24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Trollface
    Már unom az Aiont meg a jelenlegi MMO-kat....Unalmas.
  • Trollface
    Ki mivel tolja mostanság? Tudtok valami normálisat ajánlani amivel ele lehet szórakozni valami új MMO-ig.. ?
  • Kewanaar
    Merry Christmas
  • Bumlista
    Minden Aion játékosnak, és fórum olvasónak Békés Boldog Ünnepeket Kívánok!
  • torrente111
    bocs
  • x3rb
    Kérdeztem a véleményed?
  • torrente111
    ne tedd
  • x3rb
    Igen, játszom.
  • sztar007
    Eladó Nexus elyos oldalon 250.000.000 kinah és 2 db GP. Akit érdekel írjon.
  • Vicodine
    te figyelj mar, aktivan jatszol meg?
  • x3rb
    Eladó 2kkk kinah telemachus elyos oldalon.
    Pm itt ha érdekel.
  • alyr2
    Azt tudom hogy kell gw2-t venni, de en felmontam a dombornyomott kartyamat meg a bankszamlamat is...es kpban kerem a penzem kb 1 eve. es a szoftvert egy ismerosom venne meg nekem.
  • Vicodine
    hat a gw2 pvp rendszere igen osszetett, szerintem itt nezz utanna dolgoknak. a vasarlas meg pofon egyszeru, felmesz ide regisztralsz es adja magat....ugyanolyan netes vasarlas mint barmi mas
  • alyr2
    Hanako ird mar meg hogy van gw2ben a pvp meg ugy altalaba minden. valaki meg azt hogy ha online veszek jatekszoftvert elektronikusan az hogy megy,
  • Shaenis
    FT farmtól egy idő után kisül az ember agya, de ha minél több alttal tudod csinálni, akkor kevésbé idegölő, mert nem kell félóráig szobrozni. :) Én hat karival nyomom, 10 perc szünet van két kör között, addig meg kiskarit húzok.
  • Malachit
    Telepítéskor mindíg többet pakol fel, utánna törli a felesleget.

Event nem tudom, hoyg mennyire éri meg, 2 nap alatt szobrozással és FT előtt ácsingózással egy 15 napos felhőt kaptam egyik bankos altomnak, valamint két sárga GS-t. Igaz a 2 gs ára együttesen kb 150 milla (még, de várhatóan esni fog, mivel potyog rendesen).
    2 nap alatt 1 lila fegyvert láttam chaten bekiabálva dobozból, mindenki másnak supli, soket és pár reident, meg 1-2 suna doboz. És mindezért ott szobrozol, vagy körbe körbe rohangálsz SR, Theo, Lanok, FT-ben.
  • alyr2
    30 giga maga a jetek installhoz kell 40-45 giga
  • robyy44
    a jateknak mekkora hely kell mert azt irta a honlapon hogy 30 gb es instalalas kozbe mar 40 gb nal van
  • Trollface
    A szerverek kiütődtek.. Volt topic a Gf FÓRUMON.
  • Malachit
    Nem volt ilyen belépési gondom.

Elég uncsi ez az FT farm, fél óránként 1 kör :/ Valaki tud esetleg még gyorsabbat? Igaz amennyien itt tobzódnak nem hiszem, hogy lenne másik is. :/
  • Vicodine
    nem tudok belepni, masnak is van ilyen problemaja? mar a launcher sem tolt be, de ha launcher nelkul direktbe inditom akkor sem enged be...szerverstatus szerint viszont vannak szerok
  • Malachit
    Köszi az infót :) Meghal majd párszor :)
  • Vicodine
    ma ezert volt leaallas delelott h javitsak.de amugy ha plussz kulcsot akarsz szerezni akkor fire templeben az uccso boss dob fixen eventes zacsit 65osen is, azt erdemes nyomatni
  • Malachit
    Hát tegnap 2,5 órát ácsingóztam ugyan azzal a karival és semmi se esett a hátizsákba :/ Csak álltam vele simán North Kat főerődben.
  • Vicodine
    eshetnek mobokbol zold zacsik,azokbol a zacsikbol nyithatsz 2 fele itemet,amibol kulcsot tudsz csinalni.az egyik item jol esik a zacsikbol, a masik viszont kb minden szazadikra:D es azokkal nyithatsz amennyit csak akarsz,viszont mobok olese nelkul is orankent max 4 db zacsi az online karid invijebe pottyan
  • Malachit
    Valakinek van infója pontosabban arról, hogyan lehet még kucsokat szerezni a hónap eventje alatt? 5 30+ -os karival megvolt a napi (mind kopper), de valahogy lehet még karinként napi 4-et vagy menniyt összeszedni. Valaki perfekt angolos lefordítaná esetleg?

Előrre is köszi :)
  • Vicodine
    en igy vagyok lineage 2vel, vilag leg faszabb jateka, de sajnos mar elavult az a motor illetve az iranyitas sem megfelelo mar manapsag, de atultetnek egy aion szintu iranyitasra meg grafra, jo par evig megint ellehetne lenni vele:P
  • alyr2
    jah meg ha visszatennek a regi talent rendszert
  • alyr2
    Mert szeretik, jatszottam en is ugye, nem volt rossz..de mar sajnos a karakterek nagyon le lettek egyszerusitve..ha aion szintu lenne benne a grafika, akkor visszamennek hozza,valami uton modon
  • Vicodine
    wow lol...:DDD egyszeruen meg elek nem jovok ra a titokra, miert jatszanak azzal a hulladekkal annyian de komolyan:DD
  • alyr2
    A WOW grafikailag csunyan elavult..meg kurva egyszeru lett..+ havidij..amit nem er meg
  • HyperMonkey
    Szerintem meg hagyd az összes fos koreai mmo-t. A GW2 jó lenne de nulla endgame van benne. Ha biztosra akarsz menni akkor egyértelműen WOW.
  • alyr2
    GW2 acc erdekelne cserebe adom az accomat..2 LVl 65 karival..az egyik full extras a masik kevesbe(sorcerer/asassin)van meg egy lvl 60 chanter meg tobb kicsi...600 nap veteran statusz, sorcerer kb 5.5 milla APval.ha bevaltogatod a reliceket, kinah ha eladod az encsiket kb 300 milla.
  • proba718
    Érdekelne Guild Wars 2 acc.
    Aion kinat-t adok(1kkk)spatalos ely oldal

[email protected]
  • Vicodine
    gw 2 talan az egyik legjobb mai mmo, de valahogy nincsen meg az atmoszferaja...egyszeruen nincsen gyengepontja, de meg is...ezt amugy en nem is ertem miert van:D
  • Trollface
    GW2 meg egy lufi volt...
  • Trollface
    Nincs mostanába jó mmo. ArcheAge is saját magát verte be a fizetős modellel.. 20 euro/dollár /hónap és store is van.. meg 60-80 money a játék maga... TERA jól néz ki de unalmas és gáz.... Rift: wow koppincs grafika.. Kicsit elvagyok kenődve , nincsenek jó mmok mostanság.. és single játékokból meg kevés van ami jó..
  • Vicodine
    izlesek es pofonok, linegae 2 utan gw 2 az egyetlen jatek amire semmi negativumot nem tudok mondani, de meg is aionozom...gearelodes gazos de azert nem rossz ez, de kinek mi
  • alyr2
    Totoka, en meg mindig azt javaslom keress masik ingyenes MMO-t, mert az Aion tonkre lett vagva, ha teheted inkabb vedd meg a GW2-t, azzal jobban jarsz
  • alyr2
    spata asmo oldalanak negyede magyar, de nem fog kiderulni ingame..mert tagadjak/eltitkoljak...meg egy legiona se fogod oket osszerantani, mert keptelenek egyutt barmire is..Mondhatni elzarkoznak egymastol..