Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hyder
látod, 1 perc kellett míg megjött az elsõ hurrogó :-(

Steam: [HUN]Feriggno

Hyder
Sajnos itt az SG-n ez megszokott...

Anno amíg én is próbálkoztam csitítgatni az ellenfeleket még le is hurrogtak, h hagyjam hadd nyomassák

Szerintem erõsen moderálni kéne a topicot! De ez lehet csak az én véleményem

akkor ne nézd,vagy válts topicot
Djuree
fejezzétek már be ezt a gyerekes viselkedést, vagy osszátok privátban egymást, nem ezt szeretném látni a topikban....

Waaaaaagh!

Ahogy zaracsi leírta és osztom a véleményét,csak úgy a nagy semmibõl teljesen alaptalanul nem fog senkiröl és semmirõl olyan dolog felszínre jönni,aminek egy icike-picike-pinduri-nyulfaroknyi-csöcsnyi-hugyfoltnyi alapja sincsen!
0Fritz0
Csatlakozom. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Nem akarjátok már ezt a témát befejzni? Szerintem senkit nem érdekel.
hát ha valaki elém áll és azt mondja: a többiek seggfejnek tartanak, akkor nem verem agyba-fõbe a gyereket, hanem elgondolkozom a dolgon. õ konkrétan megmondta, hogy mások véleménye. nekem van személyes tapasztalat, de én eddig sem és ezután sem fogom reklámozni a véleményem

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Zaylka
Most nem azért, mert védeném õket (nem ismerem egyikõjüket sem) és abban is igazad van, hogy erõsen reagálták le a dolgot, de most komolyan! Nagyon hajtogatod itt, hogy véleményt írtál le, de vegyük egy sarkalatos példát. Odaáll valaki eléd és azt mondja seggfej vagy, te ezt sértésnek veszed, pedig lehet õ csak a véleményt közölte ami rólad kering! Gondolom átérzed a dolgot. A példát ne vedd magadra, de a véleménynyilvánítás és a vádaskodás olykor egy és ugyanaz. Talán nem kéne õket leszólni, mert szerintem itt egyikõtöknek sincs személyes tapasztalat, csak a haverom haverjának a tesójának az öccsének a bátyjától hallottátok, és talán nem egybõl a hirdetés után kellett volna a "véleményt" leírni! 😊

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

nincsen varakozasi ido szal ez jo 😊

Veni, vidi, vici

Sziasztok kéne kis segitség nemtudja valaki véletlen ha kilépek egy klánból mennyi idõ amig az ujhoz tudok csatlakozni? elõre is köszi a segitséget
Ha olvastátok volna én sok sikert kívántam Nektek.
Azért mert pár cikk vagy fórumbejegyzés negatív színezetben tüntette fel a klánt vagy vki másnak a véleménye nem tetszik, nem így kéne lereagálni.
Szabad szólásszabadság van de értelmes módon.
Még mindig nem vagytok tisztában azzal, hogy én nem állítottam semmit, nem vádaskodtam.Én csak leírtam egy véleményt ami itt a neten kering.
A reakciótok finoman szólva sem volt bizalom gerjesztõ.Nem vettétek észre, hogy pont ti magatok bizonyítjátok, hogy nem biztos, hogy alaptalanok a "vádak" .De ,mint írtam a "puding próbája az evés".
Mindenki döntse el saját maga hova megy.
Szinte minden szerveren van több jól mûködõ magyar klán, ami csak hasznára válik a magyar aion közösségnek.
Ezzel én is befejeztem.

Satisfactory
Eredetileg nem rád irányult a "lehordás" hanem a hamis vádakra és mivel Te voltál az elõadója, így mégis rád került. Gondolj bele mit váltana ki benned ha írnál egy toborzópostot és ilyen reakciókat kapnál? Írtam, hogy voltak akiknek nem sikerült beilleszkedniük, biztosra veszem, hogy õk állították ezeket a negatív dolgokat. Az õ szemszögükbõl nézve ez nem hazugság, hiszen mint említettem nem sikerült megtalálni velük a közös hangot. Nem akarom kitalálni, hogy ez miért történt, annyi viszont biztos, hogy a klán jórésze még mindig megvan és nem érzik úgy, hogy ellenük lett a rendszer kitalálva ellentétben a kilépõkkel.
Meow: A hülyéktõl megszabadulunk, nem tudom pontosan kire gondoltál, de szerintem nem érdemes a kínai OB-rõl beszélni ebben az esetben.

Attól, hogy van 1-2 nagyhangú ex-Lunarionos, nem kell az egész klánt bemocskolni, szerintem ez nem volt helyénvaló. Mindenki döntse el saját maga, hogy mi is a valódi helyzet, ha nincs személyes tapasztalata akkor meg tegye meg azt a szívességet, hogy nem ír le minket negatív színben.

Mi csak meg akartuk védeni magunkat, hiszen elég súlyos vádakat vágott kovalik a fejünkhöz. Szerintem ez természetes.
Akinek nem tetszik a klán, annak nem kötelezõ maradnia, mi csak a lehetõséget szerettük volna felkínálni a toborzós postban.
Ez a lehetõség még mindig él, szeretettel várjuk az olyan jelentkezõket akik nem alkotnak véleményt mielõtt tudnák, hogy egyáltalán mi is a helyzet.
Én ezzel befejeztem.

retired Sorcerer @ Spatalos

Bah, köszi Zomil...
Elolvastam az aláírásod és megnyugodtam.

kovalik: Bocsánat, ha támadólag hangzott, egyszerûen nem szeretem, ha olyasmit állítanak, ami alaptalan és ilyenkor megvédem az igazam, csak néha túllövök a célon.
Zarachi: Ehm...téged ignore
Cat 02: CBT óta rengeteg dolog változott a légió rendszerén és felépítésén, azóta egy fokkal jobban mûködik a belsõ gépezet.
Krinyo
beteg, perverz állat 😄

Lehet valaki pont az ilyet szereti.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Tyatyla ezt kivetelesen nemlenne ertelme torolni mert ha valaki oda akar menni annak legyen mar valami elkepzesele hogyan viselkednek ott az emberek es nem zsakbamacskazni aztan meg rafaragni

Veni, vidi, vici

Öhm...két betû ezekre amik a postom után születtek: NC
Tatyla
na jól van gyerekek be lehet fejezni mert törlöm az összes ilyen személyeskedõ spam-et...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ez aztán a jó modor ! Szép képet festetek magatokról !
Gratulálok ! Így akartok toborozni?

ha valami alaptalan nemkell megcafolni 😄 legabbis ez igyszokott lenni ha nemcsinaltam semmit nemfogok mentegetozni masok elott es egy jo kepet festeni magamarol mint ahogy o csinalta vagy te xD gondolom te is Lunarionos vagy hogy igy felvan vagva a szad 😄DDD esetleg benne vagy a "kivaltsagos" bandaba es most kevesebb a bevetel igy nemkaptok cuccokat 😞

nembaj valaki csak megy oda akkor lesz cuccod 😄D

Veni, vidi, vici

Az, hogy alaptalan faszságokat írtál, szerintem egyértelmûen maga után vonja, hogy megcáfolja a másik..

Én amúgys mennék. OB alatt volt nálunk egy srác aki Lunarionos volt és nem igazán szép képet festett le a légióról. Bár az még kínai ob volt.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Kedves XLancer !
Én csak azt írtam le, amit olvastam.De úgy látszik van alapja a szóbeszédnek.Ilyen kirohanással gondolod, hogy bárki is szívesen csatlakozik hozzátok ? Én biztos nem tenném, de szerencsére én egy jól mûködõ klán tagja vagyok, ahol ilyet senki nem enged meg magának.
Mindenestre kívánom, hogy sikeres légió legyetek.

nemtom minek kelett letamadnod mert igazabol semmi rosszat nemondott idezem "Na, most én nem tudom, hogy tényleg így van-e, jelentkezz és megtudod." elotte meg csak azt irta le amit halott esetleg meg az volg legiotarsaitok mondtak 😊 szoval hiaba irkalsz ilyeneket ha megindult egy szobeszed annak alapja van mar bocs 😉 de lehet az is csak hatagszik ratok de tenyleg nemkelett volna egybol letamadnod es okoskodnod 😄D ezek utan ha nekem kene dontenem nem mennek egy olyan helyre ahol egybol felkapjak a vizet aztan okoskodik 😊

Veni, vidi, vici

Kedves kovalik...
Amennyiben fogalmad sincs mit miért és hogyan csinálunk, addig légyszíves nem hogy negatív, de semmilyen képet ne alkoss rólunk.
1. Fail: A vezetõség nem klikk, 3 emberbõl áll, a leader én vagyok és két segédem van, akiket a játék indulása elõtt nem is ismertem.
2. Fail: A tagok nem csak adófizetésre valók, nem kevésszer ölünk eliteket, bossokat, megyünk siegekre és pvpzni csoportosan abyssba.
3. Fail: A nagyon megterhelõ adóról annyit, hogy teszem azt 31-35-ös szint között 42.000-et kell fizetni hetente, ami kb egy soul heal ára sincs...
4. Fail: A "kiváltságosokat" mi fõcraftereknek hívjuk, akiktõl bármit kérsz lecraftolják neked kérdés nélkül. A másik ezzel kapcsolatban, hogy mit vártál? Ha nem csak "kiváltságosaknak" osztunk hanem mindenkinek, akkor jóformán visszaadjuk, amit bekértünk, aminek szerény véleményem szerint semmi értelme nincs. A maradék adó alliance és légiókiskekre megy.
Szóval röviden csak és kizárólag mindenben hülyeséget mondtál, úgyhogy a továbbiakban nem szeretném látni semmilyen postodat a Lunarionnal kapcsolatban.

PS.: Tagfelvétel jelenleg él, bátran lehet jelentkezni. Akinek kétségei vannak a légióval kapcsolatban jelentkezzen, nézze meg mit mûvelünk és majd utánna dönt.

Üdv,
Arvel
Zomil
Destiny Elyos légio tagokat keres Spatalos szerveren, részletek az oldalon.

Destiny Elyos légió honlapja

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Olvastam vhol, hogy a klánból elég sokan mentek el, mert nem értettek egyet a vezetõséggel (a klikkel).A tagok csak arra kellenek, hogy fizessék a klánadót, ami állítólag nagyon megterhelõ.Ebbõl a pénzbõl csak a kiváltságosok kapnak.
Na, most én nem tudom, hogy tényleg így van-e, jelentkezz és megtudod.
Bár sztem nagyon kevesen vannak olyanok akik már nincsenek benne egy jól mûködõ klánban.

Satisfactory
Valóban tele volt a légió egy hónappal ezelõtt, de azóta volt aki abbahagyta a játékot mert nem tetszett neki az ismert okok miatt és voltak akiknek nem sikerült a beilleszkedés. A légióba jelenleg folyamatos a tagfelvétel.

l3alF1aKe
Lunarionba akartam jelentkezni hónap elején, de tele volt akkor a fórum tanúsága szerint. Hogy hogy megint nyitva vannak a kapuk ?

That\'s All Folk\'s

Satisfactory
Toborzási felhívással rabolnám kicsit az idõtöket. Új hónap, szombat, úgy gondoltam van olyan akit érdekelne a dolog.

Mik a céljaink?

Nem sorolom fel a jéték contentjeit, légiónk a pvp es pve tartalmakat egyaránt megcélozza. Leginkább a légiotagok megfelelõ összeallítását tartjuk elsõdleges célunknak.

Hogy mi kell ehhez?

Komoly célok eléréséhez mind létszámban, mind összeszokottságban erõsnek kell lennünk, hogy minden content elérhetove váljon. Ez nem könnyû feladat.
Az igazán nagyratörõ légiók sok terhet rónak a tagokra, emellett a szükségesen nagy létszam könnyen felhigitja a tarsasagot. Egy olyan klán, aki nem elég szervezett, hiába tûz ki szép célokat, nem tudja megvalósítani.

Mi nem szeretnénk:
- Igazságtalan irányítást
- Fölösleges, értelmetlen es megterhelõ szabályzatokat
- Tömeglégiót, ahol a klikkesedés a jellemzõ, a tagok nem ismerik és nem segítik egymást

Amit szeretnénk:
- Egymást jól ismerõ társaságot
- Baráti hangulatot
- Tagokat segítõ crafterndszert
- Igazságos lootelosztást
- Betartható es nem megterhelõ szabályrendszert
- Állando szervezett csapatjátékokat
- Összes content szervezett bejárását, szükség szerint szövetséges légiók bevonásával

Olyan tagokat keresünk, akik:
- Nem solo centrikusak
- Ventrilot rendszeresen használnak
- Gondolkodásban megfelelõen érettek

Ha ezekkel egyetértesz és kedvet kaptál ahhoz, hogy egy ilyen Elyos légió tagja légy, akkor a Lunarion klánban a helyed. Jelentkezz mielõbb!

Honlap
Fórum
MSN/E-mail: [email protected]

TruBy
Valóban megjöttek a tökfedõk <#buck>

Me0w
Nem, most mas neven futok 😊 A kicsik: Worthy es Wyne. A nagy meg titok :p

Together we'll fly someday...

Ahham, tehat account transfer lesz. Tehat account mergere nem lesz lehetoseg ?😞

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Megjöttek a tökfödõk.

Me0w
Meg jo, hogy az en rangerem biztonsagban lapul 😛

Together we'll fly someday...

Running
Kinetedd b+ mert megölnek!!<#vigyor>

6. hónapos veterán jutalmak lesznek:

Attrib: HP +181 - MP +181 - Flight Time +60

Elyos:

Asmo:

Koszi, holnap akkor igy csinalom. 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Hyder
Igen, már sokszor alkalmaztam

Install NCLauncher --> Aion (jklikk) --> Properties --> Install Location --> és betallózod a bin32/aion.bin -t

ennyi az egész

0Fritz0
Asszem EZ a kis tündi-bündi megy a béjefkettõ topikba. <#hehe>

MrStokes
Ha mas nem, te lehetsz az elso aki kiprobalja 😛

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Ujra akarom telepiteni az OS-t, megoldhato az, hogy az ncsoft launcher lassa majd a regi telepitett jatekomat? Nincs kedvem toltogetni/patchelni.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

lassú, körülményes, a siegek átláthatatlanok, a fortokat nem lehet megvédeni. néha az az érzésem, hogy akik fejlesztették ezt a játékot sosem játszottak l2-vel 😄

Zomil
Azt hiszem megérdemlem aion legszerencsétenebb ember cimét 😄DD

10cipöt gyártottam le egy se kritelt be, persze ah-ban 4hete nem lehet ezt kapni, ugyhogy ez igy eléggé nevetséges, probáltam full db-vel anélkül semmi különbség :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sáska
igen, a rift-et en is valahogy ugy oldottam volna meg, hogy az ellenfel oldalan egy platform nyiljon meg a magasban (amit mar nem latni a foldrol), s onnan le lehetne glide-olni. A platform addig elne, amig a rift nyitva van, hogy a kisk azert ne maradjon biztonsagban, el kelljen rejteni.

Szenvedés? Végülis.. Az tény, hogy fortress siege-ek jobbak lesznek, ha már az összesben érdekelt lesz mindenki (értsd meglesz az 50 sokaknak), mert jobban szétszóródik a nép. Én reménykedem abban is, hogy a riftekre kitalálnak valamit, mert így nagyon campelhetõ egy rift-kijárat. Máshogy kellene elhelyezni õket, hogy össze tudjunk szervezõdni, vagy el tudjunk osonni valamerre. Az abyss solozás meg.. Ígyis-úgyis szerencsén alapul, mibe szalad bele az ember. Nekem tegnap viszonylag jó napom volt, össz 3-4 vazsi/cleric jött, a többiekkel elbírtam. De általában kevés a negatív élményem Abyssban. Ki kell még alakulnia sokmindennek a patchek során.

értsd: egész abyss siege ground. l2-ben clan luck bishop rez wartag és már csak elenyészõ xp-t vitt el a pvp halál a szinthez szükséges xphez képest.

igazából én szenvedek ettõl a pvptõl, dehát nem l2

Milyen egy account transfer?