24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • alyr2
    Spatalos meg telemachuson elvileg sok van
  • Totoka88
    Kösz a "segítséget"... Esetleg annyit el bírna valaki mondani, hogy melyik szerveren vannak sokan a magyarok?
  • Vicodine
    rift??atya isten az a formedveny nem zart meg be?:DD ki a fene jatszik azzal a fostubussal???? aion sem egy matyohimzes, de ahhoz kepest maga a foldi paradicsom:DDD
  • torrente111
    másik :)
  • alyr2
    szerintem keress masik jatekot!
  • Totoka88
    Hello!
    Most akarok megint elkezdeni AION-ozni. Érdemes újra elkezdeni? Szervereken vannak sokan, vagy kihaltak? Melyik szerveren van sok magyar? Külföldiekkel nincs kedvem tolni :D
  • Malachit
    Kuka gearrel meg ne akarjak már arcoskodni :) Tegnap is feldobtam 1 sorcira 3 dotot + 1 chain skill is ráment és még a pajzsát se dobta le. Közben meg megölt 1 gladit is mellékesen.

Így marad elsőnek a BM farm, közbe a mith szedegetés és majd utánna lehet bepróbálkoznom az új ap gearrel :/ De elsőnek még azt a kb. 100 millát kéne legyúrnom ami maradt 65-ig.
  • Vicodine
    glory elso hely: tok random, semmit nem szamit a tudas, volt, hogy elso helyen voltam vegig, az utannam levo embernel 6 vagy 8 killel tobbem volt, az utolso masodpercben meg elso voltam, aztan az utolso helyen levo ember megolt mert alig volt mar hpm, visszaestem a harmnadik helyre, o meg az elso lett...siege az kuka, ki a faszom fog olyan keson fent lenni meg amikor reggel melo, s rankos insta meg kb lehetetlen, bgt is vagy meg nyeri az ally vagy nem, szal marad a mithrilen napik-hetik, es azt atvaltani..nagyon gazos
  • alyr2
    Glory elso hely 3 ceramium medal.Uj BG ladaban lehet 1-3 crea medal.Szerzel shattered megalokat es beváltod ugy 50%, hogy ceramium lesz belole. lehet gyártani 2 szakmaval.Az uj fort instakban is kapsz S rank eseten azthiszem 5 darabot A rank eseten 3 darabot..+siegek..
    Gloryval az a baj hogy teamelnek..Sorcival nem tudok ervenyesulni mert a chanter cleric tobbseg van es az emelt supression miatt kb a cleric halhatatlan a chanter meg stunlockol..cc nem jatszik mert ugyis kiutik azonnal..
  • Malachit
    Ezen nincs mit csodálkozni, ez keleti játék. Emlékezz csak az előző kontent elején milyen cumi volt medált szerezni. Tempemmel is csak azért lett meg a full kondi 2-es AP ruha, mert előgyűjtöttem a medált 55-ről és kb 800-at váltottam be instant 60-ra érve (amiből valami 150-190 medál lett, ha jól emlékszem).

MIvel itt a bárdnak nem volt előélete, így neki nem is tudtam előkészíteni a medál hegyeket. Gyorsításként lehet alkalmazni, hogy ha megvan a bm ruha (amit fullra számolva vagy 1700-1800 medál), lehet visszamenni a hetikre, napikra 60-as szinten csinálni minden medál adó questet + eye-t/instát farmolni szabadidőben kulcsokért, lootért.

Amúgy tegnap megmutatkozott a bárd leendő ereje, questmobnak beraktak egy szuper elit majmot egy barlangba (skillje nem sok volt, csak mele-t ütött), csapat küldetésnek. Egyedül levertem több mint félig, csak rámpoppolt egy korábbi 1 hites 4 fős csopi menet közben és közösen levertek :/ És megmutatkozott, hogy mennyire kevés már ezen a szinten az 50-es ruha+fegyó, mert alig sebeztem és volt resist is pár :(
  • Vicodine
    amugy ez a keramium medalos dolog nekem euba gyanus...na aionban is ilyen nehez szerezni? most sieget ne nezzuk mert az szart sem szamit, milyen mas lehetoseg van? mert ez h mithrilt kell gyujtogetni es atvaltani....
  • Malachit
    Köszi a tájékoztatást. :)
  • Vicodine
    battle medalos szettet szedd ki, az teljesen jo kezdesnek mind pvpben mind pveben. persze meg sem kozeliti a 65os abysst, de jelenleg azt lehetetlen kiszedni a medal miatt. siegek hulye idopontban vannak, szal onnan kevesen tudnak medalt szerezni, illetve csak az kap medalt akinek nincs mar szuksege ra annyira mint a masiknak, mert neki van nagyobb dpse(fasszopo rendszer, menem tudjak lecopyzni a gw2es rendszert, h az kap rewardot aki ott van es oli azt a geci mobot. az mindenki egyforman megkapja a jutalmat...). En is gunneremnek csak az ekszereket szedem ki, meg 60as abyss armort 15ozom azt joccakat. Rangeremnek ugy van meg a 65os felso, hogy 4.0ba atvittem 400 mithril medalt es bevaltottam, amugy mashonnan meg egy darab nem jott. Allitolag hall of knowledgebol 5 jon ha s rankot tolsz, akkor megerne elkezdeni kifarmolni a 65os szettet ha meg tudod csinalni, mivel ap nem gond, de az a kibaszott medal...huhh elhuztam kicsit, lenyeg, h battle medal szettet szedd ki elsonek:D
  • proba718
    Érdekelne Guild Wars 2 acc.
    Aion kinat-t adok

[email protected]
  • Malachit
    65-öt elérve mire és merre érdemes fókuszálni majd, ha a 65-ös ap ruhát szeretném kiszedni? (gondolom ostromok alap, de mi még?)

Jelenleg 64 vagyok 50-es fenris fegyóval és 50-es elit ap ruhában (10+-re húzva) :P A mobok érezhetően már lassan fexenek meg :/ de úgy terveztem, hoyg ez ki is tart max szintig. A terv 60-ig működött, csak onnan volt érezhető, hogy kevés lesz kicsit. :(
  • Trollface
    Armor Set
  • Vicodine
    a lenyeg szamomra nem is a skineken van, hanem a supli boxon,ami ha 1 dbot dob csak mar megeri:D apnak mar tul nagy jelentosege ugy sincsen, de igy a kiadott kinah nagyban redukalodik, 15/db az jol hangzik...de szerintem nem 1 lesz benne, mivel box
  • Trollface
    Hall of Fame
  • proba718
    Eladó acc.

65-as gladiator (spatalos ely oldal)
    full pvp és pve set (65s) fegyoval
    65 star office pvp set (nem BM)
    3500 Battle Medal
    400ezer Crucible Insignia
    11ezer Kahrun's Symbol (sok sok encsiköre elég)
    400 Legion Coin
    2500 Wright's Token
    7 alt kari ,5 master craft (lvl 65)
    full veteran extrák 4 éves
    ,10 godstone
    plussz 2 év gold pack
    7 milliard kinah (külön ia)

Részletek e-mailben

[email protected]

• Belton
    Kis változás A kinah eladva , csak az account maradt meg, és nem 12.000 hanem 7000Ft. Akit érdekel Pm
  • KaCsaxyz
    dharpan = sharpan, csak kora reggel van (nem mintha nem faradtan tudnek gepelni) :D
  • KaCsaxyz
    57-esen meg nem foglalkoznek szettel. Ha megis akkor BT. En rahajtanek a kahrun cuccokkra. Kicsit lassan jon ossze de megeri. Heti es napi kuldik vannak ra + dharpan/kamar dungik adnak symbol-t. Sorci a karid, annak mindenkeppen orb-ot adj.
  • BoneDragon
    Idén nincs halloween móka?
  • Dondark
    57es sorcerernek milyen armor szettet szedjek össze és hogyan? Fejlődésnek mit javasoltok? Bármilyen tanács jól jönne, stigmák,orb v spellbook stb...
    Kb 1 hónapja tolom ezért nem vagyok nagyon jártas:).
  • x3rb
    Botot persze hogy nem banolnak .
    Azok is eszik a GPt ha tradelni akarjak a goldot. Van vagy 50 bot tuti oldalankent. Szal 100 korul szerverenkent.
    Nem tudom mennyi szerver van . Gondolom 8-10 . Szal havi 800-1000 GP plussz bevetelt hulye lenne Gf megvonni magatol.
  • Vicodine
    nofare haveromat mar vagy haromszor kibannoltak ilyen 3 napokra csunya beszed miatt,es mondtak neki ha folytatja vegleg banoljak, ismerek latasbol olyan botokat,amik mar kb fel eve folyamatosan farmolnak, azokat meg nem....erdekes dolgok ezek, bar ki hiszi el, h akik fizetnek a botert, abbol nem jut gfnek is...meg erdekes, amint vmi uj patch kijon, masnapra mar ott van hozza az osszes uj bot, az uj skillekkel mindennel, fullosak, nyilvan ezekhez sincsen kozuk. tiszta ovi neha az egesz, jajj cunya beszeder banolnak de botert meg scriptert nem...szegyen, de mondjuk pvpben nem zavar mert aki bena az igy sem tud nyerni
  • alyr2
    Spatalos Elyos oldal detto ugyan ez...emberkednek hogy mekkora kemenyek, de egyenlo felallasban mindig szopnak.. vannak a V ude legiobol, nightclub meg meg vagy 2 masikban akkora valogatott faszok hogy az valami elkepeszto, szerintem ezeknel a felveteli kovetelmegy hogy fogyatekos legyel..persze van kivetel..de nagyon keves..
    Mas tema..egyik ismerosomet kibannoltak csiteles miatt.. 1 hetre..kapott levelet GF-tol hogy meg 3 dobasa maradt..Eljen free to cheat..
  • Vicodine
    semmi,csak egy vilag nagy barma, allandoan oltogat mindenkit, h ok,mint elyosok mekkora kiralyok vagyunk, amikor pvpben nyernek nem latja at, h altalaban azert nyernek mertm minimum 5szor annyian vannak, vagy naluk van sm nalunk nincsen, macrokat csinal arra,h csak zergben vagy transformban tudunk elyt olni, amikor ez pont forditva igaz meg hasonlo iq minuszos dolgokat rinyal allandoan, de vmi istentelen ostoba es retardalt stilusban, es en vissza szoktam neki irni, mert az emberi agy hianyat egy emberi testbol nehez kibirni szo nelkul, erre meg amikor kicsit csunyabban irtam sst csinalt es bekuldte gfnek, mint egy idiota ovodas kisgyerek,h "jaaaj apuci, cunyat mondott az a baci", tehat total elmeroggyant, es arra veri a nyalat, h smje van, es h meg tudolni...vaze konyorgom, smel ha vki nem tud megolni barmilyen mas classt, akkor annak vagy nincs is billentyuzete, vagy elromlott a monitorja vagy vmi...sm ellen azert nem is duelezik senki mert 1v1ben lehetetlen megolni, es veri magat h milyen jo player...:DD egy igazi faszcimbalo hurkale,es ezt nem is titkolja:D
  • alyr2
    Vico, most kivancsiva tettel mi tortent?
  • Vicodine
    na mind1 aki talalkozik vele azmondja meg neki h egyszer elverem mint a lovat,meg a gyerekes feljelentgeteseit fejezze be mert semmire nem megy vele,csak magat jaratja le,ill. rerolloljon super mariora
  • alyr2
    en taliztam vele, 2x arenaban. 1x nagyon elvert bar nem tudom hogy instant fearrel feltett 3 dotot meg silencet kn 0.5 sec alatt..meg kb god modban volt..a masik arenaban meg lofaszt nem tudott..gondolom nem nyomta be a hotkeyt..
  • Belton
    Hali

Eladó Egy 10 Hónapos Aion Acc:

-Nexus Elyos oldal.
    Karakterek:
    Lvl65 Gunner: lv65 ig minden Ap Stigma kivéve ( maxos Stigmak)
    +150K AP
    Gear : Lv60 Colosseum 1 condis set.
    30-40 es AP ékszerek + BM neck Bm öv.
    2x Bm Revolver Socketelve (808dmges Gs mind 2 hand be)
    lv65 ös gold Wing (silver line os)
    Rengeteg 30as 40 es Ap item WH ba.
    Lv57 Ranger Full Miragent +10 set + fegyo (alata AP fegyoval)
    40es Ap ékszerek. 350K Ap.
    480 alchemy.
    Lv51 Assasin : lv51 Coinos Gear Coinos fegyo.
    Stigma ki szedve minden 51 ig.
    lv30-40es Ap ékszerek.
    Lv48 Cleric : Gold gear fegyo Ap ékszerek
    Lv44 Bard : Gold gear + fegyo Ap ékszerek.
    0-Kinah
    12.000Ft
    Vagy : 18.000Ft És akkor hagyok rajta 400Milla Kinah-t.
    Vagy Cserélem battlefield 4 Cd kulcsra. (ezt az egészet)
    Pm itt vagy jöhet email is.
  • Vicodine
    telemachus ely oldalon ismer vki egy spleen nevu smet?
  • wildstorm
    Továbbra is eladó. 5.000-ért bárki viheti. :)
    Kinah 170 millió fölött van, illetve majdnem lvl62
  • alyr2
    kurvara nehezen esnek hozza a kveszt itemek, de esnek
  • Shaenis
    Páran mondtátok hogy szar a veteran reward (az volt nekem is), örömmel jelentem hogy ma, most ebben a pillanatban működik, ki is vettem gyorsan mindent.
  • Dondark
    56os Sorcererrel szeretném a lvl35ös missziót megcsinálni(Materials for 100slot cube)és semmi iteemet nem dob aminek kéne... Igen jót öltem és nem tudom mi a baj:(
  • speed01
    Nem tudok bejelentkezni, javítás van? :)
  • Belton
    Hali , lenne eladó 400milla kinah nexus elyos oldalon (Ajándék 50milla) ha kell valakinek pm itt. 9000ft.
  • alyr2
    Nalunk a Pro chantereknek 2 szettje van. egy full crit kis ma val meg egy full mres! ezekben kb halhatatlan a chanter