Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄DDD

Strahd_
legalabb megadnad a modjat Zarachi....

Van neked akvariumod? 😉

na mind1 befejezem foloslegesen offalnam szet a topikot 2 madar miatt

Veni, vidi, vici

MrStokes
Ahh, vagy ugy, akkor ezt beneztem, sry.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

biztos azért mert sok a helyesírási hibád,mivel nemnézed a billentyûzetet úgy írsz,lehet erre alapozik a "macsek"
melyik stilusbol azert meg kirohglek hogy macskabuzi vagy mint egy csaj? 😄DD vagy mert szeretem piszkalni az embereket? esetleg mert nemvagyok a birkak tagja aki mindenben koveti a tobbieket hanem megmondom a magamet? 😄 melyil meow kerlek mond meg 😊

Veni, vidi, vici

nemiszom mar 1 eve 😄 csak dohanyzom 😊 en nem is vajkaltam az eletedben hanem kivanrakva iwiwre 😄 mellesleg ez csunya votl amit irtam de azert nemi igazsag alapja is van
ense irtam volna ezt ha nem az erodet fitogtatnad itt nekem mert a pajtikadat piszkaltam 😊 felnott emberek megtudjak oldani egymast koszt es nem ugy kell csinalni mint az egyik nepcsoport hogy 60-an urgunk ra beszolunk mindenhova hogy hogy mereszeltek minket ilyen szavakkal illetni 😄 ha baratod ha nem oldja meg a vitait egyedul de szerintem inkabb legio torsad 😊

Veni, vidi, vici

23
Me0w
Bocsi, de a stilusbol itelve Zarachi meg nem mult el 14 eves 😊

Together we'll fly someday...

Tatyla
szerintem eddig én nem vájkáltam a te magánéletedben és halvány lila fingod sincs hogy én hogy nevelem a gyerekeimet,míg te mondjuk minden másnap részegen fetrengsz a saját hányásodban valami koleszbuliban...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sáska
szerintem nem. de en nem is arrol irtam, hanem a spiritmaster azon kepessegerol, ami az adott mob drop rate-jet "emeli".

MrStokes
Koszonjuk, mar ideje volt.
<#taps><#worship>

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

azzal nincsen baj csak neprobaljon kioktatni hogy mitcsinaljak az eletemmel utana meg itt fesziteni sg forumon hogy megmutattam nekik milyen kemeny is vagyok 😄

Veni, vidi, vici

MrStokes
Ez a stigma drop rate emeles meg nem ment ki a szerverekre, ugye?

Me0w
Tovabbra se ertem, hogy ha valaki 30 eves, az miert nem jatszhat melo utan/elott/kozben. Na mindegy 😊

Tatyla
ennyi Zarachikám ha nem tetszik jelezd a moderátoroknál

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sáska
oh, te voltal az a Cleric? Akkor mar tudom ki vagy - sry meg1x😊)<#hawaii>

Strahd_
Amugy igen Zuzda es Te voltal az aki eddig ;P fizettett a hiba utan a Soulhealert 😛 ami nekem pl nagyon szimpatikus volt.

Tatyla
Zarachi,Kry-t ismerem nem hinném hogy belinkelne ide fiktív dolgokat a másik ha még egyszer személyeskedsz az összes akármilyen hozzászólásodat törlöm és nem lesz lehetõséged kötekedni...

Sáska
jah, azutan inditottam a rangert😄

Me0w
12 evesen meg en is ilyen oszinten naivan tekintettem a vilagra 😊

Strahd_
😉 azert remeletem jobban megrazott az eset es nem "csak" lett a jelzo ;P

Sáska
jah, FT-ben lehettunk egyutt, bar nem tudom, ingame milyen neven futsz😊 igen, ahol nem vagyok biztos a spiritben, ott inkabb elengedem, s kesobb ujra idezem.
Bar mar volt nekem is, hogy ft kozben filmet neztem, s a spiritet bekuldtem a terem vegebe. Szerencsere nem lett wipe, csak a cleric halt, de kiengeszteltem egy kek fluxxal ami menet kozben esett😊

Me0w
Ugye vagod, hogy nem neked valaszoltam?

angyal2232
jelentése együtt,közösen! Német szó amit elírt a karakter gazdája akinek az irományát bemásoltam ide, szóval nemértem miért kell belekötni mindenbe! nincs jobb dolgotok? esetleg ennyire unatkoztok? szerezzetek magatoknak barátnõt vagy csináljatok magatokkal valamit! felháborító komolyan mondom térjetek észhez gyerekek szánalmas : D

Me0w
Mondjuk ha ekkora fostolcser lennek, hogy a cuzammen szot nem ismerem, inkabb nem hirdetnem a forumon. De latom te ugy tudsz hulyet csinalni magadbol, hogy meg buszke is vagy ra. De azert egy jot rohogtem rajtad, koszi 😊

Strahd_
bar lehet keverlek mas SM el ;P a lenyeg ugyanaz marad 😛

/* lehet veled FT ben voltam ;P nekem minden SM olyan egyforma 😛 */

Strahd_
MM nem SM 😛 sorry

Strahd_
😊de amig te ha jol elmlekszem veled amikor SM ben voltunk summon unsummont jatszottal foleg ugralasnal 😉 addig par SM nem teszi meg a mob szepen lesetal es mindent behuz

Sáska
a drop rate buff meg olyan keves, hogy szinte elhanyagolhato, legalabbis en nem erzekeltem, hogy erezhetoen valtozna a droprate.
elvileg 20% noveli, ami azt jelenti, hogy ha egy item esik 1%-al, akkor ez az ertek a debuffal 1.2% lesz. wow.

Sáska
az SM-ek vedelmeben szolva😊
mas classbol is siman lehet olyan, aki behuz mobokat, nem kell ahhoz hogy egy spirit kovesse az ember nyomvonalat. Mar volt nem egyszer FT-ben, hogy wipeoltunk nem SM miatt (pl. ranger, assa kiuti a sleepet, behuzza a mobot, etc..)

Strahd_
😉 eddig 1 szer voltam ugy ft ben hogy jo volt az SM...
nem idezett summont csak a legvegen igy nem huzott be mindenkit.

Running
FT-be kétszer jött csapattal sm, csak nekem kb 65 ropim bánta. Gondoltam megkérem adakozzon, de inkább fel lett világosítva, milyen skilleket jobb ha nem süt el. Jó kis kör volt, nulla drop, cserébe 2x elhalt majdnem teljesen a group.

Zomil
ezért kell fear után egy root-ot nyomni a root tovább tart a fear-nél 😊

viszont ha valaki leüti az tényleg szopás

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Strahd_
legutobb SM nelkul mentunk es 2 sarga item esett 😛
elotte vittink SM et... nos en felek partyzni SM ekkel nagyon draga szokott lenni a soulheal ;P

találkoztam abyssba is botokkal, sõt rank5ös bottal is :o <#zavart2> ejj mindenkibe belekötsz! 😄

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

elvileg abyss-ba több pont jár

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Sáska
kar😊
amugy azonos ranku player megoleseert ugyanannyi AP jar mindig (abyss vs rift)?

angyal2232
zarachi ugorj ki a 10.emeletrõl ha ennyire unatkozol h mindenbe belekötsz? 😄

Strahd_
mace ben esehetne mar vegre nekem a fegyo a bossbol ;P de eddig en is csak tome ot lattam eseni 😞

angyal2232
Tudatlan, googlizd be a cuzamme szót és megtalálod a jelentését! Amúgy a karakter neve Hitorijanai

bazdevil
Kick & <#banplz>!
Buntetes: 3 ev kotel alltali halal. XD

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

Strahd_
mondjuk jogos ilyen hirdeteshez mondjuk ha a kari nevet linkelned jo.
mert ismerve par ember karakter nevadasi szokasait... lehet full sargaba lvl50 es olyan nevvel lehet nem jatszana...

angyal2232
Zarachi ismerlek én téged egyáltalán? hogy jösz te ahhoz hogy engem lejárass itt? És milyen nemlétezõ accountok te majom? egy jóbarátomnak segítek eladni az accountját, ennyit rólad te szánalmas féreg.amúgy kivagy?

Tailoring vagy alchemy a jobb pénzforrás? Mindekttõt nem fogom húzni.
Miert, mar lehet ingyen transferelni? Meg semmit sem olvastam rola 😞

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

angyal2232
Sziasztok!😊

Azért irok mert eladnám az Aion account-om ha érdekel valakit 😊
Standard Edition-os és Elyos oldalon van egy lvl35, majdnem 36os Sorcerer-em, végül is új game-hez képest egész jó gear-ben van, majdnem full kék meg van egy Orange Orb-om is. Szóval szintben meg picit fölötte PvE/PvP-ben megállja a helyét böven, jelenleg a Spatalos Serveren van és nem használtam el a free migration-t, szóval ingyen átvihetõ bárhova.
Cuzamme 5000Ft-ért vihetõ mindennel együtt😊

Természetesen minden számla, papir, cd-key megvan a game-hez és értelemszerüen oda is adom mellé.

Ha van akit érdekelne, vagy bármi egyéb kérdésetek lenne akkor irjatok bátran ide,[email protected] -ra.

Köszönöm😊
NE nekem írjatok privátot sg fórumon mert nem az enyém az account!

Zomil
én nem nagyon láttam még arrafele 😊

1-et láttam csak aki két növény között rohangált és szedegette, de ez csak 1nap volt, utána többet nem láttam

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sáska
Etnen hogy all mostansag a botokkal? Regen hallottam, hogy eleg sok van, gondoltam atneznek valami nyugis hajnali oraban egy kis free AP-ert, ha megeri<#hehe>

Zomil
a gomba csak arra való, h gyorsabban craftolj 😊

a full dp meg csak egy legenda, bár én full dp-vel szoktam craftolni 😄