Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2,4 milla a szint, es 6-7k -t kapok egy mobert, amit meg is tudok olni.
Az 350 mob. 😞 Hol szedtel ossze ennyi questet? Ami vilagitott Eltnenben/Theomobolosban mindent megcsinaltam, kiveve a 2 spyosat, de egyszeruen nem tudom elkapni a riftet mikor nyitva van. Nem tudok 10 orat ott ulni a Fortress mogott, hogy mikor nyilik meg a rift.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Hi! Nem tudja valaki hol eshet Ankle Snare stigma? Vagy ha van eladó a Spataloson valakinek vevõ lennék rá!
Gordis2k
24en kb 40 quest van ami nagyából 10 szintet tenne ki ha mind megcsinálnád😛 de ugye addigra kinövö és jön másik 40😊 Brusthonin ebben a városban! én 30ig elmentem röhögve. Amugy meg 9k egy mob 900k egy szint 100mobot olyan nehéz megölni?😊😊 Lineage 2 öt kerüld😛 79-röl 80-ra 2,1milliárd xp átlag 10-15ezer xp/mob😛 80ról 81re 2,6 milliárd 81-82 3,2 milliárd 85/80/80/80 a maximum szint😛 egy maxos kari napi 24 ora öléssel(igen 24ora) 3év.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

hat, en most 24 vagyok, es elfogytak a questjeim. Az egesz szint nagy grindrol szol. Idegbajt kapok, hogy 1 hetig grindelnem kell, mert semmi xp nem jon, quest meg nincs. 😞
Eddig pedig csak questekkel fejlodtem.

Apropo, mi az a PUG? Ezt meg csak peugeot 206-ra hallottam, de olyat nem lattam a jatekban. 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Zaylka
Szerintem jobbra a csöves kinézetû gyerek! Amugy az ilyenek lehet poénnak szánták, de mekkora gáz lesz már mass pvpben mikor mindig õk halnak meg, mert könnyû kijelölni! 😄

Grind: Szerintem ez a játék komolyan nem közelíti meg a grind fogalmát. Próbáljátok ki az sro-t. Ha jól tudom, a max level már 100, de kb 25-nél megáll az élet. Ráadásul nem elég, hogy az xp-ért kell grindelned questek nélkül, hanem skill pontokat is kell farmolnod, hogy meg tudd venni a spelleket, viszont minél több skill pontot akarsz szerezni exponenciálisa csökken a kapott XP mennyisége is. Ott 24h-t ölsz és esetleg mozdul egy rublikát az xp csík, itt még komolyan, bármilyen karival kimész egy egy másfél-hát órát és megvan a negyed szint questek nélkül is. Ami azt jelenti, hogy 4 nap alatt simán lépsz egy szintet ha másfél óránál tovább nem bírod a grindet. Ez komolyan ennyire rossz lenne? Nekem könnyû, mert én ha akarom fogom aztán megyek ölni eliteket egyedül, de tegnap például nem volt rá lehetõség, így fogtam is kimentem az abyssba ölni sima mobokat egy másfél órára és kicsivel több mint egy negyed szint összejött.
Ha valaminek a lassúságáért lehet sírni akkor az inkább a crafting rendszer. Tény, hogy legalább itt nem kell matsokat gyûjtögetni, hanem work orderrel simán felhúzod a skillt, de hogy több mint 1 órát kell ácsorogni, hogy lépjen 10 szintet! 😄
Szóval szerintem a fejlõdés az még pont kibírható akár casual részére is, azt a másfél órát szétosztod a napon, lépsz negeyed szintet, 4 nap múlva meg megléped a levelt, szerintem nem olyan gáz ez. 😊 Hallgassatok zenét, beszélgessetek ventrin, légió chaten, vagy akár generálon és pikkpakk elrepül az idõ. Mondjuk nekem bnõm grindel, õ szereti a pve részt, de utál pvpzni, úgyhogy ostromokra meg én megyek! 😄

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Szívjátok Unknow vérét, de mintha nem akarnátok megérteni mirõl ír. 1.Grind: Igen a játék totál grind, nem kell ezen vitatkozni. Amikor a questek 99%arról szól ,hogy ölj meg xxdb ilyen mobot meg szedj össze yydb itemet és a quest ad mondjuk 60.000xp-t lvl38-on miközben a lemészárolt mobok ennek sokszorosát adják, akkor nyugodtan mondhatjuk, hogy nem fõleg a questelésbõl lépsz szintet, hanem abból, hogy összegrindeled az xp-t. Vagy elég csak az LFG csatit olvasni, mire keresnek embereket a nap 24órájában? BC-ICV-LC-MM grind-et hírdetnek állandóan. Lehet mondani, hogy questelni jössz ide, de amikor kb250 mumu hair kell 2questhez, és ha partiban vagytok akkor ugye minden 6ik loot a tiéd, számold ki mennyi mumut kell megölnöd. Na ez is grind, és nem is kicsi. És ha ezzel esetleg meg vagy, akkor átmész a leprásokhoz, hogy ott is meglegyen a group quested, de ott ennél is több quest itemet kell kiütnöd (300+).
2.Kevés quest: Igen 37+tól látványos kevesebb a solo quest, rá vagy kényszerítve mm vagy lc farmra, de ezzel annyi a gond, hogy ha van 2órád játszani, abból jó esetben csak 1óra elmegy azzal hogy partit keresel, marad max1órád arra hogy ott questelj, az nem valami sok. De az sem ritka, hogy több mint 1óra alatt nem találsz egy épkézláb partit akivel le tudnál menni. Igen ilyen esetekre jól jönne egy rakat solo quest.
na mostmar en is irok questekbol van eleg csak Beluslant meg Morheimet egyutt kell mar tolni azon a szinten kesobb bejonnek a group kuldik amibol rohadtsok van lehet azokat szepen csinalni es melette rohadtjo xp jon elitekbol viszont 40 folott mar joval kevesebb kuldi van mint elotte hamar lelehet oket zavarni es utana marad kb 6 grp quest de mar van +1 jo hely ahol a lv 42 konyveket kilehet utni mellette megnyilt steel rake is 40-tol ami jopar ora szorakozas de en egyett ertek vele annyiban hogy kell grind de meg nem azon a szinten hanem 40+on indult be az hogy igenis kell grindelnem de nem zavar mert ha grindelek eshetnek itemek es jon a penz altalban nem szoloban tolom igy nem unalmas ha kicsit megis raunok rift vagy benezek abyssba es huntolok elyosokat aztan vissza ha meg nincsen meg kedved olni elmesz craftolni kzoben megnezel egy filmet es ha utana vissza mesz maris jobb lesz xD
de az teny hogy le lett ugatva a srac 😛

Veni, vidi, vici

rezes
Super Mariot nem szidni az meg mindig etalon.
Van aki kiuti a gombat van aki beszedi.Postod alapjan gondolom az utobbi vagy...

Fonok.Ki az a corporation?

Te Unknow, mit akartál azzal mondani, hogy csak solo questekbõl rakjunk össze 36-ra egy listát amivel meg lehet lépni a szintet? Ez még mindig egy MMO. 😊

nem érvek nélkül,csak egyszerûen hülye dolognak tartom,ha valaki pusztán azért lehuz egy gamét,mert sötét hozzá!!tény.h nehezebb mint az eddigi mmok,több benne a kihívás,de ez nem abban merül ki,hogy ki tud többet grindelni!!igen,vannak questek amiket nemraknak a kicsi segged alá,hogy nesze bazdmeg ölj meg 3 mokust és lépsz 2 szintet,igen is meg kell küzdeni a szintért,és ha valakinek elfogytak a questjei,ott van a pvp illetve az instázás,amik önmagukban jobbak mint questelgetni.nekem esténként van idöm 3 órákat játszani,1 hónap alatt 37 vagyok 50%on,van még kb olyan 20 group questem amit nemtudtam felvenni,mert a 30férõhelyes questlistám tele van még,és 1 szintet grindeltem végig...uristen mit baszhattam el h ilyen gyorsan fejlõdök ahoz képest h milyen keveset játszok..??nem is értem,talán nemvagyok gyökér a gamehez??de igazad van,szidjad csak,van még annyi mmo...!!én pl nemazért vagyok aion fun,ahogy te mondanád,mert jaaajj aion,és ez kell nekem mert mindenki ezzel tolja,hanem mert tény,hogy jelenleg nincsen game ami megközelítené,és azért lettem "aionfun".de az olyanoknak mint te,még mindíg van egy dolog ami szükösebb idõkre jó,"DOWNLOAD SUPERMARIO"!!!ott jönnek a gombák,szép nagyra nösz tölük,csak ki kell fejelned õket és már szép nagyra is nõttél töle,bár biztos nehezteled h néha elszalad a gomba és utánna kell rohanni,de majd megbarátkozol ezzel a kihívással is,hiszen szép nagyra nõsz tõle,megéri felvenni!ááá,nem is folytatom,aki hülye az is marad!
0Fritz0
Vajon melyik a kakukktojás? 😊

Néha olyan karakterek jönnek szembe, hogy inkább lehajtott fejjel a fal felé fordulva kivárom, míg elcsörtet mellettem.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Zomil
figy, én jelenleg lvl 34 vagyok még negyed sinzt van lvl35-ig és még heiron-ba nem mentem át, Ft-be is szököévente járok, kb. csak a questek miatt mentem le, meg ha guild társakkal mentem, 35-ön megkapom még az eltnen 2 befejezö main quest-jét, meg még egy pár q-t itt eltnen-ben, sztem simán lesz mindig annyi küldi, h grind nélkül meglegyen a szint 😊

amugy meg nem kell mindig szintezni, élvezd a játékot menj el a guildeddel csapatos asmo vadászatra, ott is van küldi mikor az egyre nagyobb rank asmokat/elyosokat kell ölni, az is szépen ad xp-t/cuccot
aztán ott van FT, esetleg craft-al is el lehet szöszmötölni 😊

Ha meg ezekböl elég akkor lehet ujra szintezni, bár tény, h 40 felett kicsit huzosabb lesz a dolog ugy halottam, kevesebb küldetés van, viszont ekkor meg ott lesz egy adag jó kis insta amit érdemes látogatni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Unknow
Ha figyelemmel követted volna akkor a 27es tartalmat még példának sem hoztad volna fel. Innentõl kezdve meg tök mindegy a dolog mert kb ennyit ér a véleményed, hiszen fel se fogtad mi a gond.(Ezt bizonyítottad az elõzõ állítással.) 32ig semmi probléma nem lesz a questekkel. Sõt..ha jól osztod be, és mindenhova szerzel groupot 35ig simán elmehetsz minden probléma nélkül, 36ra is marad talán quested, de az fix,hogy nem léped be a szintet belõle mivel 19 millió xp kell hozzá, ez 37en 29 millió. 😊 500k-s questekbõl ezt nem lehet meglépni. 36-40ig mintha a készítõk elfelejtettek volna questeket betenni meg plusz instákat. Nem azt mondtam,hogy az egész játék grindelõs, csupán errõl az egy szakaszról volt szó. Ezért mondom,hogy valszeg nem olvastad el a dolgot. (38on mondjuk annyira nem tré, mert Beluslanba egy fél szintre elég quest nyílik, ezt mondjuk még csak légió társtól hallottam.) MM és LPC nagyon fun, sõt Beluslanba a bányás rész is jó móka...de azért szeretnék egyedül is questelgetni és járkálni ide oda néha néha 😛

A véleményemet pedig azért bátorkodtam leírni, mert láttam más is tapasztalta...és kíváncsi voltam,hogy VALAKI esetleg tud -e erre megoldást és nem csak azt fogja benyomni,hogy "OMG HÜLYE VAGY, EZ NEM IS GRIND". Tehát szívesen veszem azt ha valaki megmondja miért vagyok hülye, és valójában csak én mentem el a questek mellett. Sõt, még örülni is fogok,hogy nem volt igazam és már megyek is questelgetni. Ennyi...
Frosty01
de, tudom , figyelemmel követem általában 😄

és nem vagyok neked senkid úgyhogy csak óvatosan a tökizéssel. egyszerüen unalmas olvasni n+1edszerre ugyanazt. mindennek megvan a maga hibája, ez sem tökéletes, kész ez van. de nem hangoztatja mindenki, hanem szépen elvan és játszik, de ha ennyire fontosnak érzed h kinyilvánítsd a véleményed akkor hajrá.. szerintem most legalább 1 hónapig -fav lesz...

practitioner of the forbidden arts of death

Unknow
Töki el vagy tévedve...itt nem a 27es tartalomról van szó... Szerintem nagyon nagyon nem tudod mirõl megy a téma..olvass vissza, aztán okoskodj. Beleköpni valamibe úgy,hogy kiragadsz egy szót, már általános iskolába is szerencsétlen dolog.
Unknow
Megy a rage mert szidni mertem az aktuális kedvenc játékot? 😛 Azért vicces, hogy semmi offenzívet nem mondtam nektek, csupán a játékról mondtam meg ami eddig lejött, és rögtön "OMG HALÁL RÁD, CSÚNYA DOLGOKAT MONDTÁL A JÁTÉKOMRA". Pedig lemerem fogadni senki nem tudna összeállítani egy listát azokból a questekbõl teszem azt 35ös szintre amiket megcsinálva pont elég xpt kapunk ahhoz,hogy meglépjük a szintet. (Csak a solo részleget számolva). 36 meg már még annyira sem. Pedig kb 2× annyi questnek kéne lennie ,hogy kényelmes legyen.

Tényleg nem értem a raget, nem ettõl a játéktól függ az életetek. De ha zavar titeket ,hogy negatív dolgok is feljönnek, szóljatok és nem írom le õket 😄 Rajtam ne múljon, csak ugye ha értelmes emberekkel társalog az ember akkor azok nem elvakultan viselkednek egy game iránt.
Frosty01
mellesleg annyi quest van h nem bírom felvenni a felét sem pedig csak 27es vagyok. egyáltalán nem grindfest, tudod mi a grindfest? ha játszottál már a mu online-val esetleg, na AZ a grind. tuti h elõtte nem is létezett ez a kifejezés <#mf2>

annyira unalmas már hogy a sok pistike meg ödönke leszabadul a wowról meg a L2rõl és minden második szavukkal az alapján kritizálják az aiont pedig teljesen más játékról van szó, teljesen más szabályokkal. és hogy némelyeknek olyan sok idejük is akad hogy makacsul írogatják az (egyébként kinemszarjale~típusu) véleményüket a topikba?! szánalom.

Frosty01
oké nem para. lejár vagy jobb esetben már lejárt az elõfizetésed, ne hosszabbítsd meg, csá.

Unknow
Szerintem Te meg csak érvek nélkül akarsz kötözködni. Tehát elsülyedt a hajód.
te nem mmoval akarsz játszani,hanem valami olyasmi logikai játékkal mint pl a torpedó...
Unknow
Ez olyan, hogy nekem mondhatnak bármit, akkor is tudom, hogy grindelõs a játék 😛

Lehet azzal jönni,hogy "nyomorult wowos" meg,hogy "ez nem grind, az L2 a grind", én magasról teszek ezekre a véleményekre mert ez az Aion, a nem grindelés meg az én elvárásom. Mikor nem grindelsz? Amikor a questeket nem kell keresned órákon át, hanem az arcodba tolják õket, megéri õket megcsinálni. Amikor egy questnek örülsz mint egy falat kenyérnek, az bizony grindolás és nem más.

Ahogy írtam (nem tudom miért jó kiforgatni a szavaimat) én 36ig tudtam questelni. Viszont az ha ennyien panaszkodnak, hogy grindelésrõl szól a játék, csak jelent valamit nem de? A fanboyok véleményére senki nem kíváncsi, nekik akkor is lesz quest ha összesen 1 quest lesz 49-re, mert "ott van az, csak meg kell keresni". Ezt most csak azért írtam le mert semmi értelme agyatlanul védeni a játékot, ezt mindenki látja. Viszont aki olvassa és elakarja kezdeni a játékot, az ne kapjon egy hamis képet a dologról. Ez van... 😛

Majd akkor nem lesz grindfest ha lépten nyomon questbe botlok és nem keresgélem õket meg ilyen apróságok.
Átlag casual vagyok, úgyhogy tök jól beleképzeltem magam. És szoktam várni fél órát partyra, és meg szoktam halni abyssban is - de lassacskán másodszor is beszedem a rank6-ot, és nagyon jólesik.

Azt nem értem, hogy mit várnak emberek egy hónap után, ha mindenki 50 lenne már, nem jósolnék 3 hónapot az egész játéknak... Igen, endgame content, siege, insták stb. De elõtte is van élet. Óriási élmény úgy pvp-zni a varjakkal, hogy gõzöm sincs mekkora az enemy, és nem tudom érdemes-e nekimenni, mivel kezdjem, milyen potijai vannak..
Ez mind elmúlik 50-en túl. Mindenki maxos lesz, mindenkinel minden poti és tekercs és top kaja ott lesz, és a táp stigmák is beidegzõdnek. Tényleg csak 8 kaszt lesz. Most még a 30-40 körüliek között akármit ki lehet fogni. 😊
És vannak új területek, gyerünk bejárni, feltúrni a legeldugottabb npc-ket kvesztekért, riftelni, esni-kelni, haladni, kraftolni... Errõl szól(na).

Hamed
Ez mind szep es jo, en is amikor tudok groupolok.
De kepzeljetek magatokat az atlag casual helyebe, akinek napi egyket oraja van jatszani. Az nem fog felorakig szervezni egy partit mert nincs tank, nem fog bemenni abyssba otpercenkent levagatni magat highlvl karikkal. Inkabb megcsinalja a szolo questeket a maradek kemeny ket teruleten. Amivel 30 korul lep ugy fel szintet es ennyi, maradnak az 1/100 ismetelhetos szarok amiert annyi xp-t kap mintha plusz ket mobot levagna.

A jatekosok legnagyobb hanyadat pedig ezek a casualok alkotjak, akiket nem fog tudni megtartani a jatek ha nem lepnek gyorsan. A Curse egyik alapitoja kifejtette reszletesen ezeket itt , teljes mertekben egyetertek vele.
Lehet oket oltani, hogy "nem kar ertuk, back to wow" es egyeb fanboy lozungok, de pl. nalam akkor van cancel ha egy mmo megszunik massive lenni es par topcsapat jatszotere lesz a szerver, a'la warhammer.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Zomil
én lvl 34 vagyok még negyed szint és 35, és még át sem mentem heiron-ba 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Unknow
Beluslanban és Morheimben is végeztem a szintemen lévõ questekkel, szal ez maradt 10milla XP-re
36tól van kb négy-öt elite hely, mindegyikhez party questek. A játék party orientált, nem szóló 😊 erre épülnek a questek is magasabb szinten😊 emellett vannak kis outpostok jól eldugva, azok mindig adnak vagy 10-15 questet. Nem tudom hogy csináljátok, hogy nincs questetek😊 nekem pl fullon a listám és állandó helyproblémával küzdök , pedig folyamat daráljuk õket😊

Tatyla
én egy összeszokott kommandóval megyek minden este fortress instákat meg egyéb lab,khq...stb...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sáska
ez eleg szomoru, hogy "Pre 40 tartalom = FT meg Fortress insta". Ha ezen kivul mast nem csinalsz, akkor tenyleg elhiszem, hogy rossz lehet szamodra.

Munyos: ha az nclauncher-t mikor inditod, s nem tortenik semmi, akkor valoszinu, hogy az egyik (talan a verdanda?) font hianyzik a gepedrol.
Itt tegy egy probat.

Krinyo
<#eljen>

Unknow
40en valszeg nem lesz ilyen probléma, mert onnantól tudsz megint menni instázni és stb. 36tól van egy rohadt nagy üresség. Ez a marha nagy probléma. (Sõt, ha csak questelsz addig akkor már elõbb eljön ez az idõ.) Ennyi...25-30-ra minden további nélkül el lehet questelgetni, és 33-ra el lehet menni FT-vel és az egyéb szétszórt questekkel simán. 34en is még össze lehet kotorni a szintet, 35-ön megint lesz egy fordulat a játékba, és valszeg megint vissza megy az ember FTzni is. Utána viszont stop van... Ez van. Pre 40 tartalom = FT meg Fortress insta. (37-38tól mehetsz MM - LC grindre, aminek a nevében is benne van micsoda fantasztikus izgalmak várnak majd.)
Sziasztok! Oan problémám lenne hogy: felraktam a játékot 32bites vistára és nem birom müködésre birni a.....se az nclauncher nem indul se a game...mi lehet bibi???
A játék hibája, hogy nincs úszás animáció, hogy nincs greed a lootnál, vagy hogy nem igazán balanszos a lowlvl pvp. De már neharagúdj, az, hogy valaki nem találja fel magát a questek terén, vagy hogy nem akar/tud csapatban játszani a group questekhez, az egyáltalán nem a játék hibája. Nekem a leghosszabb "csakúgy grind" idõm kb 20-25 mob volt. lvl20-tól 2, lvl25-tõl pedig 3 helyen kapjuk párhuzamosan a questeket, az ismétlõsöket meg kifejezetten érdemes figyelni, mert Eracus Temple-ben van egy, amit tízszer megcsinálsz és szakítasz 200 ezret. Max 1-2 óra egy 4-6 fõs grouppal, nem beszélve közben a miniboss lootokról és a kampány kvesztrõl ami csinálható a többi mellett.

Igen, sokat kell játszani ha topon akarsz lenni, de ezt vagy vállalod és teljesíted, vagy elfogadod hogy casual vagy és azért játszol, mert tetszik a játék, és szívesen töltöd vele az idõdet, majd ha beéred a többieket, ugyanúgy van esélyed bizonyítani.

Bebaszna ha arról szólna egy MMO, hogy 50 óra játékidõvel megvan a max szint aztán lehet zúzni... Vagy ha 2-3 mob leöléséért egy quest keretein belül lépnél fél szintet. 😄

Egyébként részemrõl elfogadom, hogy valakinek 20 mob leölése agyrohasztó felesleges és hosszú grind, de akkor ne azt írják, hogy "koreai szar", hanem azt, hogy nem tudják 2 órán át játszani a karakterüket egyhuzamban... Ezzel nincs az égvilágon semmi gond, csak nem a játék tehet róla.

Persze, még nem járok 40 körül, de ez nem kifejezetten Neked szólt, volt itt aki már lvl25-nél is ezen cry-olt. Majd ha 40-en ott állok egy szál f.szba egy árva quest nélkül, jövök és moderálom magam, de nem hinném, hogy így lesz.

Djuree
mekkora tetû rohadék emberek vannak. megyek egy csapattal a sealing the abyss gate questet csinálni, ami verteron uccsó fõ questje. mikor már éppen vége lenne, kirak a csapatból és így nem tudom megcsinálni a questet, mert csak csapatban lehet átmenni a kapun. a többiek átmennek persze és röhögnek rajtam. még jó hogy a légióm bevett egy teambe, és így be tudtam menni a kapun, igaz egyedül, de így egyedül is megcsináltam nagy nehezen😊
kösz Uwalla😊

Waaaaaagh!

Unknow
Azért én nem mondom magam angolból a rosszabbak közé...a játék mégis rohadt grindelõs, ez 36-37 környékén látszik is. Okés, hogy vannak group questek, de pl egyedül kizárt, hogy találsz elegendõ questet ezekre a szintekre. Persze lehet itt most mondani, hogy ez kell és stb...de ez csat az agyatlan fanboyoskodás és védése ennek a játéknak. El kell fogadni, hogy vannak hibái, és ez is azok közé tartozik. Nem értem mit ragelsz azon, hogy valaki a játék hibáját is felmerte hozni, nem csak pozitívumot.
te biztosan tudod én mit szoktam csinálni...

Tatyla
ha puggal mész akkor roll és csókolom ha meg nem gondolom úgyis vagytok ts-n vagy ventrin...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Me0w
Ha nem epitik be hamarosan, akkor gond lesz. KHQ es LCIT grindnel eleg szopos, hogy esnek a zold cuccok, es mindig be kell jelenteni, hogy most need vagy akarmi 😞 Ha meg nem jelentik be az emberek, akkor utana megy a feloras whisperelgetes, hogy most rangerkent miert rollolok egy kardra, stb.

Together we'll fly someday...

Ja még valami L2-höz: Nem volt bop meg boe, bármi bármikor bárhova trade-elhetõ volt. Viszont minden item fogyóeszköz volt, mert az enchant ha failolt, akkor kristállyá zúzta az egész fegyvert/páncélt/ékszert.

L2-ben a földre potyogtak ki a cuccok, és az tudta felvenni, aki a legtöbb dmg-et tolta a mobba. Ennek hátulütõje volt itt-ott, hogy ugye ha valaki hentelt sok órát és nem szedte a droppot, akkor kész cucc-tenger volt a terepen.. 😊 Viszont nagyon szépen koppant 1-1 fulldrop, csak az ott iszonyat ritka volt, szinte csak raidbõl jött full item, amúgy craft. És csak setek voltak, semmi olyan, hogy mondjuk esik egy felsõ akkor azt hordjuk..

Cece: szerintem crit only, olcsóbb alternatívának meg akkor már csak parry. De én csak egyfélével tolnám tele a teljes felszerelést. Ventri szerver? :p

MrStokes
Tegnap eset zold magic accuracy gem, hasznal ilyet barki is?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Igen erre gondoltam. Ugy gondolom, hogy bar mar egy eve foltozgatjak, meg mindig vannak ennel atlaluk fontosabbnak itelt dolgok.

@L2 players:
Amugy L2-bent hogyan voltak ezek a loot-dolgok, ott nem volt greed-need rendszer?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Sáska
FT-ben esik sokfele zold BOP cucc, sot a hetvegen esett egy kek earring ami szinten BOE volt (random drop)

Magic Boost + Crit kavics szokott lenni.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

A parom chanterrel nyomul, o ilyen "felfedezos-grindelos-erdekel is engem a tobbi player" tipus 😊), es o crit koveket tesz a cuccokba, ha nincs, akkor parry-t vagy evasiont. 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

cece
Csak ha már feljött, hogy mire érdemes tenni.
Chantert eddig én parry ra és deffre állítottam be, igaz chain van rajta.
Szóval lehet adni tanácsokat mit és hogyan kellene máshogy csinálni.
(csak azért hoztam fel a kérdést mert Csenky nagyon itt volt, hátha kapásból megmondja 😉, remélem van ventrid mert kellene csacsogni egyet).

Elsõ turnus? Ha arra célzol, hogy nem volt idõ a greed gombot beépíteni, egy éve peccselik a cuccot...

Konkrétan instában még csak bop cuccot láttam zöldtõl felfelé... Instán kívül elõlem is elrollozta egy sorc a plate-et, de aztán úgy felhörrent az egész party (nocsak, ilyenek is vannak pugban), hogy átadta trade-ben. Instában viszont nincs "jajbocsitessék"...

MrStokes
Egyebkent sztem ez nem amatorseg kerdese, hanem en arra tippelnek, hogy volt millio egy sokkal fontosabb dolog, es ez mar nem fert be az "elso turnusba".

MrStokes
Viszont vannak boss dropok, amiket mar nem tudsz csere-berelni, szoval vagy minden legyen BoE,vagy pedig megis csak kell normalis roll rendszer.

kéne tapasztalt emberke segitsége:
1, 30 as vagy 35 kék vagy sárga Orb (greatsword is kéne) küldi Asmo oldalra. konkrét quest , várossal NPC névvel ha létezik ilyesmi.

RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer