Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Waaaaaagh!
én ott járok h 13cipöböl 1se kritelt 😄
bár ugy tünik nekem mnitha, minél kisebb a követelménye a cuccnak a te craft skilledhez képest annál kisebb esélye van kritelni, pl. a gatya 5pontal a craft skillem alatt van (240kell neki nekem 245 van) és 3. alkalommal kritelt a cipö (210 a követelmény azt hiszem, de már fehér) mint feljebb irtam 13-ára se kritelt, lehet h véletlen nem tudom
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
zöld-eket csináltam.
5-bõl 4 kritelt. kék lett. ez jó arány? vagy kezdõk szerencséje?😊
Waaaaaagh!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Veni, vidi, vici
Fonok.Ki az a corporation?
(kivéve azokat akik goldfarmerektöl vásárolt gold-bol öltöztetik megukat)
inkább azzal van bajom, h már egy 3szintel nagyobb játékos esetén is elég durván érzõdik a szintkülönbség a miss miatt, sajnos felsö abyss-ban gyakran botlani magányos 45+-ösökre akik kis szintüeket, de magas rankuakat farmolnak, és ellenük valóban esély sincs, egy root-ot sem tudom rárakni, mert miss-eli :S
de persze ez a probléma lvl50-en egyböl megszünik 😄DD csak most zavaró egy picit
2. Semmi értelme lvl50 alatt megfelelõ gear nélkül bármilyen balance-ról beszélni, szerintem.
Together we'll fly someday...
nemtom en nemerzem grindelosnek a jatekot lehet velem van a baj de szerintem pont igy jo :/ de a sok rinyagep elfogja szurni mint hogy elszurjak a fort defendel is a dolgokat vagy a xp boost is bejon meg meg van jopar dolog amivel csak rontanak rajta igaz ez masnak tetszik mert igy gyerekjatek lesz de hogy pl a Steel Rakes bosson gyengitenek az is vicc
Veni, vidi, vici
Ha nekem címezted a grindes témát akor arra is reagálok. Igen írtam itt korábban hogy sok a grind, meg hogy miért nem jó ez, de mibõl indult az egész? Pár fanboy itt véres szemmel küzdött, hogy nincs grind a játékban. Itt sem sírtam, bár lehet neked ez is annak tûnt, csak nem szeretem ha valaki hülyeséget írkál. Aki azt mondja, hogy itt szintezés közben nincs grind, az vagy nem játszott még mmo-val, vagy csak az ingyenes fos távolkeleti szarokat látta, igényes mmo-t nem.
igazabol egyiknap 0 konyv masiknap 2 azt kifujt 😄 majd most ha meglesz a rase sm-t partyba berakni aztan csapatni neki ugy nagyobb az esely 😄D
Veni, vidi, vici
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Enchanting es egyeb nyalanksagok
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
az egyetlen ertelmes update az a skillbook drop rate mert az mar vicces volt vagy a q item drop rate a adv stigma part 2-el
Veni, vidi, vici
persze viccet félretéve legalább itt megjelenik a játékba fektetett idõ eredménye(grind,profession,abiss).
██
ez meg mindig nem grindfest 😊 sroban vagy grinfest ez ahhoz kepest semmi 😄
Veni, vidi, vici
vagy legyen az hogy nem kell gear majd lv 1-es feher ruhaban rohangal mindenki es azzal rommavered az embereket
Veni, vidi, vici
Veni, vidi, vici