Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2) Arra való a CD, hogy az erõs skilleket ne lehessen túl sûrûn használni. DE egy intenzív PVP esetében a Casting time gakorlatilag a papírruhás sorcit biztos halottá teszi, hiszen választhat: Vagy kiáll céltáblának a budipapír ruhácskájában, és agyonvágják, mielõtt egyet is varázsolna, vagy nem csinál semmit, mert a hátsó sorból nem tud, hiszen mindig kimennek a hatótávjából, mire sikerülne kasztolni.
A magam részérõl úgy gondolom, hogy a CD-n kívül nem lenne szabad más késleltetést használni. Inkább lenne nagyobb CD, mint semmi hatótávval kombinált 2 másodperces casting, amivel lehetetlenség mozgó ellenséget kergetni. Persze lehet, hogy csak "nekem nem fekszik" ez a megoldás, és csak nekem okoz ekkora diszkomfort érzést.
Keresd a játékban : Humanoid, Jama, Enn, Wisp, Ghoszt, Fastfox.
12. vagyunk a ranklistan.
Castor szerveren, Elyos oldalon vagyunk.
Mass pvp, fortress foglalás stb stb.
Várjuk a jétékosokat.
Veni, vidi, vici
A casting (attack) time. Tekintettel arra, hogy a hatásos távolsága egy ranged karinak is igen kicsike (25m), ez megfûszerezve a 2-3 másodperc hosszú kasztolással, alapjában véve használhatatlanná teszi a karaktereket a dinamikus, sok mozgással járó helyzetekben. Gyakorlatilag a sorcinak lvl 29-en 2 skillje van, amit mozgásban el tud nyomni az ellenségre: az egyik a root, a másik meg egy minimáldamaget okozó offenzív spell.
Szóval sikeresen beazonosítottam, számomra ez a LOLL.
equites.guildportal.com
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Waaaaaagh!
Veni, vidi, vici
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Veni, vidi, vici
Ps: Nem mintha a kurva rangernel erne valamit az autoattack, 3 masodpercenkent 120 damage, lol.
Together we'll fly someday...
Repatarurgyán
Together we'll fly someday...
RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer
Bocs, hogy csak most sikerult elovasnom, de nem tudtam elmenni a sok negativ hozzaszolas mellett szo nelkul. Igerem tobb szo nem fog esni reszemrol a temaban (hacsak vki nem gerjeszti szandekosan a feszkot).
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
En amikor a kis rangeremmel szorakoztam, akkor nem haraltam, inkabb oldalazva haladtam a mobtol tavolodva,ilyenkor bizonyos szogben meg mukodik az autoattack is.
Veni, vidi, vici
A heti adorol meg sztem kar is szot ejteni, mert velemenyem szerint olyannyira nevetsegesen kicsi az osszeg, hogy barki aki heti par alkalommal jatszik par orat, az vigan ki tudja fizetni. Azt meg ugye latni kell, hogy a klanado a kozosseg erdekeit szolgalja, mint pl. a kinevezett fo crafterek tamogatasat, ami vegso soron a klan egeszenek, minden tagjanak jol felfogott erdeke.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Az autoattack amúgy nem gáz, mert háttal úgysem mûködik, úgyhogy mindenképp nyomogatni kell miközben elfele szalad az ember. (legalábbis a szembõl hátrálásnak semmi értelme, mert kisebb dmg, és lassabban is fut a kari)
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
amit nem ertek, hogy a skillek utan miert nincs autoattack? Ez szandekos, vagy majd valtozni fog?
A masik, amit kerdeznek, hogy olyat lehet-e makrozni, hogy ha vegyvert valtok (ij --> tor) akkor a skillbar is cserelodjon alul kozepen?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
15 perccel késõbb gazdagabbak lettünk egy pajzzsal és némi XP-vel:
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Miskolci vagyok és itt miskolcon aionhoz Game Time Card kell legkésöbb keddi szerdai napon.
Miskolcon leeht kapni? vagy rendelni kell?
És ha lehet kapni akkor hol pontosan és mennyiért?
elöre is köszi nagyon sürgös lenne még ma a válasz ha lehet.
RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer
Megtudjátok mondani, h melyik szerveren vannak többségben a magyarok?
köszi