Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ami kevésbé tetszik, hogy ugyebár pvprõl itt a szó szoros értelmében nem is nagyonn tudunk beszélni, mert olyan szintû különbség van akár 5 szint eltérés esetén is, ami behozhatatlan, max zergel..
Ebbõl a szempontból nekem a who volt az etalon, ott folyamatosan tudtam pvpzni, mert "nagyjából" azonos szintûeket rakott be sc-be, ha akartál qeltél, ha akartál pvp-ze fejlõdhettél.
Itt erre esély nincs, abyssba le sem emgyek max legioeventen, mert gyakorlatilag gank megy csak..
magyarán, pvp majd érdemben jó soká, addig meg grindeljek, vagy akinek ez húsbavágó akkor qeljek, ami egy burkolt grind, bár nekem az instázás is grindek számít, ha 20ára megyek ugyanoda..:-p
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Akkor wtf ez a hiszti? Ott a lehetõség emberek...
Persze senki nem szeretne gondolom h egy het alatt elerheto legyen a max szint, de ugye ami egy HC jatekosnak 1honap az egy 'casualnak' joval tobb.
PvPzni meg napi 2ora jatek mellett szvsz nehez, ha az ember fejlodni is akar..
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Ha meglesz a 25 akkro tudok menni a tobbiekkel. Akkor mar megy a party. Addig mindenki szinte soloban nyomja.
Ezt már nem csak Neked:
Kezdem azt kivenni az írásaitokból, hogy igazából az ideális mmo-ban számotokra minden nap délután 2kor hopp, mindenki lép egy szintet, és utána mehet a pvp/siege/raid stb, majd másnap 2kor megint mindenki lép egy szintet, és így mindig mindenki ugyanakkora. Sõt, ha valaki kreál egy karit, alapból akkora lesz, mint a többiek, nehogy nehezen találjon low partyt! xD
akkor te itt sokat fogsz grindelni 😄DD
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
pl. ha a dp befolyásolná a krit esélyét máris jobb lenne a helyzet, mert tudom magamrol, h nem vagyok szerencsés és akkor elmegyek kicsit grindelni, h meglegyen a 4k dp, de igy csak a craft-tól megy el a kedvem :S
amugy meg szvsz nincs igazad, mert most sem az a helyzet, h nincs pénzem a cuccra megvenni, hanem egyszerüen nincs benn-t ah-ban ilyen cucc, ezért nekem kell legyártanom
Partyval nem megyek. Asszony templar en meg cleric. Szuksegtelen barkihez igazodnunk. Megyunk, utunk, jovunk. 😊
(Remélem, különben beszoptam <#hehe>#hehe>)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ezer éve nem találkoztunk :-)
Hogy, s mint vagyol?
Kryn nem tolja a gamet?
Steam: [HUN]Feriggno

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

nem tudom, lehet nem fedeztem fol valami quest ado helyet es ez hianyzik. Majd gyalogolok kicsit, de ha valaki tud valami ilyesmit, ne kimeljen 😊
kellene meg 1,3 milla xp 😞
legiotarsak (ez de hulyen hangzik😊) mennek instaba, en meg nem tudok veluk menni 😞
Engem PVP éltet, semmi más nem érekel, 2002óta mmo-zok, pár játékon túl vagyok, kissebb fejlõdés mellett, de a tartalom nem változott szintezés terén(max szeb lett a grafika). 1 dolog tud számomra élvezhetõ tartalmat nyújtani, a pvp, itt viszont kicsit hosszúnak tartom az utat és nem casual barátnak. Ezt próbáltam leírni, és majd ha lvl 50es leszel, visszatérünk rá, mennyire volt fárasztó vagy élted meg munkának a szintezést..
aki ismeri az tudja, hogy elég régóta mmo-zom és mint írtam pvp beállítottságú vagyok és ha olvastad volna azt írtam le, hogy még élvezem a játékot..
u.i: valószínû már akkor pvp-ztem mmo-l, mikot te még a búgócsigádat pörgetted, ha nem akkor pedig nem volt idõd önuralmat tanulni és meghallgatni mást még ha nem is egyezik a véleményetek, de ez valszeg nevelési probléma
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
pl. 2napja nem questeltem semmi, mert 3darab cipõre való cuccot szedtem össze elmentem sanctum-ba és most ott tartok, h a 6 cipöböl 1se crit-elt, szoval most van 6db eladhatatlan zöld cipõm....
ma ujra megprobálom hátha 7edjére proccol és kék lesz, de már kezd egy csöppet idegesitõ lenni ez a kraft rendszer... :S
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
De az sem mindegy, hogyan csinál meg az ember egy questet. Mert ha célirányosan, terv szerint, ne adj isten guide-ot követve megy valaki, akkor meg is érdemli magát. Aki viszont elkalandozgat, játsza a játékot, és nem "dolgozik", azt érhetik meglepetések mindenfelé. 😊 De asszem feladom én is, csak próbáltam megérteni, miért jobb az embereknek az Aionból wowot nevelni, mint szimplán visszamenni wowozni. Mindenkinek sokkal jobb lenne úgy.
Nem kell fanboynak lenni, hogy ne ertsen egyetvalaki veled ebben a temaban, mert ha tenlyeg objektiven nezzuk a dolgot, akkor igen, vannak pillanatok, amikor grindelni kell, de ha megunod, vagy belefaradsz, akkor a jatek sok alternativat nyujt, amivel el tudod tolteni az idodet. Ez nem egy verseny, hogy mihamarabb max szintu legyel, hiszen 3 honap mulva is lesznek nalad alacsonyabb karakterek, s olyanok is, akik jobban fel vannak szerelve, mint te.
A jatekban van sok quest, te magad is allitod, hogy lvl36on is vannak questek, bar nincs annyi solo quest, amibol meg tudod lepni a szintet. Sztem nincs is szukseg annyira, hogy a jatek nagy reszet solo questekkel megcsinaljam. En pl. most leptem meg a 35ot, es nem tudok uj questet felvenni, annyi van (a coin s repeat questeket mar reg kitoroltem). Fire Templet sem grindeltem szet, kb 10x lehettem ott.
Ha betennenek tobb solo questet, akkor az lenne a baj, hogy nehez groupot talalni, mert mindenki csak solo questel. Ha joval tobb xp-t kapnal, akkor az lenne a baj, hogy nagyon hamar leszel max szintu. Ha minden sarkon lenne quest, nagy valoszinuseggel, mint mas hasonlo jatekokban az lenne, hogy olned a vaddisznokat, mikozben a monitor aljan levo xp csikon nezed, ahogy araszol felfele. Mindig lehet a kakan csomot keresni s talalni, de ezek nem biztos, hogy hibak. A jatek ilyen, nincs tuti garantalt drop minden insta vegen, nincs zold item minden questbol, es igen, megtanit orulni a dropnak, vagy egy uj felfedezett questhubnak😊. Nyilvan van rajta meg mit csiszolni es finomhangolni, hogy az europai szajiznek megfeleljen, de azert nem kell tulzasba esni.
Mindezen hozzászólásokat végigolvasva jót mosolyogtam, egyet is értek meg nem is. Annyit azért hozzátennék, ha valaki szólózni akar egy mmo-ban, akkor játszon mással 😞 Party szervezés meg kb két perc, ha nem elite partyt szervezel... odapmelsz egy klántársnak hé van kedved? Mindenkinek érdemes körbenézni a mapon, csak úgy kalandozni. Tucatnyi quest gócpontra így találtunk rá a klánban, aztán szóltunk mindenkinek figyi itt vannak a questek lessétek meg. Annyi , hogy valóban 35 után párhuzamban futnak a questek Morheimben és Beluslanban. Jelenleg 38n még mindig van 15-20 questem ami lezáratlan... Grindhez meg annyit? mondjon már valaki csak egy olyan mmo-t ahol nem kell valamilyen szinten grindelni ?😊
A Grind nélküli MMO feltalálása meg még nem történt meg.
Wowban se azert nerfeltek le anno az outdoor eliteket sima mobokka mert hirtelen bena lett mindenki, hanem hogy az altot huzok ne szivjanak azzal hogy nincs senki a zonaban akivel meg tudna csinalni. Mi lesz pl. ha rerollol valaki par honap mulva, vagy epp akkor kezdi? Mar most nehezebb partit talalni a 16-20 elit questekre mint par hete. Mindegy, a fejlesztok se hulyek sztem hamarosan lesz valtozas.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Solo q kéne több egyetértek Unknow-l.
Aki meg lehurrogja, annak az objektivitása 0 körül van, álá funboy, amivel nincs is semmi gond, de mivel értelmes stílusban közölte mondandóját, onnanstól kezdve a funboy-t minõsíti a stílus..
Nekem tetszik ez a játék(még), bár elképzelésem sincs, hogy mi lesz 40 fölött, nem hogy mondjuk 45-50re milye munka kell majd és a munkát szót szerint értem. Persze vannak skrizofén emberek, akik koreai vérbõséget éreznek magukban és el is hiszik attól mmo egy mmo, hogy végigszopat a max szintig ahol kezdheted újra a szopást a gear és casual játékidõ miatt a hc-kez képest, de persze aki kocka annak legyen is elõnye, ezzel nem foglalkozom, ha beletette a többlet munkát, hát élvezze.
Én nem jól gondolkodom amúgy, sajna olyan mmo-t szeretnék, ahol a számomra dög unalmas és 2óra után varázsát vesztõ szintezés egy nyûg, pvpzni szeretek, és ha napi 2órám van játszani, azt szeretném kiélvezni. Sokan nem látják, de pont ez lehet a halála a játéknak, hogy magas szinten ellehetetlenülsz, álá a lemaradók, akik jelentõs részét képezik azb elõfizetõi bázisnak, azok jó eséllyel az esélytelen grouptalálás stb miatt simán cancel-t nyomnak majd, ki elõbb, ki késõbb...
No de ne menjünk ennyire elõre, játszogatok, aztán meglátjuk mi lesz..:-)
Ha valaki egy-két órát játszik, és azt nem monoton módon akarja megtenni (arra ott az amõba, meg a faltörõ), akkor neki már a két órányi, pár négyzetméteren spawnolgató monsterek folyamatos irtása is grind. Az más kérdés, hogy egyébként meg ez egy jó alkalom arra, hogy a karakterét megismerje a player. Mert az egy szinttel nagyobb, erõsebb melee monsztát mondjuk én is meg tudom ölni úgy, hogy hozzám sem ér, de amikor aggro mobok körbe és a hátamba spawnolnak úgy, hogy a skillek egy része CD-n van, na akkor kell ügyeskedni, hogy túléljem. És tekintve, hogy a játéknak egyedül a pvp tartalma lehet "idõtlen" (hiszen a questek elõbb utóbb elfogynak, viszont aki humán irányítású karakter szembejön, az reagálhat sokféleképpen, és lehetnek változatos cuccai, skilljei, és lehet éppen ideges, ezért olyan stílusban játszik, hogy a fél milliméter hp-val sem fog megfutamodni, hanem fordít belõle, és megöl...)
szóval a pvp részhez gyakorlásnak jó, ha néha az ember egy kicsit hentel nonstop a mobok sûrûjében. Persze amikor a hangulata ezt megengedi. Hiszen azért játék.
Szeretem az ilyen mondatokat, mindig lehet vele "érvelni" miközben nincs mögötte semmi. Sokan azt modják hogy XY ezért igaz. Hidd el hogy sokan azt mondják hülyeségeket beszélsz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ