Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Anno amíg én is próbálkoztam csitítgatni az ellenfeleket még le is hurrogtak, h hagyjam hadd nyomassák
Szerintem erõsen moderálni kéne a topicot! De ez lehet csak az én véleményem
Steam: [HUN]Feriggno
Waaaaaagh!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
Veni, vidi, vici
Azért mert pár cikk vagy fórumbejegyzés negatív színezetben tüntette fel a klánt vagy vki másnak a véleménye nem tetszik, nem így kéne lereagálni.
Szabad szólásszabadság van de értelmes módon.
Még mindig nem vagytok tisztában azzal, hogy én nem állítottam semmit, nem vádaskodtam.Én csak leírtam egy véleményt ami itt a neten kering.
A reakciótok finoman szólva sem volt bizalom gerjesztõ.Nem vettétek észre, hogy pont ti magatok bizonyítjátok, hogy nem biztos, hogy alaptalanok a "vádak" .De ,mint írtam a "puding próbája az evés".
Mindenki döntse el saját maga hova megy.
Szinte minden szerveren van több jól mûködõ magyar klán, ami csak hasznára válik a magyar aion közösségnek.
Ezzel én is befejeztem.
Meow: A hülyéktõl megszabadulunk, nem tudom pontosan kire gondoltál, de szerintem nem érdemes a kínai OB-rõl beszélni ebben az esetben.
Attól, hogy van 1-2 nagyhangú ex-Lunarionos, nem kell az egész klánt bemocskolni, szerintem ez nem volt helyénvaló. Mindenki döntse el saját maga, hogy mi is a valódi helyzet, ha nincs személyes tapasztalata akkor meg tegye meg azt a szívességet, hogy nem ír le minket negatív színben.
Mi csak meg akartuk védeni magunkat, hiszen elég súlyos vádakat vágott kovalik a fejünkhöz. Szerintem ez természetes.
Akinek nem tetszik a klán, annak nem kötelezõ maradnia, mi csak a lehetõséget szerettük volna felkínálni a toborzós postban.
Ez a lehetõség még mindig él, szeretettel várjuk az olyan jelentkezõket akik nem alkotnak véleményt mielõtt tudnák, hogy egyáltalán mi is a helyzet.
Én ezzel befejeztem.
retired Sorcerer @ Spatalos
Elolvastam az aláírásod és megnyugodtam.
kovalik: Bocsánat, ha támadólag hangzott, egyszerûen nem szeretem, ha olyasmit állítanak, ami alaptalan és ilyenkor megvédem az igazam, csak néha túllövök a célon.
Zarachi: Ehm...téged ignore
Cat 02: CBT óta rengeteg dolog változott a légió rendszerén és felépítésén, azóta egy fokkal jobban mûködik a belsõ gépezet.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Veni, vidi, vici
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Gratulálok ! Így akartok toborozni?
nembaj valaki csak megy oda akkor lesz cuccod 😄D
Veni, vidi, vici
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Én csak azt írtam le, amit olvastam.De úgy látszik van alapja a szóbeszédnek.Ilyen kirohanással gondolod, hogy bárki is szívesen csatlakozik hozzátok ? Én biztos nem tenném, de szerencsére én egy jól mûködõ klán tagja vagyok, ahol ilyet senki nem enged meg magának.
Mindenestre kívánom, hogy sikeres légió legyetek.
Veni, vidi, vici
Amennyiben fogalmad sincs mit miért és hogyan csinálunk, addig légyszíves nem hogy negatív, de semmilyen képet ne alkoss rólunk.
1. Fail: A vezetõség nem klikk, 3 emberbõl áll, a leader én vagyok és két segédem van, akiket a játék indulása elõtt nem is ismertem.
2. Fail: A tagok nem csak adófizetésre valók, nem kevésszer ölünk eliteket, bossokat, megyünk siegekre és pvpzni csoportosan abyssba.
3. Fail: A nagyon megterhelõ adóról annyit, hogy teszem azt 31-35-ös szint között 42.000-et kell fizetni hetente, ami kb egy soul heal ára sincs...
4. Fail: A "kiváltságosokat" mi fõcraftereknek hívjuk, akiktõl bármit kérsz lecraftolják neked kérdés nélkül. A másik ezzel kapcsolatban, hogy mit vártál? Ha nem csak "kiváltságosaknak" osztunk hanem mindenkinek, akkor jóformán visszaadjuk, amit bekértünk, aminek szerény véleményem szerint semmi értelme nincs. A maradék adó alliance és légiókiskekre megy.
Szóval röviden csak és kizárólag mindenben hülyeséget mondtál, úgyhogy a továbbiakban nem szeretném látni semmilyen postodat a Lunarionnal kapcsolatban.
PS.: Tagfelvétel jelenleg él, bátran lehet jelentkezni. Akinek kétségei vannak a légióval kapcsolatban jelentkezzen, nézze meg mit mûvelünk és majd utánna dönt.
Üdv,
Destiny Elyos légió honlapja
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Na, most én nem tudom, hogy tényleg így van-e, jelentkezz és megtudod.
Bár sztem nagyon kevesen vannak olyanok akik már nincsenek benne egy jól mûködõ klánban.
That\'s All Folk\'s
Mik a céljaink?
Nem sorolom fel a jéték contentjeit, légiónk a pvp es pve tartalmakat egyaránt megcélozza. Leginkább a légiotagok megfelelõ összeallítását tartjuk elsõdleges célunknak.
Hogy mi kell ehhez?
Komoly célok eléréséhez mind létszámban, mind összeszokottságban erõsnek kell lennünk, hogy minden content elérhetove váljon. Ez nem könnyû feladat.
Az igazán nagyratörõ légiók sok terhet rónak a tagokra, emellett a szükségesen nagy létszam könnyen felhigitja a tarsasagot. Egy olyan klán, aki nem elég szervezett, hiába tûz ki szép célokat, nem tudja megvalósítani.
Mi nem szeretnénk:
- Igazságtalan irányítást
- Fölösleges, értelmetlen es megterhelõ szabályzatokat
- Tömeglégiót, ahol a klikkesedés a jellemzõ, a tagok nem ismerik és nem segítik egymást
Amit szeretnénk:
- Egymást jól ismerõ társaságot
- Baráti hangulatot
- Tagokat segítõ crafterndszert
- Igazságos lootelosztást
- Betartható es nem megterhelõ szabályrendszert
- Állando szervezett csapatjátékokat
- Összes content szervezett bejárását, szükség szerint szövetséges légiók bevonásával
Olyan tagokat keresünk, akik:
- Nem solo centrikusak
- Ventrilot rendszeresen használnak
- Gondolkodásban megfelelõen érettek
Ha ezekkel egyetértesz és kedvet kaptál ahhoz, hogy egy ilyen Elyos légió tagja légy, akkor a Lunarion klánban a helyed. Jelentkezz mielõbb!
Honlap
Fórum
MSN/E-mail: [email protected]
Together we'll fly someday...
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Attrib: HP +181 - MP +181 - Flight Time +60
Elyos:
Asmo:
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Install NCLauncher --> Aion (jklikk) --> Properties --> Install Location --> és betallózod a bin32/aion.bin -t
ennyi az egész
Steam: [HUN]Feriggno
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
10cipöt gyártottam le egy se kritelt be, persze ah-ban 4hete nem lehet ezt kapni, ugyhogy ez igy eléggé nevetséges, probáltam full db-vel anélkül semmi különbség :S
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
igazából én szenvedek ettõl a pvptõl, dehát nem l2