mint Kromede, igaz nem annyira tápot. De 30-as tank igazából már végigviszi a 33-37 közti eliteket egy jó partyval. Csak mivel nagyobb a szórás mint TC-ben (30-38), a kissebbek nagyon silány xp-t kapnak.
practitioner of the forbidden arts of death
Puggal csak a gond van 😛 foleg a drop osztasnal remelem lesz valami need,greed stb opcio lootoknal mert ez igy nem tokeletes (lasd kek staff, magic boost +mana+contenctracio medlara stb re dobalozo gladik 😛 )
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
TANITS MESTER!
Utána jön csak a neheze ^^
lvl20-on farmolj Tempest/Frost Wind spiriteket. jo Xp+csomo kacatot/zoldet dobal. A berakod brokerhez, es a penz is jon szepen.
Ja, es Lunax melletti kari ad ezekre questet, amiert coint kapsz, amit be lehet ott valtani szep zold cuccokra.
Picit grindelos, de legrovidebb ut a penzhez ezen a szinten.
En negyed szintet grindeltem itt (18,3/4 rol 19 re) osszeszedtem kozben 60 000 aranyat, es az egesz nem volt 1 ora, ugy hogy 2 mobonkent le kellett ulnom. 19 tol meg beadott vagy 10 questet rogton, igy nincs mar grindre szuksegem.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Sortûz
Aether Hold-varázslattal felkapja, aztán Aether Flame-mel sorozza, ennek ha jól olvastam az Aionarmory-n, akkor fél másodperc a visszatöltése. A végén ha jól veszem ki akkor Freezing Winddel vág oda. Egyébként mi ez a szaltózás? Már többször láttam, van ilyen lehetõség is?
retired Sorcerer @ Spatalos
AMD Phenom II X4 965 Black Edition , Sapphire HD7870 2Gb,Kingstone 2x4GB DDR3 1333Mhz

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
retired Sorcerer @ Spatalos