Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az 350 mob. 😞 Hol szedtel ossze ennyi questet? Ami vilagitott Eltnenben/Theomobolosban mindent megcsinaltam, kiveve a 2 spyosat, de egyszeruen nem tudom elkapni a riftet mikor nyitva van. Nem tudok 10 orat ott ulni a Fortress mogott, hogy mikor nyilik meg a rift.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Eddig pedig csak questekkel fejlodtem.
Apropo, mi az a PUG? Ezt meg csak peugeot 206-ra hallottam, de olyat nem lattam a jatekban. 😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Grind: Szerintem ez a játék komolyan nem közelíti meg a grind fogalmát. Próbáljátok ki az sro-t. Ha jól tudom, a max level már 100, de kb 25-nél megáll az élet. Ráadásul nem elég, hogy az xp-ért kell grindelned questek nélkül, hanem skill pontokat is kell farmolnod, hogy meg tudd venni a spelleket, viszont minél több skill pontot akarsz szerezni exponenciálisa csökken a kapott XP mennyisége is. Ott 24h-t ölsz és esetleg mozdul egy rublikát az xp csík, itt még komolyan, bármilyen karival kimész egy egy másfél-hát órát és megvan a negyed szint questek nélkül is. Ami azt jelenti, hogy 4 nap alatt simán lépsz egy szintet ha másfél óránál tovább nem bírod a grindet. Ez komolyan ennyire rossz lenne? Nekem könnyû, mert én ha akarom fogom aztán megyek ölni eliteket egyedül, de tegnap például nem volt rá lehetõség, így fogtam is kimentem az abyssba ölni sima mobokat egy másfél órára és kicsivel több mint egy negyed szint összejött.
Ha valaminek a lassúságáért lehet sírni akkor az inkább a crafting rendszer. Tény, hogy legalább itt nem kell matsokat gyûjtögetni, hanem work orderrel simán felhúzod a skillt, de hogy több mint 1 órát kell ácsorogni, hogy lépjen 10 szintet! 😄
Szóval szerintem a fejlõdés az még pont kibírható akár casual részére is, azt a másfél órát szétosztod a napon, lépsz negeyed szintet, 4 nap múlva meg megléped a levelt, szerintem nem olyan gáz ez. 😊 Hallgassatok zenét, beszélgessetek ventrin, légió chaten, vagy akár generálon és pikkpakk elrepül az idõ. Mondjuk nekem bnõm grindel, õ szereti a pve részt, de utál pvpzni, úgyhogy ostromokra meg én megyek! 😄
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
2.Kevés quest: Igen 37+tól látványos kevesebb a solo quest, rá vagy kényszerítve mm vagy lc farmra, de ezzel annyi a gond, hogy ha van 2órád játszani, abból jó esetben csak 1óra elmegy azzal hogy partit keresel, marad max1órád arra hogy ott questelj, az nem valami sok. De az sem ritka, hogy több mint 1óra alatt nem találsz egy épkézláb partit akivel le tudnál menni. Igen ilyen esetekre jól jönne egy rakat solo quest.
de az teny hogy le lett ugatva a srac 😛
Veni, vidi, vici
Van aki kiuti a gombat van aki beszedi.Postod alapjan gondolom az utobbi vagy...
Fonok.Ki az a corporation?
Néha olyan karakterek jönnek szembe, hogy inkább lehajtott fejjel a fal felé fordulva kivárom, míg elcsörtet mellettem.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
amugy meg nem kell mindig szintezni, élvezd a játékot menj el a guildeddel csapatos asmo vadászatra, ott is van küldi mikor az egyre nagyobb rank asmokat/elyosokat kell ölni, az is szépen ad xp-t/cuccot
aztán ott van FT, esetleg craft-al is el lehet szöszmötölni 😊
Ha meg ezekböl elég akkor lehet ujra szintezni, bár tény, h 40 felett kicsit huzosabb lesz a dolog ugy halottam, kevesebb küldetés van, viszont ekkor meg ott lesz egy adag jó kis insta amit érdemes látogatni 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A véleményemet pedig azért bátorkodtam leírni, mert láttam más is tapasztalta...és kíváncsi voltam,hogy VALAKI esetleg tud -e erre megoldást és nem csak azt fogja benyomni,hogy "OMG HÜLYE VAGY, EZ NEM IS GRIND". Tehát szívesen veszem azt ha valaki megmondja miért vagyok hülye, és valójában csak én mentem el a questek mellett. Sõt, még örülni is fogok,hogy nem volt igazam és már megyek is questelgetni. Ennyi...
és nem vagyok neked senkid úgyhogy csak óvatosan a tökizéssel. egyszerüen unalmas olvasni n+1edszerre ugyanazt. mindennek megvan a maga hibája, ez sem tökéletes, kész ez van. de nem hangoztatja mindenki, hanem szépen elvan és játszik, de ha ennyire fontosnak érzed h kinyilvánítsd a véleményed akkor hajrá.. szerintem most legalább 1 hónapig -fav lesz...
practitioner of the forbidden arts of death
Tényleg nem értem a raget, nem ettõl a játéktól függ az életetek. De ha zavar titeket ,hogy negatív dolgok is feljönnek, szóljatok és nem írom le õket 😄 Rajtam ne múljon, csak ugye ha értelmes emberekkel társalog az ember akkor azok nem elvakultan viselkednek egy game iránt.
annyira unalmas már hogy a sok pistike meg ödönke leszabadul a wowról meg a L2rõl és minden második szavukkal az alapján kritizálják az aiont pedig teljesen más játékról van szó, teljesen más szabályokkal. és hogy némelyeknek olyan sok idejük is akad hogy makacsul írogatják az (egyébként kinemszarjale~típusu) véleményüket a topikba?! szánalom.
Lehet azzal jönni,hogy "nyomorult wowos" meg,hogy "ez nem grind, az L2 a grind", én magasról teszek ezekre a véleményekre mert ez az Aion, a nem grindelés meg az én elvárásom. Mikor nem grindelsz? Amikor a questeket nem kell keresned órákon át, hanem az arcodba tolják õket, megéri õket megcsinálni. Amikor egy questnek örülsz mint egy falat kenyérnek, az bizony grindolás és nem más.
Ahogy írtam (nem tudom miért jó kiforgatni a szavaimat) én 36ig tudtam questelni. Viszont az ha ennyien panaszkodnak, hogy grindelésrõl szól a játék, csak jelent valamit nem de? A fanboyok véleményére senki nem kíváncsi, nekik akkor is lesz quest ha összesen 1 quest lesz 49-re, mert "ott van az, csak meg kell keresni". Ezt most csak azért írtam le mert semmi értelme agyatlanul védeni a játékot, ezt mindenki látja. Viszont aki olvassa és elakarja kezdeni a játékot, az ne kapjon egy hamis képet a dologról. Ez van... 😛
Majd akkor nem lesz grindfest ha lépten nyomon questbe botlok és nem keresgélem õket meg ilyen apróságok.
Azt nem értem, hogy mit várnak emberek egy hónap után, ha mindenki 50 lenne már, nem jósolnék 3 hónapot az egész játéknak... Igen, endgame content, siege, insták stb. De elõtte is van élet. Óriási élmény úgy pvp-zni a varjakkal, hogy gõzöm sincs mekkora az enemy, és nem tudom érdemes-e nekimenni, mivel kezdjem, milyen potijai vannak..
Ez mind elmúlik 50-en túl. Mindenki maxos lesz, mindenkinel minden poti és tekercs és top kaja ott lesz, és a táp stigmák is beidegzõdnek. Tényleg csak 8 kaszt lesz. Most még a 30-40 körüliek között akármit ki lehet fogni. 😊
És vannak új területek, gyerünk bejárni, feltúrni a legeldugottabb npc-ket kvesztekért, riftelni, esni-kelni, haladni, kraftolni... Errõl szól(na).
De kepzeljetek magatokat az atlag casual helyebe, akinek napi egyket oraja van jatszani. Az nem fog felorakig szervezni egy partit mert nincs tank, nem fog bemenni abyssba otpercenkent levagatni magat highlvl karikkal. Inkabb megcsinalja a szolo questeket a maradek kemeny ket teruleten. Amivel 30 korul lep ugy fel szintet es ennyi, maradnak az 1/100 ismetelhetos szarok amiert annyi xp-t kap mintha plusz ket mobot levagna.
A jatekosok legnagyobb hanyadat pedig ezek a casualok alkotjak, akiket nem fog tudni megtartani a jatek ha nem lepnek gyorsan. A Curse egyik alapitoja kifejtette reszletesen ezeket itt , teljes mertekben egyetertek vele.
Lehet oket oltani, hogy "nem kar ertuk, back to wow" es egyeb fanboy lozungok, de pl. nalam akkor van cancel ha egy mmo megszunik massive lenni es par topcsapat jatszotere lesz a szerver, a'la warhammer.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Munyos: ha az nclauncher-t mikor inditod, s nem tortenik semmi, akkor valoszinu, hogy az egyik (talan a verdanda?) font hianyzik a gepedrol.
Itt tegy egy probat.
Igen, sokat kell játszani ha topon akarsz lenni, de ezt vagy vállalod és teljesíted, vagy elfogadod hogy casual vagy és azért játszol, mert tetszik a játék, és szívesen töltöd vele az idõdet, majd ha beéred a többieket, ugyanúgy van esélyed bizonyítani.
Bebaszna ha arról szólna egy MMO, hogy 50 óra játékidõvel megvan a max szint aztán lehet zúzni... Vagy ha 2-3 mob leöléséért egy quest keretein belül lépnél fél szintet. 😄
Egyébként részemrõl elfogadom, hogy valakinek 20 mob leölése agyrohasztó felesleges és hosszú grind, de akkor ne azt írják, hogy "koreai szar", hanem azt, hogy nem tudják 2 órán át játszani a karakterüket egyhuzamban... Ezzel nincs az égvilágon semmi gond, csak nem a játék tehet róla.
Persze, még nem járok 40 körül, de ez nem kifejezetten Neked szólt, volt itt aki már lvl25-nél is ezen cry-olt. Majd ha 40-en ott állok egy szál f.szba egy árva quest nélkül, jövök és moderálom magam, de nem hinném, hogy így lesz.
kösz Uwalla😊
Waaaaaagh!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Together we'll fly someday...
Cece: szerintem crit only, olcsóbb alternatívának meg akkor már csak parry. De én csak egyfélével tolnám tele a teljes felszerelést. Ventri szerver? :p
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
@L2 players:
Amugy L2-bent hogyan voltak ezek a loot-dolgok, ott nem volt greed-need rendszer?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Chantert eddig én parry ra és deffre állítottam be, igaz chain van rajta.
Szóval lehet adni tanácsokat mit és hogyan kellene máshogy csinálni.
(csak azért hoztam fel a kérdést mert Csenky nagyon itt volt, hátha kapásból megmondja 😉, remélem van ventrid mert kellene csacsogni egyet).
1, 30 as vagy 35 kék vagy sárga Orb (greatsword is kéne) küldi Asmo oldalra. konkrét quest , várossal NPC névvel ha létezik ilyesmi.
RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer