Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A hulyeseg gyorsan terjed... 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Gordis2k
És minden páros napon kisseb a krit esély! Viszont van egy bug ha szerver karbantartás kezdete után pont 35 percel kraftolsz 100% ra kritel minden 5 percig!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Crokin
Ez quest reward? vagy mi? világosíts fel légyszi <#circling>

Repatarurgyán

Ha nagyon magas vagy már akkor kisebb a crit esélye.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Djuree
úgy csináltam hogy full dp csík, meg átváltoztam gombává. ez a 2 módszer van ami terjed a neten hogy esetleg köze van a krafthoz. a tegnapi eset bizonyítja hogy lehet hogy igen. mindenesetre így fogok kraftolni amíg el nem fogy a gombává változtató cukorkám😄

Waaaaaagh!

nemtudom hogy jött ez ide,nem is beszéltem errõl..😄
Zomil
nyugi majd elmulik 😄DDD

én ott járok h 13cipöböl 1se kritelt 😄
bár ugy tünik nekem mnitha, minél kisebb a követelménye a cuccnak a te craft skilledhez képest annál kisebb esélye van kritelni, pl. a gatya 5pontal a craft skillem alatt van (240kell neki nekem 245 van) és 3. alkalommal kritelt a cipö (210 a követelmény azt hiszem, de már fehér) mint feljebb irtam 13-ára se kritelt, lehet h véletlen nem tudom

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Djuree
na kipróbáltam a cucc kraftolást.
zöld-eket csináltam.
5-bõl 4 kritelt. kék lett. ez jó arány? vagy kezdõk szerencséje?😊

Waaaaaagh!

Tatyla
köszi

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Zomil
gz, ez jó cucc 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tatyla
ez is meglett 3 nap alatt ebbõl két nap rift várás volt

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ökör <#wink>
igazabol az hogy a fort vedelemert iszonyat sok medal fog jarni felso abyss fort kb egy partra valo goldmedalt megadja :/ es ez igy nemjo 😞

Veni, vidi, vici

Krinyo
I sense a disturbance in the Force. Lord Vader

s0n1c
i sense irony!
Krinyo
hát...ez..õõ..ez mi?

rezes
Szeritem meg tokre nicsen igazad.Idejosz a forumba azt elkezded it az eszet osztani meg sirni.ercsed ma meg hogy nemvagyunk vevok a sirasrivasra mer itt csak a tuttit lehet olvasni.Ebbe a gamaba tokre nincs farm mer peldaul en is 32 levellen bementem a FTbe aztan tokre gyorsan lettem 37edik szintu.Es tokre jo lutok voltak ehez kepest a wow az egy kismiska.Esett egyszer a tobb mint 80 instazas allatt egy narancs ketkezes fegyo de hiabba probaltam elvini a nyilas karimmal mert egzszemet gladi lenin jazta.aztan amikor szovattetm akko meg engem raktak ki.Sajnos tob aranyfegyot nem lattam esni de ez tokre jovan igy hiszen nehogyma a sok kasual (nemtom mit jelent de tokre jo szo) freelootot kaplyon.XD De sebaj mer lehet most egy csomo jo dolgot csinalni .el is hataroztam ha en is majd40+ leszek elmegyek a genkkelni mert az tok jo pojen lehetolleg hivom a legiot is mer ugy meg nagyobb pojen ha 24enn ussuk szet a sok kis nyomit akikk megprobalnak jaccani egyedul.tanujjak mek hogy ezegy pvpve jatek es itt meghallhatnak es kulonben is ezt egy onlajn mmo es it az nagyob letszamu kutyacsapat baszik.(neha szopik ikszde).Es a fortok is tok jok tokre megkell szervezni hogy a vulnerabbilitisz utan azonal elfoglajak valakik.ugyhogy lecci ne it roncsd a moralt mennye vissza a warba ha annyira teccet csak vidjed magaddal a kedvenc white lionodat mennyen veled hogy megveggye a seged te botporgeto.

Fonok.Ki az a corporation?

Zomil
szvsz semmi gond nincs azzal, h fehér-sárga gear között különbség van, itt aionban nem egyszerü összeszedni azért egy teljes sárga set-et aki összeszedi megérdelmi 😊
(kivéve azokat akik goldfarmerektöl vásárolt gold-bol öltöztetik megukat)

inkább azzal van bajom, h már egy 3szintel nagyobb játékos esetén is elég durván érzõdik a szintkülönbség a miss miatt, sajnos felsö abyss-ban gyakran botlani magányos 45+-ösökre akik kis szintüeket, de magas rankuakat farmolnak, és ellenük valóban esély sincs, egy root-ot sem tudom rárakni, mert miss-eli :S

de persze ez a probléma lvl50-en egyböl megszünik 😄DD csak most zavaró egy picit

s0n1c
s0n1c
nyenyenye!
Hol fröcsögtem? Rasztah írta, hogy aki sokat játszik jobb gearban van, sokkal erõsebb pvpben több esélye van egy kezdõ ellen (10602hsz). Ezzel egyet értettem, és annyit írtam, hogy aki nagyon fos gearban van (ez én lettem volna) azt egy full epixes úgy összecsukja mint a szél(írtam rá példát). Ezután nekem rontottak, hogy nekem ez miért nem jó, mit akarok én, hogy 1hét alatt mindent megkapjak stb. Remélem érted, sehol nem írtam, hogy ez most miért van így, vagy hogy ezen változtani kellene, de ezt egyesek belemagyarázták a szövegbe és úgy beszélnek mintha fikáztam volna a játékot, vagy vérig sértettem volna õket amiért nekem bajom van jelenlegi rendszerrel. Részemrõl téma lezárva.
Zomil
mi a bajod a fort defend változással?

Krinyo
Az is elég unalmas hogy te kijelentesz valamit, és ha valakinek más a véleménye akkor csak fröcsögsz mint egy megbántott ovodás és jössz a "fanboy" szöveggel. Nem csak szélsõségekben kéne gondolkodnod, nem minden fekete vagy fehér.

Akkor tõled is megkérdem: mondtam, hogy ne legyen? Kicsit unalmas, 1-2ember reakciója, ha úgy itéli meg, hogy valami negatív hozzászólás született a kedvenc játékával kapcsolatban akkor jönnek a jobbnál jobb kommentek. Kb azt írtam le amit te is: bementem abysba, fos gearben és egy pvp epixel telerakott gladi úgy csomagolt össze, hogy pislogni nem volt idõm. Ennyi volt az egész történet, egy szóval nem említettem, hogy lelki törést okozott az életemben, csupán Rasztah egyik kometjére ment a válasz, hogy WAR-ban nem volt ekkora különbség gear között, amit õ értett is, de itt azóta is pörög 1-2fanboy mert én "sírtam hogy ez így nem jó".
s0n1c
1. Márpedig 1 friss 50-es és egy 1 éve 50-es gearelt kari között akkora különbség legyen, hogy karcolni se tudja (ami egyébként közel sem áll fenn atm a játékban csak sok a soloplay/freeloothoz szokott drama queen).
2. Semmi értelme lvl50 alatt megfelelõ gear nélkül bármilyen balance-ról beszélni, szerintem.
Me0w
Nem akarlak elkeseriteni, de egy jatekos nem azert pro, mert kepes volt questek hijan ugyanazokat a mobokat olni 1 spotban 10 oran keresztul.

Together we'll fly someday...

Na most szívembõl szoltál!!Éppen ez a véleményem,hogy a sok hisztis "kislány" miatt az amúgy pont faszányosra sikerült pve pvp balanceot teljesen elfogják baszni,és már meg is kezdték ezekkel a dolgokkal amiket írtál,és ha ilyen a változás iránya,akkor nemnehéz kitalálni hogy mire számítsunk,de bízom benne hogy mire totál legyengítik a gamet,mint tették a wowwal is,addig eltelik azért 1-2 év utánna úgy is váltani kell😄
Me0w
Szerintem nem ebbe a topikba valo, de az Aion elott 3 hettel kiprobaltuk a trialt, felig rohogtem rajta, felig sajnaltam az installaciora szant 20 percet 😊 De a pozitivuma az volt, hogy az uninstall 4 mp-ig tartott 😊

Miért is?
2x próbálkoztam be nála, szóval nem hiszem. Mind 2alkalommal esélytelen voltam, de szó szerint. Valószínûleg jól is játszott, de a gear nagyon számított, mert egyszerûen 1cc alatt szétszedett.
Strahd_
thx

Me0w
Ugye az igenyes mmo alatt nem a WAR-t erted? Mert akkor komolyan korbe kell hogy rohogjelek.

sorolhatnam hany mmoval jatszottam eddig meg hany evig te folosleges es azert reagalom igy leg mert sokan sirnak hala nekik elcseszhetik a jatekot ugy hogy nekeljen semmitse tenned azert hogy legyen valamid mert minden a szadba repul az meg hogy a lv 40-es gladi megcsapott attol is lehet hogy hasznalta a 4kdp skillt 😊 ami igencsak erosse teszi arra a kis idore ha akkor elkap meghaltal de a jobb gearest akkor is ellehet verni csak nehezebben mint egy atlag playert de ezen tanul az ember 😊

nemtom en nemerzem grindelosnek a jatekot lehet velem van a baj de szerintem pont igy jo :/ de a sok rinyagep elfogja szurni mint hogy elszurjak a fort defendel is a dolgokat vagy a xp boost is bejon meg meg van jopar dolog amivel csak rontanak rajta igaz ez masnak tetszik mert igy gyerekjatek lesz de hogy pl a Steel Rakes bosson gyengitenek az is vicc

Veni, vidi, vici

Szöveg értelmezéssel próbálkozzál elõször. 1szóval nem írtam hogy ne legyen jobb gear, 1szóval nem írtam, hogy egszerû legyen összeszedni a geart. Annyit írtam, hogy qurva sokat számít a gear, talán kicsit többet mint kellene. Erre hoztam fel példának a WAR-t ahol egyre jobb set-ek nem voltak annyival jobbak, hogy pl. aki 1évvel késõbb elkezd játszani és elér lvl40re, annak le legyen esélye mondjuk egy jobban gearelt ellenfél ellen. Sokkal nagyobb hangsúly volt a skillek használatán mint azon,hogy éppen miben feszítesz. Azt hogy itt elõadod a hattyú halálát mert egy olyat mertem írni a kedvenc játékodról ami neked nem szimpi nem változtat semmin, nem sírt senki, egy vélemény volt amit te nem tudsz megemészteni. Hogy szemléltessem mirõl beszélek:nekimentem lvl40es clericcel (fos gearben) egy 45ös gladinak, hasonló gearben volt, nem vertem le, de küzdöttem, egy ideig ment a harc mire lenyomott. Ugyan ez a felállás egy lvl40es full epixes gladi, úgy vert le, hogy kb. 1skillt tudtam benyomni, másra nem volt lehetõségem, mert eltûnt a hp-m. Szóval érted mirõl van szó, és nem sírtam, csak mondtam hogy sokat számít. Remélem így felfogod.
Ha nekem címezted a grindes témát akor arra is reagálok. Igen írtam itt korábban hogy sok a grind, meg hogy miért nem jó ez, de mibõl indult az egész? Pár fanboy itt véres szemmel küzdött, hogy nincs grind a játékban. Itt sem sírtam, bár lehet neked ez is annak tûnt, csak nem szeretem ha valaki hülyeséget írkál. Aki azt mondja, hogy itt szintezés közben nincs grind, az vagy nem játszott még mmo-val, vagy csak az ingyenes fos távolkeleti szarokat látta, igényes mmo-t nem.
adv stigma drop rate novelve lesz most elvileg de konyvnel mar idegesito volt amikor 2 napig megallas nelkul kb ottvagyok kaja 1 film meg ami kell azon kivul reggeltol estig bentvoltam es nemesett az en konyvem xD
igazabol egyiknap 0 konyv masiknap 2 azt kifujt 😄 majd most ha meglesz a rase sm-t partyba berakni aztan csapatni neki ugy nagyobb az esely 😄D

Veni, vidi, vici

tegnap mázlim volt a könyvvel 3. mob kidobta, adv stigma part2 meg úgy ahogy van szopás😊)) de ehhez is hozzá lehet szokni vagy van drop vagy nincs😄/ ha van nagy az öröm😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

MrStokes
Ezt talaltam meg korabban valahol (lehet pont innnen szarmazik... ):
Enchanting es egyeb nyalanksagok

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

még valami, masterre húzni a craftot 40 felett már nem olyan nehéz, ergo le tudod magadnak gyártani egy kis mázlival a full arany setet a szintedre, ehhez nem kell hónapokon át grindelni :o

Rasztah ez igy van egy rakat insta van 40 folott ami nem 30 perc es jon az xp dogivel es meg poenos is 😄 de sokan ugygonljak hogy jobb lenne 1.5 honap alatt elerni mindent annak meg nemlenne ertelme :/
az egyetlen ertelmes update az a skillbook drop rate mert az mar vicces volt vagy a q item drop rate a adv stigma part 2-el

Veni, vidi, vici

Pyotr
Teljesen igy van aki free loot-ot akar menjen wow-ozni😊
persze viccet félretéve legalább itt megjelenik a játékba fektetett idõ eredménye(grind,profession,abiss).

&#9608;&#9608;

érdekes templarral 40-ig úgy gondoltam iszonyat grind az egész 40 felett szépen jöttek a szintek, igazából ki se mozdulok az instákból 50ig szvsz...

azert reagalom le igy mert ezek csak sirnak ahelyett hogy csinalnanak is valamit lasd xp boost 😄 keves az xp sok a grind miazhogy 6 quest nem fel szint vagy tobb?? ez a problemam csak hogy ovadas szinjen levo emberek osszesirjak hogy legyen ovadas tartalom is pl gyengiteni bosst mert o nemtudja megolni etc etc
ez meg mindig nem grindfest 😊 sroban vagy grinfest ez ahhoz kepest semmi 😄

Veni, vidi, vici

Aion nehezebb akármelyik eddigi MMOnál,és ezt sokan mindenféle faszsággal magyarázzák,hogy ez nem jó,az nem jó,ez szar benne mert vki ez meg az miatt szarrá vert stb...Mindenre van megoldás a gameban,csak egy kicsit több kitartást igényel mint az eddigiek azt ennyi...!Aki rajzfilmet akar meg képes mesekönyvet,annak ott a wow,aki pvpzni meg grindelni annak ott az l2,van még más alternatíva,nem kell eröltetni Aiont ha kifog vkin
azért nem egészen errõl volt szó, csak te kicsit túldramatizáltad a helyzetet, Droughert-nek abban igaza van, hogy pl. warhammerben a cuccok viszonylag könnyen megszerezhetõek voltak, a set-ek nem sokkal voltak jobbak a másiknál, kicsivel kiegyenlítettebbek voltak az esélyek is, ez a játék nem casual barát, de ez látszik a grinden is, 50en ugyanez lesz, mindenért meg kell szenvedni de annál nagyobb az öröm is, legalábbis részemrõl 😊 Mondjuk vicces lenne ha egy hét alatt meglenne a full abyss set, akkor mi értelme lenne még a játéknak?! Lehet sírni miatta, mert tényleg nem fehér embernek való ez a grindfest, de legalább sokáig leköt 😄

ez igy nemgiaz mert a jobb geares embert is osszelehet pakolni ha van "skilled" 😊 azt meg nevarjatok hogy ha valaki 1 hetig farmol hogy meglegyen az uj gearje es aztan lofaszt se erjen az a sett 😄D nemtom annyi hulyeseget tudtok ide leirni hogy az borzaszto :/ mindenki csak emozik ha valami nemsikerult neki vagy ha balaki jobb akkor csak annyit mond hogy ja hat jobb szetje van igaz hogy egyforma szintuek vagytok es neki jobb van mert kiszedte de az nemszamit mert biztos gm bacsi adta neki xD
vagy legyen az hogy nem kell gear majd lv 1-es feher ruhaban rohangal mindenki es azzal rommavered az embereket

Veni, vidi, vici

Sajnos az annyira igaz, hogy nem is igazán a skill számít, hanem a gear. WAR-ban nem volt ekkora különbség a gearek között, ott a skill számított elsõsorban. Itt tapasztalat, hogy akinek jó gerje van az pikk-pakk összecsomagol, úgy hogy köpni nyelni nem tudok. Látványosan erõsebb egy jó gearben lévõ játékos, sok esetben nem az van, hogy nehezebb megölni, hanem kb 0%esélyed van ellenne.
Enchant Systemezt nezd meg

Veni, vidi, vici

Strahd_
leirast

Strahd_
talaltatok valahol valami jo leirat az enchantolasrol?