Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha nektek azjonbe hogy 0 idoert megkaptok mindent nem itt kene sirni lepjel ki varjal meg egy 10k rates privat server ami egy rakas bughalmaz es jatszal majd ott 😛
Veni, vidi, vici
Veni, vidi, vici
templar ha 10-el tobbet tankol 10 perc piheno nelkul akkor borton
minden masodik oraban az asmok es elyosok osszegyulnek coreban es egymas kezet fogva setalnak es beszelgetnek 😄DD
Veni, vidi, vici
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
ez egy boss akar lenni vagy csak egy nagyranõtt babacsörgõ?
lol?
nemá, mondjátok, hogy ez csak valami rossz vicc plz 😄DD
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A Festering Woung Cleric stigmával kapcsolatban van vkinek tapasztalata ?
Mennyire használható stigma ?
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
Waaaaaagh!
meg most ne 2 tamplar fightot nezzel huh noveljek a cd-t 😄 mert nemtudtatok megolni egymast attol meg sok karinak kell a poti met nincsen 8k hpja meg egy rakat heal skill igaz nemsebeztek annyit mint a tobbi kari de valamit valamiert
Veni, vidi, vici
Amúgy ez a potis dolog annyira nekem nem tûnt fel, hogy rossz lenne, csak talán egyszer, amikor 20 percig csépeltük egymást egy asmo templarral. Na az drága kör volt potikat nézve, és ha 1-1,5 perc lett volna a poti cd, valamelyikünk tuti eldõlt volna. 😊 Így csak elfogyott a manája mindkettõnknek aztán leültünk regenelni. 😄 De sok life pot elment a semmire...
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Veni, vidi, vici
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ha mar arrol van szo, kinek mi nem tetszik: nekem a potik CD-je az, ami tul rovid. Sokszor azt erzem, hogy az egesz fight-ot nagyban az donti el, hogy ki nyomkodja jobban a potikat.
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Az összes (!!! igen, ranger, cleric, stb is!!!) nyugodtan lehetne nagyobb hatótávja kisebb találati valószínûséggel. Mert a nyíllal is lehet ám lõni nagyobbat is, csak maximum nem találod el olyan biztosan.
😉 mondjuk en eddig nem sokat pvpztem ami killem azok nagy % ban sorcik voltak.
ok nyomjak a sorcikvegig a castot... de ha rangen kivul vagy akkor semmi hatasa ne legyen... es ugy fair... csak kesobb veszed eszre hogy mar tul messze van... remelem nem lesz ilyen patch
Van még elvileg egy Winter binding, de még soha nem láttam, hogy bárkit is mozdulatlanná tett volna.
Talán a stigmákkal majd javul a helyzet.
Azt mondtam, hogy használhatatlan úgy, hogy elkezd varázsolgatni, közben meg az ellen lemegy a térképrõl, mielõtt befejezné.
Azt írtam, inkább legyen nagyobb CD, és ne legyen casting-time (vagy legyen sokkal kisebb).
Pár méter lesz csak a kiterjesztés hogy ha pont a castolás végére kiér range bõl még azért beérjen a spell. Bár sztem ennyi cc mellett kicsit op.
Ennyi erõvel az assanak is betehetnék hogy tudja használni az ambusht a levegõbe.
Amit leírtam, az az alapsebzése az orbot használva. DP skillel meg odaírtam, hogy 2000-2100 között tud sebezni a velem szintben lévõ mobokra.