Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem tegnap este 19:45 után szállt el a pingem megint. Modem+géprestart helyretette.

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Üdv mindenkinek!
Érdekelne hogy valaki van itt kaposvárról Vidanet szolgáltatóval?
Csak mert nekem mikor csinálok egy pingtesztet a http://www.pingtest.net/ oldalon mindig kiírja ,hogy packett lost, de közben van 20-35 ig pingem ami jó.
Ingame pedig a studiómban jó ha lemegy 59-ig
Egy átlagos helyen sarpan vagy mondjuk még nem annyira forgalmas helyen felmegy 80-180 ig is. nem ritak a 200 de akkor már ki sem megyek a fortból!
Azért idegesit mert mások a légióbol irják hogy nekik van 20-40 ig pingjük. Akkor nekem mért ilyen gyatra?
Másnak mit mutata a pingteszt oldal?
Kewanaar
Unscheduled maintenance, Tomorrow 12th Sept
Greetings,

we will have an unscheduled maintenance in the morning tomorrow, starting at 9am and is expected to last until 11am.

We will apply a hotfix that fixes the Starter restrictions at level 61+ (ability to chat and more).

The website will stay online however.

Cheers,
BV

Aion: Asmo/Spatalos/Perento Rift: Defiant/Blodiron SWTOR:

Kewanaar
Ma Hotfix van, ez az üzenet tegnapi, azaz ma 9am - 11am to apply a hotfix.

Great, thanks, i didn't see this message!

Kockázat az egész élet!

Kewanaar
We will perform an unscheduled maintenance tomorrow. The servers won't be reachable between 9am - 11am to apply a hotfix.

gurubefree
tegnap volt karbantartas . bejelentkezesig mar eljutottam . a servel le van allitva .... akkor valamit el*** es most csinaljak .

ゾルターン

Nem vagy egyedül, nekem sem indul... Talán már napi karbantartás van GF-nél, ami nem lenne meglepõ <#duhos2> Egyelõre várok, hátha késõbb sikerélményem lesz.

Kockázat az egész élet!

gurubefree
sziasztok

a kiliens valami oknal fogva nem indul ... ( tegnap minden rendben volt a jatekkal )

Mit tudok csinalni , hogy a kliens reinstall-al utan ne kelljen ujra bletoltenem a 25GB-ot ?

Amit csinaltam > ( nem tudom mukodik e ) copy of : Gameforge/Game/GBR_eng/AION ( 25GB )

Ha ezt a mapat a kliens reinstall utan bemasolom oda ahol volt akkor mukodni fog a jatek ?

elore is koszonom

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Rájöttem, hogy nem bírom power levelezni a bárdot. Nem az én stílusom. Jobban szeretem kiélvezni a karaktert 😊 Így naponta csak 2-3 szint jön össze. Aki meg 2 nap alatt feltolta 65-re és most már b.coin cuccban van az 1 robot <#email>
Jelenleg épp a fenris questeket csinálom, a vállasból 7 medálnál hagytam abba tegnap. A szettet a fegyóért akarom kiszedni. Azzal +15-re húzva remélem elleszek max levelig. A többi ruha+ékszer meg 50e lesz rá +15-re tolva 😊 Temprõl úgyis el kell verni az AP-t, nincs kedvem barbie-t ap-val etetni <#circling>

na most en is megkaptam a laggozont, eyeban flamozgattam az elyket,aztan neha be-beallt az a geci kep,2 alulgearelt gladi igy meg is tudott olni, majd szet baszott az ideg, meg jo h eyeban nincsen ap vesztes😄DD
Spatan mar van full battle coinos szettben rohangalo gunner meg bard..gusztustalan noliferek...de ugye magic boost naluk a sebzes modosito, meg magic dmg amit lonek szoval egy jo resistes ruha akasztja! Meg a maxos suppression pl clothnal, mert allitolad az uh cuccal a rongyos 2k supressiont tud produkalni. ami egy sorcit is megakaszt a burstben..😞

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

na jo assa is hasonloan gyorsan meg tud olni,de ez sem pite..
te figyi mar, tegnap kezdtel el aionozni?😄 en is vaze egy ap gearben levo emberre pve cuccal alig sebzek...lehet itt is ez lehetett, mert amiket te miondasz dmget,az irrealisan keves,masra nem tudok tippelni. en nem neztme vissza a pvp radart a multkori coopnal, de mondom, instant megolt a gunner, assa sem olt meg ennyire gyorsan meg mint az, es ezt a coop alatt eljatszotta parszor
Telemachusrol talalkoztam az elobb arenaban gunnerral ..elemental ward alatt minden lovese resist volt.. utanna meg 30-100 kozott sebzett.. bar kurva gyorsan, de sima volt szamomra😄

erre akkor en is mondhatnam, h eddig csak bena es alulgearelt gunnerrel talalkoztal...😄
Akkor eddig csak béna és alulgearelt bárddal találkoztál.
Tegnap lettem a bárddal 46 és mehettem DG-be. Sajnos a bárdot ott full healernek nézik (annak ellenére, hogy van 2 heal skilje dps beálláson és csá), így a chanternak (mert persze cleric az nem jutott a csapatba)kellet segítenem foylamatban. Ellen csapatban is volt gúnár. Ha volt épp idõm és betargeteltem vagy 2 alkalommal igencsak gyorsan szétesett <#gun>
Nállunk is volt egy a csapatban, de az a gyerek majd meõrjített. Csak annyit láttam, hogy fogy a hp-ja, de nem tudom healelni, erre térkép szerint 2 szobával arrébb üti valamelyik barbie-t. Persze jó sok killel végzett, de a csapattal fele idõben se volt együtt. Ez meg csapatjáték lene, vagy mi. <#eplus2>
Arénát majd meglesem. De szerintem úgyis tonna tanulni valóm lesz vele még pvp-ben.

60 as küldi Katalamban
Sziasztok

Volna egy kérdésem: Asmodián oldalon vagyok, a sárga fõ küldi ad minden armort kivéve kesztyût, azt hol lehet megszerezni? Remélem valaki tudja.
Köszi.
gunner eléggé kemény, bár az enyém még igen kicsi,44es csak, nyilván messze van meg az amikor azt lehet mondani, h ez mar mervadonak szamit, de jelenleg mindenkit gond nelkul szetkapok😄 talan a bardot a legkonnyebben..😄 na de par het meg aztan meglessuk nagyszinten, ami tuti, multkor coopban az enemy csapataban volt egy gunner, mire a karim felhuza volna az ijat, h csapjak bele valamit, mar regen halott voltam, iszonyat dpst tol, kicsit vicc kategoria ...
WhiteStar
nem semmi kitartásod van hallod e

én kezdek besokkalni. ez a latencys dolog volt az utolsó csepp a hordóban.

az átnevezések sem tetszenek. laggol is kibaszott zerges is, csak siránkozni tudok miatta, ugyhogy napi 3 dailyvel most elvegetálok egy dbig 😄

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

A Gúnárt, majd csak utolsónak kezdem el. Elsõnek a bárd legyen maxos szintû, mint új main kari.
A bárdot követi a kigyúrt szép tempem felhúzása. (Minap egy gyerek GZ-zett a 2h fegyverhez ami rajta van csak úgy látásból, ahogy mellettem állt. Visszaírtam neki, hogy ezt a karit feladtam, de csekkolja nyugodtan a geart, engedve van. Na ezután hüledezett, hogy miért adtam fel egy ilyen számára álom szerkóban lévõ karaktert. Válasz csak ennyi volt: több mint 3 év elég volt belõlle)
Temp után jön a glad (de lehet az marad 50-es funnak 😊 ).
És mindezt követõen belenézek a Gunnerba, ha lesz idõm és kedvem még.

Aion 4.5 új szárny, vagyis annak nem mondanám inkább ezzel lehetsz
ROCKETEER.

http://ipic.su/img/img4/fs/wings1.1378127478.jpg
http://ipic.su/img/img4/fs/wings2.1378127479.jpg
WhiteStar
a gúnárt próbáltad már? az issza a potit meg a scrollt, de mocskosmód tud pusztítani 😄

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Gugli ezt fordította 😊

Szeptember 6., <Aion> Episode típusú esemény "Red Eye magas aláírja titkos parancsot a hadtest" leleplezett. 이번 이벤트는 레드문 조직 가입, 군단의 보물, 군단의 음모, 되돌아온 아트레이아의 평화 순으로 진행된다. Csatlakozzon az esetben a szervezet a piros ajtó (ajtónállók leszünk?<#taps>), a kincs a hadtest, Corps összeesküvés, Leia (ez most Star Wars? <#wow1>) visszatért béke mûvészet érdekében végzett.

9월 6일(금😉부터 9일(월😉 오전 10시까지는 이벤트 페이지를 통해 레드문 조직 가입 신청이 진행된다. P 6 szeptember 9-én, 10:00-ig a piros ajtó esemény oldalon Kahuna szervezése folyamatban van. 이벤트 페이지에서 레드문 조직 가입 각오를 작성하면 가입이 완료되며, 가입된 유저는 오는 9월 11일(수😉 설문을 통해 비밀지령과 함께 보급품(귀여운 토끼 옷, 귀여운 토끼 모자😉이 지급된다. Red Moon az esemény oldalon, hogy hozzon létre egy szervezet kész arra, hogy csatlakozzon a jegyzési befejezõdött, az elõfizetõk jön Wed, 11 szeptember felmérés a titkos parancs kellékek (ruhák, aranyos nyuszi, aranyos nyuszi kalap) kerül kifizetésre.

Lehet örülni, piros nyuszi ruhában vörös vérben forgó szemekkel, hatalmas fülekkel nikkelbolha módban csépelheted az ellent <#vigyor2>

Tegnap végre nem volt laggom és a bárddal csaptam széjjel több 100 mob fejét folyamatosan. Még mindíg úgy tartom, hogy számomra a legdurvább kaszt. Ilyen ALL IN érzésem van vele kapcsolatban. Kb. feleslegesnek érzem azt a 10k potit amit csináltam neki szintezéshez, mivel alig iszok vele a manna/hp visszatöltés miatt.

WhiteStar

Meg mindig lagolgat de nem annyira mint tegnap, neha meg zavaro a minimalis csuszas, de mar hatarozottan jatszjatobb 😄

Szerintem itt szo sincs DoS tamadasrol, csak valamit elvasztak..ha tamadnak a szerot be sem tudnal lepni! vagy ha igen akkor mindenki lagolna nem csak a server fele...

WhiteStar
tiltakozom! asmo vagyok és sokszázezres lagom van <#idiota>

Most néztem rá a Telemacsón levõ asmo altomra, és meglepve láttam hogy itt nincs lag. Gyanús ez nekem, beraktak valamit amitõl csak az elyk lagolnak mint állat? Kis pvp debuff nekünk? 😛

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Az aion.na-n volt valahol egy térkép, amin jelölve volt, hogy hol lehet eladni a régi ap stigmákat. Tudná valaki linkelkni, pls?

Enmaig jo voltam, de most teleport lagjaim vannak meg 3-4 mp skill delay..igy nem lehet pvpzni ezert kiskarizok meg startrek online😄 az nem lagol

Gő
Enegem is elkapott ez a fimo, állítólagos DdoS támasás így én sem játszom csütörötök óta, de elvileg csináltak is valami 4.0.2 szart néztem fórumot. Azóta szar, szóval elbasztak valamit amirõl fingjuk nincs a GP meg csak telik én meg nem játszom. Itt kezd a tököm teli lenni.

Szerintem a DOS támadás kamu, csak azért mondják mert fingjuk sincsen mi a baj. Valószínûbb, hogy a szerverközpontban valamelyik router meghülyült, és csak bizonyos irányokból érkezõ csomagok vesznek el, ezért van akinek jól mûködik.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Én péntek óta nem tudok játszani, nekem is elviselhetetlen, volt 459600 ms pingem is. És tuti nem nálam van a hiba (valamint nem az internet szolgáltatómnál), mert ugyanarról a géprõl kiskarival a rookie szerverrel átlépve minden tökéletesen 40 ms pinggel megy. Úgy vettem észre hogy csak a régi szerverek (pl Spatalos, Perento) érintettek.

WhiteStar
nekem , és a kontinensrõl még néhány guildtársamnak viszont 300~128ezerig terjedõleg random bármikor bármennyi. és szûnni nem akaró, egy pillre sem

Kewanaar
Nekem sincsen "lagg" ennyi..

WhiteStar
ha támadják szervernek se lenne szabad lennie
uncsi a folyamatos kamu már 😄

ez erdekes,nekem is krajoltak sokan h nem is jatszanak mert a lagg elviselhetetlen, ugyanakkor nekem folyamatosan megvan az atlag 40es ping, szal ha tamadjak akkor mindenkinek laggolni kellene szerintem....
Allitolag tamadjak a szervereket, es sokan visitoznak a lag miatt..de nekem fixen 30 es 35 kozoti a pingem , szoval leszarom😄

WhiteStar
xaxaxaxaxaxaxaxax

ki mit tud errõl az állítólagos ddos támadásról

en az elmult par napban legalabb 20szor meghaltam generalkent es nekem is ugyanez a tapasztalatom, csicska gf vegre vmit jol baszott el😄DD
En tegnap meghaltam parszor es nott az APm tole ugyhogy lehet bug van...amin nem csodalkoznek..

most azt neztem,h eyeban nem vesztek apz ha meghalok?general vagyok, most meghaltam parszor de semmi ap nem hianyzik...
de meg mindig hanon a favorit meg a Night Club legio..az ely csiterek fele ott van😄

Én csípem, legalabb õ játszik. Meg leszarja ha 100x leverik.nem ugy mint negativo aki hirtelen felgyorsul amikor meghalna meg hirteken kilogolodik kb azonnal..

Onlyarms egy vicc, az összes ely azon röhög, hogy õ a legtöbbször megölt general. Az szép és jó hogy nem cheatel, de iszonyat nagy noob. 😊 Amúgy az én légiómbol tudomásom szerint senki nem cheatel (benne van a légiós szabályzatban hogy tilos), egyetlen tag volt akirõl egyszer kiderült, azonnal ki is lett rúgva.

Tegnap sikerult megcsinalnom kb 20 perc alatt a 3 general killt, örökhála Onlyarmsnak aki ha szopora all nem kapcsol be cheatet meg nem forcelogol ki....mint a többi ely commander meg general..De azert megjegyzem nem egyedul volt hanem vagy egy chanter volt vele vagy egy cleric felvaltva.Szoval lehet 1v2 ben is eleg jol olni😄

Gő
Jogos a felvetés, mert én már full szettben rohangálok, de igen sok olyan xformos van akire csak ráragadt az AP. Tegnap 2 xform jött a a prtink ellen(5 player). Beszaladtak a save zónába, mielõtt kinyiffantak volna.

na pont most toltam arenaban egy templar ellen, egyszer majdnem megtudtam olni😄D ahh..iszonyatosan tap az is, mindig maxon van a hpja, nem lehet sebezni, es hatalmasakat ut...