Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amugy meg nemtudom hogyan gondoltatok amikor meg az 5 eves gyerek is tudja ha nemfoglalkozik a lego varaval nemfog az magatol felepulni 😄D
ha nektek azjonbe hogy 0 idoert megkaptok mindent nem itt kene sirni lepjel ki varjal meg egy 10k rates privat server ami egy rakas bughalmaz es jatszal majd ott 😛

Veni, vidi, vici

Hát a potis téma alapján kb sokak ert szeretnék..😄
Sáska
akkor szombatig be sem logolok<#idiota>

most olvastam ha nemjatszol annyit mint a hc-k es 3 napig bese logolsz kapsz 10k major life potit/serumot 10k major mana potit/serumot 10k windserum/healingpotiont illetve megtdomnak a lv 40-es szarnyal+ 20m melle jar a teljes lv 40-es elite abyss set fegyoval mindenel a slotokba belarakjak amit akarsz jaa es abyss potitbol kaptok 20k-t ezert esetleg ha csak kezenfogva setalni szeretnetek az ellensegel es sztrajkolni a poti cd vagy egyeb finomsagok miatt kaptatok egy hirdetotablat amire barmint ratudtok irni 😊

Veni, vidi, vici

Úgy hangzott, mintha azt várnám? Akkor bocs. o.O Számomra ez teljesen egyértelmû volt mindig, úgy ahogy Te is írtad.

ez a poti kérdés akkora baromság,nagyon jól ellett találva.mass pvpben nemsok loszart ér,max életet menthet a nagy CD miatt egyzser,1v1 le sincs szarva,de ott is csak akik amugy is 1 óráig püfölnék egymást azoknak jelent sokat.Meg a másik,hogy egy gameban nem fogják azt nézni hogy akinek nincsen pénze potira az hátrányban lesz...miért nincsen pénze???a másik elérte,a harmadik is érje el,nem arrol szól h semmit nemcsinálsz még is olyan leszel mint a másik...
szerintem szabalyozni kene a repulest is orankent abyssban maximum 5 percet engednek meg :/ vagy pl orankent nemlehetne 20 mobnal tobbet megolni kulonben buntetest kapsz
templar ha 10-el tobbet tankol 10 perc piheno nelkul akkor borton
minden masodik oraban az asmok es elyosok osszegyulnek coreban es egymas kezet fogva setalnak es beszelgetnek 😄DD

Veni, vidi, vici

<#crazya> van itt még elég

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

ez meg miaszar?
ez egy boss akar lenni vagy csak egy nagyranõtt babacsörgõ?
lol?
nemá, mondjátok, hogy ez csak valami rossz vicc plz 😄DD

0Fritz0
Mondja ezt a kocka... <#bohoc>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

lol te azt várnád a fejlesztõktõl hogy egyenlõ esélyt adjanak minden játékosnak teljesen mindegy napi 1 órát játszik vagy 6-ot?😄 ne viccelj már😊 teljesen logikus, hogy aki több idõt öl bele a karakterébe jobb cuccokba fog járkálni és így nagyobb esélye is lesz pvpben... ez így is van rendjén...

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Ez mintha mindig is így lett volna. Ennyi erõvel akinek jobban futja stigmára vagy mázlija van és kiesik, az nyer.. Vagy akinek több pénze/ideje van kraftra. A poti is türelem kérdése, a két extract kell hozzá, egy alkímista ismerõs/légiótárs, meg persze a minimális pénzmag a glass bottle-re. De azon szerintem nem igazán lehet változtatni, hogy akinek több ideje/kinah-ja van, az úgyis jobb eséllyel indul.

Nem lehet folyamatosan potizni, szal nem.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Üdv
A Festering Woung Cleric stigmával kapcsolatban van vkinek tapasztalata ?
Mennyire használható stigma ?

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

Djuree
ezért kéne olyan szabály hogy pvp-ben nem lehet potival healelni. én duelben is mindig csak ilyen feltétel mellett fightolok. akinek több pénze van több és jobb potija van, tehát õ fog gyõzni, ez meg így baromság...

Waaaaaagh!

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Csenky amikor lassitanak rootolnak es 1 ap-t adnak nemtudsz arreb menni 😊
meg most ne 2 tamplar fightot nezzel huh noveljek a cd-t 😄 mert nemtudtatok megolni egymast attol meg sok karinak kell a poti met nincsen 8k hpja meg egy rakat heal skill igaz nemsebeztek annyit mint a tobbi kari de valamit valamiert

Veni, vidi, vici

1 ap-ért ne álljon le senki 5v1-ezni, menjen arrébb.
Amúgy ez a potis dolog annyira nekem nem tûnt fel, hogy rossz lenne, csak talán egyszer, amikor 20 percig csépeltük egymást egy asmo templarral. Na az drága kör volt potikat nézve, és ha 1-1,5 perc lett volna a poti cd, valamelyikünk tuti eldõlt volna. 😊 Így csak elfogyott a manája mindkettõnknek aztán leültünk regenelni. 😄 De sok life pot elment a semmire...

Gordis2k
Akkor hogy akarsz abysben helyt állni? Ez gyakorlásért van! Hajrá gyakorolj.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

potik cd-je pont jo ha mert ha megnagyobb cd lenne akkor betudnanak a zergelok vagni 3v1-be 1 nagyobb karit vagy 5v1 ami meg nemlenne fair hiszen a nagy kari csak 1 ap-t kap ertuk ok meg 500+

Veni, vidi, vici

Crokin
Belefér az, csak ne hagyj ki egy kaput se.

Repatarurgyán

Béna vagyok, de az istennek sem sikerül az Abyss indító quest repülõs részét megcsinálni - nem férek bele az egy percbe. Nem lehet valamifel megberhelni a dolgot?
Zomil
ah semmi, összekevertem ezzel: Root of Enervation I, aztán elolvastam, h a stigmára gondolsz 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
curse of roots tudod mit csinál? az attack speed-et lassitja, csak éppen a tooltip el van baszva, ahogy más skilleknél is, legalábbis nekem sm-el még 2 másik skillnek is rossz a leirása

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sáska
a root kozben lehet potizni, a tobbit nem tudom biztosan.

ha mar arrol van szo, kinek mi nem tetszik: nekem a potik CD-je az, ami tul rovid. Sokszor azt erzem, hogy az egesz fight-ot nagyban az donti el, hogy ki nyomkodja jobban a potikat.

Devil_Gy
Nem, hibáztam sleep illetve fa közben nem lehet!

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Gordis2k
Persze elképzeltem ahogy a varázslo ezerrel castolja a firebalt de a célpont 1cm hátralép a vazsi sokkot kap és nem képes koncentrálni ezért nem lövi ki a tüzgolyot....vagy kilövi de az egyszerûen az utolsó pillanatba leesik a laba elé... amit elkezdesz kasztolniaz igenis találjon már....

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Strahd_
mikozben fa/tolokocsi akkor tudok hasznalni potit?? nekem ez uj igaz ez?

Strahd_
akkor ennyi ne nyomja vegig, hanem szakadjon meg a cast... es mana is menjen le elvegre elkezdted felhasznalni igy fair

Strahd_
nem 😉

MrStokes
Csak nem assasinnal jatszol? 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Egyébként meg alapjában véve hulyeség, hogy 25 méter a határ, oszt csókolom...
Az összes (!!! igen, ranger, cleric, stb is!!!) nyugodtan lehetne nagyobb hatótávja kisebb találati valószínûséggel. Mert a nyíllal is lehet ám lõni nagyobbat is, csak maximum nem találod el olyan biztosan.

Devil_Gy
Curse of Roots I - 20(Stigma) (olyan mint a wow bari) + root + Winter Binding + sleep. Mind jól mûködik illetve potival 1et tud az ellen leszedni.

Épp ez a baj, hogy végignyomja ... tán még a manát is benyeli, bár ebben nem vagyok biztos.

Strahd_
engem is zavar hogy a sorcik mindig elmenekulnek elolem ha kb azonos szinten vagyunk.. ha minden skillem resiteli persze akkor nem menekul

😉 mondjuk en eddig nem sokat pvpztem ami killem azok nagy % ban sorcik voltak.

ok nyomjak a sorcikvegig a castot... de ha rangen kivul vagy akkor semmi hatasa ne legyen... es ugy fair... csak kesobb veszed eszre hogy mar tul messze van... remelem nem lesz ilyen patch

Lehet valamit rosszul csinálok, de nálam most lvl 29-en root és sleep van. Ebbõl a root az egyetlen, amit azonnal tud castolni, a sleep is olyan, hogy kirohan elõle simán.
Van még elvileg egy Winter binding, de még soha nem láttam, hogy bárkit is mozdulatlanná tett volna.
Talán a stigmákkal majd javul a helyzet.

Krinyo
tehát elmenekülni se lehessen -> tápabb sorci 😊

Devil_Gy
Az egyetlen menekülési lehetõseget is vegyük el a melee tõl.

Olvass figyelmesebben: nem mondtam, hogy legyen még tápabb.
Azt mondtam, hogy használhatatlan úgy, hogy elkezd varázsolgatni, közben meg az ellen lemegy a térképrõl, mielõtt befejezné.
Azt írtam, inkább legyen nagyobb CD, és ne legyen casting-time (vagy legyen sokkal kisebb).

Devil_Gy
A sorci táp de azért 10 duelbõl 10szer nem veri a meelet illetve az assat 😉 A másik meg hogy kb low levelen is már van 3 cc szal nem értem hogy miért szaladgál az ellen elõled!
Pár méter lesz csak a kiterjesztés hogy ha pont a castolás végére kiér range bõl még azért beérjen a spell. Bár sztem ennyi cc mellett kicsit op.
Ennyi erõvel az assanak is betehetnék hogy tudja használni az ambusht a levegõbe.

Olvass kicsit figyelmesebben, mert nem mondtam, hogy keveset sebez.
Amit leírtam, az az alapsebzése az orbot használva. DP skillel meg odaírtam, hogy 2000-2100 között tud sebezni a velem szintben lévõ mobokra.

A sorcik pvp skillbarjan csak egy IWIN makro van. <#banplz>

Running
Jó lenne ha már Abyss másik végébõl is bele tudnának ölni az olvadó acélba. Jó ez így, h elsõnek gyökerezek, utána alszom, majd fa leszek, a végén meg újraszületek a spawnponton, ha abyssba véletlenül csinálnék valamit és meglát valami sorci. Így teljes az életem. <#vigyor>

Talan hasznalni kellene a CC skilleket?

Zomil
azért jó, mert rohatt idegesitõ, h ha elkezd menekülni egy karakter akkor sm/sorci-val az életben nem éred utol, mert elkezded kasztolni kifut rangeböl és mikor a csík a végére ir aranyosan közli, h nincs rangeben

Strahd_
es azert miert jo? 😊 a levegoben fog pukkani a hatas?

Zomil
Ncsoft azt mondta, h majd az egyik patch-ban belerakják, h ha kifut a target a range-böl a spell-t akkor is végignyomd

Krinyo
10 duelbõl 10szer veri a meleeket a sorci, persze legyen még tápabb 😄

Muhahaha meghogy a sorci keveset sebez. Biztos valami GM class lehet az amelyik 1 skillbol leveszi a mob 3/4-ed hpjat. Huzzal melee classt ott nincsen casting time. Mondjunk templart, hogy aterezd a helyzet komolysagat. <#vigyor2>

Strahd_
😊 engem csak a soulheal zavar hogy ennyire draga